You are on page 1of 6

http://www.efemeride.

ro/glanda-pineala-
locul-unde-sufletul-se-intalneste-cu-
dumnezeu

GLANDA PINEALĂ, locul unde sufletul se
întâlnește cu Dumnezeu

Cercetătorii de la Universitatea Cambridge au făcut un anun ț important. După trei ani de
cercetări, ei au descoperit locul unde se află sufletul. Da, ați citit bine!

Experimentul s-a realizat pe mai mulți subiecți care în momentul testării trebuiau să mediteze, să
spună o rugăciune sau să citească o carte religioasă.

La toți subiecții s-a observat un fenomen excepțional. Glanda pineală care se află în talamus, în
momentul în care subiectul medita sau spunea o rugăciune, activitatea glandei se intensifica.

Profesorul Monroe, coordonatorul proiectului, a declarat că în momentul în care subiectul se
ruga, glanda devenea hiperactivă. Toată activitatea creierului era concentrată în glanda pineală
care, de obicei, are o activitate redusă.

Imaginile au fost surprinse prin rezonanță magnetică. Monroe a mai declarat că în momentul
când subiectul se ruga, glanda pineală strălucea.

În multe civilizații glanda pineală era asociată cu sufletul. Cercetătorii de la Cambridge sunt
primii care au demonstrat acest lucru.

Filosoful Decartes afirma că glanda pineală este lăcașul sufletului și este locul unde se formează
gândirea noastră.

În anul 1950, neurochirurgul britanic, Frederick Gibbs a declarat că glanda pineală a lui Hitler
era atrofiată, motiv pentru care nu avea suflet.

Glanda pineală este un organ minuscul care are forma unui con de pin. Este singurul organ din
creier care nu este divizat. Funcția precisă a acestui organ este necunoscută. Se știe că este foarte
sensibilă la unde, reglează somnul și regularizează dezvoltarea sexuală a fiecărei persoane.

LĂCAȘUL SUFLETULUI De curând. La vechile civilizații era obiceiul ca. Dimetiltriptamina este o substanță psihotropă. Considerau că intrau într-o legătură puternică cu lumea morților. glanda pineală produce o cantitate mare de astfel de molecule. unde au fost expuse mai multe cranii umane. Dimetiltriptamina este o moleculă care se găsește în plante. în animale și în corpul uman. înainte de începerea unui ritual religios. descoperite în perioada 1968-1990. a avut loc în China o expoziție. Este vorba despre 68 de cranii. de aici și denumirea Al treilea ochi. pe teritoriul Chinei. . Cu privire la glanda pineală sunt multe întrebări care nu au răspuns. În momentul în care o persoană moare și chiar la câteva ore după ce inima nu mai func ționează.Glanda pineală prezintă caracteristicile unui ochi atrofiat. să fumeze plante care conțineau această substanță. De ce are forma unui ochi atrofiat? Ce legătură există între glanda pineală și dimetiltriptamina? GLANDA PINEALĂ. care au o vechime de 2800 de ani.

Conform credinței egiptene și tibetane. mai târziu și la preoții tibetani. Unii specialiști consideră că este vorba de un al treilea ochi. dar și a experiențelor spirituale. în Amazonia. pentru mul ți dintre noi. Dimetiltriptamina stă la baza originii viselor. Specialiștii sunt de acord că. Să recapitulăm. există iarăși o problemă. Este vorba despre un ritual. glanda pineală are caracteristicile unui ochi atrofiat. Dacă luăm în considerare varianta unor intervenții chirurgicale.Fiecare craniu are în zona occipitală un orificiu. se practicau astfel de intervenții chirurgicale. S-a constatat că este extrem de sensibilă la unde. Glanda pineală este singura care este nedivizată. Consumul unei astfel de plante îți dă senzația că poți intra într-o altă lume. cel de al treilea ochi face legătura cu lumea celor mor ți. cum este posibil ca acestea să aibă aceeași formă. în civilizațiile precolumbiene. Creierul este divizat în două emisfere. glanda pineală produce o cantitate mare de astfel de molecule. dispunea civilizația de mijloace și cunoștințe chirurgicale? Orificiile par a fi făcute cu o aparatură sofisticată. dreaptă și stângă. Dacă orificiile au fost făcute ca urmare a unei lupte. ritual întâlnit. dar și în clipele premergătoare morții. alții sunt convinși că orificiul a fost format ca urmare a unor lupte care au avut loc între triburi. Specialiștii susțin că. Părerile au divizat lumea arheologilor. AL TREILEA OCHI. dat fiind forma și finețea acestora. Decartes a fost primul care a susținut că ea reprezintă lăcașul sufletului. într-un alt spațiu. SURSĂ DE ENERGIE ETERICĂ . Acum 2800 de ani. deoarece descoperirea este prima de acest gen. datorită melatoninei pe care o produce. În momentul somnului. Sunt arheologi care susțin că aceste orificii s-au format ca urmare a unor interven ții chirurgicale. Este un scenariu care nu pare realist. Dimetiltriptamina este o moleculă care este întâlnită la multe plante care se găsesc în Amazonia. Lumea științifică este interesată de acest lucru. Funcția precisă a acesteia este o necunoscută pentru specialiști. dimensiune? Ce armă atât de performantă exista acum 2800 de ani? Orificiile seamănă foarte mult cu cele care se formează în urma unei împușcături. în urma cărora pacientul continua să trăiască. Această moleculă este produsă și de glanda pineală. că are efecte asupra somnului și a activită ții sexuale. de formare al celui de al treilea ochi.

Al treilea ochi este întâlnit în toate religiile. Conform specialiștilor. această moleculă este la baza viselor. indienii consumă plante care con țin această substanță. că reglează ciclicitatea somnului și că intervine în dezvoltarea sexuală a individului. glanda pineală face legătură cu lumea morților. animale și în corpul uman. între sprâncene. de material. a experiențelor spirituale Sunt multe mistere în jurul acestei glande. Nu se cunoaște cu exactitate rolul acesteia. În piața centrală din Vatican există o statuie impozantă. Creierul nostru produce această substanță și specialiștii au făcut legătura cu glanda pineală. care are forma unui con de pin și se nume ște glanda pineală. care reprezintă un con de pin. printre care și reptilele.În creierul nostru se află un organ minuscul. numit parietal. Indienii marchează locul unde se află glanda pineală. printr-un punct. prin melatonina pe care o produce. Se știe că. Decartes a numit glanda pineală ca fiind lăcașul sufletului. Este singurul organ al creierului care nu este divizat. Majoritatea dintre noi avem . după care începe un proces de calcifiere. Al treilea ochi este o metaforă mistică. Ea permite să vedem dincolo de fizic. unde întâlnesc reptilieni și entități insectoide. Dimetiltriptamina este o moleculă la fel de misterioasă care se află în plante. Pentru buddhiştii conul de pin reprezintă iluminarea. Indienii intră într-o stare de transă care îi duce într-un spațiu al morților. vederea la distanță. Orientalii au fost primii care au utilizat acest termen și erau convinși că ajută la cunoașterea de sine. Al treilea ochi are legătură cu telepatia. Nu se poate explica de ce are caracteristicile unui ochi atrofiat. Se mai nume ște și al treilea ochi pentru că are caracteristici ale unui ochi atrofiat. vom putea avea puteri extrasenzoriale deosebite. Glanda pineală se dezvoltă până la vârsta de doi ani. iar francmasonii au preluat și ei acest simbol. Glanda pineală este considerată cea mai puternică sursă care poate produce energie eterică. Glanda se află într-o formă de somnolen ță. În cultura hindusă. ezoterică. În anumite ritualuri care se fac în Amazonia. acest simbol a fost descoperit și pe tăblițele sumeriene. În momentul în care ea se va trezi. medium. este sensibilă la unde. este unic. pot percepe lumina printr-un al treilea ochi. Câteva specii de animale. tibetană și egipteană. În diverse culturi ea este numită al treilea ochi.

Atfel. al treilea ochi nu mai poate fi închis niciodata! Dacă eşti sigur că vrei să mergi mai departe. deschide foarte puţin gura. După ce acest exerciţiu este finalizat. vei simţi o presiune în zona frunţii. este nevoie ca timp de trei zile să pui în practică un anumit procedeu. fiind practic locul în care mintea şi sufletul se întrepătrund. aşează-te cu spatele drept şi ţine picioarel încrucişate. în timp ce pui o presiune uşoară pe limbă. spun cei de la consciouslifenews. apoi încearcă să păstrezi aerul în plămâni cât mai mult timp. Aici se spune că s-ar afla sufletul omului. dar puţini ştiu că el este asociat cu glanda pineală. astfel încât vârful limbii să intre fix în spaţiul format dintre dinţii de sus şi cei de jos. Exerciţiul trebuie repetat de cinci ori la rând. pentru ca tehnica să funcţioneze. timp de trei zile. ce se află în apropierea centrului creierului nostru.glanda calcifiată. Există și persoane la care glanda nu este calcifiată. iar din acel moment poţi să-ţi controlezi mult mai bine emoţiile. Din moment ce al treilea ochi se va deschide. Când vezi că eşti pe cale să dai aerul afară. Să aibă acestea puteri extrasenzoriale deosebite? Exerciţiul care îţi deschide AL TREILEA OCHI! 682 Shares Cu siguranţă ai auzit de expresia „al treilea ochi”. Distanţa dintre perioadele de practică trebuie să fie de 24 de ore.com. sau chiar o durere ori o amorţeală a acestei zone. Când vrei să expiri. Inspiră pe nas. rosteşte mantra „thoh” (se pronunță „toe”). Cei care au studiat îndelung acest aspect spun că există o modalitate prin care al treilea ochi se deschide. Cu toţii am auzit despre al treilea ochi. Glanda pineală este adormită şi doar prin exerciţiu reuşeşti să o trezeşti la viaţă. ca şi cum ai medita. . Află în continuare ce reprezintă ea şi cum poţi canaliza energia printr- un exerciţiu simplu.

dar şi a simţurilor unui om. se spune că al treilea ochi duce la îmbunătăţirea condiţiei fizice. . precum şi capacitatea de a învăţa. practica vine cu un avertisment. Cu toate acestea.Cei care au studiat această practică şi şi-au deschis glanda pineală spun că şi-au îmbunătăţit remarcabil memoria. În plus. astfel că e posibil ca organismului să-i ia ceva timp să se adapteze cu noua îmbunătăţire.