You are on page 1of 6

Comprensió Lectora

Nom:________________________________________________ Data:___________________

La Patrulla canina

Ryder és un nen de 10 anys expert en
tecnologia. Va ensenyar als cadells a treballar
en equip, utilitzant les seves habilitats en
missions de rescat. Ajuden als habitants de
“Bahía Aventura”.
És un nen intel·ligent i bo. Pels rescats va en
un quad, que pot anar per terra aigua i neu.

Chase és un pastor alemany policia i
espia. Sempre porta un camió i un
megàfon. És el líder de la patrulla canina.
No li agrada els gats i és al·lèrgic a les
plomes.

Marshall és un dàlmata bomber. Una
mica boig, despistat, sempre té accidents,
però és molt graciós. És l’encarregat
d’apagar el foc i a més és metge. Li
agrada molt els ocells.

Rocky és un cadell mestís, ecologista i el
reciclador del grup. Sempre sap com
arreglar els problemes. La seva eina és la
grua. Té por a l’aigua, tot i que intenta
superar-ho. És el millor amic de Marshall.

Té dificultats per pronunciar la era. Sempre vesteix de groc i porta una excavadora. Té una memòria prodigiosa. Sempre està somrient. menjar i embrutar-se per després donar-se un bany. És montanyera i li encanta relliscar per la neu. Rubble és un bulldog anglès. El seu color preferit és el rosa. Li agrada els gats. No surt en els primers episodis de la Patrulla Canina. Skye és una gossa cockerspaniel molt intel·ligent. Va viure al pol sud. Li agrada volar en el seu helicòpter. és el rescatador aquàtic de la patrulla. . condueix el seu vehicle per l’aigua. Li agrada riure i surfejar. Té por a les aranyes. Comprensió Lectora Nom:________________________________________________ Data:___________________ Zuma és un labrador color xocolata. Everest és una gossa husky. Sap tot sobre monopatins i snowboard. És el constructor del grup.

arregla problemes la seva eina és un helicòpter. Relaciona: Chase Husky Marshall Cadell mestís Rocky Cockerspaniel Zuma Dàlmata Rubble Labrador Skye Pastor alemany Everest Bulldog . expert en monopatins. no li agrada els gats. La patrulla canina treballa en equip aprofitant el que cada u sap. vesteix de vermell. La patrulla canina ajuda als habitants de platja aventura. Chase sempre porta un camió i un megàfon. va viure al pol sud i li agrada les muntanyes. si tens un problema al mar ell t’ajudarà. li agrada banyar-se Skye és intel·ligent. Rocky és dàlmata. Marshall apart de bomber és també metge i sempre té accidents. vola en el seu avió. Ruble té por a les aranyes.Comprensió Lectora Nom:________________________________________________ Data:___________________ Veritat o mentida: Ryader és un nen de deu anys expert en matemàtiques . Zuma és de color marró. Everest va fer tots els capítols.

el cristall.Comprensió Lectora Nom:________________________________________________ Data:___________________ Pensa i escull el gos que et pot ajudar sí: Se t’ha escapat el flotador :______________________________ Necessites descobrir un secret: _____________________________ Necessites buscar una cosa que està enterrada:_________________ Hi ha foc a casa teva: _____________________________________ Necessites baixar a un gatet d’un arbre:_______________________ Necessites que t’expliquin on posar el paper. el plàstic i la matèria orgànica:_________________________________________ És necessari escalar una muntanya:__________________________ Escriu el que correspongui: Té por Li agrada La seva eina El seu mitjà de transport Chase Marshall Rocky Zuma Rubble Skye Everest Quants gossos tenen por? _______________________________________________________ Quants Gossos tenen coses que els hi agrada? _______________________________________________________ Quantes eines tenen entre tots? _______________________________________________________ .

.Comprensió Lectora Nom:________________________________________________ Data:___________________ Quants mitjans de transport utilitzen en els rescats? ______________________________________________________ Si ajuntem les eines i els mitjans de transport. 600 i 700 tenen els ulls marrons. quantes coses tenim? _____________________________________________________ 100 porta cresta 200 i 300 poden portar vestit 400 porta una estrella a la seva medalla 500 et passaries bé contant les seves pigues. 800 li pots confondre amb una figureta de xocolata Que no se t’escapin les lletres!!!!!!!!!!! Mira el nom i escriu.

Comprensió Lectora Nom:________________________________________________ Data:___________________ .