You are on page 1of 18

How to Pass Microsoft 70-742 Exam

You can pass your 70-742 exam in first attempt by
using our latest 70-742 Dumps4free Study Material.

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Slide Title
• First you need to know what is Microsoft 70-742?
• How much this certification beneficent for you?
• Skills Measured
• Why Choose Us
• Free 70-742 Demo Questions
• More Information About 70-742 Exam

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
First You Need to Know What is Microsoft
70-742?

 This exam focuses on the identity functionality in Windows
Server 2016. It covers the installation and configuration of Active
Directory Domain Services, in addition to Group Policy
implementation for non-Nano Server environments. It also
covers functionality such as Active Directory Certificate Services,
Active Directory Federations Services, and Web Application
proxy implementations.

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
How Much This Certification Beneficent
for You?

 This exam measures your ability to accomplish the
technical tasks listed below. The percentages indicate
the relative weight of each major topic area on the
exam. The higher the percentage, the more questions
you are likely to see on that content area on the exam.

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Skills Measured

Install and
Implement Implement
configure
Create and Active identity
Active Manage and
manage Group Directory federation and
Directory maintain AD
Policy (25– Certificate access
Domain DS (15–20%)
30%) Services (AD solutions (15–
Services (AD
CS) (10–15%) 20%)
DS) (20–25%)

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Here We Present You
70-742 Real Exam
Questions.

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 1
What is the most common central device used today to
connect computers to a network?

A. hub
B. switch
C. SOHO router
D. VPN router

Answer: B

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 2
What is the most common adapter or connector used to
connect a computer to a wired network?

A. RG6
B. RG58
C. RJ45
D. RJ8

Answer: C

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 3
What do you use to create VLANs?

A. router
B. switch
C. firewall
D. proxy server

Answer: B

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 4
What zone is used to publish external websites for an
organization?

A. intranet
B. exanet
C. internetwork
D. DMZ

Answer: D

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 5
What standard describes CSMA/CD?

A. 801.2
B. 802.3
C. 802.5
D. 802.11

Answer: B

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 6
Which model users a central database for authentication?

A. peer-to-peer
B. workgroup
C. client/server
D. distributive

Answer: C

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 7
What type of server does Active Director run on?

A. file server
B. print serve
C. database server
D. network controller

Answer: D

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 8
What is used to uniquely identify a host on a TCP/IP
network?

A. IP address
B. MAC address
C. bit pattern
D. router name

Answer: A

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 9
A _________ is a single computer or device that connects
to a TCP/IP network.

A. Host
B. Node
C. Access Point
D. Laptop

Answer: A,B

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
Question: 10
What command do you use to test the TCP/IP stack on a
computer?

A. Ping local host
B. Ping 127.0.0.1
C. Ping loopback
D. Ipconfig /renew

Answer: A,B,C

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html
100% Money
Back Guarantee

Microsoft 70-742 Latest Updated
Free Updates Test Engine

Question &
Real 70-742
Answer Verified
Exam Questions
By IT Expert

http://dumps4free.com/70-742-exam-questions-pdf-vce.html