Artikel ini ditujukan kepada anda

,

Lebih-lebih lagi sekiranya anda beragama Christian (Khatolic atau Protestan),

Dan sebagai peringatan untuk Umat Islam seluruhnya…

Samaada anda kini sudah berusia atau sedang meningkat remaja,

yang pernah melintas di fikirannya,

Apakah yang sebenarnya telah berlaku di sekeliling kita…

Perlu meluangkan masa untuk membaca artikel berbahaya ini,

yang amat berkaitan kenapa Khalifah Uthmaniah jatuh,

kenapa sistem Dinar Emas yang hebat itu digantikan dengan sistem duit kertas,

dan paling penting,

kalau di zaman Nabi Muhammad pun dah ada manusia kantoi jumpa dengan Al-Masih Dajjal,

maka saksikanlah,

semua tanda-tanda sistem Dajjal di sekeliling kita adalah dari arahan siapa ya ???,

bacalah sampai habis kerana anda akan kenal dan hendak tahu kenapa sampai sekarang ini,

Dajjal tak lagi muncul-muncul sedangkan semua sistemnya sudah hampir sempurna,

Kepada pengguna FACEBOOK,

berhati-hati dengan gambar anda kerana anda diawasi oleh THE HIDDEN HAND.

Semoga dengan kehadiran artikel dan kebangkitan DINAR EMAS dari bumi agung BANGSA MELAYU
ini,

Dapat meningkatkan keimanan anda kembali kepada tuhan yang 1,

Dan mengingatkan diri manusia itu,

Tentang kehadiran tanda-tanda alam yang berlaku sejak akhir-akhir ini.

Kepada anda yang berbangsa MELAYU lagi mewarisi agama ISLAM,

anda merupakan umat terpilih untuk membangkit percikan PERANG DUNIA KE-3.

Kerana apa, kerana di bumi anda inilah bangkit sistem matawang Islam.

Iaitu sistem Dinar Emas yang bakal menjatuhkan empayar ekonomi YAHUDI.

Artikel di bawah adalah pengalaman peribadi saudara Zaim dari tanah Melayu.

Selamat disusun rapi & kemas oleh seseorang dari Portal Dinar Emas.

Salinan Artikel selamat’ diabadikan di http://www.dinar-emas.com/vatican.html

Petikan cerita di bawah telah berlangsung di antara sahabat saya dengan jirannya.

Dan perbualan ini berlaku dalam 2 sesi yang telah dihimpunkan menjadi 1 cerita yang panjang,

Kerana kurniaan dari tuhan dengan anugerah ingatan yang kuat lah, maka kisah ini diceritakan semula
dengan tersusun.

Kalau perlu bagi anda untuk mengedarnya ke khalayak ramai,

Maka cetaklah artikel ini dan bincangkan dengan mana-mana pemimpin yang bersedia berkongsi
pendapat,

Itu pun kalau mereka mahu meluangkan masanya ataupun akhirnya anda akan menerima ejekan atau
sindiran yang memalukan,

Namun hakikat cerita yang bakal anda baca ini,

benar-benar bakal menyebabkan anda tersentak dari lena yang panjang,

samada anda sendiri seorang yang beragama Islam,

atau tidak beragama,atau anda sendiri tidak beragama,

kepada anda yang beragama Christian, perhatikan apa yang telah pemimpin anda lakukan…

Sahabat saya ini seorang yang beragama Islam & berbangsa Melayu dari Malaysia.

Dan jirannya itu seorang Paderi tahap tertinggi tinggal di New York,

yang amat rapat hubungannya dengan Paus & mempunyai talian yang rapat pula dengan ( Vatican ~
Iluminati ~ Freemason ~ Knight of Templar ).

Sahabat saya ini amat fasih berbahasa Inggeris seperti mana orang Nusantara fasih berbahasa Melayu,

Oleh itu tidak menjadi masalah untuk memahami seni bahasa Paderi ini dalam bahasa Inggeris,

Lalu disusun terjemahan ini kepada Bahasa Melayu yang mulia dan indah ini,

Bahasa kerabat diraja..

Sebelum memulakan bacaan di bawah,

Pada perenggan-perenggan yang tertentu,

silalah skrol balik ke atas dan baca semula ISTILAH ini bagi tujuan pemahaman:

Istilah Yang Wajib Anda Fahami

Vatican - pusat pemerintahan agama Christian (mazhab Roman Katolik).

- terletak di Rom.

Paus - ketua agama Christian Sedunia,

- jawatan ini sekarang dipegang oleh manusia bernama Pope Benedict

- Benedict = bermaksud terakhir

Lucifer - adalah nama lain bagi Iblis (seperti dalam catatan Al-Quran)

- beliau adalah makhluk dari kalangan makhluk berakal Jin

keengganan Azazil sujud “tanda hormat” pada jasad manusia bernama Adam menyeba . tuhan itu tidak bersifat seperti makhluk (ada diajar dalam Islam) Adam . sedangkan anak-anaknya bernama S . . singa) Jesus . Iblis jumlahnya 1 makhluk sahaja. jumlahnya hanya 1 dan dialah satu-satunya tuhan yang wajib disembah . Dikatakan beliau akan perintah dunia ini dari Middle Earth. pyramid. Hawa adalah nama perempuan pertama dan beliau adalah isteri Adam. maka. bayang-bayang kehadirannya ialah (segitiga. JESUIT PRIEST . manusia pertama ciptaan Allah . bukan di Rom. lalu Azazil ditarik nikmat pegawai terhebat dan menjadi sehina-hina mahluk berakal . dahulunya beliau bernama Azazil . Pemimpin Vatican yang terakhir Pope Roman Peter II . di Israel. The Last Pope . matanya telah buta sebelah (hari ini terkenal dengan symbol mata 1) . sedangkan syaitan berjumlah berbillion… Anti Christ . nama lain bagi Al-Masih Isa (gelaran oleh orang Islam) . Cantus . Azazil = Iblis (adalah makhluk yang sama. adalah warisan ‘Knight Templar’ . adalah tuhan kepada seluruh alam galaksi ini . nama lain bagi Al-Masih Dajjal (gelaran oleh orang Islam) . akan diturunkan tak lama lagi (melalui tanda-tanda keringnya air tawar di Tasik Galile Allah . mata 1. Salah seorang paderi suruhan Paus. Azazil menjadi pegawai peringkat tertinggi di alam langit sehingga dapat memimpin m .

Kafir = murtad (sama erti) . Golden Ag . Salah seorang paderi peringkat tertinggi suruhan Paus. Akhirnya pada hari ini. Yahudi yang percaya kepada tuhan yang 1 iaitu Allah dinamakan (ahli kitab) . Jerusalem. untuk menanti ketiba . . Yahudi merupakan bangsa paling zalim di dunia kerana itu banyak Nabi diturunkan ke . iaitu isteri ke-1 Nabi Ibrahim. Muhammad . Seorang Khalifah Islam yang hebat yang mengamankan seluruh dunia sehingga beratu Jacques de Molay . Manusia berbangsa Jews (dalam bahasa Inggeris) . Yahudi berjaya merampas tanah Palestin. Orang suruhan Paus yang memiliki keupayaan luar biasa dari jangkauan manusia bias Kafir . Yahudi adalah keturunan Nabi Ishak dari ibunya Sarah. tetapi tahu Islam itu wujud dan benar…… .Benidictine Order . The Rulling State of The World will establish from Holy Land. Manusia berakal yang tidak beragama Islam. adalah 1 bangsa puak kiri Yahudi yang mengatur dunia mengikur oder mereka termasu Bishop . dahulunya mereka ini dikenali sebagai Knight of Templar (ketika Perang Salib) Zionis . Yahudi adalah bangsa yang tidak mempunyai tanah sendiri kerana itu bangsa ini mere . Murtad = keluar dari Islam (selepas tahu Islam itu benar) Yahudi . salah 1 sistem kehidupan Dajjal yang dicorak oleh Vatican dan ramai mengamalkan se New World Order . Nabi~Rasul terakhir yang diturunkan untuk panduan manusia mengenal tuhan dan me Salehuddin . salah 1 ejen sulit Al-Masih Dajjal di zaman modern. adalah 1 sistem global sedunia yang hampir semua Negara mempunyainya Freemasonry .

Al-Masih Mahdi . dan di antaranya adalah Iblis. (mengikut banyak rekod had Agama . Hanya Islam sahaja diakui sebagai agama yang diredhoi di sisi Allah. 'Sesungguhnya syaitan itu adalah musuh yang nyata bagimu. Bermula daripada sangkaan buruk Iblis terhadap penciptaan Nabi Adam. Pemimpin akhir zaman. dan berjanji untuk menyesatkan seluruh keturunan manusia ini sehinggalah ke hari kiamat. . (hari itu akan tiba tak lama lagi melalui tanda-tanda di sekeliling kita) Inilah musuh-musuh ALLAH yang tak pernah putus asa untuk menyesatkan keturunan manusia terutamanya Umat Islam (kerana penganut agama ini masih di jalan yang benar). sehinggalah akhirnya beliau menaruh dendam terhadap keturunan Nabi Adam (iaitu manusia hari ini) . karena sesungguhnya syaitan-syaitan itu hanya mengajak golongannya supaya mereka menjadi penghuni neraka yang menyala-nyala'. dia keturunan Nabi Muhammad. nama beliau ialah Muhammad Bin Abdullah. maka jadikanlah ia musuh(mu). akibat dari kesombongan beliau yang tidak mahu tunduk hormat kepada Nabi Adam. Dajjal dan kuncu-kuncunya yakni Yahudi dan Nasrani. . Syaitan. SESI PENGENALAN: Iblis adalah keturunan makhluk Jin dan merupakan musuh kepada makhluk manusia semenjak beliau dilaknat oleh Allah.Surah Al-Fathir :Ayat 6 Di dalam surah lain pula Allah berfirman yang bermaksud: . Kebetulan. Adalah fahaman untuk penyembahan dan mengenal tuhan. Al-Quran.

Surah Al-Araf .Ayat 27 Dialog Temubual (Bahagian 1/3): Pernahkah anda mendengar tentang The Last Pope ? Pernahkah anda mendengar tentang Pope Roman Peter II ? Pernahkah anda mendengar tentang Cantus ? Pernahkah anda mendengar tentang Benidictine Order ? .Ayat 16-17 'Hai anak Adam ! Janganlah sekali-kali kamu dapat ditipu oleh syaitan. aku benar-benar akan menghalang mereka daripada mengikut jalan Engkau yang lurus."Iblis menjawab: “Kerena Engkau telah menghukum aku tersesat. dari kanan dan dari kiri mereka. sebagaimana dia telah mengeluarkan kedua ibu-bapa kamu (Adam dan Hawa) dari syurga. ia menanggalkan kedua-duanya pakaiannya untuk memperlihatkan kedua-dua auratnya.” Kemudian aku akan mendatangi mereka dari arah hadapan dan dari belakang.” Al-Quran.' Al-Quran. Sesungguhnya dia ( Iblis ) dan pengikut-pengikutnya (Syaitan) melihat kamu dari suatu tempat yang kamu tidak boleh melihat mereka. Sesungguhnya Kami telah menjadikan syaitan-syaitan itu pemimpin-pemimpin bagi orang-orang yang tidak beriman. Dan Engkau tidak akan dapati kebanyakan mereka tidak bersyukur.Surah Al Araf.

orang yang pakai jubah setan tu jadi jiran pulak… selang 2 rumah jer… 2 minggu aku dah spy dan tegur org ni… . cerita nyer macam ni…. terjadi 1 peristiwa yang telah mem-brainwash-kan saya. USA. tengok air muka macam yahudi laknat jer…lantak ar… Bila sampai rumah pak cik aku. balon je la kan.. ada orang pakai jubah dan topi segitiga.. pada masa sekarang & akan terjadi tak lama sahaja lagi… " 2 minggu lepas semasa saya di New York." Semasa saya dan pak cik bersiar2 di kota selepas singgah di sebuah kedai.Di sini saya ingin berkongsi cerita & diharap dengan perkongsian ini sedikit sebanyak dapat membuka mata kita tentang apa yang sebenarnya sedang terjadi. nak cari tandas tanya orang ada dekat situ. pak cik telah tercicir barang yang dia beli. saya pulak tunggu dia dekat kereta dan terasa nak berak pulak… tak tahan giler.. gereja pun gereja la tumpang berak jer… rupanyer gereja tu ada buat satu ceremony.

lebih2 lagi Jesuit adalah antara pembantu yang paling penting dan besar peranannya kepada Lucifer = Iblis dan rakan kongsinya Al-Masih Dajjal.dorang yg jubah putih tu JESUIT PRIEST aku: sapa tu bunyi macam best jer ? good looking…macam educated jer… ( jiran aku senyum sampai ke pipi. tak nampak macam sembahyang.. aku: pasal apa pulak? Bishop : orang yg pandai. cam nk ketawa tapi x ketawa pun) Bishop: hmmm…orang islam. Jesuit adalah 1 aliran keagamaan di dalam Gereja Roman Katolik ataupun disebut Gereja Rom. dengan kata2 yg hebat penuh ilmu dan fakta dan teori yg hebat2 tu ADALAH PERBUALAN HARIAN KAMI 700 TAHUN DAHULU… kemudian kami membuatkan bagaimane mahu hasilkan orang yg seperti professor.ada aper ? Bishop: oh! yang tu…memang mjlis konvo utk paderi baru. macam majlis konvo pulak.doktor dll tu. .. 1000 orang ulama Islam baru bersamaan dengan 1 orang JESUIT PRIEST.. tapi sebenarnya mempunyai agenda tertentu yang amat jahat lagi licik.takda apa2 pun hidup macam orang biasa jer… sampai la 1 topik perbualan tu… aku: saya ada nmpk pak cik kat gereja tu.doktor dan mereka semua tu… Kebijaksanaan mereka tidak akan lari dari tujuan ilmu itu kami hasilkan… seluas mana pun ia berkembang ia sebenarnya di bawah tujuan kami. hebat yg ada name nyer di depan mereka professor. Aliran ni pada zahirnya menjalankan misi keagamaan atas nama Jesus dan Kristian. cuma mata mereka melihat ia berubah-rubah… ( bishop roman katolik tu sebenarnya seorang jiran saya yang memang ada link organisasi dengan Gereja Vatican dekat Rom...) Mungkin ada pembaca yang masih belum mengetahui apakah itu Jesuit.

ilmuan yg NAMA MEREKA TERPAHAT DI DINDING2 SEKOLAH TU… apa yang guru2 kamu katakan pada waktu tu? aku. saya pasti apa yg awk cakap itu mesti tercetak di buku2 teks sekolah aku. kami tidak mahu mereka tahu ilmu2 yang diajar dari sekolah hingga universiti tu adalah ilmu kami..pak cik jugak yang glamour nti… Bishop . pemimpin2 kamu yg memperjuangkan kemerdekaan tu telah BELAJAR DENGAN ORG YG KAMI AJARKAN…. kami mahu mereka rasa ilmu itu seolah-olah bukan datang dari kebijaksanaan agama. masa pra-kemerdekaan wilayah2 jajahan eropah seperti kamu….yang saya ingat la… dorang tu semua orang yg geliga kepala otak tak ingat dunia. . dorang tu pengasas ilmu dan dorang tu jadi macam tu sebab wujud perasaan ingin tahu yg sangat mendalam dlm jiwa. betul….Ini kerana Jesuit adalah antara elemen penting dalam membangunkan plan besar New World Order yang termasuk di dalamnya Freemasonry dan Zionis Antarabangsa.mana pakcik tau ni? (peh…dia wt lg kn… ktwa tp cm x ktwa) Bishop . pejuang kemerdekaan lah yang bawa nama mereka supaya di kenalkan kepada kanak2 lg. aku.. apa ek…. supaya mereka mengagumi ANAK MURID KAMI aku. kenapa tak bubuh nama pak cik jer kn senang. Bishop.tak campur organisasi ?… lg pun macammana pulak paderi2 ni bleh transfer ilmu. Kami reka keadaan yg menampakkan ilmu itu muncul secara spontan. tapi kan…bukan ke universiti dan gereja tu berasingan. takda nampak pun paderi jadi lecturer dekat mana2 universiti dekat dunia ni… dekat kampung sy malaysia lg la xde…paderi kt malaysia kejanyer sembahyang jer kan…? Bishop.. kenapa gereja nak mereka respect dengan cendekiawan2 barat?… macam pak cik kan ahli gereja..ahli falsafah. cuba kamu perhatikan cendekiawan.

kesyukuran kerana nendapat .sbab aku dah janji takkan bagitahu sapa2 kalau dia sudi cerita pada aku. ada pada satu hari tu di sebuah dewan.belanda. Protocol Of Zion No.) korang buleh ke tolong aku terjemah apa kata2 jiran aku tur.. ish…betul jugak.keluarga dan kawan2 datang untuk ucapkan Tahniah. pak cik dr tadi asyk cakap “kami yg rancang….aku terpaksa rahsiakn nama bishop ni.kami yg rancang” Haa….spanyol.cikgu skolah yang ajar. Bishop . Aku. bemused and corrupted the youth of the 'Gentiles' by rearing them in principles and theories whick are known to us to be false although it is that it is that they have been inculcated. 9 Protocol Of Zion No.aku.skang ni pak cik cakap la yang semua universiti kat dunia ni gereja yang Punyer… apa bukti…stakat cakap semua orang boleh… (sepatutnya jiran aku ni paling tak pun ada sikit rasa tercabar…tapi raut muka dia sikit pun takda rasa tergugat.dari pemimpin. bunyinya macam gereja ada kaitan dengan zaman penjajahan ke atas seluruh dunia macam british.prancis dll…betul ke? Bishop . masa saya sekolah dulu pun saya rasa seperti semua orang mampu kalau ada sifat ingin tahu.orang Kenamaan hinggalah ibu bapa.... 4 It is for this reason that we must undermine faith. and replace these conceptions by mathematical calculations and material desires. Masa kan manusia sedunia yang pelbagai kaum dan agama mahu belajar ilmu di universiti jika mereka tahu ia adalah perancangan gereja ? aku. berkongsi kegembiraan. ada ramai orang.malah pandang aku dgn perasaan kesian…bengang btul aku) Bishop . sifat ingin tahu itu sebenarnya tidak wujud dalam diri cendekiawan barat… KAMI YG RANCANG SUPAYA ANDA BERFIKIR SePERTI ITU. BETUL…. 4 dan Protocol Of Zion No.. (maaf. 9 We have fooled. eradicate from the minds of the Gentiles the very principles of God and Soul.utk keselamatan aku jugak….? Sebenarnya apa yang dicakapkan oleh Bishop itu adalah Protocol Of Zion No.

sekiranya ilmu yang kami lepaskan dari diri kami itu suatu kebaikan. DAN ISLAM YANG UMATNYA SEMAKIN HANCUR.. apa dia? Bishop . Aku. awak tertinggal suatu ayat….. (jauh di benak aku mmg mengakui kte ni mmg kene bodoh2 je dngn yahudi nie…jubah tu mmg sme. kalau mampu.MEREKA YG MENGIDAMKAN MAJLIS INILAH YG AKN MEMPERTAHANKANNYA SENDIRI…. dan saya Juga terlupa nak bertanya kepada awak sesuatu… Aku.silakan….dekat kampung saya malaysia lagi la banyak… Bishop .memegang ijazah dan Bunga di dada sambil melontar topi di awan dgn teriakan puas… Aku.. sudah lama kami menanti org islam berkata seperti itu… Bukanyer mudah…………beratus tahun kami usahakan……. ah…. jubah yg mereka pakai tu adalah pakaian kami.makin banyak institusi pengajian islam kat dunia ni. Setiap 1 org menentang jubah ni. pak cik silap ni…. kami tak perlu Buat apa pun.kalau saya graduate nanti saya tanak pakai pun jubah tu.. semakin banyaklah terlucutnya jubah Nabi Muhammad. …..belajar jugak ilmu) Bishop . Bishop . semakin ramai org islam memakai jubah kami. akan ada 1000 lagi yg akn menyarung jubah ni..Cuma modified ckt jer) Aku.Segulung ijazah…mereka bergambar bersama. ( tapi kalau tak pakai jubah tu pun tetap sama jer…tak ubah apa pun. gereja jugak yang rugi…org islam semakin banyak yg pandai dan boleh Bersaing…. Aku. Seluruh dunia telah mengenakan jubah kami dengan perasaan mereka begitu syahdu penuh bangga… Mereka telah jadi waris kami tanpa kami perlu wujud di depan mereka… Malah mereka berebut2 melayakkan diri ke majlis itu. jadinya kenapa? Bishop . . mengapa tidak kami ajarkan kepada kaum kami sahaja.

berbza dengan freemason dan illuminati yg hidup berkuasa dan mewah.killer punyer soalan…aku diam seribu bhsa… ) Bishop .bishop ni hidupnya sangat sederhana. Nabi Muhammad pernah bersabda: .. macam orang kampung… tapi pegang banyak rahsia …. adakah penampilan berkuasa dan mewah ni sebagai cover line supaya org takan sangka Paderi Jesuit ni sebenarya boss ? and the bishop as the big boss ?… tak berani aku nak tanya. tak perlu jawab…. Jesuit Priest Jubah Graduasi Pernahkah kita terfikir tentang semua ini? Atau kita hanya mengikut sahaja yang dilakukan oleh orang lain tanpa sedikitpun menyedarinya...dan membiarkan kamu mentadbir wilayah sendiri mengikut kesukaan kamu selepas diberikan kemerdekaan ? ( pergh!!. ngelak kena bunuh jer… tolong aku explain kata2 dia yang selalu berkias2 tu ye.lidah kamu dan huruf-hurufnya tidak layak sebagai jawabnya. ( jiran aku ni bleh tepuk bahu dan gosok2 bahu aku…suruh aku tenang pulak ) klu korg nak tahu..terkedu siot aku…tarik nafas pnjg2..

. tapi sama ke macam orang islam mengkaji ?… tak mungkin sama…betul tak? (jiran hanya senyum dan menganggukkan kepala sahaja n termenung jauh…) Bishop . mereka membaca dengan suara yg merdu..hidung. saya sangat gembira dengan cara org islam memahami AL-QURAN.kaki dan kulit…. selepas Salahudin mati.. pertama kali kami berkenalan dgn Al-Quran selepas Nabi Muhammad diambil tuhannya. . kami membaca dengan mata. betul ke paderi2 Jesuit. kami baca kemudian kami datang kepada dunia dan hasilkannya. dan kami membaca dgn telinga. Bishop pernah baca AL-QURAN dan mereka mnghafalnya? Saya pernah dengar yang gereja mengkajinya…. Aku.lidah. kami baca. Bermaksud : “Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum.. kami buka halaman pertama.tangan. kemudian MENDAPAT PINGAT… kami tidak memberi pingat kepada pembaca Injil (bible hari ini is totally salah). kemudian kami berkata “oh…macam ni rupanya kehidupan manusia diciptakan tuhan…… kita perlu lakukan sesuatu”. Bishop .“Man tasyabbaha bi qaumin fahua minhum”.. maka seseorang itu terdiri dari kalangan mereka (iaitu kaum berkenaan). kami datang kepada dunia dan hasilkanya. kemudian kami buka halaman kedua.

.cuba rujuk ayat ini.” kemudian kamu dgn bangga berkata “ inilah janji tuhan yang ayat al-quran dijamin tidak akan berubah” padahal kami sengaja membiarkan tulisan tulisan pada kertas itu kekal. kita mesti buat sesuatu” kami datang kepada dunia dan hasilkanya. janji tuhan disangkanya tulisan-tulisan…..ayat itu…hadis ini…. dan begitulah sehingga halaman terakhir…... kemudian kami berpura-pura hendak mengubah tulisan dan berpura-pura gagal supaya kamu berkata “inilah janji tuhan yang ayat al-quran dijamin tidak akan berubah” sungguh bijaksana orang islam…. kami baca… kemudian kami berkata “ alamak…tuhan buat begini pulak!!… kita tak boleh biarkan. dakwat siapa lagi pekat….kemudian kami buka halaman ketiga.. dan siapakah kamu org islam pada hari ini? kamu melihat dunia yg kami hasilkan tadi . kemudian kamu berkata “ apa ayat yg aku nak guna dan tampal bila aku berhujah di depan orang nanti?…ayat ni boleh la” kamu datang kepada dunia kemudian berkata “lihat dunia telah berlaku seperti ini….. Membuatkan raja mereka berkuasa ke atas agama dan adat sahaja telah menyebabkan rakyatnya berharap pada dakwat dan pena… dan hari ini mereka berlaga. kemudian kamu datang kepada al-quran..pena siapa lagi berkilat teramat besarlah jasa zaman penjajahan kepada tuannya.hadis itu…..yang teramat mulia Paus… ..seperti itu.

kerana terlalu sibuk melebarkan empayar. tadi pak cik cakap membaca AL-QURAN selepas Salahudin mati (wafat)… gaya pak cik cakap “BERKENALAN DGN AL-QURAN selepas Nabi MUHAMAD DI AMBIL TUHANNYA” tu… seolah2 org pak cik sangat hampir dengan peristiwa itu. ... sangat2 lah sukar untuk mengetahui rahsia AL-QURAN tanpa Nabi MUHAMAD..tapi kalau kamu mahu lihat kebenaranya…pergilah uji mereka Aku .Aku. Ingatan mereka akan kembali menjadi tulisan semula…. waktu itu. yg ni pun bukan janji TUHAN ke? Bishop . tapi hampir tiada tanah lagi untuk kami berdiri. kami sempat belajar dengan memerhatikan sahabat-sahabatnya sahaja..dengusan hidungnya n matanya berlinang hampir gugurkan air mata…seperti merasakan kebodohan umat islam btul2 menggelikan hatinya…. maafkn saya….. kami masih di padang pasir.kalau org2 pak cik x ubah tulisan pun. sedap je pak cik cakap….tp cpt2 dia tutup mulut dgn tangannya. tak faham la saya… Bishop . apabila kamu bertanya tentang AL-QURAN kepada mereka…. mereka begitu sibuk menawan dunia… hampir suku bumi di bawah keamanan Islam. bumi yang subur dengan tumbuhan.) Bishop . org2 kami al-hafiz n al-hafizah sememangya dah hafal penuhya AL-QURAN dan terjemahanya…. hafalan mereka hanyalah tulisan2….dan aku rase malu gila bila tengok reaksi dia cm ni…. (jiran hampir ketawa. mereka telah cuai… kami membawa diri sehelai sepinggang meninggalkan tanah yang kami cintai lalu kami menemui suatu bumi yang tidak pernah kami bayangkan sebelum ini.

lidah. dan sekarang ni kami perlu uruskan Al-Quran pula. dan kami telah kembali duduk di gereja…. ya. Aku. dari 1 surah kepada 1 surah sehinggalah wahyu terakhir kepada Nabi Muhamad hampir 500 tahun kami berusaha untuk sampai kepada wahyu kedua terakhir… ...ya…..kaki dan kulit tu apa bendanya pulak…. ya…. dah tu apa kena mengena dengan Salahudin pulak? Bishop .macam tu ker. kami bermati-matian ke atas Salahuddin …..... penyembah Nabi Isa telah kami tawan. kami telah berkeluarga di sana. kalau begini Salahuddin tidak akan benarkan setitis pun air mani kami tumpah ke atas bumi… habislah tamat riwayat kami semua !.? (jiran hanya angukkan kepala dan tersenyum puas.sungai yg mengalir deras dan sangat sejuk dan ada benda putih turun dari langit (salji). dan alangkah terkejutnya kami kaum itu menyembah Nabi Isa !!!…. tetapi di antara kami..telah melakukan kesilapan besar… kami tidak tahu bagaimana Pahlawan Mulia Islam mendapat tahu Jacques de Molay sebenarya tidak menyembah Nabi Isa . tapi kami lupa…. la. abis tu yang baca AL-QURAN dengan mata.tangan. Salahuddin telah kami tewaskan….hidung. dan kami spt pernah lihat dulu. Nabi Isa yg kami bunuh dahulu !!! Aku..spt ada satu kejayaan besar) Bishop .. kami menemui suatu kaum yg sama kulit dan wajahnya seakan kami. kami telah melaksanakan Al-Quran 1 per 1 mengikut giliran ianya diberi kepada Nabi Muhamad… dari 1 ayat kepada 1 ayat.

maka berilah tangguh sampai dia berkelapangan. kejayaan semua wahyu bergantung kepada keberhasilan wahyu terakhir… jika wahyu terakhir gagal. Dan jika kamu bertaubat (dari pengambilan riba). kenapa boleh ada yang pertama lah. apakah wahyu terakhir itu sampai orang2 pak cik rasa perkara ini seolah2 menentukan Hidup atau mati gereja ? (saya tak fikir jiran akan sanggup mengucap ayat2 suci AL-QURAN dengan lidah sendiri. Dan jika (orang berhutang itu) dalam kesukaran. bertaqwalah kepada Allah dan tinggalkan sisa riba (yang belum dipungut) jika kamu orang-orang yang beriman. ia bertentangan dengan status dirinya…. kamu tidak menganiaya dan tidak (pula) dianiaya.tapi jangkaan saya meleset.pastu yang terakhir…pasal apa org pak cik tidak buat semua sekali…. maka bagimu pokok hartamu. lebih baik bagimu. . Aku. Dan peliharalah dirimu dari (azab yang terjadi pada) hari yang pada waktu itu kamu semua dikembalikan kepada Allah. Maka jika kamu tidak mengerjakan (meninggalkan sisa riba) maka ketahuilah bahwa Allah dan Rasulnya akan memerangimu. jika kamu mengetahui. maka lahirlah seorang lagi Muhammad (maksudnya…andai Muhammad gagal…seorang lagi nabi akan lahir ) Aku. mengucapkan isi kandungan Al-Quran Hai orang-orang yang beriman. Dan menyedekahkan (sebagian atau semua utang) itu.. Bishop .saya amat terkejut) Bishop .yang kedua terakhir lah.ia telah dilaksanakan dan yang teramat sukar mengerah kudrat kami seadanya adalah wahyu terakhir….

Surah Al-Baqarah: Ayat 278 ~ 281 Bishop . kamu tidak menganiaya dan tidak (pula) dianiaya. kami telah melahirkan 1 kaum di dalam genggaman kami… mesyuarat itu dihadiri beribu. sedang mereka sedikitpun tidak dianiaya. Maka jika kamu tidak mengerjakan (meninggalkan sisa riba) maka ketahuilah bahwa Allah dan Rasulnya akan memerangimu. maka bagimu pokok hartamu. agar kami boleh tidur sehinggalah Muhammad kembali semula. melaksanakan wahyu terakhir akan menyebabkan gereja kelihatan sangat berkuasa… sangat bahaya jika disedari orang…. ya…dia telah dididik dgn sempurna. (iaitu Al-Masih Imam Mahdi) di antara anak murid kami telah menyahut “serahkan saja hal itu kepada saya. Aku. Dan jika kamu bertaubat (dari pengambilan riba). dia bernama…… MAYER ROTHSCHILD… Kami menyerahkan Ayat Al-Quran pada Surah Al-Baqarah : (ayat 278-281) kpdnya untuk dilaksanakan… Hai orang-orang yang beriman. sapa orang yang berani menyahut amanah tu? ..ni mesti bukan calang2 punyer orang… Bishop .Kemudian masing-masing diri diberi balasan yang sempurna terhadap apa yang telah dikerjakannya. .ribu org anak murid kami ketika itu Paus telah memutuskan untuk menyerahkan amanah yg teramat besar ini. Al-Quran. dan saya tidak peduli bagaimana ia akan dilaksanakan”… kami telah turunkan kesemua ilmu Al-Quran kepada mereka semua. bertaqwalah kepada Allah dan tinggalkan sisa riba (yang belum dipungut) jika kamu orang-orang yang beriman.

sedikit tahun lagi untuk merasa keberhasilannya. kami gelarkan dia “the guardian of the vatican treasury”… sudah hampir 300 tahun. saya nak tanya la…tapi soalan ni akan membuatkan pak cik nampk seperti orang bodoh… Bishop ... bersamanya kami mengarahkan Jesuit memberi pedoman…. Bishop. sedang mereka sedikitpun tidak dianiaya. Al-Quran.Islam telah kelihatan bodoh.aku dh gigil. Kalau Paus tahu macamana. Apa status dia. saya tak perlu tipu awk… Umat Islam dah tidak mampu buat apa2 pun… lainlah kalau awk sahabat-sahabat Nabi Muhammad. Aku. kalau saya cerita pada 1 dunia macamana….ngn spe la aku tgh ckp ni… korang nilai kn sndiri la kata2 dia) . Dan peliharalah dirimu dari (azab yang terjadi pada) hari yang pada waktu itu kamu semua dikembalikan kepada Allah. jika kamu mengetahui. Dan menyedekahkan (sebagian atau semua utang) itu. Aku. kenapa PAK CIK begitu MUDAH MENCERITAKAN kepada saya.Surah Al-Baqarah: Ayat 278 ~ 281 Aku. Bishop . maka berilah tangguh sampai dia berkelapangan.apa lebihnya dia dari anak murid yg lain.Dan jika (orang berhutang itu) dalam kesukaran. PAK CIK YG SUSAH NANTI…. lebih baik bagimu.. Kemudian masing-masing diri diberi balasan yang sempurna terhadap apa yang telah dikerjakannya. sekarang jugak kami bunuh… ( pergh…ngeri kata2 dia ni…dgr dia sebut nama Rothschid jer. tanyalah…sebab dari awal kita berbual.

Maka jika kamu tidak mengerjakan (meninggalkan sisa riba) maka ketahuilah bahwa Allah dan Rasulnya akan memerangimu. .Surah Al-Baqarah: Ayat 278 ~ 281 Jika kita lihat peranan Mayor Rotchild bertepatan dengan ayat di atas yang menerangkan supaya meninggalkan riba. bertaqwalah kepada Allah dan tinggalkan sisa riba (yang belum dipungut) jika kamu orang-orang yang beriman. lebih baik bagimu. Mereka telah menubuhkan The Federal Reserve untuk mengawal ekonomi Amerika Syarikat dan seterusnya ekonomi dunia. Dan jika kamu bertaubat (dari pengambilan riba). Hai orang-orang yang beriman. Al-Quran. mereka telah memilih Rotschild untuk melaksanakan Surah. kamu tidak menganiaya dan tidak (pula) dianiaya. sedang mereka sedikitpun tidak dianiaya. jika kamu mengetahui. maka bagimu pokok hartamu. Kemudian masing-masing diri diberi balasan yang sempurna terhadap apa yang telah dikerjakannya. Dan jika (orang berhutang itu) dalam kesukaran. Sebenarnya ekonomi dunia dikawal oleh 2 keluarga Yahudi iaitu Rotschild dan Rockefeller. Dan menyedekahkan (sebagian atau semua utang) itu. Al-Baqarah: 278-281 untuk dilaksanakan. maka berilah tangguh sampai dia berkelapangan. Dan peliharalah dirimu dari (azab yang terjadi pada) hari yang pada waktu itu kamu semua dikembalikan kepada Allah.Jika dilihat dari perbualan di atas.

. kalau mengikut firasat aku berdasarkan status jiran. di suatu pembaringan…. . sudah pastiya simbol salib atau patung jesus yang menghiasi bendera….. Bishop . mereka KEKAL di dalamnya…” Al-Quran..Kita tidak terlepas dari riba mata wang! Inilah rancangan maha jahat mereka tanpa kita sedari. pak cik… kenapa kunci begitu penting dekat bendera tu… apa ada dengan benda bodoh seperti kunci ni…. Inilah konsep Lending Money On Interest ! “... apasal tak letak salib jer macam biasakan?..Dan sesiapa yang mengulangi lagi (perbuatan mengambil riba itu) maka mereka itulah ahli neraka. Itu bendera vatican. tapi bendera tu ada topi Paus dan 2 kunci bersilang… Aku.Surah Al-Baqarah: Ayat 275 BENDERA VATICAN = KUNCI DUNIA UMAT ISLAM di suatu sudut dinding rumah jiran ada sebuah bendera yang menarik perhatian aku.itu kunci dunia sebelum Nabi Muhamad diambil tuhannya. yang itu ye…….

alangkah bagusnya jika Nabi Muhamad ambil “kunci dunia” itu… dan kami tidak perlu lakukan apa2 pun kerana ia pasti tertanggung di bahu Nabi Muhamad. tuhannya memberi pilihan sama ada kembali disisinya atau diberi “kunci dunia” serta hidup sehingga saat kerosakan umat akhir zaman.. Kalau “kunci dunia” berada di tangan orang2 pak cik. supaya apabila Nabi Muhamad kembali nanti. “hai Nabi Muhamad inikah “kunci dunia” yang tuhan kamu maksudkan. tapi Nabi Muhamad pantas menghidu kalau ia menyebabkan umatnya mendapat kecelakaan. kami dapat berkata……. kami rampas “kunci dunia” itu dan membuatkan giginya mengikut kesukaan kami. ia telah mendatangkan kecelakaan kepada mereka”. sekarang telah berada di tangan Vatican? Bishop. ya… bukannya jiwa2 kamu yang membentuk persekitaran…. selepas itu mereka semua meniggalkan Nabi Muhamad dan datang kepada kami… lalu bagaimanakah Nabi Muhamad dapat menuding jari ke arah kami?… telah kami sematkan “kunci dunia”itu pada bendera kami…. …. Tetapi persekitan dibina untuk membentuk jiwa2 kamu mengikut apa yg kami kehendaki… Aku.macamana plk kunci dunia ni akan merosakkan kami? . akan kami hadiahkan kepada Nabi Muhamad nanti Aku.dia sdg diuji dgn suatu yg amat berat.adakah ini bermaksud “kunci dunia” yang Nabi Muhamad tidak ambil tu.

kerana tuhan kepada Nabi Muhamad menghitung pahala dan dosa sekecil zarah molekul . kebahagiaan mereka bergantung kpd “barangan buatan kami”…. padahal kami yg membinanya hanya untuk kamu…. apa yg ada di dunia skrng inilah yang membina hati2 dan jiwa2 kamu… yg sedikit pun kami tidak ambil. Nabi Muhamad dan sahabat2nya membina persekitarannya seperti “molekul-molekul yg disusun sebelah-menyebelah dan mengikat kuat antara 1 sama lain…. maka Nabi Muhamad mengingatkan sahabat2nya akan perkara2 yg kecil (molekul) dan kerosakan yg sekecil (molekul) telah berlaku kpd islam sedetik selepas Nabi Muhamad diambil tuhannya. mereka semua akan sujud di kaki kami dan meninggalkan Nabi Muhamad … kami tidak perlu mempertahankan ”barangan buatan kami” apabila Muhamad ingin menghancurkannya… tetapi lihatlah! Mereka yang akan mempertahankannya sendiri… maka tercabutlah Syahadah dari roh mereka… .. ya.. lihatlah manusia di sekeliling kamu. dan ikatan molekul-molekul2 ini boleh menjadi longgar dengan dihentam oleh daya sekecil zarah secara berterusan… maka sekecil zarah lah kami membina perkara-perkara di dunia ini… dan selebihya Lucifer akan menguruskanya cuba lihat kesenangan di dunia ini yg tiada pada Zaman Nabi Muhamad dahulu….Bishop .” Lucifer telah berputus asa terhadap perkara-perkara yg besar..mereka sudah tidak mengerti bagaimana mahu bahagia dgn “barangan buatan tuhan”….

.

HURAIAN : Bendera Vatican Lihatlah manusia zaman sekarang. maka Nabi Muhamad mengingatkan sahabat2nya akan perkara2 yg kecil (molekul) dan kerosakan yg sekecil (molekul) telah berlaku kpd islam sedetik selepas Nabi Muhamad diambil tuhannya. dan ikatan molekul-molekul2 ini boleh menjadi longgar dengan dihentam oleh daya sekecil zarah secara berterusan… maka sekecil zarah lah kami membina perkara-perkara di dunia ini… dan selebihya Lucifer akan menguruskanya . Apa yang dikejar oleh mereka? Kemewahan dan kesoronokan semata-mata ! Saya tertarik dengan kata-kata dari Bishop tersebut: Lucifer telah berputus asa terhadap perkara-perkara yg besar. kerana tuhan kepada Nabi Muhamad menghitung pahala dan dosa sekecil zarah molekul .

Nak ikut kafir ke nak ikut Nabi Muhamad ? Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sbb hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan." Antara “barangan buatan” yang telah dijadikan ikutan oleh kebanyakan dari kita. Kita diajar dalam buku biologi. Cuba tengok Yahudi. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi Muhamad selain susu dan madu. so kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi di tangan mereka. . Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ini. Starbuck.Kata-katanya ini adalah bertepatan dengan hadis rekod Nabi Muhamad: "Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. 2. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar. buku pemakanan (kajian dan terbitan para kafir ni) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam. mereka minum kopi. maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil. 1.

5. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus. 5. Coke tu sangatlah beracun. . Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol. contohnya coke dan maggi. berasid. namun kambing juga adalah makanan kegemaran Nabi Muhamad. pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi. ada racun tersembunyi). Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans. Para kafir ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat.3. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol. 4. pH dalam lingkungan 3.

Al-Quran. namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan. kerana sesungguhnya Syaitan itu ialah musuh yang terang nyata bagi kamu. kanser prostat. Untuk pengetahuan.Surah Al-Maidah: Ayat 88 . para kafir agen dajjal ni gak mengwar-warkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar). Al-Quran. kanser ovari. Firman Allah: Wahai sekalian manusia! Makanlah dari apa yang ada di bumi yang halal lagi baik. Secara kesimpulannya para kafir ajen Al-Masih Dajjal ni bukan setakat melemahkan kita dari segi lain namun secara pemakanan kita jua.Surah Al-Baqarah: Ayat 168 Firman Allah: Dan makanlah dari rezeki yang telah diberikan Allah kepada kamu. serta melemahkan otak dan tulang sbb dalam soya ada hormon estrogen yang sama dgn estrogen kat wanita. dan janganlah kamu ikut jejak langkah Syaitan. magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas. selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara. pastu soya ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium. iaitu yang halal lagi baik dan bertakwalah kepada Allah yang kepadaNya sahaja kamu beriman.6.

takan gereja buat tak tahu jer… Bishop . dia mengetahui kebenaran dan melaksanakannya hanya kerana perasaan tanggungjawab. bagaimana jika saya kata dia tidak tahu siapa dirinya. Pak Cik ni dari tadi asyik cerita tentang kehebatan orang2 pak cik jer… Takkan takda perkara2 yang merisaukan pak cik…. orang islam percaya Al-Masih Mahdi akan dilantik dan kemudian melaksanakan misinya Bishop . perlantikanya sbg Al-Masih Mahdi itu menandakan usahanya telah berhasil dan bukannya baru bermula. orang kristian banyak masuk islam kan… takan pak cik tak risau. ya. ..raja kami (Paus) Pope Benedict prnh bg tau sy bhwa kami tidak akan menemukan Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi). selepas dilantik tak boleh berjuang ke? Bishop . dan bersyukurlah akan nikmat Allah. alangkan umat islam sendiri hilang islam yg sebenar. makanlah (wahai orang-orang yang beriman) dari apa yang telah dikurniakan Allah kepada kamu dari benda-benda yang halal lagi baik.. sebelum dia berjaya menemukan kami kepada khalayak ramai Aku. tapi. Al-Quran. tapi kan kenapa dia berjuang pada waktu dirinya belom dilantik. Aku. inilah yg merisaukan kami.. jika benar kamu hanya menyembahNya semata-mata. Al-Quran dan Nabi Muhamad tidak akn menipu tetapi ada sedikit helah yg disembunyikan daripada kami.Surah An-Nahlu: Ayat 114 Aku.ini kn pulak yg baru masuk…. mana mungkin dgn mudah berkata dia Al-Masih Mahdi muncul dan dilantik….Firman Allah: Oleh itu.

. . selepas kamu mendapat tempat di hati mereka… mereka akn mengatakan kamu adalah org2 yg baik2 dan kata2 kamu adalah paling benar… Oleh itu kebenaran sudah tertanggung di bahu kamu. Muhamad akn kelihatan spt penjenayah.. kemudian kamu bersikap buruk lalu kamu perhatikan saja ragam mereka…. sama ada cerita yg kamu jaja itu benar atau dusta. …. sedangkan kami pula spt org baik yg memperjuangkn nasib kamu. Aku. ulama2 kamu dibiarkn hidup sebab Muhamad yang dimaksudkan sedikit pun tidak menyerupai mereka2 itu..kerana dia tidak mahu kebenaran tertanggung di bahunya..? macamana nak tahu dorang? Bishop . kamu tidak akan menemui sebarang huruf2. abjad2 dan ayat2 dlm usahanya. klu begini senang2 saje kami menemukannya..abis tu sapa pulak yang akan ikut Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi). kalau kamu mahu tahu … kamu datang kpd sesiapa sahaja dan kemudian ceritakan kebenaran kepada mereka. orang yg melakukan kesalahan tetapi sebenarnya dia membawa kebenaran…. Pope Benedict ada ckp Muhamad kali ini berbeza dgn Muhamad terdahulu. mereka melihat kamu…. ya. mereka akn mengatakan kamu adalah org2 paling jahat… dan kata2 kamu adalah paling dusta… mereka adalah org yg paling lemah kerana memerlukan kebaikan kamu utk membuat keputusan.nama kamu. dan org yg gagah adalah mereka yg tidak memerlukan kebaikan kamu untuk memutuskan bahawa cerita kamu itu benar.

Al-Quran dan Nabi Muhamad tidak akn menipu tetapi ada sedikit helah yg disembunyikan daripada kami. dan mereka adalah org yg benar2 yakin bahawa kebenaran itu milik tuhan dan Muhamad hanyalah sebagai penyampai (so…lepas jiran cakap macam ni aku pun ‘test power’ la kebenaran yang aku cerita kat korang ni…aku nk tau golongan mana yang jiran maksudkan) Perkara ini perlu sangatlah kita teliti. Oleh itu kita hendak tak hendak. Sehinggakan suatu masa nanti kita pun susah untuk mengenalinya. (Nabi Muhammad) nanti. Sehebat mana perancangan mereka. mereka ini adalah org2 yg akan menyertai Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi). oleh kerana agama yang telah mereka cuba pesongkan dan amat sukar bagi kita untuk menerima agama. inilah yg merisaukan kami. . Mereka pun sedang mencari dan kita pun akan terus ingin bersamanya.begitu juga dengan kita. seandainya mereka mencari Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi). Dan yang lebih susah nanti bagi kita untuk menerimanya. kerana mereka org yg sudi menerimanya tidak kira bagaimana ia akan datang…. perancangan Allah maha hebat. dan itu lah yang sebenarnya.w.a. Bishop . ”Permata yg hilang dari tangan org mukmin” akn kembali semula kpd tuannya. mahu tak mahu pasti kena menyusuli agama sebagaimana yang Nabi Muhammad mula-mula beragama.dan tidak memerlukan kejahatan kamu untuk memutuskan bahawa cerita kamu itu dusta. kita pun janganlah disangka dengan sebegitu mudah untuk menemui Al-Masih Mahdi ini. sepertimana agama yang di bawa Oleh Baginda Rasulullah s.

tembus ke lubuk hati mereka. apa kaitan kehidupan seharian dengan jiwa dan wajah… setakat muka. tapi bila kami melihat wajah manusia. Aku . orang seperti kamu bila melihat wajah manusia. Firman Allah: mereka menjalankan tipu daya. Bishop .mana mungkin dgn mudah berkata dia Al-Masih Mahdi muncul dan dilantik…. Al-Quran. kami gelarkan dia sbg “millon soul man”…... muka pak cik macam muka Paus … sekarang ni susah nak bezakan wajah Yahudi dengan orang2 Amerika.Eropah. klu begini senang2 saje kami menemukannya. .Surah Al-Anfal: Ayat . dan Allah menggagalkan tipu daya (mereka).alat solek pun boleh tukar muka…. saya tengokkan…… pak cik dengan kawan2 pakcik dan paderi muka lebih kurang sama je. ya..30 Aku. (PAUS) PoPe BENEDICT paling arif akan hal ini…. itulah yg kamu katakan…. semua lebih kurang jer…apasal ek? Bishop . perbezaan jenis jiwa2 itu sangat2 lah kecil umpama tebal kertas yang dibahagi 1000. ada berjuta. apa yg mereka lalui sehari-harian.. malah muka Paus macam muka pk cik. apa yg ada di jiwa sehingga menyebabkan wajah mereka spt ini dan seperti itu. kerana Allah sebaik-baik yang menggagalkan tipu daya.juta jenis jiwa manusia di dunia ini.

bekerja… di dalamnya terdapat berjuta2 juta pekerjaan (karier).. maka wajah kamu adalah sebaik bahasa yg mampu menerangkan apa yg terkandung di hati kamu… cantik atau hodoh bukan penentu… tapi terang atau malap cahaya di wajah kamu Aku. sehingga hari ini ada pelbagai peranan manusia yg palsu… dari kecil kamu ke sekolah. lama-kelamaan ia akan menjadi spt air yg menitis mejadi lopak. yg kini ia menjadi milik kami… perasaan kamu itu terhasil dari gerakbalas terhadap “barangan buatan kami”. tadi pak cik cakap ada berjuta jiwa manusia… banyak sangat.. jahat.seseorang yang namanya Paus. Bishop . kamu lakukan ia setiap hari. tapi gereja nampak ada berjuta-juta jenis pulak…. sebab itu kami wujudkan pelbagai aktiviti kehidupan manusia yg tiada pada zaman Nabi Muhamad dahulu.baik dan sangat baik. bila lopak itu kelihatan ia telah menjadi jiwa… huruf2. pelik dan ajaib…..ke universti. mampu menghitung spt itu walaupun di depannya ada jutaan manusia… dia mampu menyebut mereka 1 per 1… ini adalah kemampuan Nabi Muhammad dan sahabat2nya.mcmana boleh jadi macam tu. maka berjuta2 akitiviti maka berjuta2 jiwa hasilnya… .abjad2 dan ayat2 tidak layak sbg bahasa. yang saya lihat manusia ni Cuma ada 4 jenis jiwa je….sederhana..

Bishop .. aktiviti seharian mereka adalah agama. untuk apa orang2 pak cik mewujudkn berjuta2 jiwa manusia… apa orang2 pak cik dah buat… tapi betul jugak sebab pak cik ni sendiri tak bekerja…sembayang je kuat. wajah org2 budha lain… perbezaan wajah manusia pd mse itu sangat ketara….. wajah org2 kristian lain. sebab aktiviti seharian mereka berlainan. misalnya begini… cuba kamu lihat wajah orang yg berumur 20 tahun pada hari ini.Manusia ini sungguh bodoh…. malah berebut2 memilikinya…. . tidak wujud perkara lain… oleh sebab itu kami berusaha untuk melucutkan wajah2 agama dalam diri mereka… maka kami cipta aktiviti kehidupan yg kamu lihat pd hari ini… maka wajah mereka akan kelihatan sama saja… dan jiwa mereka pasti sama. wajah org2 hindu lain. ada pelbagai agama di dunia ini. mereka bgtu menyayangi pekerjaan.. Aku. wajah org2 yahudi lain. wajah org2 islam lain. malah kami buatkan mereka tersepit jika tiada kerjaya… oleh itu mereka akn menyayanginya. wajah2 manusia bergantung kepada agama yang mereka anuti.

friendster. jiwa manusia baru. cina dh macam melayu.kamu bandingkan…adakah sama? (ni yang susah…aku termenung kejap. sebab macam dekat Malaysia. bohsia dah mcm amoi. tetapi hidup pada 30 tahun yg lepas…. karu. facebook... . amoi dah mcm bohsia… kadang2 tengok gambar dekat myspace.akal aku balik Malaysia kejap…mmm.. dan mereka itu adalah jiwa pemilik wajah yg kamu panggil mereka sebagai…. ane. semakin melimpah memenuhi bangsa dan agama sendiri….amoi... betul jugak ek….) Aku..hehe) Bishop . jiwa tanpa agama padanya. perbezaan generasi memang ketara… muka orang2 muda. susah nak cam apa bangsa dorang… (dia ni tau pulak dia bohsia..”Cute” lihatlah! Orang spt mereka semakin membanjiri setiap pelusuk dunia….. yang tidak terdapat pada mana2 zaman sebelum ini.mereka yang berwajah “cute” ???. melayu dah mcm cina.. maka tamatlah riwayat agama sedunia… Aku. mereka yg berjuta2 jiwa itu kami gabungkan aktiviti kehidupan mereka.amoi.myspace semua tu. awek.dan kemudian lihat wajah orang yg mempunyai umur yg sama. untuk menghasilkan 1 wajah manusia baru..

.macam orang2 saya bangsa melayu. mereka adalah golongan paling lemah. padahal mereka tidak menyedari kerosakan jiwa. malah berasa bangga.. sebab memang bangsa Melayu kebanyakannya hensem2 & lawa. tapi tak jugak…ini suatu fenomena ajaib. mereka akan mempertahankan wajah mereka dan mereka pula berkata bahawa kamu ini org gila… dan ingatlah bahawa tuhan kpd Nabi Muhammad telah memberikan kami ramai pengikut dari kaum perempuan… Aku. macam orang agama budha. lihat saja di alam maya (internet). . kamu datang kepada mereka. kulit mereka putih yang berubah atas factor kepanasan bumi Nusantara. menyembah kami sedikit masa lagi… Aku. ya…. Bishop . dan mereka orang2 paling berpotensi untuk dimurtadkan. Mereka betul2 menyukai wajah mereka.. kalau begitu…golongan ini telah dipersiap2kan untuk Al-Masih Dajjal ke? Bishop . jiwa2 mereka bergantung sepenuhnya kepada “barang buatan kami”…. macamana orang2 pak cik menghitung potensi mereka untuk diperlakukan begitu? Bishop . tapi memang saya perasan muka dorang dah tak macam melayu. kemudian kamu suruh mereka membenci wajah mereka sendiri… lihatlah..

000 org islam yg kembali kepada tuhannya.”cute nyer awek ni”) (aku rse dorg yg muka CUTE macam ni dalam pemerhatian gereja…. dia membaca al-quran disisi makam dan tertidur. . (sama ada mimpi atau realiti) (pergh……cuak jgk aku dgr. dan ia telah berlaku…… Aku.. dan create suatu kehidupan yg melahirkan bangsa yg korg suke kata bila nmpk je kte….apa buktinya? (aku rasa terkejut…kali ini baru jiran ketawa tapi dengan cara yang sopan ) Bishop .dan mereka yg lain jika tidak sempat didatangi Al-Masih Dajjal. ini semua mengarut…. akan diuruskan oleh Lucifer = Iblis Lucifer akan dtg apabila mereka di waktu ajal maut (ketika kematian)…. rupa2nya dorg benar2 tahu diri kita lebih dari kita sendiri…. Lucifer membisikkan ke telinga mereka akan pertolongan dari sakitnya maut… dan mereka akan dihantar ke neraka selama-lamanya…. kemudian dia bermimpi bahawa Nabi Muhamad dtg kpdnya dan mengatakan bahawa Nabi Muhamad telah mengunjungi umatnya dan mendapati bahawa dalam 60. berdasarkn wajah. dan kamu tahu bahawa Lucifer tidak diizinkan untuk menyamar sebagai Nabi Muhamad.. tiada seorang pun yg benar2 beriman kpd tuhan. beruntunglah mana2 manusia yang tak dedahkan gambar ke sana !!! Apabila membaca petikan di atas saya terfikir. baru2 ini kami terima berita mengenai si penjaga kubur Makam Nabi Muhamad.”cute” banyak maksud ) Nasib baik cerdik pandai tak buat akaun facebook.cm ne dorg bleh survey cm ni skli.

Bishop ini tahu juga bahawa Iblis/ Lucifer tidak diizinkan menyerupai Rasullulah Nabi Muhamad. menyambut harijadinya yg ke-81. Ini menunjukkan pihak Gereja Roman Katholik tahu bahawasanya agama Islam sememangnya agama yang betul & benar !!! Bishop .. mereka sayang kpd Paus…. Hobbit. apakah hati mereka semua sudah buta… adakah kami perlu cederakan sebelah mata kami sendiri supaya mereka berkata “ rupa-rupanya inilah org yg ditunggu-tunggu”….. Legolas. padahal kami sudah singgah di kuil sulaiman… sekejap lagi kami akan ke tengah-tengah bumi… (korang ingat lagi tak cerita The Lord Of The Ring ???) (korang ingat lagi tak slogan “One Ring To Rule Them All ???) (korang ingat lagi tak episode di mana Istana Sauron ada di Middle Earth ???) (korang ingat lagi tak MATA_1 yang terapung2 di menara tu ?) (korang tak perasan ke Filem itu adalah simbolik kepada peperangan antara Umat Islam & Tentera Dajjal tak lama lagi) (ingat lagi tak terdapat watak2 seperti Gandalf.Arogorn) (barangkali itulah watak2 Nabi dalam filem ni ??? )Isa. . Bani Tamim. sebelum ini Paus benedict xvi pernah datang ke sini. Elves. Tentera2 dibayangkan di kebodohan org2 islam sangat menakjubkan…. perangai org2 islam sungguh kelakar…. Imam Mahdi. ya. Dajjal.ia disambut di ‘ground zero”ramai org datang. Saya ingatkan hanya umat Islam yang tahu tentang perkara ini. Iblis. Urukhai. Sauron..

...ikut kn ati nak je aku tampar2 laju2 je muka dia…tp sabar je la) ..eh.datang nanti”… Paus pula berkata kpd Monsignor “tidak perlu nak dirisaukan selagi saya tidak mencederakan sebelah mata saya… bukankah saya menyambut hari jadi saja?”… saya sungguh hairan. bila kami kata “paus menyambut harijadi”….. itu kan tempat world trade centre (WTC) runtuh.dari td sedap je ckp islam bodo. org2 islam akan melihat saya berbahagia di mana tempat itu telah memberi izin untuk peluru dihadiahkan kepada mereka” “sangat merbahaya tuan datang ke sana…mahu saya hantar semua ‘cantus’ untuk lindungi tuan?”. kebodohan mereka mengatasi usaha kami untuk membodohkan mereka…. kata Monsignor. Paus bergurau dgn seorang Monsignor. sebelum rombongan vatican terbang ke sini…...kenapa buat dekat situ pulak… Bishop . dia berkata “saksikanlah…. menakjubkan… (ini dh lebih!.….maka org2 islam pun akan kata “dia cuma sambut hari jadi saja…bukan ada apa-apa pun” rupa-rupanya orang islam lebih bodoh dari jangkaan kami…. Paus pun berkata “biarkan ‘Cantus’ tidur puas-puas. kemudian saja kita kejutkan ‘Cantus’ bila Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi)..Aku.

kedua2 nya mati.. Knight Templar telah menggunakan komunis untuk membunuh kamu….. tadi pak cik ada cerita yang Monsignor ada cakap tentang CANTUS… apa ke benda nyer ‘CANTUS’ tu…. Knight Templar benar2 anak didikan kami… ..bila masa pulak kami memikul warisan Knight Templar ? Kerajaan sesebuah Negara kan milik rakyat sendiri selepas kemedekaan.kardinal dan semua pemimpin2 roman katolik.bishop.bunyi macam gempak jer.. malah semua bangsa dan agama di dunia ini… Aku..Aku . ni satu lagi… mengarut. begitu juga di sebelah pihak komunis. datuk2 kamu tidak sedar pun bahawa mereka telah bekerja untuk Knight Templar … nyawa mereka telah kami gunakan untuk membunuh komunis. suatu amanah yg kami berikan kepada mereka kerana ketaatan mereka kepada paderi. dengan izin kami…‘Knight Templar’ telah menyerahkan warisan ini kepada kamu… bukan kpd org islam sahaja. Bishop . CANTUS adalah warisan ‘Knight Templar’….. kuasa yg meliputi semua penjuru dunia… mereka pergi kemana saja tanpa banyak tanya kepada Paus… selepas penjajahan eropah ke atas dunia. Bishop . di tanah air kamu dahulu. kami berikan 1 kuasa kepada mereka.

pak cik cakap pakaian?…. mereka itu memakai simbol warisan Knight Templar pada pakaian mereka..datuk2 kamu itu sebenarnya mati sia2. dan kami telah memberikan pakaian yg indah kepada mereka. di bahu dan lengan tangan mereka ada terdapat pingat yang menunjukkan mereka telah dikitiraf akan menjalankan fungsi2 yang kami kehendaki… . mereka sudah menganggap ia sebagai ‘kerjaya’... mereka benar2 menyayangi kerjaya itu. yang ni lagi kelakar… betul la datuk2 kami memperjuangkan tanah air. Bishop . malah ramai org2 muda bercita2 untuk menyertainya. pakaian apa yang mereka pakai sampai dorg tak tau untuk sapa dorang bekerja?? Bishop . bila masa plk datuk2 kami diperalatkan oleh Knight Templar ?…apa buktinya. mereka semua akan masuk neraka…. dgn siapa sebenarnya mereka berkhidmat.mati syahid konon2 nya.. Aku.. Aku. mereka benar2 sukakan pakaian itu malah berebut2 untuk memakainya… orang2 yang mereka lindungi memandang mereka sebagai wira… padahal mereka sendiri tidak tahu apa yang mereka lakukan.. sekarang ini mereka menjalankan tanggungjawab dan peranan dengan perasaan bangga.

ini mustahil !!!! ……bukan ke setiap negara di dunia ini memiliki ketenteraan masing2?…. (aku ingat jubah universti je sama dengan paderi…baju tentera pun sama kt mana2 negara. anggota keselamatan dan badan2 beruniform spt pengakap.paus berkuasa untuk menggunakan sesiapa sahaja di antara mereka untuk dikorbankan…. sedangkan mereka itu semua adalah milik gereja… bishop .. tidak kira kamu negara apa sekalipun! Kamu semua sedang berkhidmat untuk Paus !! aku. dan mengapa mereka semua tidak memakai pakaian mengikut budaya dan agama masing2????? . semua mereka memakai pakaian dan pingat2 yang sama….china. habis tu selama ini perang yang berlaku di mana2 saja apa ertinya?...jepun. itulah simbol “CANTUS”…warisan Knight Templar … itu adalah permulaan sahaja sebelum kamu menjadi orang yg lebih bodoh lagi apabila menerima pingat yg lebih besar…. semua tentera di dunia ini tidak kira negara besar.india.kalau ada beza pun sikit sangat) . maka saksikanlah bahawa semua angkatan tentera di seluruh dunia adalah milik gereja!.tapi mereka tidak menyedarinya… pingat itu kelihatan seperti huruf ‘v’…. buka mata kamu dan lihat dunia….kadet dan semua tu??? Bishop .polis.. huruf ‘v’ pada bahu dan lengan???…. Malaysia….… aku. ya…. british.iran… malah negara emas spt kampung kamu.. bukankah tentera.amerika.perancis.

(terpikir pulak aku dorang yang namanya. Dan simbol 'V' itu juga adalah secret sign Illuminati. inspektor.kami tak perlu buat apa pun”….datang nanti”… korang rasakan apa maknanya dia kata macam tu???? Simbol 'V'? Selepas saya membaca perbualan di atas. Berkenaan Cantus. mungkin itu adalah kerahsiaan tahap tinggi yang didedahkan oleh Bishop tersebut.S. istilah itu tidak pernah saya dengar sebelum ini. sumbat I.. koperal. mejar…dorang tahu ke tak pasal ni?) (tapi yg mcm slu Bishop kata…”mereka sendiri akan mempertahankan pakaian mereka.. tak pun. Berikut adalah gambar-gambar Pope Benedict di Amerika Syarikat untuk meraikan Hari Jadinya sepertimana yang telah diberitahu oleh Bishop tersebut.S.A I. lans koperal.) (paus pun berkata….S.A I. barulah saya perasan tentang lambang tersebut yang digunakan oleh tentera di seluruh dunia untuk melambangkan pangkat mereka. “biarkan ‘Cantus’ tidur puas-puas.. kalau bagitahu dorang pun kita yang kena tembak mati. kemudian saja kita kejutkan ‘Cantus’ bila Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi).A. Dialog Temubual (Bahagian 2/3): . sarjan.

kamu akn menyesal seumur hidup… tidak ada lagi kesempatan untuk berumah tangga apabila Paus Roman Peter ii dilepaskan dari rantai yg mengikatnya sejak sekian lama…. Vatican kerana ada urusan penting dan mesyuarat dgn 2500 orang bishop di suatu tempat yg dia enggan bg tau aku kt ne. belum lagi… kenapa pak cik tanya? (ada hati nak tanya padahal dia dah tua nak mampos tapi tak kawin2) Bishop .) Aku . apasal pak cik nampak sibuk je… selalu outstation je. umat islam sendiri yg membuatkan rantai itu terputus… . buat apa… orang Islam pegi Haji.… skrng ini adalah keturunan islam yg terakhir melansungkan perkahwinan… jika kamu tidak berumah tangga dlm masa setahun dua ini.saja je perli dia) Bishop .. bagaimanakah kamu boleh ketawakan saya padahal setahun dua ini adalah haji yg terakhir bagi umat islam… kamu sudah berkahwin? Aku.( jiran bru saja pulang selepas mendapat undangan dari gereja st.Mekah… pak cik pegi Vatican pulak.peter basilica. Vatican ada buat haji jugak ke ? (aku rasa macam nak ketawa…haha.

habislah Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi)nanti… Aku. ni apasal pulak yang terakhir haji la. malah hanya cukup-cukup saja makan minum untuk jasad kami…..Aku . dia akn menunggu Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi) datang…. yang terakhir jugak ke…. Paus yg paling agung. Paus benedict xvi sudah hampir selesai pekerjaannya… sedikit lagi masa sebelum Vatican melepaskan “Penghulu Segala Paus” …ya. akan sampai masanya kami akan tanggalkan pakaian kami.. kami tidak lagi perlukan semua ini… kami pula yg akan menuntut segala hutang2 budi yang manusia ambil dari kami. siapakah sebenarnya gereja sehingga Nabi Isa sendiri tidak berpihak kepada kristian…. Paus Roman Peter ii … dia adalah Paus yg paling hebat. sekarang kamu akan membayar harga “dunia” yg kami binakan untuk kamu……. Bishop . macamana dengan Paus?. sapa Paus Roman Peter ii tu. sedangkan selama 1000 tahun kami bersabar kami tidak ambil sedikitpun nikmat kehidupan dari kamu.. apa kedudukan dia apabila Nabi Isa turun ke dunia nanti? (jiran tidak menjawab sepatah haram pun.s akan berpihak kepada Al-Masih Mahdi … padahal orang2 pak cik adalah pengikut Nabi Isa.kawin la…. sungguh misteri orang2 pak cik ni… kami Islam percaya yang Nabi Isa a. Paus yg terakhir sebelum hari pengadilan (hari kiamat)….dia hanya membisu dgn senyuman sinis) ..

Hosein. maka dia akan perintah dunia melalui Baitul Muqaddis = Jurusalem sepertimana dalam ceramah Maulana Imran N. beliau mengatakan umat Kristian percaya bahawa Paus Roman Peter ii inilah yang akan menyelamatkan mereka dari Antichrist = Al-Masih DAJJAL. tidak ada lagi kesempatan untuk berumah tangga apabila Paus Roman Peter ii dilepaskan dari rantai yg mengikatnya sejak sekian lama…. Umat Kristian akan terus sesat dan disesatkan oleh Paus Roman Peter ii ini. Perhatikan kata-kata Bishop tersebut. sudah pastilah pusat pemerintahannya akan berpusat di Vatican.dialah yang orang-orang Islam namakan sebagai Al-Masih DAJJAL ! Sabda Rasullulah: Dajjal itu sudah wujud sejak beberapa lama. umat islam sendiri yg membuatkan rantai itu terputus… Rantai yang mengikatnya? Tidakkah anda perasan bahawa ada juga makhluk Allah yang telah dirantai sekian lama. Ya…….Ini adalah bahagian yang paling menarik perhatian saya dan banyak pertanyaan saya sebelum ini yang kabur-kabur terjawab. Tetapi pada pendapat saya. . Ia dirantai di sebuah pulau dan ditunggu oleh seekor binatang yg bernama “Al-Jassasah” Rekod Hadis Sahih Muslim Adakah mungkin Paus Roman Peter ii ini adalah Al-Masih DAJJAL ? Saya pernah mengadakan perbincangan dengan seorang pengkaji. Jika seseorang itu menjadi Pope. mungkin Paus Roman Peter ii adalah Al-Masih DAJJAL. Jika benar Paus Roman Peter ii adalah Al-Masih DAJJAL.

paus sudah tua. The Bible apparently indicates that very near the end of time. apa yang dia dah buat?… kenapa ada orang ganti dia… apasal tak terus lead sampai kiamat jer? Bishop . Mungkin sesetengah penganut Kristian mengangap Vatican akan menyelamatkan mereka dari Antichrist. Ini kerana masanya sudah hampir dan The Last Pope akan dilantik dan memerintah dari sana! Paus Roman Peter ii itu kemungkinan besar adalah Al-Masih DAJJAL. Sekarang saya sudah dapat mengetahui kenapa perlu Vatican berpindah ke Baitul Muqaddis = Jurusalem. Macam mana ini? Sebelum ini saya ada mendengar desas desus yang mengatakan pemerintahan Vatican akan berpindah ke Jurusalem tidak lama lagi. Tunggu dulu. kerana dia akan memerintah dari Baitul Muqaddis = Jurusalem dan dirantai sejak sekian lama. tetapi masa itu saya tidak tahu apa tujuan pemerintahan Pope dipindahkan ke Baitul Muqaddis = Jurusalem. perhatikan lambang salib di belakang Pope dalam gambar di bawah. which is the explicit stated goal of Satan.. the Pope will actually quit Rome. and move to Jerusalem. tadi pak cik cakap pekerjaan Paus benedict xvi dah nak selesai. in order to exercise control over the glorious holy mountain of God. . Salib Terbalik yang melambangkan Antichrist = Al-Masih DAJJAL itu sendiri! Aku.bukan Baitul Muqaddis = Jurusalem.

tiada masalah bagi mana2 paus. Paus Pius xii pernah berkata “siapakah jasad tanpa jiwa dan siapakah jiwa tanpa jasad” pekerjaan para Paus telah membuatkan lidah2 manusia berkata “pecah dan perintah”… “pecah dan perintah”… telah diajar kpd kamu dengan perbezaan warna kulit. padahal kami menghasilkan ianya lebih halus lagi…… “pecah dan perintah”… ke atas warna kulit kamu sudah dilakukan dengan meletakkan suatu kaum di suatu wilayah yg kamu kata ia “negara” …selepas itu “pecah dan perintah”… ke atas hati –hati kamu pula… .jasad manusia ada usia tetapi jiwa tiada usia. hamba ini akan pergi ke setiap manusia yg bernyawa … ya… begitu pantas ia datang apabila bayi-bayi baru saja keluar dari rahim ibunya. ia tidak menpunyai rupa. siapa hamba yang Paus Pius xii lahirkan tu?… ni pasal orang ke apa? Bishop . jiwa boleh diserahkan pada jasad yg masih hidup…. selepas itu hamba ini akan mengikut sehingga sejauh mana usia bayi2 itu … dan hamba ini buta. jika jasad mereka mati. ia juga tidak mempunyai nama…. Aku. jiwa mereka akan disambung oleh Paus yg seterusnya Paus Pius xii yg terdahulu telah melahirkan seorang hamba “hamba yg telah diberikan oleh Paus 1 kuasa yg akan menemui sesiapa sahaja” seseorang hamba yg akan menemui kamu tanpa jasad Paus di depan kamu.

sungguh menakjubkan sehingga hari ini kamu masih memahami ia sebagai perbezaan warna kulit.

selain sahabat2 Nabi Muhamad,

hanya kami sahaja yang mengerti apa itu “demi tuhan yang jiwa Muhamad di tangan-Nya”

sekarang ini ia telah menjadi “demi tuhan yang jiwa2 manusia di tangan Paus”

Nabi Muhamad sungguh bijaksana..

Nabi Muhamad hanya membenarkan wujud hubungan tuhan dan makhulknya,

rasul dan umatnya,

raja dan rakyatnya,

ibubapa dan anaknya…

tidak wujud hubungan lain..

kami telah mewujudkan pelbagai hubungan manusia dgn watak kehidupan palsu ,

contohnya sebuah perniagaan yang perlu ada orang yang bernama
pengarah,timbalan,setiausaha,eksekutif dan lain-lain…

perbezaan watak inilah yang akan “pecah dan perintah”… hati-hati kamu

bodoh benar org2 islam,

tidakkah mereka terfikir mengapa watak2 ini tidak wujud semasa zaman Nabi Muhamad dahulu ???….

dan kamu juga diajar supaya merasa diri sbg kaum yg bodoh,

sekiranya tidak wujud semua watak2 itu dalam kehidupan kamu…

Aku; nanti kejap pak cik….

adakah ini yang dikatakan “hamba” Paus …

takda sebarang symbol pun seperti sebelum ni….

Bishop ; ada….

para paus telah menamakan “hamba” sebagai “Benedictine Order”

ya.. Benedictine Order ….

ia sangat persis untuk mengetahui jiwa2 manusia sama ada mereka akan menyembah tuhan Nabi
Muhamad atau menyembah Lucifer ~ Iblis..

Aku; la…ingatkn org tadi…

benedictine order…order…adakah ia suatu seperti peraturan atau undang2??

Bishop ; Benedictine Order adalah segala perkara di dunia ini yang tertulis di atas kertas,

Kemudian kamu akan mengatakan ia sebagai ilmu,

Maka terjadilah diri kamu seperti hari ini…

Bukan mudah nak membuatkan kamu menerima ia sebagai ilmu…

Aku; kenapa pak cilk perlu buatkan kami menerima ia sebgai ilmu?

Bishop ; sebab ilmu itu sebenarnya adalah undang-undang….

Ilmu adalah undang2 untuk jiwa kamu,

dan undang-undang bertulis yg ada di dunia ini masih lg sbg undang2 tetapi ia untuk jasad kamu.

contohnya ilmu “sains”..

knp ia diajar kpd kamu dalam bentuk ia sbg ilmu???…

dan bukan ia diajar dalam bentuk undang2???……

sudah pasti kamu tidak mahu belajar sebab kamu akan lihat ia sebagai suatu paksaan..

para Paus telah amanahkan “Benedictine Order” ini kepada United Nation (UN)…

Aku; UNITED NATION (UN)!!!…PERSATUAN BANGSA-BANGSA BERSATU !!!!!…….

gila ke apa dunia ni???

mengarut lah pak cik PBB kn selalu buat kebajikan,

tolong negara miskin dan jadi rujukan mana2 masalah negara2 dunia ni….

pak cik jangan cakap sembarangan..

Bishop ; “Benedictine Order is symbolize by the olive wheat and grain”…

dan kamu lihat UN menggunakan simbol Benedictine …..

dan para Paus telah membina perjuangan yang akan diselesaikan oleh Paus yang akan datang…..

(perasan jugak aku yang logo PBB tuh memang ada symbol Benedictine …

planet bumi dekat dalam,

diluarnya ada symbol mengelilingi bumi tu macam padi,

bentuk gandum pun ada,

macam daun zaitun pun ada…tapi ada 2, kanan dan kiri)

Saya tahu apabila kamu mendengar united nation…

di fikiran kamu akan terbayang suatu kuasa besar…

dari sebesar-besar undang2 sehingga sekecil-kecil undang2 dilaksanakan,

pertama kali Benedictine Order dtg kpd kamu apabila kamu lahir saja,

kena daftar sijil lahir,

sehinggalah kamu mati kena daftar sijil mati..

maka Benedictine Order terpisah dari kamu….

tidak kiralah…

undang2 jenayah,

undang2 ekonomi,

undang2 jalan raya sekalipun…

apa sahaja di dunia ini yang namanya undang-undang ia adalah Benedictine Order

Aku; ah….tak mungkin la pak cik…

bukan ke setiap negara ada peruntukan dan menggubal undang2 sendiri???..

macamana pak cik kata semua undang2 dekat dunia ni milik gereja???

Bishop ;saya tidak menipu kamu…..

Lihat saja di mana2 negara sekalipun,

pada bendera,

jata,

mahkamah,

mengira. ini adalah yg berat sekali bagi kamu… katakan lah pada saya yg kamu tidak ingin mengetahuinya.. kamu diajar membaca. Aku. bermain.bendera.. mewarna.perlembagaan semua tu… Benedictine Order untuk undang2 jiwa manusia apa pulak??? Bishop. sesuatu yg memberikan harga kepada diri sendiri… maka kami hasilkan perkara2 yg berlawanan dgn Nabi Muhamad dan sahabat2nya setiap perkara yg kamu lalui sehari-harian akan membentuk jiwa2 kamu… semasa kamu kanak2… kamu diajar menggunakan pancaindera… kamu diajar bagaimana sesuatu ilmu itu akan meresap di otak kamu. berlari. selepas itu kamu akan ditanya “bila dah besar nanti nk jadi apa? . undang-undang untuk jiwa???…. pak cik cakap je la.. menulis. ‘cantus’ dan Benedictine macam adik-beradik. Nabi Muhamad dan sahabat2nya tidak membenarkan ilmu.. Bishop .perlembagaan dan apa saja yg seumpamanya mereka semuanya memakai simbol Benedictine …. mereka tidak boleh dipisahkan… Aku. tak kisah la hati saya pedih menerimanya. kalau Benedictine Order untuk undang2 jasad manusia dah ada symbol pada jata..

Apa cita-cita kamu nanti?”…

kamu diajar supaya menjawab “bila saya dh besar saya nk jadi doktor,cita-cita saya menjadi
peguam..dan sebagainya”…

perbezaan jiwa belum wujud tetapi fungsi2 watak sudah kamu fahami

selepas itu kamu akan diajar fungsi-fungsi ilmu,

bagaimana setiap ilmu akan bertindak mengikut maknanya sendiri…

kamu merasa kagum dan percaya ilmu

selepas itu kamu akan dipisahkan dengan org lain..

kamu diajar untuk menilai “pelajar pandai”

dan “pelajar bodoh”….

pelajar pandai mendapat pujian,

pelajar bodoh dimarahi oleh ibu mereka..

ini adalah asas untuk memecah belahkan kamu…

tetapi kamu diajar “perpaduan antara kaum”

supaya kamu percaya warna kulit menyebabkan perpecahan..

Padahal perbezaan ilmu adalah senjata..

ilmu yang berbeza maka pekejaan kamu berbeza…

maka berbezalah duit kamu,

berbezalah rumah kamu,

berbezalah perhiasan kamu,

berbezalah maruah kamu….

selepas itu kamu diajar

“miskin kaya tiada beza sama sahaja”…

maka lupalah kamu bagaimana ia bermula

pelbagai masalah kehidupan direka,

supaya pelbagai penyelesaian dapat direka,

pelbagai penyelesaian direka supaya pelbagai ilmu dapat direka,

pelbagai ilmu direka supaya pelbagai pekerjaan dapat direka,

pelbagai pekerjaan direka supaya pelbagai taraf kehidupan dapat direka,

pelbagai taraf kehidupan direka supaya pelbagai jiwa manusia dapat direka,

pelbagai jiwa manusia direka supaya pelbagai maruah dapat direka,

pelbagai maruah direka supaya pelbagai cara diri mereka akan dibeli …

maruah yang akan mengkafirkan semua orang islam,

mereka yang kafir sememangnya telah kafir..

(patutla kadang2 aku tgk kat hotel2, orang Islam yang kononnya smart, dengan selamba minum arak,
maksudnya diorang ni sebenarnya dah kafir la ye ?)

(kalau yang dah kafir tu memang takde orang peduli pun sebab mereka sememangnya begitu)
(maknanya…….kalau perempuan Islam yang sengaja tak pakai tudung, agak2 tarafnya apa ?)

Aku; peh….!!…

teliti betul pekerjaan org2 pak cik,

tapikan bagaimana ‘maruah’ boleh mengkafirkan orang2 islam ???.

apa buktinya ???

bukanya kami takda otak nak menilai macamana sesuatu keadaan itu utk dinilai sebagai kafir…

Bishop ; Benedictine Order telah berkuasa terhadap semua manusia di planet ini,

tiada siapa dapat melarikan diri…

malah manusia berebut2 memilikinya..

mereka sangat menyayangi diri sendiri,

malah mereka akan mempertahankan maruah ini dengan apa cara sekalipun…

kami x perlu buat apa2 pun..percayalah

seperti ‘cantus’…

kami juga memberikan pakaian yang indah kepada mereka ini…

mereka benar2 sukakannya..

malah jika Paus berkata kpd mereka “pakaian ini adalah khidmat kamu kpd ku”…

mereka akan menafikannya !!!…

bagaimanakah Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) dapat menyelamatkan mereka sedangkan Paus
sendiri sudah mengatakan kebenaran???

Aku; sedangkan Paus sendiri mengakui cakap macam tu dan dorang tak layan…

apatah lagi Al-Masih Mahdi !…

dunia betul2 mahu kiamat..

apa pakaian yg mereka pakai sampai dahsyat macam ni jadinya ???

Bishop ;….mereka adalah org2 yang memakai.. “tie”

itulah simbol “Benedictine Order”..

bukan itu saja..apa saja

“pekerjaan manusia yg didatangkan dengan pakaianya” adalah Benedictine Order !!

..mereka orang yang kamu kata sbg “golongan profesional”,

”kolar putih dan kolar biru,

”pakaian formal dan pakaian seragam”…

semuanya berkhidmat untuk Benedictine Order

lihat saja pakaian pelajar sekolah,doktor,ahli perniagaan..

mereka semua sama sahaja..

apa yg telah berlaku sehingga berbilion2 orang telah bekhidmat untuk Paus??!!! Bishop . sebab itulah mengapa org2 islam sengaja dicabar ilmu ini ilmu itu. pelik bin ajaib!!!…. mundur ini dan mundur itu. saya seorg bishop harus tau kata2 org islam yg terkenal spt “berjaya di dunia dan akhirat”. maju ini dan maju itu…. org2 kafir segaja dimajukan supaya org islam tersepit dan membuatkan org2 islam merasa “Benedictine Order” suatu keperluan hidup… org2 islam tidak menyedarinya bahawa mereka bersaing untuk Benedictine Order. dulu dari kampung kamu.walaupun pakaian diantara mereka berbeza tetapi fungsi mereka sama saja… Benedictine Order mereka semuanya tidak menyedari bahawa mereka sendiri menjayakan Benedictine Order … semua manusia benar2 telah dikuasai gereja.. dan pemimpin kamu telah ditanya tentang pencapaian Benedictine Order di sana Paus John Paul ii sangat gembira dengan pemimpin kamu yg sukakan org2 jepun… ”dasar pandang ke timur”… dia selalu mengulang-ulang ayat ini kpd Paus John Paul ii..”menjadi seorg islam yg cemerlang”… semua dirancang supaya ia meyakinkan kamu tanpa kami suruh anda berkata spt itu… . Aku. Malaysia ada pemimpin kamu yg telah memerintah selama 20 tahun diundang menemui Paus John Paul ii.

apa yg islam sedang perjuangkan??…… bodoh benar org2 islam… sungguh menakjubkan!!! Pengikut Nabi Muhamad sebodoh ini…. semasa zaman seorg paderi yg bernama St. Aku. Maka Kardinal Joseph Ratzinger semasa ditabalkan sebagai Paus yang ke-111. dia Paus yg akan meraikan kejayaan “Benedictine Order” … kejayaan ini dinamakan sebagai “glory of the olive” …ya…. spt yg saya katakan sebelum ini???? sebab dia menentang Benedictine Order !!! ya. sebenarnya ia telah dirancang 1000 tahun dahulu. dia diberi nama “Paus Bendict xvi” Paus terakhir menggunakan nama “benedict”…. jadi… Benedictine Order ni sudah berjaya ke belum???…. kalau macam ni la keadaanya… orang2 kafir lagi bodoh sebab diorang lagi maju… tapi pasti ada orang2 islam yang akan lawan Benedictine Order... kalau ia sudah berjaya kenapa orang Islam sekarang ni masih mampu mengucap Syahadah ??? Bishop . Bishop.setelah umat islam sendiri mengakui bahawa pekerjaan mereka mendatangkan keselesaan hidup dan mereka berkata “ilmu2 ini dari cendekiawan islam dahulu.simbol Benedictine ….Malachy… vatican telah merancang bahawa Paus yang ke-111 akan memikul suatu pekerjaan. dan lihatlah kawan2ku inilah nikmat islam” . aku..mahukah kamu tahu mengapa Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) akan kelihatan spt org jahat.

diploma and ijazah kehormat korg???. Benedictine Order smua tu…. orang2 islam akan dibunuh habis-habisan oleh org kafir..lupa pulak aku nk tnya dier) (seingat aku satu2 nyer pemimpin kita yg prnh jumpa paus john paul ii adalah Dr. gereja x perlu buat apa pun… adakah orang2 islam yang dikatakan “umat islam cemerlang” akan meniggalkan semua “kecemerlangan” mereka ketika Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) datang untuk mencabut kecemerlangan palsu mereka… saya fikir tidak !!! Mereka akan mempertahankan “Benedictine Order”….sebelum dia letak jawatan.20 tahun perintah…dia la…) (sanggup ke kalau korg bakar sijil. padahal kami telah mengubah suai ilmu ini sebelum penjajah mengajarkannya kpd kamu apabila Paus Roman Peter ii muncul nanti.apsal dia kata tak boleh dipisahkan ek. Luahan Peribadi: (Cantus dan Benedictine…macam adik beradik.ya. umat islam akan dituduh oleh org2 kafir bahawa ilmu2 kepunyaan islam lah yg membawa kerosakan kpd diri mereka…...seluar slack dan kemeja…keje tetapi sama..sapa yang akan kata macam tu pada saya???… Bishop ..sebab itulah umat islam diumpan supaya mereka mempertahankan ilmu2 ini bahawa ia lahir dari sarjana2 islam…. saya izinkan untuk kamu cerita perkara ini kpd org2 islam…. Mahathir….. Sekali lagi Bishop tersebut menyebutkan tentang Pope Roman Peter II . MEREKA SEMUANYA….dasar pandang ke timur.) (takda beza pun klu korang tak pakai tali leher.mereka tidak boleh dipisahkan.…tak buat kerja tak dapat gaji. kamu akan lihat mereka akan berkata kpd kamu “kamu dan cerita kamu semuanya tipu belaka” Aku .macamana nak bagi anak bini makan?…perangkap maut !!!) Bahagian ini juga amat menarik.

“Benedictine Order is symbolize by the olive wheat and grain”… dan kamu lihat UN menggunakan simbol Benedictine ….yang akan muncul selepas 111th Pope iaitu Pope Benedict sekarang dan tentang Benedictine Order. Adakah Bishop ini sengaja mereka cerita tentang UN ini? Oh. dulu dari kampung kamu. apabila Paus Roman Peter ii muncul nanti.. dan para Paus telah membina perjuangan yang akan diselesaikan oleh Paus yang akan datang….. UN adalah antara pelan mereka untuk mewujudkan One World Government tidak lama lagi.. Masih ingat lagi slogan 1 Israel ? Masih ingat lagi slogan 1 Singapore ? Masih ingat lagi slogan 1 Malaysia ? Bishop . Malaysia ada pemimpin kamu yg telah memerintah selama 20 tahun diundang menemui Paus John Paul ii. UN Lambang UN itu sendiri adalah Olive Wheat And Grain. .. gereja x perlu buat apa pun… Bishop . tidak. umat islam akan dituduh oleh org2 kafir bahawa ilmu2 kepunyaan islam lah yg membawa kerosakan kpd diri mereka…. orang2 islam akan dibunuh habis-habisan oleh org kafir.

Bishop.. Bishop itu juga tidak kisah rahsia sebegini disebarkan kerana dia tahu ramai antara kita tidak percaya dengan semua ini. Mereka sangat menyayangi diri sendiri. kedudukan harta ! Bertepatan dengan kata-kata Bishop tersebut di bawah. malah mereka akan mempertahankan maruah ini dengan apa cara sekalipun… kami x perlu buat apa2 pun. Ramai orang menuntut ilmu kerana pangkat dan kedudukan. tiada siapa dapat melarikan diri… malah manusia berebut2 memilikinya. percayalah seperti ‘cantus’… kami juga memberikan pakaian yang indah kepada mereka ini… mereka benar2 sukakannya. Keadaan ini bertepatan dengan situasi sekarang.dan pemimpin kamu telah ditanya tentang pencapaian Benedictine Order di sana Paus John Paul ii sangat gembira dengan pemimpin kamu yg sukakan org2 jepun… ”dasar pandang ke timur”… dia selalu mengulang-ulang ayat ini kpd Paus John Paul ii. orang menuntut ilmu kerana mahu mengejar pangkat.. Benedictine Order telah berkuasa terhadap semua manusia di planet ini.. Ini adalah salah satu tanda kiamat. .

sudah lama kamu tidak kelihatan.hmmm…. Cuma jumpa kawan-kawan lama jer… Bishop . semua tu sia-sia saje. tak jugak…. kamu akan lihat mereka akan berkata kpd kamu “kamu dan cerita kamu semuanya tipu belaka” Dialog Temubual (Bahagian 3/3): Bishop . selain tu saya ada kumpulkan peristiwa dan berita2 di kampong saya . takdalah…. di dapur rumah saya pun hanya cukup untuk sehari-harian Aku . Bishop.. saya pergi balik kampong sekejap… ada hal sikit… Bishop . pak cik kamu tu kesunyian… Aku. antaranya ialah minda mereka terlalu lama terpenjara oleh Sistem Al-Masih Dajal.. Saya izinkan untuk kamu cerita perkara ini kpd org2 islam…. buat persiapan ke… (terkedu tekak aku bile dia kata macam tu) Aku.. . ke mana kamu telah pergi.Ada beberapa faktor yang menyebabkan mereka tidak percaya.

. menteri. jabatan mengikut pokok dan rantingnya… kertas kerajaan ini bewarna biru… selepas itu kami susun fungsi dan duti-duti setiap organisasi kerajaan ini di atas kertas hijau…kertas hijau ditampal di atas kertas biru Di sebuah dewan yg lain juga… Susun organisasi kerajaan dari pemerintah. pegawai-pegawai kerajaan.surat khabar bertarikh sebelum kemerdekaan sehinggalah sebelum saya meninggalkan Malaysia… kemudian saya suruh peguam saya susun setiap perlembagaan undang-undang dari yg paling besar hinggalah yg paling kecil menjadi bentuk seperti pokok yg ada dahan dan ranting sehingga daunnya. kementerian. . Kertas mahkamah ini bewarna coklat dan ditampal diatas kertas hitam itu…. Saya sewa sebuah dewan dan mengupah orang menulisnya di atas kertas dan susun kertas 1 persatu mengikut susunannya sehingga penuh lantai dewan sampai kaki lima…. Disebuah dewan yg lain… Kemudian susun organisasi kerajaan. kertas ini bewarna hitam kemudian saya minta peguam saya trace record kes mahkamah yg pernah berlaku di Malaysia dan tulis di atas kertas dan susun kes mengikut kertas hitam tadi (kes yg berdasarkan peruntukan undang2) ….

tapi macmana pak cik tau Bishop .7hari seminggu. Kertas peristiwa ini bewarna kuning…. jika org lain tahu. Kamu mahu tahu bagaimana benedictine order ini berhasil… Tapi susunan itu banyak kekuranganya… Manusia yg perlu menggerakkanya… Kamu tidak akan mampu menulis bilangan manusia di atas kertas. tapi kamu akan menemui jalan buntu semasa menyusun semua ini… Aku. .30 hari sebulan.24 jam 1 hari. pokok dan dahanya berdasarkan turutan tarikh… Dan banyak juga duit dan org yg saya belanjakan untuk kerja2 ini….365 hari setahun. betul tu pak cik….. ini yg paling sukar… kami menyusun setiap peristiwa2 dan berita2 yg berlaku selama lebih 50 tahun. org akan kata kamu ni kurang siuman…. tapi tidak bagi saya… kamu mencari sesuatu yg org lain tidak pedulikan…. Bishop ... kemudian tugas-tugas jawatan ditulis di atas kertas oren… kertas oren di tampal di atas kertas merah… Dan di 6 dewan yg terakhir… dewan yg paling besar…. kamu mahu melihat “benedictine order” dengan seluas mata memandang….(susun mengikut gred jawatan) organisasi kerajaan ini kertasnya bewarna merah….

perkara ini begitu rumit. kami tidak pernah tulis ianya di atas kertas sekalipun…... Wali islam lebih mulia dari malaikat… Mulia bukan setakat nama. malah wali islam mampu melakukan sesuatu yg malaikat mampu lakukan…. org2 pak cik mesti pernah buat perkara seperti ini…betul tak?. Vatican tulis dekat mana… mustahil lah pak cik!. Bishop ... kalau tak tulis pada kertas.. saya rasa mungkin Vatican telah menyusulnya beratus tahun dahulu… itu anggapan saya saja. akal manusia pun tak mampu ingat semua ni… Bishop .Aku . . Ia hanya bermain di kepala kami saja.. Aku . wah…hebat betul orang2 pak cik… tak menulis benedictine order pada kertas….. tiada masalah bagi Paus malah Paderi sekalipun… Benedictine order hanya berlegar-legar di ingatan mereka… Kami sangat kenal wali-wali islam lebih dari anak murid wali itu sendiri mengenali gurunya.

tuhan kpd Nabi Muhamad pernah berkata Malaikat mampu mengira jumlah titisan hujan yg turun dari langit…. memang la wali-wali Allah mulia… manusia dan malaikat kan makhluk yang berbeza. berbeza alam… mana mungkin manusia mampu melakukan perkara yg malaikat boleh lakukan Bishop . wali islam memang celaka !! Mereka ini akan menggangu urusan Paus!! Wali islam mampu menghidu Benedictine order ….Aku . Maka knight templar telah menjejaki bumi wali islam sehingga ke timur dan ke bumi bangsa Melayu di Nusantara… Di Nusantara. . Tetapi wali islam mampu mengira kerosakan jiwa manusia 1 per 1 dan sebab ia berlaku… Umpama jumlah titisan hujan yg turun ke bumi… Benedictine order akan merosakkan jiwa manusia sedikit demi sedikit umpama titsan hujan yg turun ke bumi….

tetapi tidak tahu bagaimana mahu menghasilkan perkara2 itu… wali-wali islam bukan tandingan kepada kebijaksanaan Paus dan “wali-wali gereja” Aku . roh manusia diciptakan dari cahaya… .. Mereka “menulis seperti malaikat”… Ya… Menulis seperti malaikat. wali-wali gereja???….. Benedictine order ditulis oleh wali2 vatican….. adakah mereka mempunyai kebolehan seperti wali-wali Allah yg pak cik ckp sebentar tadi? Bishop.. Aku : “menulis seperti malaikat”… malaikat apa yg menulis… oh.. adakah pakcik mengatakan menulis seperti malaikat raqib dan atit???… malaikat yg menulis amal kejahatan dan kebaikan… Bishop .. menulis di dalam jiwa bukannya di atas kertas. jiwa manusia adalah roh.knight templar telah menemui “tapak kaki” terakhir wali-wali islam… Mereka perlu ditentang dan dibunuh !! Paus pernah berkata kpd knight templar “ bunuh ‘wali sembilan’ atau kamu akan lihat tapak kaki mereka di rome” Rupa-rupanya wali-wali islam hanya tahu perkara2 yg menyebabkan kerosakan jiwa. gereja pun ada pangkat wali ke?. tuhan Nabi Muhammad itu adil… Dia memberikan musuh2 Nabi Muhammad kelebihan yg sama.. ya…benar sekali….

Disebabkan mata berfungsi dengan cahaya…. apabila kamu tidak menyedari ia berlaku. Ya…. ish mustahil la semua ni……. maka kamu sebenarnya telah pun ditipu…. apa pentingnya Benedictine order perlu sepantas cahaya???….malaikat menulis amalan kamu sepantas cahaya…. benedictine order perlu direka pantas supaya mampu berfungsi dalam keadaan diri kamu tidak menyedarinya. tafsiran akal selalu tersilap. “pandangan mata selalu menipu. klu lebih perlahan dari cahaya x boleh ke??? Bishop . Aku . jika Benedictine order sepantas cahaya….. pandangan mata yg selalu menipu…. Mata paling banyak belajar…. kenapa Benedictine order direka sekecil itu dan perlu bergerak sangat pantas seperti cahaya??… Bishop . maka benedictine order perlu “direka sekecil zarah”… supaya ia boleh berfungsi dan bergerak sepantas cahaya… Aku .. . dan dan lidah pula selalu tersasul”…… bukankah kata2 ini terkenal dikalangan org2 islam… Aku . jiwa manusia sifatnya berubah-rubah dan iman manusia berubah-rubah sepantas cahaya…. Urat2 saraf menghantar isyarat ke otak sepantas cahaya… Maka benedictine order perlu sepantas cahaya…..

lama jugak aku termenung…sementara jiran sedang membuat kerja2 dapur) Aku .contohnya sebuah kereta la kn… adakah kereta perlu bergerak sepantas cahaya dan contohnya yg bukan benda spt sistem pedidikan … jika sistem pendidikan dan kereta bergerak sepantas cahaya… dah tentulah mata pun x sempat nk tengok…. Ya… Membina kelemahan manusia Supaya menilai sesuatu berdasarkan apa yg mereka lihat di depan mata saja… . itu pantas. (meresap sepantas cahaya…. yang dikatakan benedictine order“direka sekecil zarah”… tu pula macamana…. Tidak meresap ke dalam penglihatan mata manusia… Bila ia tidak meresap ke dalam penglihatan manusia. macamana nak tipu manusia Jiran . Meresap ke dalam jiwa sepantas cahaya…. Kebaikan akan dilihat sbg kejahatan…... pak cik…. membahagi-bahagikan fungsi manusia Supaya tujuan dan hikmah sesuatu ciptaan benedictine order tidak meresap ke dalam penglihatan…. Tetapi tujuan dan hikmah sesuatu ciptaan benedictine order meresap ke dalam jiwa…. Maka… Semuanya akan jadi indah –indah belaka… Kejahatan akan dilihat sbg kebaikan. Bishop . yg pantas itu bukan jasad atau penampilan.

Memanglah kamu tidak nampak!! Peranan manusia yg pelbagai ini apabila digabungkan… Ia telah memberi kepada vatican kuasa untuk menentukan nasib masyarakat dunia. Saya hanya pekerja saja”… Maka bodohlah kamu tidak mengetahui jika fungsi kamu digabungkan menjadi apa… Kamu merasakan ia pekerjaan yg baik sebab kejahatan itu tidak berlaku di depan mata kamu… Kejahatan yg “direka sekecil zarah”.. Bila paus jentik angka saja maka berjuta-juta manusia akan menderita…. Maka benedictine order telah mengecilkan fungsi manusia Spt yg kamu lihat pada hari ini…. Maka dia akan melakukan pekerjaan sbg peniaga. Jika dia peniaga. Dialah yg menjual…. Kuasa di hujung jari…!! Mengawal berbilion manusia sehingga setiap orang sekalipun… Dengan angka-angka sahaja.!! ..Misalnya di zaman Nabi Muhamad…. Dia yg menerima bayaran. Dialah yg menimbang. Dalam kerajaan dan perniagaan yg mempunyai pelbagai tugas dan masalah …selepas itu kamu akan berkata “saya hanya berniaga saja”.

Paus benedict xvi boleh menentukan nasib manusia dengan angka…. Semua disebabkan “angka-angka pada kertas” Dan pada waktu ini kamu sedang berkata “ini cuma duit saja bukan ada apa2 pun”…… Jika mata kamu lihat duit…. Bodoh sungguh !!!! . Lihatlah wahai manusia….. Mereka membunuh.Aku . Maka kamu akan kata itu adalah duit…. Bukan apa pun… Dgn angka sahaja. Mereka mencuri.. Lihatlah penderitaan manusia yg disebabkan “tidak cukup angka dalam poket mereka”…. angka itu adalah apa yg manusia sebut ia sebagai “matawang” …. Mereka menindas dan mereka mengkhianati sesama sendiri….. Mereka kelaparan. Bagaimana kamu dikawal kehidupan hanya dengan angka sahaja !…. Mereka bermusuh. bagaimana seorang manusia saja seperti Paus. apakah angka itu?? Bishop . Mereka tidak mampu berkahwin.

”angka-angka yg boleh dipegang dgn tangan.. Sekarang ini hanya untuk dilihat sahaja… Wahyu terakhir al-quran sudah sempurna diperangi… Cuma tunggu paus terakhir sahaja. ”saya bangga jadi seorang ahli perniagaan”…. Keluarga weishpaut dan keluarga rotschild Dan tidak lupa juga kepada keluarga rockefellar…. Bukan untuk jentik angka ini… Tetapi untuk pijak habis-habisan angka-angka ini!!….. Aku .. lagi la nk “menulis seperti malaikat”…. ”saya bangga mendapat ijazah”…. Kasihan sungguh manusia… Manusia sendiri menjayakan benedictine order! Wahai Nabi Muhamad!!…… Segala usaha kamu dahulu hancur lebur… Zaman Nabi Muhamad cuma ada pasar. Benedictine order ni sungguh rumit sehingga saya tak tahu dimana hujung pangkalnya… tak tahu bagaimana semua ni bermula… susun –susun lagi pening kepala…. . ”pasar” telah menjadi “pasaran” “wang” telah menjadi “matawang” Terima kasih kasih kepada dua orang kesatria vatican….Benedictine order telah membina kelemahan manusia Supaya menilai sesuatu berdasarkan apa yg mereka lihat di depan mata saja… Sekarang ini katakanlah kepada saya……..

. Yg membuatnya adalah kesatria-kesatria… Tetapi ia tidak terus dicipta…. nilai matawang kita x tahu bagaimana ia terhasil kemudian dgn x sengaja terbagi kuasa pada org untuk mengawal kita… silap kita kerana menganggap ia Cuma nombor2 sahaja) (kalau bisnes forex atau internet lagi teruk…. hari tu pak cik ada cerita pasal malaikat kan… pasal Vatican mencipta makhluk yg sama pantas seperti malaikat kan… adakah ini suatu perumpamaan atau memang makhluk ini betul betul ada dan boleh dilihat . Bishop . jika manusia biasa tidak mampu melihatnya… macamana kami boleh terlibat sama dengan Benedictine order… padahal kami tak tau kewujudannya Bishop. Aku . untuk itu kami telah menghasilkan makhluk yg sama pantas seperti malaikat…. makhluk hina ini hanya sbg sebab saja. Tetapi saya lihat kamu tidak mampu..mungkin ada org yg tertindas disebabkan keuntungan kita…kita tak nampak depan mata) Aku . benedictine order boleh dilihat dengan hati… … . (kadang-kadang bila kita tengok bursa saham.Bishop .Hati kamu mesti lebih pantas dari pandangan mata Supaya akal kamu tidak ditipu pandangan mata ... Ya. .. bila pak cik sebut makhluk je saya rasa seperti ia makhluk hidup seperti manusia dan haiwan.hanya tinggal setahun dua ni saja….. Tujuan penciptaan adalah arahan vatican. alih2 je dapat duit tapi tak tahu macamana ia berlaku…. tidak penting bg kami… Apa yg lebih utama adalah serapuh mana jiwa manusia dapat dihasilkan dgn masa yg semakin suntuk ni..

apa yg org2 pak cik buat sebelum makhluk ini dilepaskan… Bishop . Vatican bukan mahu kekayaan hasil bumi di tanah jajahan dan raja2 eropah telah menjadi tulisan sejarah demi melindungi gereja Aku . kenapa kehidupan sesuatu rakyat tidak berubah walaupun kerajaan mereka telah digulingkan..utara dan selatan masih menyembah berhala… Begitu sakit hati paus dan paderi2 vatican melihat suasana ini…. Rakyat tidak ada masalah. maksud pak cik makhluk ini bukan matlamat. Mereka lari ke ceruk hutan dan gua lalu mencari makanan sendiri… .Apabila benedictine order telah sempurna duduk bertakhta di hati manusia barulah ia dilepaskan… Aku . YA…. macam tu ye…. Sakit hati yg teramat sangat… Banyak nyawa dan harta telah raja2 erpopah korbankan untuk vatican….. Umat2 kafir di timur dan barat. Walaupun kerajaan mereka telah hancur Tetapi rakyat masih mampu berdikari. YA BENAR SEKALI…. Semasa penjajahan.. rakyat mampu teruskan hidup sendiri tanpa sebuah kerajaan ke? Bishop . tetapi ia dicipta untuk membantu menjayakan Benedictine order… macam tu ker. Walaupun pemerintahan telah dipisahkan dgn raja yg hanya menguruskan agama dan budaya… Hasilnya masih tidak memuaskan… Walaupun kerajaan di seluruh dunia telah digulingkan… Tapi semua agama di dunia ni masih tegak berdiri… Umat islam masih menyembah tuhan muhamad.

satu kebolehan saja… Kamu akan lihat pemerintahan paus-paus benedictine akan datang nanti. Merekalah rakyat… Seorang saja mampu buat pelbagai perkara Lalu Paus berkata “jadikan mereka setiap seorang. Sesiapa sahaja mampu berjuang…. Rakyat akan memberi makanan kepada pahlawan. Rakyat yang mengurus rakyat.merekalah bapa. Pahlawan akan mati kelaparan… Pisahkan antara pahlawan dan rakyat…” Kunci benedictine order adalah “mewujudkan kebergantungan antara satu sama lain”… Ya… Supaya mereka menjadi benar2 lemah sebelum Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi) kembali lagi… Pecahkan mereka kepada banyak bahagian… Rakyat yg menjadi pahlawan. Rakyat tahu apa yg mereka harus lakukan. Merekalah guru.Kebergantungan kepada raja tidak wujud. Merekalah raja. Dan raja yg hanya patung sahaja… Itulah yg dinamakan “negara” . Agamawan yg hanya menulis kitab. Mereka tidak perlukan pimpinan sesiapa. Pahlawan akan memberi keselamatan kepada rakyatnya… Jika rakyat mati.rakyat yg bercucuk tanam.

memang ia mengambil masa yg lama untuk manusia menerima pakai ORDER INI…. Kami tetap akan menjaga keselamatan kamu… Kamu perlukan keamanan supaya kamu boleh beramal” Lalu nenek moyang kamu yg bodoh itu menjawab “ya. Selepas penjajahan tamat.. “jangan risau. selepas beberapa ratus tahun? jadi penjajahan dunia tu boleh dikira permulaan sajalah bagi Vatican mengusai manusia… jadi dalam masa tu apa yg Vatican telah lakukan… bagi saya ia suatu masa yg amat lama… Bishop.... Semua manusia telah terpadam semangat untuk berjuang… Kami telah mengajarkan nenek moyang kamu ini supaya menyayangi jasad sendiri… Kesatria kami berkata kepada nenek moyang kamu…. kenapa Vatican mahu penjajah jaga keselamatan kami.Tetapi selepas beberapa ratus tahun kemudian. Walaupun kami ini menjajah. Semua manusia tidak mahu peperangan berlaku lagi... Kami telah mewujudkan suatu kebergantungan yg paling asas sekali…. Keselamatan jasad!! Aku ..barulah kami dapat mewujudkan kebergantungan sehabis mungkin terhadap benedictine order… Aku .ada baiknya juga ada orang yg tolong menjaga keamanan untuk kami… Maka x perlulah kami bersusah-payah” Bodoh sungguh mereka ini!.. kenapa tak bunuh je nenek moyang kami kan senang… kami pun takda nanti. .

keselamatan jasad….patut la dulu pak cik ckp pasal bayi… sejak bayi lagi Benedictine order sudah menguasai manusia. Ya tidak sedar… Kerana Paus mahu ia berlaku tanpa berunding dgn manusia… Bila berunding dgn umat manusia maka akan wujud pilihan… Nak atau tidak? Bagi mengelakkan wujudnya pilihan maka ada sesuatu mesti berlaku Supaya pilihan tidak wujud. benedictine order akan berada di dalam setiap manusia… Masalah seterusnya ialah Bagaimana hendak membuatkan manusia ini menerima benedictine order Dalam keadaan mereka tidak sedar…. Nak membuatkan pilihan tidak wujud sesuatu mesti berlaku Supaya orang tidak sedar apa yg sedang berlaku.. oh… jadinya Benedictine order ini bukan suatu pilihan. ada kait mengait ke dengan Benedictine order? Bishop .. Nak membuatkan manusia tidak sedar sesuatu yg berlaku Mesti semuanya secara semulajadi… Bukan mudah nak mengatasi daya fikiran manusia yg berbilion orang jumlahnya… Aku .. . oh. setiap nyawa manusia… apa yg pak cik maksudkan “sesuatu harus berlaku” supaya Benedictine order akan diterima tanpa wujud pilihan dan tak disedari orang? Bishop . kamu masih ingat lg ya….sungguh panjang perancangan vatican.

Lalu vatican telah mewujudkan suatu suasana yg manusia panggil ia sbg “revolusi industri” Maka umat2 kafir yg bodoh ini (orang eropah) mula mencipta barang-barang yg memberi keselesaan kepada jasad… Maka. Aku . Maka ‘cantus’ telah bertapak di tanah jajahan yg spt saya ceritakan sebelum ini. Selepas jasad manusia selamat… Manusia sudah menyukai suasana selamat… Maka peperangan besar-besaran harus berlaku sekali lagi… Supaya membuatkan manusia merasa mempertahankan jasad adalah syarat iman dapat dipertahankan!! Untuk perang ini berlaku….. Paus-paus renaissance telah memudahkan pekerjaan paus-paus benedictine… Renaissance telah mewujudkan manusia yg percaya ilmu2 yg menyebabkan kesejahteraan terhadap jasad manusia. Perlu ada kemajuan ilmu” Lalu raja dan ulama kamu yg bodoh itu berkata “umat islam mesti menguasai ilmu. Mungkin rakyat dijajah sekali lagi jika tidak mampu bersaing senjata. Bermula dengan ini Umat manusia mula belajar menyayangi barang-barang ini! Perlumbaan membuat senjata sengaja dijalankan supaya umat manusia rasa memiliki benedictine order suatu kewajipan! Ya… “perang dunia pertama” direka Supaya dapat membuatkan penjajah berkata kepada ulama-ulama kamu “ rakyat perlu memiliki kemampuan serta kebolehan seperti orang-orang eropah ..dengan ilmu kita dapat mempertahankan diri kita” Oleh sebab itu penjajah mula menubuhkan pahlawan dari orang2 tempatan. ish… .Ya...

Ya mustahil secara tiba2 tanpa sebab… Paus memerintahkan penjajah supaya jangan sedikitpun wujud suasana paksaan maka…. Doktor. Jurutera. Peguam. Mana mungkin boleh disuruh menjadi seorang saintis..maksud pak cik perang dunia pertama ni hanya rekaan Vatican semata-mata untuk membuatkan manusia menerima Benedictine order??… sampai mcm ni skli perlu berlaku?? Bishop. Artis secara tiba-tiba. YA… Renaissance tidak boleh berlaku di timur sebab islam telah memenangi JIWA MANUSIA DI SANA TERLEBIH DAHULU…. ”perjanjian concordat” benar2 memberi tuah kepada vatican… Aku .hebat betul sejarah menipu dunia ni… . hah!… maksud pak cik adolf Hitler dan nazi… wah.. Jika renaissance mampu berlaku di sana maka mudah saja benedictine order diterima orang2 timur… Benedictine order adalah musuh wali2 islam… Sebab itu mereka sengaja menjadi orang miskin… Jika nenek moyang kamu itu seharian mereka hanya solat sahaja. Membina kerjasama umat supaya bersatu menghadapi peperangan Hitler adalah kesatria vatican yg amat disayangi Paus benedict xvi… Jasa hitler menjayakan benedictine order telah membuatkan kami merinduinya…. Perang harus direka sebaik mungkin supaya dapat membina kerelaan hati.

Keselamatan jasad manusiatelah diragut…. .. selepas perang tamat Maka umat manusia telah sedar bertapa pentingnya ilmu ini… Ilmu benedictine… Bodoh lah nenek moyang kamu itu!! Maka disebabkan peperangan. Rakyat telah menjadi lemah kerana tidak dapat mempertahankan tanah air. Bila dah perang rakyat nak beribadat pun x boleh” Lalu penjajah berkata “ kamu perlu mempertahankan kedaulatan dan keamanan tanah air kamu… Jika tidak agama kamu pun tidak akan selamat” “peperangan ini sungguh kejam. Benar. Kami perlu selamatkan tanah air kami dan agama kamu. Membunuh dan menindas sesiapa saja Dan kamu mesti tahu bagaimana nak mempertahankan diri” Lalu nenek moyang kamu yg bodoh itu pun menjawab “ya. Manusia telah hidup menderita dan mula merasakan rindu kepada keamanan… Ini telah membuatkan penjajah berpeluang untuk berkata kepada mereka “lihatlah disebabkan rakyat mengabaikan kepentingan untuk memajukan diri.tak terfikir saya macamana perang ini boleh direka… Bishop ... Kami tidak mahu tanah air menjadi seperti negara2 yg berperang itu. Tidak ada ilmu untuk bersaing dgn negara musuh. Sila ajar kami bagaimana nak mempertahankan tanah air kami” Perang dunia pertama telah membuatkan nenek moyang kamu tiada pilihan selain belajar dari penjajah….

Vatican belum berpuas hati dgn pencapaian ini… Selagi ia tidak mejalar kepada semua manusia Lalu Paus menitahkan “knight of teutonic” Untuk membantu kerja2 knight templar Apabila benedictine telah sempurna membina landasan Untuk dipelajari pula oleh setiap nyawa manusia nanti….. pak cik cakap ilmu yg disihirkan??.. Cara2 membina sebuah kerajaan.Tiada pilihan… Paus sangat gembira dengan berita yg dibawa paderi2 jesuit. Maka Paus memerintahkan penjajah mengajarkan mereka ilmu2 untuk melindungi keselamatan jasad. tak pernah saya dengar ilmu sesuatu yang boleh disihirkan… dalam islam pun saya tak pernah dengar pasal ini… saya ingat sihir tu perkara jahat yg berkaitan alam ghaib saja… . Malang sungguh umat sekalian manusia… Ilmu2 cendekiawan islam yg asli berada di tangan vatican. Ilmu2 yg penjajah ajarkan kepada kamu adalah ilmu2 yg telah di “sihir” kan…. ilmu pun boleh disihirkan ke?.. Tetapi bagaimana ia akan mengalir sehingga ke setiap kelahiran manusia… Kelahiran manusia lebih pantas dari benedictine order menjalar ke bumi. Mengajarkan mereka menguruskan wilayah dan meramaikan lagi pahlawan tempatan… Pembesar2 dan bangsawan2 kamu yg bodoh itulah orang terawal diajarkan benedictine order… Pada waktu ini kamu belum diajar lagi ilmu2 renaissance iaitu ilmu2 yg memberikan kenikmatan kepada jasad… Selepas itu paderi2 jesuit telah mengadu kepada Paus Bahawa benedictine sudah mula diterima.. Aku .

apa sebenarnya yg dh berlaku… siapa orang yg terawal pakai baju kot dan tie … Sihir itu sendiri adalah ilmu…ilmu yg disihirkan tu mcm mane pulak) Aku . Dari paus hinggalah paderi saja di atas planet ini yg mampu melakukan semua ini… Kami sedar bahawa kami adalah nama2 makhluk yg tertulis di dalam al-quran Dan menjadi sebab mengapa kamu umat islam diwajibkan mengenali 25 orang rasul…. Bishop .. ….SEKARANG INI…. …vatican dan keturunannya tidak akan sesekali menyihir jasad manusia… Kami tidak akan melakukan perkara2 bodoh seperti sihir2 murahan di dunia ini. YA.sekarang ni memang susah nak pastikan siapa yg akan jadi pengikut Al-Masih Dajjal ni.Bishop ... siapa yg jadi pengikut dan siapa yg terselamat. Malah saya pernah melihat seorang perempuan muslim 30 tahun dahulu Dan saya datang kepada kepada perempuan itu Dan mengatakan bahawa dia sebenarnya telah murtad… Dan perempuan ini kembali bertanya kepada saya Bagaimana saya mengetahuinya. (kenapa media bersungguh-sungguh mempromosikan sejarah perang kepada masyarakat …. Saya tidak menjawab dan terus beredar… Saya tidak gembira melihat perempuan itu . Wahyu pertama kepada Nabi Muhamad telah di “benedictine” kan… Hanya vatican. Apabila saya melihat wajah orang2 islam… Wajah mereka semakin lama semakin menyerupai kaum2 penyembah berhala “patung”. saya sendiri tak boleh nak membandingkan sesiapa.

saya tidak gembira mengenai perempuan itu Kerana di dalam dirinya ada kemampuan untuk kembali kepada islam….Aku . Dia boleh menilai islam itu bagaimana Dan murtad itu bagaimana pula…. Tetapi tidak bagi saya. eh… kenapa pakcik pak cik tak jawab pertanyaan wanita itu?… bukankah pak cik sepatutnya suka perkara ini berlaku? Bishop . murtad bagi saya adalah tidak mengetahui kedua-duanya… Diberi tangan kanan digenggamnya iman Apabila dia membuka genggamanya . tapi pak cik kata wanita itu telah murtad. Kamu mesti menilai perempuan itu murtad bukan?…. kerana dia mampu membezakan dirinya sendiri. Malah manusia telah dipersiap-sipakan untuk lebih dari murtad Aku . kalau dah murtad tak dikira murtad… jadi macam mana erti murtad bagi pak cik?? Bishop . Aku .. macam mane pulak dia dikatakan pak cik akan kembali Islam? Bishop . Saya mahu dia lebih dari murtad… Tetapi perempuan seperti itu tidak lagi wujud….

Lalu untuk menyedapkan hati sendiri mereka berkata “kami tidak buat apa apa pun. Islam yg terakhir ini akan kafir tanpa mereka menyembah berhala. Diberi tangan kiri digenggamnya kafir Apabila dia membuka genggamanya Dia melihat apa yg ada di tanganya dia tidak tahu apa dia… Ya… Saya tahu. Dahulu kami cuba mengkafirkan Sahabat2 Nabi Muhamad dengan pedang di leher mereka.. Pekerjaan kamu seharian yg telah mengkafirkan kamu…. Ya. Islam seperti apakah ini…? Apabila kami katakan benedictine order telah menyebabkan kerosakan jiwa saudara-saudara mereka. Benedictine order akan mengkafirkan islam tanpa pedang di leher mereka… Sungguh bodoh!!…. . Mereka melihat di depan mata mereka kami sedang memurtadkan mereka… Lihatlah…. Mereka berkata tuhan menilai di atas diri mereka yg melakukannya.Dia melihat apa yg ada di tanganya dia tidak tahu apa dia.. Kerana kami satu2nya kaum yg mengetahui Dengan sebenar benarnya bagaimana perhitungan Tuhan Nabi Muhamad… Tuhan Nabi Muhamad itu menghitung bukan mengikut kesukaan kamu.kami cuma mencari rezeki”… Apabila mereka buat kebaikan. Kami gagal kerana mereka sedar.

YA… Dan paus roman peter ii Telah mendapat pengikutnya yg ramai dari kalangan para perempuan (yang cute2…)… Lelaki yg mengikut Muhamad ke-2 (Al-Masih Mahdi) akan meniggalkan perempuan ini. Isteri Dan anak mereka sendiri…. tiada siapa la yg akan terlepas dari dikafirkan. Aku . Bishop . Walaupun perempuan ini adalah ibu. Maka kamu akan dihitung…. ish…kalau begini... Mereka mengatakan pula tuhan menilai hati mereka… Tuhan Nabi Muhamad telah diperbodoh-bodohkan oleh penyembahnya sendiri… Maka dengan itu jugalah Tuhan Nabi Muhamad mengira mereka kafir walaupun mereka tidak berniat begitu…. maka giliran kamu akan tiba nanti… Tuhan Nabi Muhammad telah menjanjikan pengikut kami terbanyak dari kalangan perempuan .Allah di hari akhirat. mereka khianat kembali kpd Nabi Muhammad … Nuh itu sudah merasa bertapa sakitnya. sebab semua orang bersalah dan cuba menutup kesalahan diri dengan memperalatkan niat sahaja. Benedictine order dicipta sempurna Sehinggakan ia tidak memerlukan persetujuan dari hati kamu… Jasad kamu lakukan.Apabila jasad mereka telah melakukan kejahatan. Bodoh benar makhluk perempuan ini… setelah Nabi Muhammad yg terdahulu selamatkan mereka dari ditimbus di padang pasir.

.dan benar-benar telah memberikannya cuma kamu tidak menyedarinya… Aku . islam sendiri ada mengatakan wanita la yg paling ramai menjadi pengikut Al-Masih Dajjal… dan masa tu hubungan sebagai suami.s akan mengajar kembali manusia untuk membina keluarga semula….. Jiwa manusia yg benar2 digenggam oleh tuhan Nabi Muhamad saja Yg sanggup meniggalkan orang yg mereka cintai Dan mereka sayangi Kerana iman kepada tuhan. Manusia spt ini adalah diluar kemampuan vatican… Tapi saya tidak peduli mengenai si celaka ini! Kerana paus sudah pun mempunyai pengikut yg meliputi isi bumi ini… Besi pun lebih lembut dari hati si celaka ini… Bagaimanakah mereka ini mendapatkan kekuatan Untuk mengabaikan orang yg mereka sayangi… Kekecewaan lucifer telah disediakan tuhan Nabi Muhamad Kami tahu…. YA. Bishop . Sehingga seorang anak yg meninggalkan ibunya sudah tidah dihitung sebagai derhaka .isteri.ibu dan anak akan terputus sehinggalah Nabi Isa a.. Ya… Akan tiba masanya kewajipan mentaati sesama manusia akan digugurkan oleh tuhan Nabi Muhamad. Pada masa itu. adakah pak cik sskarang ni cerita pasal petanda kiamat… yang saya ingat la.

Derita yg teramat sangat sehingga pedang yg menyiat kulit mereka itu dirasakan seperti dihinggap nyamuk saja.. Manusia akan merasakan bahawa tuhan mereka telah menipu janji-janjinya… Paus akan buatkan tuhan muhamad terperangkap dengan suruhan agama ciptannya… Apabila muhamad menyuruh kamu meniggalkan ibu kamu yang tidak lagi menyembah tuhannya… Lalu dengan senang-senang saja paus datang dan berkata “wahai muhamad bukankah dulu kamu mengajar mereka supaya mentaati orang tua mereka.. Tapi hancur luluh menjadi butiran pasir… Aku . Mereka yg menyertai paus roman peter ii akan berbahagia Tidak perlu terpisah dengan keluarga mereka. Dan mereka yg memilih mengikut muhamad Akan menderita. Sekarang kamu mengajar mereka derhaka pula.. wah… ni betul2 suatu pilihan yang amatlah berat. Mana satu pilihan kamu. Kamu dan tuhan kamu ini sememangnya penipu” Lihatlah….t sebagai derhaka… macam mana agaknya suasana pada waktu itu ye pak cik?? .w.Wahai tuhan Nabi Muhamad !!… Kami ingin saksikan bagaimanakah kamu akan melanggar hukum yg kamu sendiri telah ciptakan terhadap manusia. Hati mereka umpama cermin yg bukan saja pecah. tak dapat saya bayangkan bagaimana dahsyat suasana pada waktu itu jika saya derhaka kepada mak saya pun tidak akan dikira Allah s. Pada waktu itu.

(jika semuanya itu) menjadi perkara-perkara yang kamu cintai lebih daripada Allah dan RasulNya dan (daripada) berjihad untuk ugamaNya. Sehingga satu masa nanti. . agama sememangnya sudah jauh dari landasan yang sebenarnya sehinggakan suatu masa nanti. kerana Allah tidak akan memberi petunjuk kepada orang-orang yang fasik (derhaka). daripada ayat ini dapatlah kita lihat. dan rumah-rumah tempat tinggal yang kamu sukai. maka tunggulah sehingga Allah mendatangkan keputusanNya (azab seksaNya). dan perniagaan yang kamu bimbang akan merosot.Surah At-Taubah: Ayat 24. sememangnya melarang kita dari menderhakai kedua orang tua dan ini tetap akan kita patuhi dan menghormati mereka sampai bila-bila.Katakanlah (wahai Muhammad): “Jika bapa-bapa kamu. Seperti apa yang diperkatakan oleh Bishop itu. – Al-Quran. dan saudara-saudara kamu. dan isteri-isteri (atau suami-suami) kamu. inilah yang akan menjadi penghalang dalam kita hendak beragama. dan harta benda yang kamu usahakan. dan kaum keluarga kamu. Nabi Muhammad. Agama sepertimana yang disabdakan oleh Nabi Muhammad akan kembali terasing. dan anak-anak kamu. kita yang hendak beragama dengan sebenar-benar agama akan di tentang pula oleh ahli yang terdekat kita.

sbg menghargai jasanya. vatican benar2 merindui peperangan salib. Jadi berhati-hatilah. Bishop. Tidak ada peperangan yg lebih perit pernah dilalui oleh paderi2 melainkan perang salib.. bayangkan saja bertapa dahsyatnya peperangan jika 200 orang ini perlu turun ke padang… cardinal penjaga di wilayah matahari terbit pernah berkata kepada saya .."Islam mula tersebar dalam keadaan asing dan ia akan kembali asing pula" Hadis Sahih Riwayat Abu Hurairah. valentino di vatican… bukan itu saja. dia adalah orang ke-2 selepas paus.valentino . Agama yang akhirnya akan kembali terasing sebagaimana Nabi Muhammad mula-mula menyebarkannya maka ramailah yang akan menentang walaupun dari ahli keluarga sendiri. Penjajahan dan perang dunia sekalipun lebih selesa dari menghadapi salahudin… lebih 200 tahun itu adalah penentu nyawa gereja… kami benar2 bertuah mempunyai seorang wali seperti st. ibubapa tetap ibubapa dan mereka selayaknya di hormati sehingga ke akhirnya.valentino boleh menewaskan Salahudin. jika seorang saja st. malah paderi2 yg berjasa besar kepada vatican telah disemadikan di dalam keranda cermin..valentino. kami telah mempamerkan jasad st. pada hari ini ada 200 orang cardinal yg sebenarnya adalah orang yg sama spt st.

w. . sememangnya kita tidak dapat menghuraikan sepenuhnya di atas kertas atau pena maya ini. Segala apa yang dibentangkan ini adalah sebagai bahan fikir kita untuk kita renungkan. Kepada anda yang berbangsa MELAYU lagi mewarisi agama ISLAM. Sepertimana yang telah di ceritakan di atas. anda merupakan umat terpilih untuk membangkit percikan PERANG DUNIA KE-3. Muhammad ke-2 (Al-Masih Mahdi) perlu menentang 200 orang cardinal ini. maka begitu juga pengikutnya akan menjadi wakil dan merasa kesakitan umat nabi2 terdahulu ya…200 kali ganda lebih dahsyat dari perang salib.. dan juga nasihat baik terus menyusuli perjalanan orang-orang terdahulu beriman dengan Allah s.SETELAH 700 TAHUN KAMI MELAKSANAKANYA Dengan mudah saja tuhan Nabi Muhamad ingin menghancurkanya dalam 7 tahun saja… Saya ingin lihat bagaimana muhamad akan melakukanya nanti….peperangan yg dijanjikan tuhan Nabi Muhamad nanti.. penderitaan manusia itu sama seperti penderitaan yg dihimpunkan sejak terciptanya manusia kemudian dicampakkan untuk pengikut Nabi Muhamad sebagaimana Nabi Muhamad telah menjadi wakil kepada kerja2 nabi terdahulu. Dinar-Emas. tapi bukankah Imam Mahdi akan berkuasa selama 7 tahunkan… maksudnya dia akan menewaskan Paus Roman Peter ii dalam masa tujuh tahun ke? Bishop. Perhatikanlah sedikit demi sedikit tentang apa yang telah dipaparkan melalui artikel ini.t. jika tidak… usah bermimpi untuk berdepan dgn Paus Roman Peter ii Aku .COM tidak memaksa untuk anda mempercayainya 100% tetapi anda sendiri boleh bayangkan dan fikirkan akan kebenarannya. seandainya kita hendak menulis dengan pena tentang perancangan mereka.

. kerana di bumi anda inilah bangkit sistem matawang Islam. Iaitu sistem Dinar Emas yang bakal menjatuhkan empayar ekonomi YAHUDI.Kerana apa.