You are on page 1of 16

Η τραγωδία της σημερινής Ευρώπης

:
Πολύ Μέρκελ, λίγος ανδρισμός.
Μια γυναίκα λέει τα πράγματα που θα έπρεπε να πουν
οι άνδρες!

Οι Ευρωπαίοι άνδρες είναι ανίκανοι να εκπληρώσουν
τον βασικό τους ρόλο και να υπερασπιστούν τις
γυναίκες.
Οι πολιτικοί μας είναι πολύ soft.
Χρειαζόμαστε μια «αντρική επανάσταση»!
Πρέπει να επιστρέψουμε στις παλιές αντρικές αξίες,
αλλιώς θα πεθάνουμε..

Αυτά και άλλα λέει με αξιοθαύμαστο θάρρος η Δανέζα
δημοσιογράφος Iben Thranholm, σε συνέντευξή της
στο RussiaToday.
Δείτε το παρακάτω βίντεο και ακούστε καλά την
γυναίκα αυτή να μιλάει έξω από τα δόντια για αυτό
που θεωρεί ως την «καρδιά του προβλήματος» της
σημερινής παραπαίσουσας ευρωπαικής κοινωνίας και
μετά διαβάστε το άρθρο της που ακολουθεί.

επίσης έξω από τα δόντια . οι απολογητές και απολογήτριες του φεμινισμού έχουν . και είναι μια από τους πιο δημοφιλείς αρθρογράφους της Δανίας στους τομείς αυτούς. τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία για να διεξάγει έρευνες και να πάρει συνεντεύξεις.Η Iben Thranholm επικεντρώνεται σε θέματα πολιτικά. Έχει βραβευτεί για την ερευνητική έρευνά της στα δανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα θρησκευτικά ζητήματα. Έχει ταξιδέψει εκτενώς στη Μέση Ανατολή. Άρθρο της . Είναι πρώην εκδότρια και ραδιοφωνική παραγωγός στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα της Δανίας (DR). όπου είχε δημιουργήσει ένα θρησκευτικό πρόγραμμα ειδήσεων με ένα νέο πρότυπο ανάλυσης θρησκευτικών θεμάτων. την Ιταλία. την ώρα που οι Ρώσοι επιστρέφουν στον Χριστιανισμό».στον ΚΟ: «Η Ρωσία και η Δύση έχουν ανταλλάξει τους πνευματικούς και πολιτιστικούς τους ρόλους. Ο πολιτιστικός μαρξισμός έχει πλέον κυριαρχήσει στην Δύση. Δείτε το βίντεο: Διαβάστε ένα πρόσφατο άρθρο της στο Russia Today για το ίδιο θέμα: Μετά τα γεγονότα των σεξουαλικών επιθέσεων στην Κολωνία της Γερμανίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους πρόσφυγες κατά Γερμανίδων. κοινωνικά και θρησκευτικά.

Τα επιχειρήματα αυτά. οι ισχυρές Ευρωπαίες γυναίκες είναι «εύκολες»και εύκολα θύματα. Για αυτά τα άτομα. Η ανεπάρκεια του ανδρισμού του ευρωπαϊκού πολιτισμού τον καθιστά ανίκανο να αντιμετωπίσει το πολιτικό και πολιτιστικό χάος που έχει κλιμακωθεί σε συνδυασμό με την αυξανόμενη μετανάστευση. είναι προφανώς πολύ αδύναμα για να έχουν οποιαδήποτε επίδραση στους εκπρόσωπους μιας συγκεκριμένης κουλτούρας ορισμένων ομάδων προσφύγων. πολύ πιο επωφελής για τους Ευρωπαίους θα ήταν να εξεταστεί το αν ο φεμινιστικός πόλεμος κατά της αρρενωπότητας θα μπορούσε να είναι η βασική αιτία της αδυναμίας του ευρωπαϊκού πολιτισμού – γιατί είναι αδύναμος και ανυπεράσπιστος – ενάντια στην κουλτούρα των . ωστόσο. τη Βόρεια Αφρική και την Κεντρική Ασία θαπρέπει να μάθουν ότι οι δυτικές γυναίκες είναι ανεξάρτητες και σεξουαλικά απελευθερωμένες.αποκτήσει μεγαλύτερη ορμή στην ευρωπαϊκή συζήτηση. Αντί μιας στενόμυαλης έμφασης στην επιβολή φιλελεύθερων φεμινιστικών αξιών στους μουσουλμάνους άνδρες. Ειδήμονες και πολιτικοί διαβεβαιώνουν τον κόσμο ότι οι «πρόσφυγες» που τώρα εφορμούν στις πύλες της Ευρώπης από τη Μέση Ανατολή. Αυτοί έχουν μάθει να έχουν σεβασμό μόνο για τους ισχυρούς άνδρες - και ισχυροί άνδρες δεν είναι ακριβώς το είδος που ευδοκιμεί στην Ευρώπη.

