THEORETICAL CONSIDERATION OF DRIVING QUESTIONNAIRE GENERAL LICENSING CLASS B Part 2 of 2 154.

Usted're driving in the city for a street with two tracks in one way traffic. Unless a sign tells you ot herwise, you should not exceed ... Mark one answer) 30 km / hr b) 60 km / hr c) 50 km / hr d) 80 km / hr 155 .As a general rule, before taking a sharp turn, you should ... Mark one answer) b ) c) d) accelerate out of it sooner. accelerate and then slow down while coming out of it. slow down, but only if the road is wet. slow, then gradually accelera te as the moves down. 156 .In what situations or what the vehicle is parked? Mark o the answer (s) connection (s) 157 ."In which of the following situations the driver was stopped successfully to pic k up a passenger? Check or the answer (s) connection (s) 158 .In an emergency you need parking at night on a road without lighting and with go od berms. "Which of the following statements is (are) true (s)? Check or answer (s) connection (s) a) You must park on the left side facing traffic. b) While th e vehicle is stationary you should keep your lights lit parking. c) You must par k on the right side and so that the entire vehicle is over the berm. d) You are not allowed to park on the shoulder. 159 ."In which of these places could be parking your vehicle causing damage or obstru ction to other road users? Check or answer (s) connection (s) a) In front of a d riveway of a property. b) In or upon reaching a stop transportation. c) On a cro sswalk. d) In a designated area for parking. 160 .Under what circumstances you just stop existing on a zebra crossing mid-block? M ark one answer) At no time. b) When no pedestrians waiting to cross. c) During t he night. d) Where it is necessary to avoid an accident. 161 .As a general rule, in which of the following places you should not park? Check o r answer (s) connection (s) a) At a bus stop. b) To the right of an urban road. c) Next to a central floe. d) In response to a driveway of a private home. e) In a slightly sloping road. f) At a bend in the road. 162 ."Which of the following statements is (are) right (s) in the case of an urban ro ad with no traffic signs to prohibit or permit the parking or stopping? Check or

answer (s) connection (s) a) You may stop in a double row only for the time req uired for passengers in your car down. b) You can stop at the side of a central floe to allow board passengers in your vehicle. c) When parking, you must do the right side and taking care to leave a distance of at least 10 feet between your vehicle and the corner. d) You can park on the right side and 5 meters from the corner if the intersection is signalized. 163 .You will leave your vehicle parked. In which case you can leave the engine runni ng? Mark one answer) In any case. b) If you will be parked less than five minute s. c) If the battery is discharged. d) If the vehicle is to remain a person. 164 .In a one-way urban road traffic, without signaling to allow or prohibit the park ing lot, what next can park? Mark one answer) on both sides. b) None, because th ere are no signs to this effect. c) Only the right side under the direction of t ravel. d) Only the left side under the direction of travel. 165 .3 In which of the following cases you should always stop your vehicle? Mark thre e answers) By being involved in an accident. b) Facing a YIELD sign. c) When fac ing a red light at a traffic light. d) Given a zebra crossing where no pedestria ns crossing or waiting to cross. e) When a Customs officer upon request. 166 .How many meters of a corner is as close as you can park? Mark one answer) 5 meters b) 10 meters c) 12 meters d) 15 meters 167 .As a general rule, in which of the following places should never park? Check or answer (s) connection (s) a) On a crosswalk. b) On a bridge. c) Less than 10 met ers from the corner. d) To the right of an urban road. e) In or upon reaching a stop transportation. 168 .At night, in a rural area, for emergencies you park your car on the side of the road.€In what circumstances should you turn your parking lights? Mark one answe r) When the berm is not wide enough and part of the vehicle is on the road. b) W hen the center of the road is demarcated with continuous white line. c) When the road is unpaved. d) Always. 169 .What do you do in this situation? Mark one answer) continues at the same speed. b) He plays the horn. c) Pass the pedestrian crossing as quickly as possible. d) He stops. 170 .You drive at 90 km / h when the road is suddenly blocked by a truck that is turn ing left. What do you do first?

Mark one answer) It lights and turn signals horn. b) Brake firmly. c) Move to le ft lane. d) Reduce speed slightly. 171 .Do you buy you a right to other road users when you use your turn indicator lamp s? Mark one answer) Yes, using the turn indicator lamps gives you priority over drivers who are in the same direction to yours. b) Yes, and also give you prefer ence relieve it of any responsibility. c) No, because you are just warning that it will undertake a maneuver that will do when it is safe. d) Yes, but only if y ou are trying to leave a parking lot at the edge of the roadway. 172 .You are approaching a zebra crossing. On the sidewalk for pedestrians waiting to cross. What do you do? Mark one answer) Slow down and prepare to stop. b) Gives the past to pedestrians only if they are elderly or children. c) Use your light s to signal that can happen. d) Tap the horn to indicate they can cross. 173 .You drive a vehicle idle for a narrow and winding. In these circumstances, you s hould ... Mark one answer) circular near the center of the roadway to keep other s from dangerous overtaking. b) Run to the right when you can do so safely, to a llow others to overtake. c) making hand signs to other drivers when you think yo u can overtake quickly. d) with intermittent right signal when overtaking is not dangerous to others. 174 .You are running through a fast track in good condition. How can you be sure that you do so at a proper distance from the vehicle going forward? Mark one answer) The distance between you and the vehicle going forward should be twice the leng th of your vehicle. b) The distance between you and the vehicle going forward sh ould be equal to its stopping distance. c) The distance between you and the vehi cle in front should be at least equal to that which you travel in three seconds. d) The distance between you and the vehicle in front should be at least equal t o that you walk in a second. 175 .The driver behind him followed closely. What do you do? Check one response) sign als to the right and indicates with his hand to it later. b) Slow down and lets you forward. c) Do nothing and stay within the speed limit. d) He goes to the ce nter of the road. 176 .A bus is stopped at a stop in front of him. The bus left blinking is blinking. W hat do you do? Mark one answer) Blinks their headlights and slow down. b) He plays the trumpet and continues. c) Slow down and then honk. d) Slow down and gives way to the bus , provided that it is safe. 177 .You're driving on a highway at maximum speed allowed. A driver who is behind you is trying to pass him. What do you do? Mark one answer) is closer to the vehicl e in front for the driver that comes back does not have enough space for overtak

ing. b) the driver beckons you back for it later when it is safe. c) Accelerate to get away from the driver behind. d) Maintains or slow down and allow overtaki ng. 178 .You are approaching an intersection when suddenly a car enters the track on whic h you go and is located in front of him. What do you do? Mark one answer) What e lusive and honking. b) Reduce the speed and is alert to stop. c) To switch your headlights and still be close behind him. d) Accelerate passing away. 179 .You're driving the speed limit. A vehicle is quickly approaching from behind by turning your lights. What do you do? Mark one answer) accelerates to maintain ad equate space behind it. b) Press the brake to show your brake lights. c) Allows you to overtaking.€d) Increase your speed and prevents you from henceforth. 180 .A space between you and the vehicle up front like what you walk in three seconds is enough time ... Mark one answer) climatic conditions are good. b) it is rain ing heavily. c) has just stopped raining. d) there is fog. 181 .You are driving the maximum speed limit allowed and a driver tried to overtake. Would you try to avoid it going? Mark one answer) No, unless it is safe. b) Yes, because the other driver is acting dangerously. c) Yes, because the other drive r is breaking the law. d) No, in no time. 182 .In the following factors, what is the most commonly occurs in the collision from the rear? Mark one answer) Driving too close to the vehicle in front. b) The su dden change of traffic lights. c) The existence of pedestrians crossing in busy areas. d) stop at all crossings. 183 .You are hoping to join a main road from a side street. Why should you pay specia l attention to motorcycles? Mark one answer) Because generally moving motorcycle s faster than cars. b) Because the police patrols are riding motorcycles. c) Bec ause motorcycles are small and difficult to see. d) For motorcycles have the pre ferential right of way. 184 .Which of the following groups of drivers are more likely to be involved in a tra ffic accident? Enter a response to) those who are under 25 years. b) Those who a re between 36 and 45. c) Those with between 46 and 55. d) Those with more than 5 5 years. 185 .In a rural area, you're driving along a very narrow. Where would you be more dif ficult to see people on horseback advancing front of you? Mark one answer) When you go down a hill. b) When they go up a hill. c) When you go in a curve to the left. d) When you go in a curve to the right.

186 .You go behind a tractor-trailer approaching a junction. His driver signals to th e right but the vehicle is shifted to the left. What should you do? Mark one answer) alert the driver about his wrong signal. b) Wait behind the tru ck. c) Report to the police the driver. d) Pass the truck on the right. 187 .In a dual carriageway with two tracks in each direction of traffic, you want to pass the vehicle in front of you. In his rearview mirror sees the oncoming car b eing switched back track to surpass you. What should you do? Mark one answer) ma rk and then change the track to surpass. b) Signs to identify the driver that co mes back that you also want to overcome. c) Pressing the brake pedal slightly to show your brake lights. d) No signal until the car it has passed. 188 .A vehicle suddenly emerge from a side track in front of you and forcing him to s low sharply. What do you do? Mark one answer) Turns your lights to show his ange r. b) Ignore the error and stay calm. c) Tap the horn to show their anger. d) Th e forward past him ASAP. 189 .You stop at a zebra crossing. Pedestrians on the sidewalk waiting, but they do n ot start to cross. What do you do? Mark one answer) I honk to hurry. b) Have pat ience and wait. c) continues its march. d) We make hand signals to cross rushing . 190 .When the wind blows very strongly you need special care ... Check one response) when using the brakes. b) to start climbing a slope. c) to turn into a narrow ro ad. d) when passing cyclists. 191 .In a crossing for pedestrians crossing the street to which you are turning. What should you do? Mark one answer) Make them waved to continue. b) Touching the horn to make them aware that you are there. c) Wait to cross. d) Turn on your hazard warning light s. 192 .In a crossing for pedestrians crossing the street to which you are turning. What do you do? Mark one answer) Wait allowing them to cross. b) Continue as you have the prefer ential right of way. c) I made a sign to retreat. d) They honk to warn his prese nce. 193 .Where you should be especially careful with motorcyclists? Check one response) i n a service station. b) At street intersections. c) In the vicinity of a service area. d) When entering a room or parking area.

194 .When driving in the city why you should be careful to pass a bus that is stopped at a stop? Mark one answer) Because the bus can be in corduroy. b) Because the bus can get moving suddenly. c) Because pedestrians may appear behind the bus. d ) Because the bus can be held. 195 .You are very close to a junction where you turn right aims. Front of you is a ri der. What do you do? Mark one answer) Advances to the rider before the intersect ion. b) surrounds the cyclist at the intersection. c) There remains behind the c yclist until it has passed the intersection. d) It is situated next to the cycli st, continues in a straight line and desist from turning. 196 .You're driving by a two-way traffic when you are with people who ride horses bef ore him. What is the first thing you should do? Mark one answer) Move toward the center of the road. b) Accelerate around them. c) signals to the left. d) Prepa re to slow down. 197 .How should you overtake people who ride horses? Mark one answer) Driving slowly and leaving enough lateral space. b) Turning around and ahead of them as soon as possible. c) Speed is not important, but leaving enough lateral space. d) Playi ng the horn only once as a warning sign. 198 .You go running at 65 km / h around the time, unfortunately, hits a pedestrian. A t that speed, .... Mark one answer) is safe for the pedestrian will die. b) is v ery likely that the pedestrian dies. c) it is certain that the pedestrian will s urvive. d) is very likely that the pedestrian will survive. 199 .You want to overtake a rider who is ahead of you, what do you do? Mark one answe r) Try to pass on a curve. b) Go near him and as soon as possible. c) It gives y ou so much lateral space as you would a car. d) Tap the horn to warn his presenc e. 200 .You will follow a car that is driven by an elderly person. You should ... Mark o ne answer) can be sure that the driver handled very badly. b) be aware that the reactions of the driver may not be as fast as yours. c) turn on and turn off the ir lights and pass him. d) stay close behind him and drive carefully. 201 .When parking your vehicle in a place where there are no signs that permit or pro hibit it, you should not .... Enter a response to) leave the hand brake. b) stop the motor. c) impede the transition to other road users. d) Parking on the righ t side of the road. 202 .-

