You are on page 1of 13

Ştii?...

M-am tot
gândit cam ce facem
noi de-a lungul întregii
noastre vieţi...

. Şi la final obţinem un titlu preţios. o hârtiuţă care ne dă “locul pe care îl merităm” . Petrecem o bună parte a copilăriei noastre făcând asta.... Începem foarte devreme să învăţăm ca să devenim oameni de bine.

Şi într-o zi în fine găsim o “slujbă bună”.trecem prin probe grele şi suportăm toate umilinţele procesului de iniţiere... .... Apoi curând începem să îngroşăm rândurile celor în căutarea unui loc de muncă... .

cu mare succes pe piaţă! . imens. enorm....mare..până cădem extenuaţi. Ne începem o frumoasă activitate profesională cu un volum mare de muncă . .... Ahhh..! Dar suntem mari profesionişti.

încă o noapte în care n-am închis un ochi! . Şi ne promitem Întâlnim iubirea dragoste veşnică vieţii noastre .... Şi Dumnezeu ne Vine şi binecuvântează momentul cu copii sarcinii. Off. Timpul începe să Ne căutăm noi treacă şi obiective..

Şi posedăm cornul Suntem vedetă abundenţei oriunde ne ducem Dar.. Avem nevoie de şi mai mult timp . Continuăm urcând pe Încercând să le diferite poziţii în viaţă cucerim.. Pentru a fi un adevărat învingător . cu timpul. pe toate...

că ai pierdut neapreciat. înnebuneşti Şi îţi dai seama Te simţi abătut. dispreţuit comunicarea cu ceilalţi Acum încerci să ţii timpul în loc dar el Îţi dai seama că îţi scapă printre degete te-ai închis la tot . Dar într-o zi ţi se spune că se poate şi fără tine Şi în momentul acela crezi că înnebuneşti.

Îţi dai seama că ai trăit într-o perdea de fum Alergând după o iluzie prostească Devii o fantomă Încercând să ambulantă loveşti în ceea ce te împiedică să trăieşti Până îţi sună Dar vezi numai ceasul timpul trecând pe lângă tine .

După ce am făcut analiza asta mi-a venit o idee de pus în practică .

dar sigur voi cânta mai mult . O să iau lucrurile O să-mi deschid mai mult în glumă inima către dragoste O să-i ascult mai mult pe cei din jurul meu Desigur voi călători Nu ştiu dacă voi participa la Karaoke.

prieteni . O să merg mai des la mare O să-mi invit prietenii la picnic şi o să fiu gazdă Mă voi alătura căldurii prietenilor adevăraţi Voi iubi mai mult Mă voi bucura mai Voi căuta idealuri mult de veştile comune primite de la prieteni.

. Şi chiar dacă sport nu mi-ar pare un viciu.Cred că mai mult . .. voi face rău fi mai cald şi mai tandru Şi mai presus de toate Îl voi căuta pe Dumnezeu din toată inima.

iar la urma urmei. asta e tot ce contează. NU CREZI? .Nu ştiu dacă va merita. iar la sfârşitul călătoriei voi şti că m-am bucurat de ea şi că poate am lăsat vreo nestemată în câte vreo inimă. dar sunt sigur că cei pe care îi iubesc se vor simţi bine în compania mea.