Ένας ανώνυμος δωρητής σπέρματος μπορεί να κάνει τη δουλειά του δημιουργώντας ένα μωρό. ανασφαλών ανδρών. . αν μια γυναίκα το επιθυμεί. οι οποίοι έχουν χάσει κάθε επαφή με την ανδρική φύση. οι άντρες έχουν γίνει περιττοί στην μεταμοντέρνα δυτική κουλτούρα.μεταναστών και των προσφύγων. εμβαπτίζοντάς τους σε γυναικείες αξίες όπως η αποδοχή της ευθύνης για τις δουλειές του σπιτιού. να είναι στοργικοί. την ταυτότητα και τη δύναμή τους. Ως αποτέλεσμα. Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το Κέντρο Ερευνών Pewδείχνει ότι ο αριθμός των νέων ανδρών στις ΗΠΑ που θέλουν να παντρευτούν έχει πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ. Η αμερικανίδα συγγραφέας Suzanne Venker ισχυρίζεται ότι η κυρίαρχη πολιτιστική επιρροή του φεμινισμού είναι η αιτία για αυτό. μαλακών. Από το 1960. Αυτό έχει δημιουργήσει μια γενιά soft. προστάτη ήπατέρα των παιδιών τους. οι μοντέρνες μητέρες μεγαλώνουν τους γιους τους να είναι γυναίκες. Οι γυναίκες δεν χρειάζονται πια τον άνδρα ως πάροχο. κατανοητικοί και εξυπηρετικοί και να υποχωρούν σε κάθε επιθυμία της γυναίκας. Η Venker αναφέρει ότι οι άνδρες εξηγούν την έλλειψη επιθυμίας να παντρευτούν με την αιτιολογία ότι «οι γυναίκες δεν είναι πλέον γυναίκες» Ο φεμινισμός έχει προγραμματίσει τις γυναίκες να βλέπουν τους άνδρες ως εχθρό. Η ειρωνεία είναι ότι ο φεμινισμός έχει δημιουργήσει ένα πρόσφορο έδαφος στο να γίνονται οι γυναίκες θύματα της επιθετικής αρσενικής κουλτούρας.

ο οποίος . πολλά αγόρια μεγαλώνουν χωρίς πατέρα στο σπίτι και δεν έχουν να δουν αντρικά πρότυπα. Ο μέσος σύγχρονος δυτικός αρσενικός έχει θηλυκοποιηθεί. η αποφασιστικότητα. Δεν έχει καμία αίσθηση της αληθινής έκφρασης της λεβεντιάς. η εγκράτεια. η δικαιοσύνη. η αυτοδυναμία. η αυτοπειθαρχία και η τιμή. Η μαζική θηλυκοποίηση του πολιτισμού είχε σημαντικό αντίκτυποστην πολιτική.Σήμερα. χωρίς να έχει τη γνώση ή τη συνήθεια των ανδρικών αρετών όπως το θάρρος. η αυτοθυσία. την «κακοποιημένη γυναίκα» μιας αδύναμης ηπείρου. Η κυρίαρχη ιδεολογία της δυτικής φιλελεύθερης δημοκρατίας είναι ο κοσμικός ανθρωπισμός. και αυτό είχε βαθιά αρνητικές επιπτώσεις σε μια ευρωπαϊκή κουλτούρα. Ο φεμινισμός περιφρονεί και απορρίπτει αυτές τις αρετές.

Κάποιος θα μπορούσε επίσης να την ερμηνεύσει ως αφέλεια. αδυναμία και συμβιβασμό. . όχι σαν ισχυροί άνδρες υπεύθυνοι για τη φύλαξη της χώρας τους από την εισβολή. οι πολιτικοί ηγέτες της . βλέπαμε Δανούς αστυνομικούς να παίζουν με τα παιδιά των προσφύγων σε αυτοκινητοδρόμους αντί να κάνουν τη δουλειά τους. που είναι η επιβολή του νόμου. Η πολιτική. είναι μια «μητρική αγκαλιά καλοσύνης» και καταθλιπτικής επιείκειας.με αιχμή του δόρατος τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ - ενήργησαν ως άτολμες μητέρες κότες.είναι ιδιαίτερα θηλυκού χαρακτήρα. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους επαινούσαν σαν ήρωες. Ενήργησαν σαν γυναίκες με μαλακή καρδιά και όχι σαν άνδρες που είναι επιφορτισμένοι με την υπεράσπιση της χώρας τους και του κράτους δικαίου. Η αποκαλούμενη και "Mother of Refugees" σε σέλφι με ένα από τα παιδάκια της Πράγματι. Καθώς η προσφυγική κρίση ξέσπασε και συγκλονίζει την Ευρώπη. ειδικά όπως εφαρμόζεται στους μετανάστες.

Αλλά δεν υπάρχει κανένα κύρος που να συνδέεται με αυτό πια. μιλώντας για την απώλεια των αντρικών αξιών. Το ακριβές πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπηςδεν έχουν κανένα στρατιωτικό παρελθόν. όπως για . θα είναι και αυτοί καλοί. όπου στους πολιτικούς υπάρχει «έλλειψη των πρακτικών δεξιοτήτων της ανάλυσης και της κατασκευής ». Camille Pagilla Η Αμερικανίδα συγγραφέας Camille Pagilla. έτσι υπάρχει αυτή η ψευδαίσθηση στον κόσμο έξω ότι οι άνθρωποι είναι βασικά ωραίοι. στην πολιτική και ούτω καθεξής. Κυριολεκτικά δεν έχουν καμία αίσθηση του κακού ή της εγκληματικότητας». στην οικονομία. υπάρχουν μερικοί. Αυτή είναι μια συνταγή για καταστροφή.. το έθεσε ως εξής στην Daily Mail: «Ολόκληρη η ελίτ τάξη τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται με στρατιωτικό τρόπο. κανένας από αυτούς δεν έχει κάνει στρατιωτική θητεία . οι άνθρωποι είναι βασικά καλοί. η αυτοαποκαλούμενη«αντιφρονούσα φεμινίστρια». όλοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην εν εξελίξει δυσλειτουργία στην Ουάσιγκτον..σχεδόν κανείς. σε αντίθεση με τους ηγέτες του παρελθόντος. Σύμφωνα με την Paglia. και αν εμείς απλά είμαστε καλοί και φιλάνθρωποι σε όλους.

της χώρας τους και των αξιών της. υποχωρούν μπροστά στις προτεραιότητες της φροντίδας. ο Ντε Γκωλ και ο Τσόρτσιλ. Η έλλειψη αρσενικών αρετών είναι η βασική αιτία των προβλημάτων από την μετανάστευση. Για το λόγο αυτό. Η θηλυκή προσέγγιση απειλεί να ρίξει την κοινωνία στο χάος και την ολοκληρωτική κατάρρευση. στερούνται της βασικής κατανόησης για την υπεράσπιση του πολιτισμού τους*. αφελείς και ‘στοργικοί’ σε σημείο που οι πολιτικές τους να ζημιώνουν σοβαρά τους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι προστατεύουν.παράδειγμα ο Ρούσβελτ. της κατανόησης και της «ένταξης». το οποίο οδηγείται είναι από μια κυρίαρχη αρσενική κουλτούρα. επειδή ο νόμος και η εφαρμογή του. η οποία δεν έχει τη δύναμη να αμυνθεί εναντίον μιας ανδροκρατούμενης κοινωνίας. Οι κατάφωρες παραβιάσεις κατά των γυναικών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία προσφέρουν μια ανατριχιαστική υπενθύμιση της αντίθεσης. Η ανδρική επιθετικότητα έχει πατήσει πόδι και οι θηλυκές αξίες είναι ανήμπορες να αντισταθούν. . Η παρούσα σύγκρουση με το Ισλάμ. Η έλλειψη αρσενικών αρετών επηρεάζει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα. αποκαλύπτει τις θλιβερές ελλείψεις της μεταμοντέρνας φεμινιστικής κουλτούρας. Αποδοκιμάζουν τον εαυτό τους και είναι απολογητικοί.