You should never attempt to overtake a cyclist ... Mark one answer) just before turning right. b) just before turning left. c) just passed an intersection. d) o n a dirt road. 203 .When a cyclist ahead of you should leave as much lateral space as possible. Why? Check one response) because the rider could change the track. b) Because the ri der could get off the bike. c) For the cyclist may have to turn left. d) Because the rider could swerve. 204 .When the wind is blowing very hard, why should you leave an extra side space whe n overtaking a motorcyclist? Mark one answer) Because the rider could turn sudde nly to escape the wind. b) Because the rider could stop suddenly. c) Because the rider could falter or see his career diverted as a result of the wind. d) Becau se the rider could go faster than normal. 205 .What you hear this signal? Mark one answer) In the presence of schoolchildren. b) The proximity of a crossw alk. c) In the presence of children playing. d) The proximity of a park or plaza . 206 .When it is night, when overtaking you should ... Mark two answers to) be very ca reful because our visual capacity is reduced. b) maintain at all times your high beams. c) playing two times the horn before moving to the left lane. d) be espe cially alert to the curves that can have the road. e) change from high to low li ght several times before you start overtaking. 207 .On a highway you are driving behind another vehicle. If the road is wet, what mi nimum period of time from the vehicle keeps you going forward? Mark one answer) At least, the equivalent of what runs in 4 seconds. b) The equivalent of what ru ns in 1 second. c) The equivalent of what runs in 2 seconds. d) At most, the equ ivalent of what goes in 3 seconds. 208 .You are driving at night and is dazzled by the headlights of an approaching vehi cle.€In these circumstances, what do you do? Mark one answer) Slow down or stop s. b) Close your eyes. c) It flashes its lights. d) Lower your car visor to prot ect you from the sun. 209 ."Which of the following statements are correct in terms of driving at night? Che ck or answer (s) connection (s) a) On the road, with low beams you can see the p avement markings at 200 m and more. b) Our limited ability to see at night incre ases the risk of accidents. c) Our ability to determine distances at night is di minished. d) The color of the clothes of a pedestrian impact in that it can be m ore or less visible to drivers. 210 .-

"Which of the following statements is (are) right (s) on the night driving on a rural road? Check or answer (s) connection (s) a) When crossed with another vehi cle you should always put lights low so as not to dazzle the driver. b) When app roaching another vehicle from behind is to put low lights. c) To pass a cyclist is not necessary to low beams. d) If the road is wide it is not necessary to low beams when crossed with another vehicle. 211 ."Which of the following statements is (are) right (s) for driving in the rain? C heck or answer (s) connection (s) a) When the tires are new no risk of their sli pping as a result of water in the road. b) Regardless of the condition of the ti res, the risk of their slipping is greater the higher the speed. c) The risk of skidding tires is less when just started to rain. d) When the brakes are good sk ating risk does not exist. 212 .What are the two most common causes of slips to the existence of water on the ro ad? Mark two answers) Brakes in poor condition. b) worn tires. c) Excessive spee d relative to road conditions. d) Failure of the steering system. 213 .Traveling by night you are blinded by the lights of a vehicle traveling in the o pposite direction, what should you do? Mark one answer) Get your sun protection visor. b) Put headlights high. c) Put your hand over your eyes. d) Slow down and eventually stop. 214 .Driving at night you find yourself dazzled by the lights of a vehicle traveling in the opposite direction, what should you do? Mark one answer) brake hard. b) A ccelerate the vehicle to get away faster than dazzles. c) To flash your lights. d) Slow down or stop. 215 .When braking on a wet road your vehicle starts to skid. What is the first thing you should do? Mark one answer) Release the brake completely. b) Pull the parkin g brake quickly. c) Push harder on the brake pedal. d) Put your foot on the clut ch pedal. 216 .How can you prevent tire skidding when the road is ice? Mark one answer) Staying always in the front. b) Put the parking brake if the wheels begin to slip. c) D riving slowly in the highest gear possible. d) Driving in neutral. 217 .When the ice road is the stopping distance can be ... Check one response) 2 time s the normal distance. b) 5 times the normal distance. c) seven times the normal distance. d) 10 times the normal distance. 218 .When driving in fog in the light of day, what lights you turn? Mark one answer) The headlights on low beam. b) The parking lights. c) The high headlights. d) Th

