‡ HOY Lunes, 12 de Julio de 2010, ‡ A LAS 8:55:10 a.m.

, ASTAZI 1 IUNIE ESTE ZIUA INTERNATIONALA A LAPTELUI DE VACA

CITE TE ACEST ARTICOL ! O poveste adev rat

Istoria profesoarei Jane Plant geochimist i efa tiin ific din British Geological Survey O prestigioas Institu ie Public Britanic , care se dedic investiga iei în materie de geologie. Poate constitui un semnificativ exemplu pentru multe femei, c a supravie uit la 5 tumori mamare i practicilor medicale conven ionale pentru a trata cancerul s u.

NO

i a f cut-o, dup cum afirm ea, Eliminând toate lactatele din dieta ei alimentar .

Istoria ei este asem n toare cu a celorlalte femei. A sim it aceia i panic , când au diagnosticat-o cu ³CANCER LA SÂN´ i încrez toare în oncologi c tiau bine ce s fac , s-a supus unei mastectomii i la iradierea ovarelor sale. Pentruc i-au spus c a a se va provoca menopauza, se va suprima producerea de estrogen i asfel se va putea vindeca de cancer.

Dar totul s-a dovedit c este fals, cancerul s-a ref cut de 4 ori.

Am suferit amputarea unui sân, m-am supus radioterapiei i chimioterapiei foarte dureroas .

M-au v zut eminen i speciali ti din ara mea, dar în forul meu interior ERAM SIGUR C ÎNFRUNTAM MOARTEA I ERAM PE PUNCTUL DE A ARUNCA PROSOPUL, poveste te profesoara Plant în cartea ei ³VIA A TA ESTE ÎN MÂINILE TALE´.

În ea relateaz experien a ei proprie de via i explic cum a ajuns la ideea, care i-a salvat via a. În urma unui voiaj al so ului meu în China ± poveste te în cartea sa AM ÎNCEPUT S M GÂNDESC LA FAPTUL C BOALA MEA ERA VIRTUAL INEXISTENT ÎN ACEA AR . DE FAPT NUMAI UNA LA 10.000 FEMEI MOARE DE CANCER DE SÂN ÎN CHINA. În timp ce în Marea Britanie cifrele oficiale vorbesc de una la fiecare 12 femei.

Atunci so ul meu, care este un om de tiin ca i mine, am început s investig m forma de via i alimenta ia orientalilor, pân când am ajuns la ideea care mi-a salvat via a : Femeile din China nu se îmboln veau de cancer de sân i nici b rba ii nu produceau tumori de prostat pentruc sunt incapabili s tolereze LAPTELE DE VAC i deaceea nu îl beau. Dar mai mult, afl m c chinezii sunt incapabili s în eleag preocuparea occidentalilor s bea lapte de vac .

EI NU-L CONSUM NICIODAT
I NICI M CAR PENTRU A AL PTA BEBELU II LOR! Si dac stai i te gânde ti, nu poate fi o simpl întâmplare c mai mult de 70% din popula ia mondial este incapabil s digere lactoza. Ast zi ceeace cred este c natura încearc s ne avizeze la timp de faptul c , consum m un aliment gre it.

NO NO Când Jane Plant a stabilit toate astea, se trata cu chimioterapie pentru cea de a cincia tumoare mamar . NO Atunci a hot rât s elimine consumul de lapte de vac .
.

complet

Inclusiv toate alimentele care con in ceva lapte : supe, biscui i, pr jituri, unt, creme, etc. NO NO

¿Y QUÉ SUCEDIÓ? I CE S-A ÎNTÂMPLAT ?
În numai câteva zile, rezum în cartea ei, tumoarea a început s se restrâng .

Dup dou s pt mâni dela a doua sesiune de chimioterapie i o s pt mân dup eliminarea laptelui i a derivatelor sale, tumoarea a început s m m nânce. Apoi s-a înmuiat i a început s descreasc . Cam dup 6 s pt mâni DISP RUSE.

De fapt, oncologul meu dela Spitalul Charing Cross din Londra nu i-a putut st pâni mirarea exclamând : NU O G SESC ! când examin zona unde fusese tumoarea.

