You are on page 1of 1

Detyrat e nxenesit

Rregullorja e Brendshme e shkolles kerkon nxenesve q t:

1. Vijn n shkoll n orn 7.45 min

2. Nxnsit me transport vijn n shkoll n astin q i sjellin makinat.

3. Pas ors 8.00, pa paraqitur arsye t forta, asnj nxns nuk mund t pranohet n msim.
Pranimi i tyre mund t bhet nga msuesi kujdestar n bashkpunim me sekretarin e
shkolls dhe msuesin dezhurn. N kt rast sekretaria njofton me telefon prindrit e
nxnsit.

4. Duhet t mbajn do dit t rregullt, t padeformuar uniformn shkollore.

5. Nuk duhet t dalin nga klasa n pushimet e vogla.

6. Duhet t mbajn pastr klasn dhe ambientet e tjera t shkolls.

7. Nuk mund t mbajn celular n shkoll, n rast t kundrt celulari bllokohet nga shkolla
dhe n rast prsritjeje mund t merren edhe masa disiplinore. do shrbim telefonik
mbulohet nga shkolla.

8. Nuk mund t mbajn n shkoll izme, byzylyk apo varse etj. q deformojn
uniformn shkollore.

9. Nuk duhet t mbajn npr anta lek apo sende t tjera me vler. Ato duhen dorzuar pr
ruajtje n sekretarin e shkolls.

10. N orn e msimit t Edukats fizike, nxnsit marrin pjes me uniformn e miratuar t
shkolls. Nxnsit me raport mjeksor marrin pjes n msim sipas porosive t msuesve
dhe rekomandimeve t mjekut.

11. Nxnsit q dmtojn bazn materiale t shkolls e zhdmtojn at sipas rregullave n


fuqi, induvidualisht apo edhe kolektivisht, kur nuk gjendet fajtori brenda klass.