Ανθρωπιστική σκηνή μέσα σε "Κέντρο Προσφύγων" Αυτή τη στιγμή. πρέπει να υπάρχει μια αρσενική επανάσταση. η Ευρώπη μοιάζει με μια γυναίκα που επιτρέπει στον εαυτό της να ξυλοφορτώνεται και να κακοποιείται από τον άντρα της. Όπως κάνουν πολλές κακοποιημένες γυναίκες. προσπαθεί να καλύψει τις βιαιότητες του συντρόφου της. Την ίδια στιγμή. τον δικαιολογεί και επιστρέφει σ’ αυτόν ξανά και ξανά. . πολιτιστικού και πολιτικού κεφαλαίου με βάση αρσενικές αρετές για να υπερασπιστούν τις αξίες πάνω στις οποίες στηρίζεται η Ευρώπη. η μετανάστευση είναι αναπόφευκτη σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Αυτή η επανάσταση θα είναι τόσο σημαντική όσο και ο αγώνας για τα δικαιώματα των γυναικών στη δεκαετία του 1960. Αν η Ευρώπη θέλει να επιβιώσει στην εποχή της μαζικής μετανάστευσης. Είναι ζωτικής σημασίας οι Δυτικοί άνδρες να αναγνωρίσουν αυτή την ανάγκη και να αρχίσουν την οικοδόμηση του κοινωνικού.

Φύλα-Γάμος-Οικογένεια 10 σχόλια: Ανώνυμος είπε. και η περίπτωση να είναι απλοί υπάλληλοι ξένων κέντρων ή κοινοί προδότες.μ. Πολυπολιτισμικότητα - Μετανάστευση.* Υπάρχει βέβαια. Ετικέτες πολιτιστικός μαρξισμός.. «Οι Ευρωπαίοι άνδρες είναι ανίκανοι να εκπληρώσουν τον βασικό τους ρόλο και να υπερασπιστούν τις γυναίκες» λέει!! Μάλιστα τώρα φταίνε οι άνδρες!! . ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ Αναρτήθηκε από SkyWatcher στις 9:40 μ..

. δεν τολμούσε να το πει υπό τον φόβο της μαζικής φεμινιστικής πολίτικαλ κορέκτ υστερίας του όχλου.μ. Εύγε.. Επι τέλους κάποιος τολμάει να πει την αλήθεια. ποιός είναι ο βασικός ρόλος των γυναικών για να το γνωρίζουμε δηλαδή και τι ακριβώς θέλουν και ζητούν από τους άνδρες!! Ήταν σίγουρο ότι κάποια μέρα θα διαβάζαμε ένα τέτοιο άρθρο..αλλά δεν θα βρούν. Ανώνυμος είπε.για τί φανήκαν ανίκανες να εκπληρώσουν αυτές. βλέπε επεισόδια Κολωνίας) και θα ψάχνουν απεγνωσμένα για άνδρα "συνοδό". Μέχρι τώρα. το .χ. Και θα υπάρξουν και χειρότερα.Ας μας πουν τελικά... Οι γυναίκες του νέου φεμινισμού. ακόμη κι αν κάποιος καταλάβαινε τι πάει λάθος σε αυτό το σύστημα.10:36 μ..όταν δεν θα μπορέσουν έξω. αντιθέτως είναι των γυναικών. καν να κυκλοφορήσουν (π. να δει την πραγματικότητα.. Ο λευκός πατριώτης ετεροφυλόφιλος Άνδρας. ΤΟ πρόβλημα όμως δεν είναι των ανδρών. τον βασικό τους ρόλο!! 29 Ιανουαρίου 2016 .... Και πάλι εύγε.

