JUSTIFIKASI SARINGAN MURID LINUS

NAMA SEKOLAH : SK PEKAN BELURAN
KOD SEKOLAH : XBA 2102
TAHUN/KELAS : 2014 / 2 CERMAT
SARINGAN :2

BIL NAMA MURID KONSTRUK YANG BELUM SEBAB/PUNCA YANG DIKENAL PASTI TINDAKAN YANG DIAM
DIKUASAI SEKOLA
4-12 1. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS
SAZIRAH BINTI
1. 2. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER”
ABDULLAH
3. LEMAH DALAM MEMBACA
1. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS
2. CLEVENCE DENIS 5-12 2. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER”
3. LEMAH DALAM MEMBACA
1. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS
3. DANIEL BIN ASRIN 5-12 2. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER”
3. LEMAH DALAM MEMBACA
1. KURANG PERBENDAHARAAN KATA
ESSVIANA FRENNYLYN
4. 9-12 2. LEMAH DALAM MEMBACA
BINTI FERNANDES
3. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS
1. KURANG PERBENDAHARAAN KATA
5. GANI THIEN 7-12 2. LEMAH DALAM MEMBACA
3. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS
SEBAB/PUNCA DIKENALPASTI
Sebab/punca dikenalpasti murid tidak menguasai asas Literasi dan Numerasi perlu
dicatat secara TERPERINCI

Panduan :
1. Ketidakhadiran murid ke sekolah (nyatakan bilangan hadir ke sekolah dan punca
ketidakhadiran)
2. Kelewatan mendaftar masuk sekolah (nyatakan tarikh mendaftar masuk sekolah dan punca
kelewatan)
3. Masalah kesihatan (jelaskan dengan terperinci masalah kesihatan yang dihadapi)
4. Masalah pembelajaran (jelaskan dengan terperinci masalah pembelajaran yang dihadapi)
5. Lain-lain (sila nyatakan dengan terperinci)

6-12 2. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 1. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS MOHAMMAD ADIE 1. Masalah pembelajaran (jelaskan dengan terperinci masalah pembelajaran yang dihadapi) . LEMAH DALAM MEMBACA 1. IBNU JAFRAN ASH. LEMAH DALAM MEMBACA IBNU SABRI AL 1. JUSTIFIKASI SARINGAN MURID LINUS NAMA SEKOLAH : SK PEKAN BELURAN KOD SEKOLAH : XBA 2102 TAHUN/KELAS : 2014 / 2 CERMAT SARINGAN :2 BIL NAMA MURID KONSTRUK YANG BELUM SEBAB/PUNCA YANG DIKENAL PASTI TINDAKAN YANG DIAM DIKUASAI SEKOLA 1. 9-12 2. LEMAH DALAM MEMBACA ZACHERY 3. Masalah kesihatan (jelaskan dengan terperinci masalah kesihatan yang dihadapi) 4. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 1. MASALAH KEHADIRAN MATUSIN 3. Kelewatan mendaftar masuk sekolah (nyatakan tarikh mendaftar masuk sekolah dan punca kelewatan) 3. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” ABDULLAH 3. Ketidakhadiran murid ke sekolah (nyatakan bilangan hadir ke sekolah dan punca ketidakhadiran) 2. KURANG PERBENDAHARAAN KATA MOHAMAD SHAZAN 4. 2.LEMAH DALAM MEMBACA SEBAB/PUNCA DIKENALPASTI Sebab/punca dikenalpasti murid tidak menguasai asas Literasi dan Numerasi perlu dicatat secara TERPERINCI Panduan : 1.KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS ZAM AMI 3. KHUSYAIRI BIN 6-12 2. KURANG PERBENDAHARAAN KATA MARIANAH BINTI 3. KERAP TIDAK HADIR KE SEKOLAH 5. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 2. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” 6-12 SHAUQI BIN JAFRI 3. SYAHARAAF BIN PUTRA 6-12 2.

KURANG PEMBENDAHARAAN KATA SEBAB/PUNCA DIKENALPASTI Sebab/punca dikenalpasti murid tidak menguasai asas Literasi dan Numerasi perlu dicatat secara TERPERINCI Panduan : 1. 9-12 2. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 3. Kelewatan mendaftar masuk sekolah (nyatakan tarikh mendaftar masuk sekolah dan punca kelewatan) 3. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 2. KERAP TIDAK HADIR KE SEKOLAH 1.KURANG PEMBENDAHARAAN KATA 9-12 1. SYAMRIN BIN SEMSUDIN 2. RONELD ROLAND 2. Ketidakhadiran murid ke sekolah (nyatakan bilangan hadir ke sekolah dan punca ketidakhadiran) 2. 5.KURANG PEMBENDAHARAAN KATA 1. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 1. 9-12 2.KURANG PEMBENDAHARAAN KATA 1. Masalah kesihatan (jelaskan dengan terperinci masalah kesihatan yang dihadapi) . LEMAH DALAM MEMBACA 3. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS MOHD SARIP J ROSYAN 5. LEMAH DALAM MEMBACA PAULAREJILEANA PAUL 3. Lain-lain (sila nyatakan dengan terperinci) JUSTIFIKASI SARINGAN MURID LINUS NAMA SEKOLAH : SK PEKAN BELURAN KOD SEKOLAH : XBA 2102 TAHUN/KELAS : 2014 / 2 CERMAT SARINGAN :2 BIL NAMA MURID KONSTRUK YANG BELUM SEBAB/PUNCA YANG DIKENAL PASTI TINDAKAN YANG DIAM DIKUASAI SEKOLA 5-12 1. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS MOHD HISSAM HAIRUL 4. LEMAH DALAM MEMBACA BIN JIMMY 3. KERAP TIDAK HADIR KE SEKOLAH RAFIE BIN JUNAIDI 3. 9-12 2. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” 3.

LEMAH DALAM MEMBACA 6-12 1. LEMAH DALAM MEMBACA AKMAL 3. 2. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 1. Ketidakhadiran murid ke sekolah (nyatakan bilangan hadir ke sekolah dan punca ketidakhadiran) 2. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” BIN ABDUL MAJID 3. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS NUR RAMIDAH BINTI 5. 2. MASALAH KEHADIRAN 5-12 1. Masalah pembelajaran (jelaskan dengan terperinci masalah pembelajaran yang dihadapi) 5. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS MUHAMMAD RIDWUAN 2. 2. LEMAH DALAM MEMBACA 6-12 1. 4. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS SYIFAA MARDIATUL 3. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS MUHAMMAD SIDDIQ 4. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” BIN ABDUL RASHID 3. MOHD ZULFAUZAN AQIL 6-12 2. 2.KURANG PEMBENDAHARAAN KATA 4-12 1. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” WAFIAH BINTI HASIM 3. KERAP TIDAK HADIR KE SEKOLAH SEBAB/PUNCA DIKENALPASTI Sebab/punca dikenalpasti murid tidak menguasai asas Literasi dan Numerasi perlu dicatat secara TERPERINCI Panduan : 1. Kelewatan mendaftar masuk sekolah (nyatakan tarikh mendaftar masuk sekolah dan punca kelewatan) . PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” ABDUL RAMIS 3. Lain-lain (sila nyatakan dengan terperinci) JUSTIFIKASI SARINGAN MURID LINUS NAMA SEKOLAH : SK PEKAN BELURAN KOD SEKOLAH : XBA 2102 TAHUN/KELAS : 2014/ 2 CERMAT SARINGAN :2 BIL NAMA MURID KONSTRUK YANG BELUM SEBAB/PUNCA YANG DIKENAL PASTI TINDAKAN YANG DIAM DIKUASAI SEKOLA 1.

KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS NUR ARRTYKAH BINTI 2. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS NUR FITRIAHHANI BINTI 4. LEMAH DALAM MEMBACA TAIP 3. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS 1. LEMAH DALAM MEMBACA 9-12 1. Kelewatan mendaftar masuk sekolah (nyatakan tarikh mendaftar masuk sekolah dan punca . 2. NORINNA BINTI MOHD 9-12 2. Ketidakhadiran murid ke sekolah (nyatakan bilangan hadir ke sekolah dan punca ketidakhadiran) 2. 3. Lain-lain (sila nyatakan dengan terperinci) JUSTIFIKASI SARINGAN MURID LINUS NAMA SEKOLAH : SK PEKAN BELURAN KOD SEKOLAH : XBA 2102 TAHUN/KELAS : 2014 / 2 CERMAT SARINGAN :2 BIL NAMA MURID KONSTRUK YANG BELUM SEBAB/PUNCA YANG DIKENAL PASTI TINDAKAN YANG DIAM DIKUASAI SEKOLA 1. 2.KURANG PEMBENDAHARAAN KATA 9-12 1. PENDIAM DAN “SLOW LEARNER” JAMAR 3.KURANG PEMBENDAHARAAN KATA 5-12 1. SEBAB/PUNCA DIKENALPASTI Sebab/punca dikenalpasti murid tidak menguasai asas Literasi dan Numerasi perlu dicatat secara TERPERINCI Panduan : 1. Masalah kesihatan (jelaskan dengan terperinci masalah kesihatan yang dihadapi) 4. KURANG TUMPUAN DI DALAM KELAS NUR ATIQAH MAZIAH 3. Masalah pembelajaran (jelaskan dengan terperinci masalah pembelajaran yang dihadapi) 5. LEMAH DALAM MEMBACA KIFLEE 3.KURANG PEMBENDAHARAAN KATA 5. LEMAH DALAM MEMBACA BINTI ROSLAN 3. 2.

3. 1. 3. Lain-lain (sila nyatakan dengan terperinci) JUSTIFIKASI SARINGAN MURID LINUS NAMA SEKOLAH : SK PEKAN BELURAN KOD SEKOLAH : XBA 2102 TAHUN/KELAS : 2 CERMAT SARINGAN :1 BIL NAMA MURID KONSTRUK YANG BELUM SEBAB/PUNCA YANG DIKENAL PASTI TINDAKAN YANG DIAM DIKUASAI SEKOLA 1. Ketidakhadiran murid ke sekolah (nyatakan bilangan hadir ke sekolah dan punca ketidakhadiran) . 3. Masalah kesihatan (jelaskan dengan terperinci masalah kesihatan yang dihadapi) 4. 1. 1. 3. 4. 2. 1. kelewatan) 3. SEBAB/PUNCA DIKENALPASTI Sebab/punca dikenalpasti murid tidak menguasai asas Literasi dan Numerasi perlu dicatat secara TERPERINCI Panduan : 1. 1. 3. 2. 2. 3. 5. 2. 2. 2. Masalah pembelajaran (jelaskan dengan terperinci masalah pembelajaran yang dihadapi) 5.

Masalah kesihatan (jelaskan dengan terperinci masalah kesihatan yang dihadapi) 4. Masalah pembelajaran (jelaskan dengan terperinci masalah pembelajaran yang dihadapi) 5. Lain-lain (sila nyatakan dengan terperinci) .2. Kelewatan mendaftar masuk sekolah (nyatakan tarikh mendaftar masuk sekolah dan punca kelewatan) 3.