You are on page 1of 5

Megvalósítási, motivációs és célkitűzési segédlet

Hozz egy döntést itt és most, hogy hány éves korodig szeretnél élni
egészségesen!

Írd le így jelen időben pl: Én 100 éves koromig fogok élni. Lehet 120 is. 

…………………………………………………………………………………….

Rendszeresen jársz edzésekre?

…………………………………………………………………………………….

Ha igen/nem mi az oka?

…………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………….

Ha a válaszod nem volt, akkor mit fogsz tenni annak érdekében, hogy
rendszeressé tedd a testedzést?

…………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………….
1

melyek a hátráltató tényezők? ……………………………………………………………………………………. ha a testedzésre gondolsz. negatívak. Meg kell találnod annak a módját. ha a testedzésre gondolsz! Pl. pozitívak. hogy csak pozitív és inspiráló gondolataid legyenek. ……………………………………………………………………………………. ami a leginkább zavar a testeddel kapcsolatban? ……………………………………………………………………………………. 2 . Írd le hány kg lenne az ideális súlyod: ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. Annyit sportolsz. Ha nem. amennyit szeretnél? ……………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………….Milyen érzéseid vannak. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. Írd le hány kg vagy most: ……………………………………………………………………………………. Mi az. Hogyan fogod ezt elérni? …………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. 3 . ……………………………………………………………………………………. miért nem vagy elégedett a testeddel? ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………….1-től 10-es skálán mennyire vagy elégedett a testeddel? ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. Mi a stratégiád a változtatásra? ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. Sorold fel azokat az új szokásokat. amelyeket holnaptól megteszel az egészségedért! ……………………………………………………………………………………. Kőkeményen írd le. ……………………………………………………………………………………. Sorold fel a legrosszabb szokásaidat! Hagytam helyet bőven…  …………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. Mi hiányzik ahhoz. ……………………………………………………………………………………. Határozd meg a fél éves célodat: ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. Határozd meg a heti célodat: …………………………………………………………………………………….Határozd meg az egészségeddel és a testsúlyoddal kapcsolatos 1 éves célodat: ……………………………………………………………………………………. 4 . A heti célod érdekében a cselekvési terved a következő: ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. Határozd meg a havi célodat: ……………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………. hogy elérd a kívánt kondíciót? …………………………………………………………………………………….

akkor sem árt ismételni!  http://bartatibor. 3. Vedd elő ezt a jegyzetet minden hónapban. 4.com/testedzes http://www. 2. mese nincs! Ha még nem olvastad az ingyenes e-bookomat a táplálkozás stratégiájáról itt megtalálod: Ha olvastad.facebook. 5 .A kívánt egészség és erőnlét szempontjából nagyon fontos az előre megtervezett tudatos táplálkozás.hu/ http://www.youtube. Hét: ……………………………………………………………………………. és elemezd! Vedd komolyan! Írj egy új célkitűzési tervet! Fő cél.heti célok. Hét: ……………………………………………………………………………. havi.com/user/BartaTiborhu Testünket a mentális képességeinkkel együtt folyamatosan. tehát spórolsz is. élethosszig kell fejleszteni. Így garantáltan kevesebbet is fogsz költeni kajára.pdf Milyen új táplálkozási szokásokat veszel fel holnaptól? Hetente csak 1 új szokást vegyél fel. és tartsd be következetesen! Így nem kell szenvedned és garantált lesz a sikered!  1. Hét: ……………………………………………………………………………. és kitartást kívánok Neked! Jó edzést! Barátsággal. A céljaid eléréséhez sok sikert. Barta Tibor http://bartatibor. Hét: ……………………………………………………………………………. Rendszerbe kell kényszeríteni az életedet. új táplálkozási szokások. Ez a fejlődés és a siker útja.hu/wp-content/uploads/A-taplalkozas-strategiaja. fél éves cél.