Intrucât nu spera ca cineva cu un cancer atât de avansat la mine cancerul invadase sistemul limfatic ar fi putut s supravie uiasc . Din fericire acel oncolog a reu it s dep easc scepticismul s u ini ial i acum recomand o diet f r lapte pacien ilor s i.

Convins c dup ce a l sat de consumat lactate din lapte de vac era ceeace i-a salvat via a, Jane Plant a decis s scrie despre cuno tin ele i experien a ei în cartea men ionat mai sus. i imediat, mai mult de 60 de femei bolnave de cancer de sân, au intrat în contact cu ea pentru a-i cere sfaturi.

TUMORILE LOR AU DISP RUT DEASEMENEA .

De i nu a fost u or s accepte c o substan atât de natural ca laptele, ar putea avea asemenea repercursiuni asupra s n t ii explic Plant-

Acuma nu mai încape nicio îndoial rela ia între :

de faptul c

PRODUSELE LACTATE = CANCER DE SÂN
ESTE SIMILAR CU CEA CARE EXIST ÎNTRE

TUTUN = CANCER DE PL MÂNI

DAR NU NUMAI ASTA, PENTRUC , DE EXEMPLU, ÎN 1989 DOCTORUL DANIEL CRAMER DE LA UNIVERSITATEA HARVARD, A DETERMINAT C ACESTE PRODUSE ERAU IMPLICATE ÎN APARI IA CANCERULUI LA OVARE. DATELE DESPRE CANCERUL DE CONDUCE LA CONCLUZII SIMILARE. PROSTAT

ORGANIZA IA MONDIALA A S N T II (OMS) AFIRM C NUM RUL DE B RBA I CARE SUFER DE CANCER ÎN CHINA ESTE DE 0,5 LA 10.000 ÎN TIMP CE ÎN MAREA BRITANIE, CIFRA ESTE DE 70 DE ORI MAI MARE.

NUMAI PENTRU VI EI

CHEIA ESTE DESIGUR, F R ÎNDOIAL , CONSUMUL DE LACTATE.

PENTRU PROFESOARA PLANT, LAPTELE DE VAC ESTE UN ALIMENT BUN...DAR NUMAI PENTRU VI EI ! I AFIRM CONVINS C NATURA NU L-A DESTINAT S FIE CONSUMAT DE NICIO ALT SPECIE. DE FAPT SUNT CONVINS CONCHIDE C MI-AM SALVAT VIA A DUP CE M-AM L SAT S MAI CONSUM LAPTELE DE VAC . DORESC DOAR CA EXPERIEN A MEA S SERVEASC MAI MULTOR FEMEI I B RBA I CARE, F R S TIE, SE POT ÎMBOLN VI DIN CAUZA LACTATELOR PE CARE LE CONSUM .
TOXIC

In cartea sa, în afar de detaliile din propria sa experien i datele interesante despre efectele laptelui de vac asupra s n t ii noastre, a adunat o serie de recomand ri nutri ioniste care se rezum în alimenta ia pe baz de SOIA, CEAI VERDE (IERBURI), SEMIN E DE SUSAN, BRÂNZ TOFU, NUCI, MULTE FRUCTE I LEGUME PROASPETE. HEALING HUGS ALWAYS,JEANNETTE

CE NAIVI SUNTEM ! Totul este comert, ca un grup de persoane s se îmbog easc cu pre ul s n t ii oamenilor. La TV ne spun c , dac nu bem 3 pahare de lapte pe zi, vom suferi de osteoporoz , dar nimeni nu ne spune nimic, pentruc din asta tr iesc canalele TV. Unica fiin vie c reia i se recomand s bea lapte toat via a, este fiin a uman . PENTRU CE ? ti i c un elefant care suport tone de greutate, bea lapte numai primii doi ani de via , iar restul vie ii se alimenteaz numai cu vegetale i fructe i niciun elefant nu sufer de osteoporoz .

ESTE PROBLEM DE S N TATE
VERIFIC PRIN INTERNET (PATOLOGIA LAPTELUI DE VAC ) I SCOATE PROPRIILE TALE CONCLUZII
EXIST SUPLIMENTE CA LAPTELE DE SOIA, OV ZUL, VEGETALE CARE CON IN CALCIU, OU LE, ETC. CALCIU NU SE G SE TE NUMAI ÎN LAPTE. SCOATE I PROPRIILE VOASTRE CONCLUZII

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful