You are on page 1of 13

PROGRAM DAN

RANCANGAN YANG
DIJALANKAN PADA
TAHUN 2015

DISEDIAHKAN OLEH :
EN.KARUNANEETHI A/L THANGAVELU
AHLI MAJLIS PERBANDARAN BENTONG

me menggunakan peruntukan ahli majlis untuk mengecat dinding rumah ibadat di karak .

Menggunakan peruntukan untuk membaiki jalan raya di Taman sri telemong yang amat bahaya .

Membaiki saluran longkang yang telah rosak di jalan manchis .karak. .

Membaiki wayar yang terputus yang dibiarkan lama di taman mempaga dengan bantuan Jabatan tenaga Nasional Menghulurkan .

Bantuan Bagi Membersihkan Saluran longkang Memaklumkan pada Jabatan Perairan Bentong untuk membaiki saluran paip yang bocor .

Membuat aduan dan telah membersihkan saluran longkang yang tersumbat di taman karak bagi mengelakkan masalah kesihatan .

Memotong pokok pokok yang dalam keadaan yang berbahayakan rakyat Membaiki saluran longkang yang tersumbat di taman karak .

membaiki saluran paip yang pecah dan membaiki kawasan lubang tersbut Membaiki dan mengecat dinding sekolah sjkt karak dengan menggunakan peruntukkan ahli majlis .

Membersihkan kawasan longkang yang tersumbat dan membaiki longkang dengan memasang longkang baru Memaklumkan kebocoran air indah water kepada pihak indah water bagi membaiki kebocoran tersebut .

Memberikan penerangan tentang Prima kepada rakyat di kampung muhibah Membaiki saluran longkang yang rosak dan menyebabkan air bertakung di taman karak .

Tanggungjawab bagi pembinaan dewan khas di sekolah jenis kebangsaan tamil karak 2.Membaiki wayar elektrik yang tergantung di kawasan taman karak yang berada dalam keadaan yang berbahaya Membaiki jalan yang berlubang yang berbahaya kepada penunggang motorsikal di taman bukit dinding Berikut adalah rancangan / aktiviti yang masih dalam persiapan: 1.Projek membina mesin elektrik pembakaran mayat di tanah perkuburan agama hindu karak .

1.Menghadiri semua mesyuarat yang diadakan oleh majlis perbandaraan bentong 3. . Memberi beberapa ceramah mengenai kepentingan membuat pendaftaran bagi prima dan juga brim 2. Membantu pihak ngo bagi menjayakan program di taman karak indah.Aktiviti – aktiviti yang telah dilaksanakan pada tahun 2015.