.. την Αρχηγία.. Κάθε τι άλλο είναι αφύσικο. την Προστασία. 29 Ιανουαρίου 2016 .11:16 μ. (ευτυχώς όταν όλοι δειλιάζουν να παραδεχτούν οτι υπάρχει ολόκληρος ελέφαντας στο σαλόνι κάποιοι με θάρρος επιμένουν να ''κοιτούν τον ουρανό''.) 29 Ιανουαρίου 2016 . αντιρατσιστικά και άλλα δεσμά και να αναλάβει την φυσική του θέση: Την Ηγεσία. πρέπει να ξυπνήσει. Όσο κρατιέται ο Άνδρας σε αυτήν την αφύσικη φεμινιστική φυλακή.τι είναι αφύσικο αργά ή γρήγορα μαραζώνει και χάνεται... Το Αρσενικό Φύλο έχει χρέος να σπάσει τα φεμινιστικά.11:30 μ..μ.μ. Στην φωτογραφία με τις γυναίκες υπουργούς Άμυνας "λείπει" και η δική μας τοτε αναπληρωτής ΥΠΕΘΑ κ. του φεμινισμού και της πολιτικής ορθότητας. Τουλάχιστον αναπτερώνεται η ελπίδα οτι κάτι μπορεί να σωθεί. φίλε ΚΟ.δυναμικότερο στοιχείο του πλανήτη. ... όσο καταναλώνει τα πνευματικά ναρκωτικά/δηλητήρια του αντιρατσισμού. sta είπε. Marinos είπε. Γεννηματά που συναντήθηκε καποια στιγμη το 2014 με ΤΗΝ υπουργό Άμυνας της Αλβανίας Μιμί Κοντέλι κλπ κλπ. Και ό.. οι κοινωνίες μας βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο οριστικής εξαφάνισης. ο ανθός και η αιχμή του δόρατος της Λευκής Φυλής.

η παλικαριά.Θέλω να τονίσω ότι η γενναιότητα. δεν πρόκειται ποτέ να καρποφορήσει στον εαυτόν του. Αυταπόδεικτο είναι ότι πολύ γενναίες γυναίκες υπήρξαν στην ένδοξη Ελληνική ιστορία. γενναιότητα. όπως καί μεγάλοι προδότες εκπρόσωποι τού αρσενικού φύλου. η ανδρειοσύνη. Δεν έχει να κάνει μέ τη σάρκα.1:54 μ. Θέλω να θυμίσω. ""Η μεγαλοσύνη των Εθνών δεν μετριέται μέ το στρέμμα.μ. το θάρρος. καί παληκαριά. Όποιος ζητάει από τούς άλλους. Θέλω να καταλήξω λέγοντας. Κωστής Παλαμάς. άνδρες καί γυναίκες να καρποφορήσουμε σε ανδρισμό. . Ανώνυμος είπε. με τής καρδιάς το πύρωμα μετριέται καί τό αίμα"".. 30 Ιανουαρίου 2016 .. καί όποιος αγωνίζεται γιά να καρποφορήσει τό μέσα του. καί απεναντίας φτωχαίνουν τά Έθνη όταν εκλείπουν. η γενναιοδωρία. Έτσι προάγεται η αρετή καί έτσι αναζοπυρώνεται η ζωντανή ελπίδα γιά το αύριο. Αυτές οι μεγάλες αξίες δεν έχουν να κάνουν με τη φύση τού σώματος δηλαδή το άρρεν ή το θήλυ αλλά μόνο μέ την καρδιά πού πυρώνεται. μόνο μέ την εσωτερική φύση. θα πλουτίσει καί τούς γύρω του. η αρετή. η τόλμη. ας μην ζητάμε από τούς άλλους να κάνουν "ανδρική" επανάσταση. η αγάπη γιά την Πατρίδα καί γιά τον συνάνθρωπο είναι τρομακτικά μεγάλες αξίες πού πλουτίζουν Έθνη όπου αυτές καρποφορούν. ας ξεκινήσουμε εμείς πρώτοι μέσα μας.

αφέθηκαν στον υποχρεωτικό ευνουχισμό ενός ολόκληρου συστήματος(αφήνοντας τα παιδιά τους σε λογιών-λογιών νταντάδες). Οι μεν γυναίκες έγιναν το φθηνό εργατικό δυναμικό της τότε εποχής (όπως οι "παράτυποι" μετανάστες σήμερα). παραμυθιασμένοι από τα "ιδεώδη" του διαφωτισμού-εξισωτισμού.. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ. έχουν χαθεί οι ρόλοι(ή-αν θέλετε-η μπάλα)..ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. αφήνοντας τα παιδιά τους σε λογιών-λογιών "νταντάδες". παραμυθιασμένες από τα "ιδεώδη" του διαφωτισμού.! “Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει κάποιον άλλον να τον ελευθερώσει. 1. 2. κατέληξαν να συμπεριφέρονται σαν "γυναίκες". οι άνδρες. ΕΝΟΣ ΟΧΛΟΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ 30 Ιανουαρίου 2016 . 2. Τότε. μετοίκων και δούλων...3:23 μ.. θα έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Οι γυναίκες...... Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ.. Στη μεταμοντέρνα Ευρώπη... Από την άλλη. Επί πενήντα χρόνια έτυχε οι 25. Όταν οι γυναίκες καταλάβουν ότι θυληκότητα δεν είναι το σορτσάκι και το "ξώβυζο".......φεμινισμού. Όταν οι άνδρες καταλάβουν ότι ανδρεία δεν είναι ο αριθμός των εκσπερματώσεών τους στο fb. Τι κατάφεραν αμφότεροι. Οι δε άνδρες. πίστεψαν ότι δεν χρειάζονται τους άνδρες και κατέληξαν να συμπεριφέρονται σαν "άνδρες". 1.μ..001 από αυτές τις πενήντα χιλιάδες να . Ανώνυμος είπε..” Έζρα Πάουντ «Η Αθηναϊκή Δημοκρατία ήταν η δικτατορία πενήντα χιλιάδων ομοτίμων πολιτών επί τριών εκατομμυρίων συμμάχων.

Ποσο δικιο εχεις ουρανε!!! Συνεχισε να μας φωτιζεις.1:22 μ.μ. άνθρωπο στα μέτρα τους ακριβώς... Βιολογικό φαινόμενο καταπληκτικό και ανεπανάληπτο στην ιστορία.1:27 π.. κι η δημοκρατία ξαναβρήκε τον συνεπή εαυτό της» Μ.μ. timoleon hatoudis είπε. ..είναι άνθρωποι έξυπνοι...μ. Ανώνυμος είπε.μ.10:05 μ. Giannis8Pot είπε. εντούτοις δεν βρίσκω δόκιμο τον διαχωρισμό των δυο φύλων για όλα τα προβλήματα (πηγή του κακού) που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος Έλλην. 2 Φεβρουαρίου 2016 .. 1 Φεβρουαρίου 2016 . οι 25. Καραγάτσης 31 Ιανουαρίου 2016 .001 ηλίθιοι έφεραν στην αρχή τον Κλέωνα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!! 31 Ιανουαρίου 2016 . Από την στιγμή που οι 25. Ενδιαφέρον άρθο.999.001 έξυπνοι έγιναν 24. Polyc Mike είπε.12:40 π..

που δειχνει οτι τους εχει παρει κ τους εχει σηκωσει για τα καλα ο κερατας.συγχωρεστε με.Μηπως πρεπει ν'ανησυχουν κ ν'αναρωτηθουν οι Δανοι αλλα κ ολοι οι ανθρωποι του κοσμου αν εχουν χασει ηδη την ψυχη τους ή αν θα την χασουν?Αυτη ειναι αλλωστε κ που θα ζησει αιωνια κ νομιζω πως εχει μεγαλυτερη αξια! 15 Φεβρουαρίου 2016 .Ενα αλλο στανταρακι ειναι οτι οι πιτσιρικες εκει του γυμνασιου(12-13)..4:42 π.οχι μονο εχουν πηδηχτει αλλα εχουν κανει κ λεσβιακο(εννοειται πως μιλαω για ενα πολυ μεγαλο ποσοστο κ οχι για ολες).Κατι αλλο ειναι οτι εχουν μετατρεψει πολλες εκκλησιες τους σε μπαρακια ή οτιδηποτε αλλο.ομως κατ'εμε ειναι μια πολυ ρηχη αντιληψη ο φοβος του να πεθανει μονο το σωμα.προετρεψε κ τους λοιπους υπουργους της ευρωπεικης ενωσης να εφαρμοσουν κι αυτοι το νομο γιατι ειναι οι μονοι μεχρι τωρα που το εφαρμοζουν κ νιωθουν λιγο αβολα.η Δανια ειναι η πρωτη χωρα παγκοσμιως που παντρευει επισημως με παπα κ με κουμπαρο(αν δειτε τυπογραφικο λαθος. .!!Προσφατα μαλιστα μια 30χρονη δικηγορος παντρευτηκε το αλογο της.Ειναι κ τοοσα αλλα παραδειγματα του βιου τους.ειναι ευστοχο εν μερει.Ενδεικτικα τ'ανεφερα αυτα.''Πρεπει να επιστρεψουμε στις παλιες αντρικες αξιες αλλιως θα πεθανουμε'' λεει η κυρια.αποσκοπωντας πρωτιστως στην ψυχη τους.μ.Και μαλιστα ο υπουργος εξωτερικων της ''προοδευτικης''αυτης χωρας.Ενταξει.Τι εννοω.ειναι απο τα γελια)ανθρωπους με ΖΩΑ.