e hazard warning lights. 219 .When driving on an ice road you feel the direction of the vehicle lighter. Why i s this happening? Mark one answer) Because tires have less grip on the road. b) Because the tires have more grip to the road. c) Because the tires are too soft. d) Because the tires are too hard. 220 .When is your total stopping distances much longer? Mark one answer) When there i s fog. b) When it is night. c) When it's raining. d) When winds. 221 .You just drive through a flooded street. What is the first thing I should do? Ma rk one answer) Check your brakes. b) Stop and check your tires. c) Stop and dry your brakes. d) Turn on your wipers. 222 .How can you prevent your vehicle skidding when the road is covered with a layer of ice? Mark one answer) Using the parking brake if the wheels begin to slip. b) Driving at a slow rate in the highest possible hand. c) Curbing softly and repe atedly. d) Driving in a low gear all the time. 223 .You are driving in heavy rain and suddenly feels very light direction. What do y ou do to take back control of your vehicle? Mark one answer) Switch to a lower g ear. b) Brake gently to slow down. c) Guide the vehicle for the driest part of t he road. d) Release the accelerator. 224 .When there is snow it is best to drive while maintaining the highest gear possib le. Why is this? Check one response) to reduce speed when braking quickly. b) Fo r the wheel slip does not cause the engine to run too fast. c) To help prevent w heel slippage. d) To make available a low gear in the event of wheel spin. 225 .What is the main reason why your total stopping distance is greater after a rain ? Mark one answer) Because you may not see large pools. b) Because the brakes mu st be cold to be wet. c) Because your tires have less grip on the road. d) Becau se water on the windshield will cloud their vision forward. 226 .Once you go to a lot of fog behind other vehicles and take your low beams lit. W hat other way can reduce the chances of being involved in an accident? Mark one answer) Using your high beams instead of low. b) Circling at low speed and incre asing distance to the vehicle in front. c) Staying close to the vehicle in front of you. d) Turning on your hazard warning lights. 227 .In a wet pavement you are going to circulate behind a car, while maintaining a s afe distance from him. Is suddenly overtaken by another vehicle that is located

in the space you had left. What should you do? Mark one answer) Turn on and off their lights in warning. b) Try to advance as soon as you can do so safely. c) R educe the speed to recover from a safe distance in front. d) Maintain your speed and wait for the vehicle away. 228 .How can you best control your vehicle when driving in snow? Mark one answer) Dri ving in a low gear and holding the steering wheel very tightly. b) Driving in fi rst. c) While the engine accelerated and pressing the clutch pedal. d) Driving s lowly in the highest possible hand. 229 .When riding at night on a road you should keep your headlights on, unless ... Ma rk one answer) your vehicle is in corduroy on the shoulder. b) are very close to vehicles in front of him. c) moving at less than 50 km / hr. d) the road is dar k. 230 .How should lead you on a curve when there is ice on the road? Mark one answer) U sing the clutch and the brake at the same time. b) Slowly and gently. c) In firs t. d) Braking as you take the curve. 231 .There are a lot of fog and the car is behind him seems to be very close. What sh ould you do? Mark one answer) Turn on your hazard warning lights. b) Move to the right side and stopped immediately. c) Accelerate and get away from him. d) Con tinue with care. 232 .You're driving at night along a road near other vehicles going in front of him. What lights should remain lit? Mark one answer) The front fog. b) The high beams . c) The low beams. d) The parking lights. 233 .Why you should always reduce your speed when driving in fog? Mark one answer) Be cause the brakes do not work well. b) Because of the fog lights can dazzle other s. c) Because it is more difficult to see what lies ahead. d) Because the engine is colder. 234 .Your vehicle has been in pana in middle of a highway. What is the first thing yo u should do? Mark one answer) Try to stop passing cars for help. b) Try to repai r your vehicle quickly. c) Turn on your hazard warning lights. d) Install a refl ective triangle to warn other users. 235 .You will circulate around the track to the right of a dual carriageway busy. A s ign indicates that the 800 m track is closed. What should you do? Check one response) indicated to the left, then stop and wait for someone to giv e the past. b) Turn on your hazard warning lights and move to the track on your left. c) Continue until you reach the blockage and then shifted toward the left

lane. d) Move the left track as soon as you can do so safely. 236 .On a street in a track in each direction of traffic you find that your track is obstructed. What do you do? Mark one answer) continues, because you have the right of way. b) wave your hand to those coming against which they may last. c) Yield to traffic coming the oth er way. d) Accelerate to pass first. 237 .You will pull a small trailer that begins to zigzag. What do you do? Mark one an swer) brake hard and keeps the pressure on the brake pedal. b) Increase your spe ed as soon as possible. c) Release the steering wheel lightly and hoped that the problem is corrected himself. d) Gently pull the throttle and slow down. 238 .In connection with the transport of a load on the grill of a car, which of the f ollowing statements is mandatory for the driver? Mark one answer) should be carr ied only when absolutely necessary. b) Must be as light as possible. c) should b e covered with plastic. d) It should be well secured. 239 .How can you stop the shimmy of a trailer that is towed? Mark one answer) Moving the steering wheel slowly to each side. b) Speeding up to speed. c) Decreasing t he speed gradually. d) stop as quickly as possible. 240 .What precaution should take you to load a trailer that will drag your car? Mark one answer) That the greatest weight is concentrated in the rear. b) That the ma jority of the weight is concentrated on the front. c) The weight is distributed evenly. d) The weight is concentrated on the right side. 241 .In a dual carriageway and a lot of traffic, you are being followed closely by a vehicle coming back. What do you do to reduce the risk of an accident? Mark one answer) Sale to the berm and stops. b) Turn on your hazard warning lights. c) Br akes. d) Increase the distance to the vehicle in front. 242 .Combine the numbers of signals that correspond with the texts. a) b) c) d) Keep right Pavement slippery curve No overtaking 243 .You will circulate for a dual carriageway with three tracks in each direction. T he boundaries of slopes and central shaft are reinforced with reflective studs. If the flaws are left red and right they are white, by which track are you going ? Mark one answer) By half track. b) On the right track. c) On the right track.

244 .As you circulate in your vehicle you are facing this signal. What does it mean? Mark one answer) that you can drive up to 10% faster, because the signal is only a recommendation. b) That non-working days, when there is little traffic, no su ch restriction applies. c) That you must not exceed this speed. d) You must main tain a lower speed than that indicated in the signal. 245 .What does this signal? Mark one answer) You must not exceed the speed shown. b) It is safer to drive at a speed indicated. c) The rate shown is the maximum recommended. d) A recommend ation for when there is heavy traffic. 246 .When can you enter a road junction which have been painted yellow diagonal strip es? Mark one answer) When the light is green. b) When the output of the crossover ha s room enough not to be detained there. c) Each time you will turn right. d) Onl y when there are fewer than two vehicles in front of him. 247 .What does this traffic sign? Mark one answer) Loose Gravel. b) Danger of which punctured the tires. c) Paveme nt slippery. d) curves in the road. 248 .What does this signal? Check one answer) Do not overtake. b) Keep your right. c) Priority to traffic co ming the other way. d) Do not change the track. 249 .Which of the following types of signals tells you not to do something? Check one answer 250 .What should you do when facing this signal? Mark one answer) Stop only if a vehicle comes the other way. b) Stop only if the re are pedestrians waiting to cross. c) Stop only if the road is painted the leg end STOP. d) Stop forever. 251 .What does this signal? Mark one answer) Traffic signal out of service. b) Proximity of traffic lights. c) Traffic signal activated by pedestrians. d) synchronized traffic lights.

252 .What does a red light? Mark one answer) that you can follow your path if vehicle s are not the other way. b) That you should slow down and be prepared to stop. c ) That you must stop before the stop line of vehicles. d) That you must stop on the crosswalk. 253 .What are the yellow diamond shaped? Mark one answer) to provide information. b) To give orders. c) To indicate direc tions. d) To warn of hazards. 254 .What does a yellow light? Mark one answer) that you should be prepared to contin ue. b) That you must stop before entering the intersection, unless it does not r each safely. c) That you should continue always to be turning. d) That you shoul d continue if there is no pedestrian crossing. 255 .What does this signal? Mark one answer) narrowing of the road. b) Priority to traffic coming the other way. c) Near dual carriageway. d) Two way traffic later. 256 .What does this signal? Mark one answer) School Zone. b) Pedestrian Crossing. c) Children playing. d) Pe destrians should travel on the left. 257 .Which of these signals prevents you below is a series of curves? 258 .What does this signal? Mark one answer) That is close to an area where bicycles are not allowed. b) cyc lists must travel on the right track. c) that cyclists must move in the opposite direction. d) To be close to an area where it is likely the presence of cyclist s on the road. 259 .Which of these signals warns the proximity of a crosswalk? Check one answer 260 .Which of the following signs, what is or signals corresponding to diamond-shaped yellow? Check or answer (s) connection (s) a) narrow bridge b) narrowing of the path c) Address required d) Maintain and right) or T-junction bifurcation f) Ra il Crossing 261 .-

You are facing a yellow light. What lights will come on later? Mark one answer) First the red and then yellow again. b) First the red and then green. c) First t he green and then red. d) First the green and then yellow again. 262 .What is the demarcation of center of roadway as shown in Figure? Check one response) that can not be pierced by a driver who comes down the track A. b) That can not be pierced by a driver going around the track B. c) In no ca se may be overtaking. d) Only one driver going around the track B could make an advancement. 263 .The vehicle indicated by the arrow is being held on a hatch area hoping to make a U-turn, is this correct? Mark one answer) Yes, the hatch area separated only senses movement. b) Yes, pro vided that the hatch area is not reinforced with reflective studs or studs. c) N o, because vehicles can not stop or circulate hatched areas. d) No, because it i s a road with heavy traffic. 264 .According to the circumstances that are seen in the picture, is it correct that the car indicated by the arrow to continue right? a) b) Yes No 265 .What prompted the traffic signal seen in the photograph? Mark one answer) that you are forced to stop at the level of the signal. b) Note that the crossing you approach is dangerous. c) That you are bound to give way to vehicles approaching from the other track. d) It is only a recommendation for you to pay special attention to pass the crossing. 266 .What does the green traffic light? Check one response) as soon Follow green ligh t appears. b) Continue, but only if your track is just after crossing expeditiou sly. c) Continue to look after both sides. d) Continue. 267 .When should you stop to catch the yellow light? Check or answer (s) connection ( s) a) When the light changes suddenly. b) When you go too fast. c) When you have entered the intersection. d) When the intersection is so close that his arrest may cause an accident. 268 .You are at the scene of an accident. What is the best way to help an injured per son who is with heavy bleeding at the bottom of one leg? Mark two answers) The f eel and gives a hot drink to calm her. b) The remains lying with his injured leg

up. c) Apply firm hand pressure on the wound with a clean cloth and then the ba nd. d) sits and waits for an ambulance. e) He speaks quietly helping her stand. 269 .Exceptionally, a 17-year-old can obtain Class B driver's license Until 18th birt hday should always drive unaccompanied. What requirements must fulfill its compa nion? Check or answer (s) connection (s) a) should always be seated in the front seat. b) You must be over 35 years. c) Must be high school graduate. d) You mus t have made a special course at a driving school.€e) Must have a driver's licen se, enabling it to drive vehicles of the class B of at least 5 years old. 270 .You are involved in an accident. A passenger of the other vehicle has been sligh tly injured. Should you report the incident to the police? Mark one answer) Yes, should report the matter to the police within the next 20 days. b) No, the inju red passenger to decide whether the police are informed or not. c) No, accidents are only minor injuries are not reported to the police. d) Yes, he must report the incident to the police authority as soon as more immediate. 271 .You have stopped at the scene of an accident to help. What should you do? Mark t hree answers) Keep moving injured people by making them walk. b) Giving people s omething warm to drink wounds. c) Keep warm and comfortable for those wounded. d ) Keep quiet injured people talking encouragingly. e) Ensure that the injured ar e not alone. 272 .You are the first to arrive at an accident site. What should you do? Check or an swer (s) connection (s) a) Turn on your hazard warning lights to alert other dri vers. b) Ensure that the engines of the vehicles involved are off. c) Leaving th e scene as soon as you get another driver. d) Helping people out of the vehicle unharmed. 273 .You are the first on the scene of an accident in which there are serious injurie s. What do you do? Check or answer (s) connection (s) a) Turn on your hazard war ning lights. b) Make sure that someone call 133, police. c) Try to drink somethi ng that the wounded. d) Take the file to the wounded. 274 .You arrive at the scene of an accident which involved a truck loaded with hazard ous chemicals. What should you do before calling 133, police? Mark one answer) T ry to move the truck. b) Trying to dilute the chemical with water. c) Find out w hat kind of chemical is looking at the signs and having the truck. d) Seek to pr event further spilling chemicals. 275 .You arrive at the scene of an accident in which a motorcyclist was involved. The motorcyclist lying conscious but in shock. What should you sure? Mark one answe r) The motorcycle helmet is removed. b) The rider does not remove the helmet. c) That the motorcyclist will help you stand. d) that the rider is given something to drink.

276 .You go on a motorway. In a truck that will drop a box in front of him without hi s driver noticing. What do you do? Mark one answer) Try to reach the truck and c all the attention of your driver. b) He stops next to the box and turn on your e mergency flashers until the police arrive. c) Move the berm and then try to coll ect the box. d) Continue to where there is a phone to call the police or emergen cy services. 277 .Who or who are covered by the Mandatory Personal Accident Insurance? Mark one an swer) Only the driver of the insured vehicle. b) Only passengers of the insured vehicle. c) Only passengers and the driver of the insured vehicle. d) The driver , passengers and any third party concerned in a traffic accident involving the i nsured vehicle. 278 .What document is not required the registration certificate. t Insurance. c) Your driver's approval. e) The certificate Vehicles. 279 .In relation to violations of traffic rules, "which of the following statements i s (are) true (s)? Check or answer (s) connection (s) a) Driving a vehicle under the influence of alcohol is a very serious offense. b) Failure to obey a STOP si gn is a very serious offense. c) the commission of a grave offense is punishable by a fine of not only but also with the suspension of the offender's driver's l icense. d) Only the most serious offenses are not respecting the red light at a traffic light and speeding. e) In no event shall a driver's license may be cance led by the judge. 280 ."Which of the following statements is (are) true (s)? Check or answer (s) connec tion (s) a) The single most serious offenses are driving under the influence of alcohol and speeding. b) The most serious offenses are punishable by fines and a lso€with the suspension of the offender's driver's license. c) Two serious offe nses committed over a period of 12 months give rise to a suspension of the offen der's driver's license. d) Failure to comply with the preferential right of a pe destrian crossing is a minor offense. e) Failure to comply with a Yield sign is a very serious offense if the offense is a result of an accident. REPLIES THEORETICAL CONSIDERATION OF DRIVER LICENSE CLASS B GENERAL QUESTIONS 154. b) 155. d) 156. a) and b) 157. b) and d) 158. b) and c) 159. a), b) and c) 160. d) 161. a), c), d) and f) 162. c) 163. a) 164. c) 165. a), c) and e) 166. b ) 167. a), b), c) and e) 168. d) 169. d) 170. b) 171. c) 172. a) 173. b) 174. c) 175. c) 176. d) 177. d) 178. b) Any other response indicates aggression 179. c) This is the only safe option. 180. a) In other circumstances the period of time should be increased by 181. d) Even if other drivers break the law or act in da ngerous, you could increase the risks if you try to avoid being brought forward. 182. a) The other factors increase the risk of collision, but the main cause is a). 183. c) 184. a) 185. d) 186. b) 187. d) 188. b) 189. b) 190. d) 191. c) 192 to carry you always in your car? Mark one answer) b) The certificate of a Mandatory Personal Acciden license. d) The certificate of technical review or of registration in the National Registry of Motor

. a) 193. b) 194. c) 195. c) 196. d) 197. a) 198. b) 199. c) 200. b) 201. c) 202 . a) 203. d) 204. c) 205. a) 206. a) and d) 207. a) 208. a) 209. b), c) and d) 2 10. a) and b) 211. b) 212. b) and c) 213. d) 214. d) 215. a) The first thing you should do is remove the cause of skating, which in this case is the brake. Then , you should apply the brakes gently. 216. c) 217. d) 218. a) The bright lights tend to reflect the fog 219. a) 220. c) 221. a) 222. b) 223. d) 224. c) 225. c) 226. b) 227. c) 228. d) 229. a) 230. b) 231. d) 232. c) 233. c) 234. c) 235. d) 236. c) 237. d) 238. d) 239. c) 240. c) 241. d) 242. a) - 3, b) - 5, c) - 1, d) - 4243. b) 244. c) 245. a) 246. b) 247. c) 248. a) 249. c) 250. d) 251. b) 252. c) 253. d) 254. b) 255. d) 256. b) 257. b) 258. d) 259. a) 260. a), b), e) and f) 261. b) 262. b) 263. c) 264. b ) 265. c) 266. b) 267. c) and d) 268. b) and c) 269. a) and e) 270. d) 271. c) d ) e) 272. a), b) and d) 273. a) and b) 274. c) 275. b) 276. d) 277. d) 278. e) 2 79. a), b) and c) 280. b), c) and e)

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful