You are on page 1of 3

Francë

:
Kërkohet edhe
dënimi i tretë
me burg të
përjetshëm për
Carlosin

 aktualisht është në vuajtje të dy  dënimeve me burg të përjetshëm në Francë.  që dikur ishte personi më i kërkuar në botë.03.  për sulmin vdekjeprurës në një pikë tregtare  në Paris. që emrin e vërtetë e ka Ilich  Ramirez Sanchez.2017|22:51 0 Një prokuror francez ka kërkuar sot edhe  dënimin e tretë me burg të përjetshëm për  personin e njohur me ermin “Çakalli Carlos”.27. Ky person nga Venezuela. në vitin 1974. për një  .

 në vitet e 70 dhe 80­ta. që është i njohur në gjithë  botën si “Carlos”.  duke thënë se nuk ka prova kundër tij. . Pritet që nesër  gjykata do ta shpallë vendimin. Remi Crosson du Cormier. kërkoi nga një  gjykatë parisiene që Ramirez Sanchez. Prokurori. Ky person. e ka hedhur poshtë përfshirjen.  raportona gjencia Associated Press nga Parisi. tashmë 67  vjeçar.seri të vrasjeve dhe sulmeve.të ndëshkohet me dënimin më të rëndë në  sistemin gjyqësor francez. në emër të çështjes palestineze  apo të revolucionit komunist. për shkak të “tmerrit të këtij sulmi terrorist”. që i kishte organizuar ose kryer në këtë vend.