Program pentru

Ritualurile de Inversare din Tora

2016 - 2017

Aceste ritualuri (RIV-uri) ar trebui făcute după dățile specificate mai jos. Funcționează în
felul acesta: inamicul recită versete specifice din Tora lor, la dăți specifice. Acest lucru are loc
în sinagogi, de jur-împrejurul lumii, în aceleași zile, creând o energie astrală puternică care e
folosită pentru a înrobi lumea, pentru a crea averi inimaginabile pentru ei – toate de pe urma
trudei, sângelui și sacrificiilor Gentililor – și le asigură succesul și evadarea din fața justiției.

Prin inversarea anumitor versete după ce ei le citesc din Tora, practic distrugem energiile pe
care ei le-au ridicat. Vom aștepta o zi, după care vom începe cu RIV-ul pentru data
respectivă, distrugând această energie extrem de diabolică.

Vă rog să salvați acest program și să descărcați toate ritualurile. În cazul în care se întâmplă
ceva cu internetul, ceea ce e important e ca toți să continue să facă aceste ritualuri, la dățile
specificate!! Indiferent de ce s-ar întâmpla!! Lucrările noastre îi expun și-i distrug.

Yom kippur – anul nou al inamicului – a început pe data de 11 octombrie 2016. Cu această
ocazie aceștia recită „rugăciunea” kol nidrei, care îi iartă de toate nedreptățile grave pe care
le-au comis împotriva Gentililor (și chiar și împotriva neamului lor, întrucât se năpustesc
chiar și asupra lor, la cât de paraziți sunt) și de asemenea îi scutesc și de promisiunile pe care
le-au făcut, astfel încât nu sunt nevoiți să se țină de cuvânt. Gentilii plătesc pentru asta!!

Dățile se schimbă de la an la an, însă sunt destul de predictibile și pot fi găsite cu ușurință
online, dacă tastezi „anul” și „Weekly Torah Readings.” Spre exemplu caută pe Google:
„2016 Weekly Torah Readings”

Cu toate că în dreptul fiecărei dăți se spune „oricând după această dată,” RIV-urile ar trebui
să fie făcute cu cea mai mare intensitate în zilele imediat următoare dăților specificate.

Ritualurile de inversare din tora de mai jos pot fi făcute oricând și negreșit ar trebui făcute
cât mai des posibil:

 Blestemarea celor 42 de „nume ale lui dumnezeu” (extrem de puternic și de distructiv
la adresa inamicului)
 Blestemarea celor 72 de „nume ale lui dumnezeu” (extrem de puternic și de distructiv
la adresa inamicului)
 Isaia 17:1 – Prevenirea unui război major
 Exodul 15:3 – Prevenirea unui alt război major
 Deuteronom 7:2 – Prevenirea unui alt război major

2

restaurarea dreptății 3 .ANUL 2016 12 octombrie și oricând după această dată:  Rugăciunea Kol nidrei  Leviticul 16:22 – Inversarea blestemului pus asupra țapului 30 octombrie și oricând după această dată:  Geneza 3:14 – Șarpele este liber  Geneza 3:24 – Șarpele urcă 6 noiembrie și oricând după această dată:  Geneza 9:5 – Inversarea sacrificiului de sânge  Geneza 11:9 – Mass-media 13 noiembrie și oricând după această dată:  Geneza 12:1-2 – Blestemarea Israelului ANUL 2017 29 ianuarie și oricând după această dată:  Exodul 7:12 – Împuternicirea șarpelui pentru Gentili 12 februarie și oricând după această dată:  Exodul 15:3 – Prevenirea unui alt război major 7 mai și oricând după această dată:  Leviticul 16:22 – Inversarea blestemului pus asupra țapului 18 iunie și oricând după această dată:  Numeri 15:26 – Ca inamicul să dea socoteală 6 august și oricând după această dată:  Deuteronom 7:2 – Prevenirea unui alt război major 13 august și oricând după această dată:  Deuteronom 7:23 – Îndepărtarea confuziei  Deuteronom 7:24 – Restaurarea puterii și dreptului Gentililor de a ne guverna propriile Națiuni 20 august și oricând după această dată: Isaia 54:17 – Dezarmarea inamicului.

.......................................................... 21 Blestemarea celor 42 de „nume ale lui dumnezeu” ...................... 18 Îndepărtarea confuziei ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... 20 Dezarmarea inamicului.................................................. 13 Blestemarea Israelului ................... 11 Inversarea sacrificiului de sânge din Tora ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................Cuprins Meditația RAUM .................. 6 Cum se vibrează SATANAS: ......................... 15 Prevenirea unui război major (1) ................................................................................................................................................................. 9 Șarpele este liber ........................... 17 Prevenirea unui alt război major (2) ...................................................................................................................... 6 Inversarea rugăciunii Kol nidrei ................ 16 Evreii să dea socoteală pentru faptele lor ........................... restaurarea dreptății ................................. 22 Blestemarea celor 72 de „nume ale lui dumnezeu” ......................................... 19 Restaurarea puterii și dreptului Gentililor ............................. 23 Prevenirea unui război major (3) .............................. 7 Inversarea blestemului pus asupra țapului ............................................................. 12 Mass-media .............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. 5 Meditația 666 ...................................................... 25 4 .................................................................................................. 14 Împuternicirea șarpelui pentru Gentili ....................................................................... 10 Șarpele urcă ..........

Aceasta este o rundă. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate. dreapta-stânga. folosind un Rozariul Satanic. etc. concentrează-te pe partea stângă a corpului și vibrează OOOO (gen. imediat mai apoi. După aceea. Chakra inimii este un conector și energia vibrată în aceasta din partea de jos. de 40 de ori. Fă mai multe runde. dreapta-stânga. Dacă nu ai un Rozariu Satanic. cât și înaintea unei lucrări libere/informale. 5 . înainte-înapoi. Aceasta este o rundă. vibrând I și O. vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului. folosind un Rozariu Satanic. până expiri de tot). vibrează RAUM de 7 ori. Cel mai bine e să faci 13 runde sau un multiplu de 13 (26. atunci când trebuie să vibrezi o mantră de foarte multe ori. Totuși. apoi imediat vibrează AAAA în partea din spate a corpului. 54. EEEE în partea din față a corpului și AAAA în partea din spate a corpului/șira spinării (gen. Fă 40 astfel de runde. vibrează EEEE în partea din față a corpului. Această meditație împuternicește întregul suflet. Meditația RAUM Vibrează RAUM: Apoi inspiră și continuă să vibrezi:  RRRR în chakra bazei (asigură-te  RRRR în chakra inimii (asigură-te că limba o vibrezi pe cerul gurii) că limba o vibrezi pe cerul gurii)  AAAA în chakra sacrumului  AAAA în chakra gâtului  UUUU în chakra plexului solar  UUUU în chakra a 6-a  MMM în chakra inimii  MMM în chakra coroanei Cele de mai sus reprezintă o rundă. Fă 40 astfel de runde. Aceasta este o meditație puternică care poate fi folosită atât înaintea unui ritual -ceremonial. Ține minte că această meditație este excepțional de puternică și cu siguranță o vei simți din prima. acesta nu este obligatoriu. Rozariul Satanic este folosit pentru a nu fi bruiat din meditație încercând să ții numărătoarea. până expiri de tot) Spre exemplu. va fi conectată cu și transferată în chakrele superioare în a doua parte a meditației. concentrându-te pe aură. concentrează-te pe partea dreaptă a corpului și vibrează IIIII și. Spre exemplu. atunci folosește orice ai la îndemână! Vibrarea sunetelor E-A: După terminarea celor de mai sus. înainte-înapoi. Imediat mai apoi continuă cu a doua rundă și vibrează IIIII în partea dreaptă a corpului și OOOO în partea stângă. vibrând E și A. vibrează E-A. apoi imediat vibrează OOOO în partea stângă a corpului. 39.) Vibrarea sunetelor I-O: După ce ai terminat de vibrat RAUM.

cere-i Demonului Gardian sau lui Satan să preia excesul de energie. pe durata întregii expirații A – inspiră. după care vibrează AAAAAAAAA pe durata întregii expirații S – inspiră. după care închide-ți parțial epiglota și scoate un sâsâit precum cel de pisică sau șarpe. A – inspiră. după care închide-ți parțial epiglota și scoate un sâsâit precum cel de pisică sau șarpe. Fă acest lucru pe durata întregii expirații. după care vibrează AAAAAAAAA pe durata întregii expirații T – inspiră. 6 . Meditația 666 Vibrează:  VU în chakra solară de 6 ori  VA în chakra inimii de 6 ori  VO în chakra a 6-a de 6 ori Dacă te simți inconfortabil din cauza cantității prea mare de energie. după care vibrează AAAAAAAAA pe durata întregii expirații N – vibrează NNNNNNNNN A – inspiră. Cum se vibrează SATANAS: S – inspiră. Fă acest lucru pe durata întregii expirații. după care pune-ți limba pe cerul gurii chiar în spatele dinților din față și vibrează un sunet între ZZZZZ și TTTT. DUPĂ ce ai terminat ritualul.

Străduiește-te pe cât de mult poți pentru a le vibra corect. Tot ce trebuie să faci e să repeți paragraful de mai jos de 3 ori. Acest lucru îl va distruge pe inamic. afirmă cu convingere de 9 ori: • De acum lumea este perfect conștientă de secolele de crime evreiești săvârșite împotriva omenirii • Întreg poporul evreu este tras la răspundere. cu atât mai bine. vom pune capăt și îi vom împiedica pe evrei să mai dea vina pe alții pentru lucrurile pe care ei înșiși le fac și astfel îi vom forța să plătească pentru crimele pe care le-au săvârșit împotriva umanității. • Poporul evreu plătește pentru toate aceste crime dar și pentru multe altele. Prin vibrarea acestor cuvinte. RIDICĂ-ȚI ENERGIILE. De asemenea. Multe dintre cuvintele de mai jos sunt guturale. APOI VIBREAZĂ PARAGRAFUL DE MAI JOS DE 9 ORI: • TO-UVV-AȘ • Ó-LL • AN-NA-TA-UVV-ȘU • IEIR-A-SSE • Ó-LL • ANNA-RA-SEVV • IEIR-DIN • Ó-LL • ANN-AR-DIN • NIM-HA-IAC • Ó-LL-HEIVV • NIR-IR-AȘ • Ó-LL • NIL-AT-UVV-HĂ-MU • NIL-EIT-AB • NIT-IV-AȘ • NIK-IV-AȘ • NAR-AȘ • NO-IA • NO-LUC • NO-AV • AN-TAR-A-KHI • NOL-UC-AB • AV-OT-AL • UN-EIL-HA • AB-HA • MI-RUP-IC • MO-I • DA • EZ • MI-RUP-IC • MO-IM • AN-AT-AȘ-FAN • LA • AN-RASS-HA-DU • AN-MIR-A-AKH-DU • AN-AB-AT-ȘI-DU • AN-RAD-NI-AD • IEI-UN-IKH-EIV • EISS-UN-IK-EIV • EIM-AN-OK-EIV • EIM-AR-AKH-AV • IEI-UV-ȘU • EIR-AS-E-EV • EIR-DIN • LAC Vibrează: SATANAS După ce ai vibrat SATANAS. Inversarea rugăciunii Kol nidrei Cuvintele de mai jos trebuie vibrate. Cu cât mai mulți oameni vor participa în acest ritual. Exersează aceste cuvinte înaintea ritualului. acest ritual poate fi repetat de orișicâte ori vrei. Acest lucru înseamnă că multe dintre silabele acestora sunt vibrate din fundul gâtului. Vibrează: SATANAS Vibrează: AUM 7 . fiind și un cathartic excelent atunci când ești plin de furie și ură la adresa inamicilor. de câte ori e necesar pentru a le reproduce cum trebuie (consultă fișierul mp3 atașat). întrucât unde-s mulți puterea și tăria e pe măsură.

ca atunci când îți aduni scuipat ikh – gutural. E pronunțat din fundul gâtului 8 . ca atunci când îți aduni scuipat r – trebuie durigat k-i – chi k-e – che ó – e o combinație dintre „o” și „u”.HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Pronunția: akh – gutural.

Tot ce trebuie să faci e să repeți paragraful de mai jos de 9 ori. acest ritual poate fi repetat de câte ori vrei. Prin vibrarea acestor cuvinte vom pune capăt succesului pe care evreii l-au avut în a da vina pe gentili pentru lucrurile pe care ei înșiși le fac. ceea ce înseamnă că multe silabe trebuie vibrate din fundul gâtului. este un excelent cathartic când simț furie și mânie la adresa inamicului. ca atunci când îți aduni scuipat R – trebuie durigat 9 . astfel încât gentilii nu pot vedea adevărul iar populația continuă să fie spălată pe creier și sub controlul evreilor. Multe dintre cuvintele de mai jos sunt guturale. afirmă cu convingere de 9 ori: Vibrează: AUM • Întreaga lume gentilă e complet conștientă de evrei și de crimele lor împotriva omenirii • Actul de aruncare a vinei evreiești asupra gentililor și-a pierdut eficacitatea. De asemenea. Pronunția: KH – e gutural. • Țapul ispășitor evreiesc s-a întors la evrei și a dezlănțuit asupra evreilor toate minciunile și crimele înfăptuite de ei. Cu cât mai mulți participăm în acest ritual. Vibrează: AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Practică cuvintele pe cât mai mult posibil înainte de a te apuca de ritual (consultă fișierul mp3 atașat) Ridică-ți energiile și vibrează paragraful de mai jos de 9 ori: RAB-DIM-AB • RI-ASS-HA-TE • KHAL-IȘ-EIV • HAR-IEIZZ-AG • ȚER-E-LE • MAT-ON-O-A-LOC-TE • VAL-A • RI-ASS-HA • ASS-AN-EIV Apoi. cu atât mai bine pentru că unde-s mulți puterea crește. Inversarea blestemului pus asupra țapului Leviticul 16:22 . Acest lucru îl va nimici pe inamic. întrucât recitirea anual a acestor pasaje din tora îi ține pe Gentili blestemați și legați.Țapul acela va duce asupra lui toate fărădelegile lor într-un pământ pustiit. în pustie să-i dea drumul.

Biblia nu reprezintă lucrarea unui dumnezeu” sau a unei entități divine. șarpele este exaltat. vibrează cu convingere de 9 ori: Vibrează: AUM • Șarpele este liber. Ca încheiere. Următorul ritual este de o importanță extremă pentru Satan și Zeii noștri. să te târăști pe pântece şi să mănânci țărână. KH – este gutural și se pronunță în gât ATYH-IS-AHH – AHH-ul de la sfârșit ar trebui să fie vibrat din gât. Pronunția: R – urile ar trebui să fie durigate RAL – acest cuvânt ar trebui să fie vibrat din gât. Scopul acestui ritual este să inverseze blestemele din biblie. blestemat ești între toate vitele şi între toate fiarele de pe câmp. FĂ MEDITAȚIA „RAUM” PENTRU RIDICAREA ENERGIEI ÎNAINTEA EFECTUĂRII RITUALULUI (e la începutul PDF-ului) Apoi rostește invocarea lui Satan (o găsești la începutul PDF-ului) După care vibrează următorul paragraf de 9 ori: AKH-EIA-KH • IEIM-AIA • LAC • LAKH-OT • RRAF-A-ĂV • KHEL-ETH • AKH-AN-OKH-AGG • RAL • ED-AS-HA • ȚAIA-AKH • LOK-IM-UV • AM-HE-AB-HA • LAK-IM • AT-A • RR-U-RRA • T-Ă-ZZ • ATIE-IS-AHH • IC • Ș-AKH-AN-NA LE • MI-OL-E • AV-O-HA-IA • RR-EM-OU-U. șarpele există pentru totdeauna! Vibrează: AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Șarpele este liber Geneza 3:14 – Domnul Dumnezeu a zis șarpelui: „Fiindcă ai făcut lucrul acesta.Y-AV 4. la începutul echinocțiului de primăvară. în toate zilele vieții tale. 10 . ci este o lucrare scrisă de om. Acesta trebuie efectuat când Soarele intră în 0 grade în Berbec.

Șarpele este exaltat. vom îndepărta un alt blestem puternic. RIDICĂ-ȚI ENERGIILE. Cuvintele de mai jos trebuie vibrate. pentru că acolo unde sunt numere este şi putere.După ce l-a alungat pe om. Prin vibrarea acestor cuvinte. Șarpele este ridicat pentru totdeauna! Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. ca să păzească drumul spre pomul vieții. a pus la răsăritul grădinii Eden niște heruvimi şi o sabie învăpăiată care se rotea. Cu cât mai mulți for face acest ritual. 11 . cu atât mai bine. indiferent de limbă. Am constatat că litera cabalistică „S” se hâsâie (ca hâsâitul de pisică). Îndepărtarea obstacolelor care stau în calea ascensiunii Șarpelui. APOI VIBREAZĂ PARAGRAFUL DE MAI JOS DE 9 ORI: SSSS • MI-AH-AI-KHA • ŢE • KHER-ED-TE • ROĂM-HIL • TEKH-EP-HA-TIM-HA • DE-REKH-HA • TA-AL • TE-IEV • MIV-UR-HA-TE • NED-EH-NAG-ĂL • MED-EH-IM • NEC-ŞE-AV • MAD-A-HA-TE • ŞER-AG-EA- EIV Afirmă cu convingere de 9 ori: Vibrează AUM MIV-UR-KHA • Șarpele este liber. Poți reperata acest ritual de câte ori vrei. Șarpele urcă Geneza 3: 24 . Efectele acestui ritual va duce la trezirea la nivel mondial prin îndepărtarea obstacolelor plasate de către inamic în calea Șarpelui. Acest ritual va face ca mai mulți oameni să vadă adevărul. blesteme care țin Șarpele legat.

Exersează aceste cuvinte înaintea ritualului. Străduiește-te pe cât de mult poți pentru a le vibra corect. Multe dintre cuvintele de mai jos sunt guturale. 12 . • Sângele şi viața ființelor umane şi animale au încetat să mai fie eficiente şi şi-au pierdut toată puterea lor pentru agenda inamicilor extratereștri şi pentru evrei. voi cere socoteală de la orice vietate. După cum bine știm. Prin repetarea acestui ritual vom pune punct acestei practici hidoase şi îi va priva pe evrei de favoruri şi putere în ochii așa numitului lor „Dumnezeu”. Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Iar din mâna omului. fiind și un cathartic excelent atunci când ești plin de furie și ură la adresa inamicilor. dar şi a animalelor. Inversarea sacrificiului de sânge din Tora Geneza 9:5 – Pentru sângele vieților voastre voi cere socoteală. Îl poți face la orice oră. De asemenea. Acest lucru a incitat la războaie de tot felului [mult au fost pornite direct sau indirect de către creștini. acest ritual poate fi repetat de orișicâte ori vrei. Tot ce trebuie să faci e să repeți paragraful de mai jos de 9 ori. RIDICĂ-ȚI ENERGIILE. Acest lucru înseamnă că multe dintre silabele acestora sunt vibrate din fundul gâtului. APOI VIBREAZĂ PARAGRAFUL DE MAI JOS DE 9 ORI: MAD-A-HA • ŞEF-EN-TE • ŞOR-DE • VI-KHA • ŞII • DA-IM • MAD-A-HAH • DA-IM-UV • UN-EŞ-ER-DE • AI-AIKH-LOC • DA-IM • ŞOR-DE • MEKH-ET-OŞ-FAN-LL • MEKH-MIT-TE • KHA-EV Afirmă cu convingere de 9 ori: Vibrează AUM • Sângele şi viața ființelor umane şi animale au devenit toxice pentru agenda extratereștrilor inamici şi pentru evrei. musulmani şi evrei] şi au rezultat bălți de sânge din care extratereștrii paraziți urâtori de oameni au cules energie. voi cere socoteală pentru viața semenului său. Poți repeta ritualul de câte ori dorești. evreii au o lungă şi urâtă istorie în ceea ce privește sacrificarea copiilor nevinovați ai neamurilor pentru zilele lor „sfinte”. de câte ori e necesar pentru a le reproduce cum trebuie (consultă fișierul mp3 atașat). Extratereștrii paraziți au nevoie de sângele şi forța vitală a oamenilor. Acest ritual este extrem de important pentru că inversează următorul verset din Tora: Acesta este primul blestem din cele repetate la nesfârșit cu privire la sacrificiile de sânge pentru acest monstru YHVH.

Familiarizează-te cu cuvintele cât mai mult posibil înainte de a întreține ritualul. cu convingere: Vibrează: AUM • Evreii AU PIERDUT controlul asupra mass-mediei și asupra tuturor mediilor de comunicare în mod total. Prin vibrarea acestor cuvinte.• AV-HA-HAIA • MAȚ-IF-E • MAȘ-IM-UU • ȚER--'A’--A--LOC • TAFF-AS • AV-HA-HAIA • LAL-AB • MAȘ-IC • LEV-AB • AM-AȘ • AR-AC • NEIC-L’A’-. înlocuindu-l cu informații corupte și cu minciuni. cetatea a fost numită Babel. Vibrează: AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. cu atât mai bine. • Întreaga mass-medie și toate mediile de comunicare sunt acum în mâinile Gentililor. Cuvintele de mai jos trebuie vibrate.• După ce ai vibrat paragraful de mai sus de 9 ori. Tot ce trebuie să faci e să repeți paragraful de mai jos de 9 ori EF • ȚER--'A’--A--LOC • IEIN-AP--L’A'-. permanent și complet. căci acolo a încurcat Domnul limba întregului pământ şi de acolo i-a împrăștiat Domnul pe toată fața pământului. vom îndepărta un alt blestem biblic puternic. Aceștia susțin cenzurarea și lucrează pentru a distruge adevărul. repetă ceea ce urmează de 9 ori. Mass-media Geneza 11:9 – De aceea. acest lucru este un fapt.se face o pauză scurtă din glotă --'A’-. De asemenea.se face o pauză scurtă din glotă (gât) R trebuie stresată 13 . întrucât puterea și tăria este întotdeauna acolo unde sunt mulți. Evreii controlează 96% din mass-media globală. fiind și un cathartic excelent atunci când ești plin de furie și ură la adresa inamicului. acest ritual poate fi repetat de oricâte ori vrei. Pronunția: 'A’-. Cu cât mai multe persoane fac acest ritual.

Străduiește-te pe cât de mult poți pentru a le vibra corect. APOI VIBREAZĂ PARAGRAFUL DE MAI JOS DE 9 ORI: AKH-AR-AB • IE-EV • AKH-EM-AŞ • AL-DAG-A-AV • AKH-KHER-AV-A-AV • LOD-AG • OIG-AL • AKHS-E-EV • AM-AD–A-AAH • TOKH-AP-ŞIM-LOC • AKH-AV • UKH-AR-VIN-EV • RO-A • AKH-EL-AC-MUV • AKH-EKH-RAV-AM • AKH-RAV-A-AV După ce ai vibrat paragraful de mai sus de 9 ori. Pronunția: KH – e gutural. ca atunci când îți aduni scuipat R – trebuie durigat 14 . Exersează aceste cuvinte înaintea ritualului. RIDICĂ-ȚI ENERGIILE. afirmă cu convingere următoarele de 9 ori: Vibrează AUM • Cine-l binecuvântează pe Israel este blestemat • Cine-l blestemă pe Israel este binecuvântat Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. de câte ori e necesar pentru a le reproduce cum trebuie (am atașat o înregistrare mp3 pe care o puteți descărca pe calculatoarele voastre). Acest lucru înseamnă că multe dintre silabele acestora sunt vibrate din fundul gâtului. Multe dintre cuvintele de mai jos sunt guturale. Blestemarea Israelului Geneza 12:3 – Voi binecuvânta pe cei ce te vor binecuvânta şi voi blestema pe cei ce te vor blestema şi toate familiile pământului vor fi binecuvântate în tine.

poți face Meditația Raum pentru a vă ridica puterile (o găsești la începutul acestui PDF). Chiar înainte de ritual. Fă 9 astfel de runde. Apoi recită Invocarea lui Satan. atunci o poți folosi pe aceea. după care: Vibrează cuvintele de mai jos de 9 ori/runde. După ce ai vibrat paragraful de mai sus de 9 ori. • Puterea Supremă și Invincibilă a lui Satan este veșnică! Vibrează AUM (Întreg paragraful de mai sus reprezintă o rundă) HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul Ritualului. MAT-OT-AM–TE • NOR-HA-A • ET-HAM AL-VI-AEIV • MIN-IN-AT-LĂ • UUUI-HII-AEIV UUU-ET-HAM • ȘIII • UUUKH-IL-ȘAI-AEIV 3. Adică ia fiecare cuvânt în parte și vibrează-l. Dacă ești experiment și deja ai o meditație preferată care îți ridică puterile în mod efectiv. Împuternicirea șarpelui pentru Gentili Exodul 7:12 – Toți şi-au aruncat toiegele şi s-au prefăcut în șerpi. permanent și complet. afirmă cu convingere de 9 ori: Vibrează AUM • Toate obstacolele sunt îndepărtate în mod total. de la primul la ultimul – asta reprezintă o rundă. • Satan este împuternicit pe deplin. Dar toiagul lui Aaron a înghițit toiegele lor. • Satan are Putere Supremă și Invincibilă. 15 .

Suntem capabili să scufundăm întreaga lume odată cu noi. va fi ceva catastrofal pentru întreaga omenire. Deoarece crimele evreilor împotriva omenirii au fost expuse peste tot pe internet. Toată lumea va avea de suferit. Și vă pot asigura că acest lucru se va întâmpla. ci mai degrabă pe locul al doilea sau al treilea. ”Avem în dotare câteva focare și rachete atomice pe care le putem lansa înspre ținte în toate di-recțiile. deoarece Israelul şi alte puteri majore dețin rachete şi alte arme capabile să distrugă Pământul de încă 5 ori în dimensiunea sa. prea periculos pentru a-l deranja. Evreii deja au planificat un alt război major. israelian de istorie militară la Universitatea Ebraică din Ierusalim Vibrează paragraful de mai jos de 9 ori: OM-AŞ • AVO-HO-I • A-MAKH-LIM • ŞII • AVO-HO-I După care fă următoarele de 9 ori: Vibrează AUM • Dumnezeul lui Israel a pierdut toată puterea • Evreii au pierdut toată puterea şi influența asupra gentililor în mod complet şi pentru totdeauna • Profețiile de război. Majoritatea capitalelor europene sunt vizate de forțele noastre aeriene. în care Adolf Hitler i-a expus. forțele noastre armate nu sunt pe locul treizeci dintre cele mai puternice din lume. Totuși.' Consider ca totul este fără speranță la momentul de față. O să fim nevoiți să încercăm să împiedicăm ca lucrurile să conducă la așa ceva. Dați-mi voie să îl citez pe Generalul Moshe Dayan: 'Israel trebuie să fie precum un câine turbat. Rezultatul este uciderea în masa a milioane de gentili. 16 .”--Martin van Creveld. ceea ce face ca atacurile dezastroase efectuate împotriva Hiroshimei şi a Nagasaki să pară minuscule. prof. de distrugere şi devastare împotriva gentililor au eșuat complet şi pentru totdeauna Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!!! Sfârșitul ritualului. nu este diferit față de al Doilea Război Mondial. dacă este cu putință. Prevenirea unui război major (1) Exodul 15:3 – Domnul este un războinic viteaz: Numele Lui este Domnul. evreii reacționează din nou pentru a distrage şi devia atenția populației. Dacă îl vor şi pune în aplicare. probabil chiar și la Roma. înainte ca Israel să piară.

Multe dintre cuvintele de mai jos sunt guturale. RIDICĂ-ȚI ENERGIILE. 17 . cu atât mai bine. întrucât unde-s mulți puterea și tăria e pe măsură. Străduiește-te pe cât de mult poți pentru a le vibra corect. Exersează aceste cuvinte înaintea ritualului. afirmă cu convingere de 9 ori: • Poporul evreu și gentilii care. De asemenea. fiind și un cathartic excelent atunci când ești plin de furie și ură la adresa inamicilor. fă următoarele: Vibrează SATANAS Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA Sfârșitul ritualului. Cu cât mai mulți oameni vor participa în acest ritual. împreună cu lacheii lor gentili. APOI VIBREAZĂ PARAGRAFUL DE MAI JOS DE 9 ORI: ĂSS • HAG • AG • ȘIB • MA’-AH • LOKH-ĂL • IC • MAKH-OT-ĂB • RAG-AH • REIG-AL-ĂV • LEI-AR-SSI’-AH • IEIN-ĂB • LOKH-ĂL • KHAL-SIN-ĂV Vibrează SATANAS După ce ai vibrat SATANAS. acest ritual poate fi repetat de orișicâte ori vrei. Tot ce trebuie să faci e să repeți paragraful de mai jos de 9 ori. sunt toți trași la răspundere. După ce ai terminat de rostit afirmația de mai sus de 9 ori. Acest lucru îl va distruge pe inamic. le-au săvârșit împotriva umanității. • Poporul evreu și lacheii lor gentili sunt aspru pedepsiți pentru toate aceste crime dar și pentru multe altele. Evreii să dea socoteală pentru faptele lor Numeri 15:26 – Se va ierta întregii adunări a copiilor lui Israel şi străinului care locuiește în mijlocul lor. Acest lucru înseamnă că multe dintre silabele acestora sunt vibrate din fundul gâtului. Prin acest ritual vom pune capăt și îi vom împiedica pe evrei să mai dea vina pe noi pentru lucrurile pe care ei înșiși le fac și astfel îi vom forța să plătească pentru crimele pe care ei. căci tot poporul a păcătuit fără voie. în plină cunoștință de cauză și dinadins îi ajută pe evrei în crimele lor împotriva omenirii.

18 . Dumnezeul tău. Prevenirea unui alt război major (2) Deuteronomul 7:2 – când Domnul. să nu închei legământ cu ele şi să n-ai milă de ele. Vibrează următorul paragraf de 9 ori: MEN-AKH-AT • OL-EV • TI-RAB • ME-AL • TORKH-IT-U • MAT-OH • MI-AKH- AT • ME-RA-KHA • MAT-IK-I-EV • AKH-EN-AF-OL • AKH-E-O-LE • AV-O-HA- IA • MAN-AT-NU După care afirmă cu convingere de 9 ori: Vibrează AUM • Dumnezeul lui Israel a pierdut în totalitate puterea şi controlul asupra gentililor • Evreii au pierdut toată puterea şi influența asupra gentililor în mod complet • Încercările evreilor de a porni un alt război au eșuat în totalitate şi pentru totdeauna Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. să le nimicești cu desăvârșire. ți le va da în mâini şi le vei bate.

Sunetul e ca atunci când îți aduni scuipat din gât. Asta înseamnă să vibrezi toate cuvintele de mai jos. până vor fi nimicite. sunetul e produs din fundul gâtului. Apoi repetă asta din nou și din nou. le va da în mâna ta şi le va pune cu totul pe fugă. Asta constituie o rundă. fiecare cuvânt de la primul până la ultimul. V/W – e între sunetele literelor V și W 19 . până când ai făcut 9 astfel de runde în total: MAD • MAȘ • I • DA • HAL-OD-ĂG • HAM-UUV/W-ĂM • MAM-A-ĂV/W • AKH-IEN-AFF-ĂL • AKH-HE-OL-E • HOV-IĂH • MAN-AT-NUUW/V După ce ai vibrat paragraful de mai sus de 9 ori. controlul și programele evreiești • Satan e ADEVĂR După ce ai afirmat cele de mai sus de 9 ori. vibrează: V/W-A-V/W • V/W-A-V/W • V/W-A-V/W HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Dumnezeul tău. vibrează: V/W-A-V/W • V/W-A-V/W • V/W-A-V/W Apoi afirmă următoarele cu convingere: • Confuzia e îndepărtată în mod permanent • Toți Gentilii sunt acum conștienți și pot vedea prin toate minciunile. Vibrează paragraful de mai jos de 9 ori. Îndepărtarea confuziei Deuteronomul 7:23 – Dar Domnul. Pronunția: KH – e gutural.

amenințări. directive și cereri evreiești. interferența și autoritatea asupra Gentililor și asupra afacerilor acestora. pentru a încheia ritualul: V/W-A-V/A • V/W-A-V/A • V/W-A-V/A HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului.• KH-EN-AFF-ĂB • ȘII • VEȚ-AI-TI-OL • MI-AM-AȘ-AHH • TAKH-AT-IM • MAM-ĂȘ-TÉ • AT-DAV ‘A’-. legi evreiești și de domnie evreiască impusă. Fă 9 astfel de runde în total. până le vei nimici. MA-TO • AKH-DIM-ȘIIHH • D ‘A’-. Asta constituie o rundă. După ce ai afirmat cele de mai sus de 9 ori. niciunul din aceste popoare nu va putea să stea împotriva ta. Vibrează paragraful de mai jos de 9 ori. ca în cuvântul englezesc hour KH – e gutural.HA-EV/W • AKH-ED-AI -ĂB • ME-IEKH-LAM • NAT-AN-EV/W După ce ai vibrat paragraful de mai sus de 9 ori. Pronunția: ‘A’ – desemnează o pauză din glotă. V/W – e între sunetele literelor V și W HH – e un ‘h’ ușor la sfârșitul a două cuvinte inversate de mai sus. Asta înseamnă să vibrezi toate cuvintele de mai jos. • Evreii au pierdut în mod total și permanent toată puterea. de la primul cuvânt până la ultimul. vibrează încă odată cele de mai jos. sunetul e produs din fundul gâtului. É – e între sunetele literelor A și E (ca maghiarul „e”) 20 . dominația. Restaurarea puterii și dreptului Gentililor Deuteronomul 7:24 – Pe împărații lor îi va da în mâinile tale şi le vei șterge numele de sub ceruri. vibrează: V/W-A-V/A • V/W-A-V/A • V/W-A-V/A Apoi afirmă următoarele cu convingere: • Toți Gentilii sunt complet liberi de orice fel de control evreiesc. • Toți Gentilii sunt complet liberi de orice fel de comenzi. fără nici un fel de interferență evreiască. constrângeri. • Toți Gentilii sunt complet liberi să-și guverneze propriile Națiuni.

fiecare cuvânt de la primul până la ultimul. • Toate acuzațiile și procesele împotriva evreilor triumfă. Dezarmarea inamicului. Aceasta este moștenirea robilor Domnului. sunetul e produs din fundul gâtului. Asta constituie o rundă. așa este mântuirea care le vine de la Mine”.IȘ-ART • TAP-ȘIM-AL • CAT-I-MUU. zice Domnul. au succes și sunt impuse în mod efectiv și permanent. Vibrează paragraful de mai jos de 9 ori. Asta înseamnă să vibrezi toate cuvintele de mai jos. 21 . pentru a încheia ritualul: V/W-A-V/A • V/W-A-V/A • V/W-A-V/A HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Sunetul e ca atunci când îți aduni scuipat din gât. Apoi repetă asta din nou și din nou. până când ai făcut 9 astfel de runde în total: SSS • AV-O-HĂI-MEN • IT-I-EIM • MAT-AC-DIȚ-ĂV/W • AV-O-HĂIA • ED-V/WA • TAL-AKH-AN • TOZ • I. Pronunția: KH – e gutural. vibrează: V/W-A-V/A • V/W-A-V/A • V/W-A-V/A Apoi afirmă următoarele cu convingere: • Toate armele formate împotriva evreilor sunt prospere și în totalitate efective împotriva lor. V/W – e între sunetele literelor V și W ă – apare de două ori la sfârșitul cuvântului și desemnează un ‘ă’ foarte ușor. După ce ai afirmat cele de mai sus de 9 ori. vibrează încă odată cele de mai jos. restaurarea dreptății Isaia 54:17 – Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere şi pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta. o vei osândi.CAT • NOȘ-AL-LAKH-ĂV/W • KHAL-ȚIă • OL • KHI-AL-A • RA-ȚUIă • IL-K-LAK După ce ai vibrat paragraful de mai sus de 9 ori.

afirmă cu convingere de 6 ori următoarele: • Evreii şi-au pierdut toată protecția • Porțile lui Satan au fost larg deschise pentru totdeauna • Gentilii reacționează împotriva evreilor • Evreii şi-au pierdut toată influența asupra Gentililor • Evreii şi-au pierdut toată puterea de a controla evenimentele • Evreii şi-au pierdut toată puterea. Acest ritual ar trebui făcut cât de des se poate şi este un bun cathartic pentru atunci când te simți mânios pe inamic. Multe dintre cuvintele de jos sunt guturale. Cu cât mai mulți vor face acest ritual. controlul şi influența asupra lumii Vibrează SATANAS Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Încearcă să faci cât de bine poți. îi vom deposeda pe evrei de puterea de apărare cât şi de atac. 22 . cu atât mai bine pentru că există putere în numere. Tot ceea ce trebuie să faci e să vibrezi paragraful de mai jos de 6 ori. Blestemarea celor 42 de „nume ale lui dumnezeu” Ritualul de față este cel mai puternic de până acum şi am fost îndrumată de către Satan pentru a-l crea. Cuvintele de mai jos trebuie vibrate. Ceea ce înseamnă că silabele KH sunt vibrate în partea din spate a gâtului. Exersează vibrarea cuvintelor cât de mult poți înainte de a face ritualul. Vibrând aceste cuvinte. RIDICĂ-ŢI ENERGIILE DUPĂ CARE VIBREAZĂ URMĂTORUL PARAGRAF DE 6 ORI: AT-O-IA • AŢ-AV • OC • AŞ • COZ • EP • AL • EG • O-IA • A • AN • UT • VOC • EKH • GAT • I-ŢAR • AT • AV • EŞ • A-KHI-A • A-DIG • AN • ŞA-I-TAN • A • IR • OC • A-ŢAT • O-IA • ĂG • ĂB • A Vibrează SATANAS După ce vibrezi SATANAS.

AVW ‘O AL • 16. AL IȘ ‘A • 46. Tot ceea ce trebuie să faci e să vibrezi cele 4 rânduri de mai jos (72 de nume a câte 3 litere fiecare). rândurile 1. Oi UUN ATH • 49. Oi AVW EF • 55. IȘ EKH Eh • 50. ‘A Eh Eh • 11. ATH Oi UUN • 53. Eh OL EM • 22. EM EM ‘A • 51. Oi UUN ‘A • RÂNDUL 3 36. Ai OL AK • 17. Oi OL Oi • 1. AVW Eh AVW • 48. Eh OTH UUN • 24. EKH Eh OL • 33. EM OL ‘A • 3. AL AVW AVW • 42. OC AVW OC • 34. Oi OIZ Eh • 8. E ‘O ER • 68. ‘A Eh ER • 38. AVW EV EKH • 67. Eh OL Oi • 43. Eh OL OL • 5. ‘A AKH ‘A • 6. AVH EKH Oi • 32. Blestemarea celor 72 de „nume ale lui dumnezeu” Acesta este cel mai important și cel mai puternic ritual de inversare a torei pe care-l vom face. ET Oi ASS • 2. Din cauza lungimii acestui ritual. ATH OL ‘A • 9. ATH Eh OC • 7. EM EIV Oi • 69. AVW ‘O AL • 10. 2. îi vom deposeda pe evrei atât de puterea lor cât și de apărarea lor. ‘A ‘A Eh • 25. EV EM AVW • 60. EM EM UN • 56. ‘A UUN UUN • 52. AL OZ O • 12. Oi Oi ER • 28. Vibrând aceste cuvinte. AZ Oi Oi • 39. Eh Eh Eh • 40. Eh ‘A IȘ • 27. Eh EVW EM • 13. EIKH ER Eh • 58. AVW Eh AVW • 23 . Următoarele sunt împărțite în 4 secțiuni. AKH Oi EM • 41. ‘A Oi ‘O • 66. Oi EKH EM • 63. Eh Oi EM • 47. 3 și 4. IȘ Eh EM • 4. Lilith a explicat că fiecare dintre ritualurile trecute au fost ca „decojirea unei cepe" în calea deposedării inamicului de puterile lui. AL Oi Oi • 57. Oi ER ‘A • 45. am adăugat în script. ATH UUN EM • 35. Oi Oi EI • 70. Eh Eh Oi • 61. OC UUN EM • 65. EM OC Eh • 15. AKH AL UUN • 20. Eh EB EIM • RÂNDUL 2 54. AL Eh EP • 19. AT ER Oi • 26. EM ‘A EKH • 37. AV Eh EKH • 23. ER OTS EM • 59. de preferat de 3 ori: RÂNDUL 1 72. EM AVW A • 29. ER IȘ AVW • 31. Oi Oi Oi • 21. EV AKH OL • 30. cel puțin o dată. Oi ER Eh • 14. AVW AVW OL • RÂNDUL 4 18. EM AVW EM • 71. numărul fiecărui nume a câte 3 litere pentru a elimina confuzia. AVW UUN ‘A • 62. EIBV EM AD • 64. AL ‘A ASS • 44.

thick TH – [subliniat] un TH pronunțat. ca în cuvintele americane thin.Vibrează SATANAS După ce ai vibrat SATANAS. there.aspirat ‘A – se face o pauză scurtă din glotă (gât) ‘O – se face o pauză scurtă din glotă (gât) Oi – litera mică „i” indică un I scurt TH – un TH moale. ca un H. ca în cuvintele americane the. that 24 . controlul şi influența asupra lumii • Gentilii reacționează puternic și eficient împotriva evreilor. Pronunția: Ah – litera mică „h” indică un H moale. afirmă cu convingere de 6 ori: • Evreii sunt pe deplin expuși lumii • Evreii şi-au pierdut toată protecția • Porțile lui Satan au fost larg deschise pentru totdeauna • Evreii şi-au pierdut toată influența și puterea asupra Gentililor • Evreii şi-au pierdut toată puterea. Vibrează SATANAS Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului.

m-a informat cu privire la atacurile împotriva gentililor. de asemenea. Ritualul de mai jos are de a face cu situația actuală din Siria. Lilith m-a condus la acest verset. 25 . Evreii au pre-planificat acest război în concordanță cu profețiile lor biblice şi au trimis sirienii în Europa în încercarea de a o distruge. Lilith. pentru că asta ar fi însemnat anihilarea ei şi îndeplinirea profeției biblice. Ura şi răutatea evreilor față de ce a fost Asiria în antichitate. dar de asemenea le şi toarnă în mintea unui mare procentaj din populație. care reprezintă o mare amenințare mortală pentru monstrul evreiesc. este fundamentul celor întâmplate recent. Creștinii nu doar că repetă neîncetat şi împuternicesc aceste versete pline de ură şi urâtoare de viață la adresa omenirii. Vibrează paragraful de mai jos de 9 ori: AL-AP-AM • II--EM • HAT-AI-EV • RE-I-EM • ROĂR-SUM • DAM-MESS-EK • EI-NI • DAM-MESS-EK • ASS-AM După care afirmă cu convingere următoarele de 9 ori: Vibrează AUM • Dumnezeul lui Israel a pierdut toată puterea • Damasc este restabilit • Încercările evreilor de a porni un alt război au eșuat în totalitate şi pentru totdeauna Vibrează AUM HAIL SATAN PENTRU TOTDEAUNA!! Sfârșitul ritualului. Acest ritual este o lucrare de pace. Sirienii trebuie să părăsească Europa şi să se întoarcă în propria lor țară. care este extrem de gravă chiar în aceste momente. Monstrul evreiesc urâtor de oameni se teme de Zeii originali ai omenirii. ci va ajunge un morman de dărâmături. Prevenirea unui război major (3) Isaia 17:1 – Prorocie împotriva Damascului: „Iată. Damascul nu va mai fi o cetate. Vă rog să rețineți că nu am inversat cuvântul din ebraică pentru Damasc. şi anume că inamicii încearcă să îi deconecteze pe gentili de la Zeii lor [Satan].