You are on page 1of 32

1.

Involving the team in Planning and Estimating and providing early feedback on Delivery Velocity is
BEST used to mitigate what kind of risk?

A. Schedule flaws

B. Requirements creep

C. Employee turnover

D. Poor productivity

Ans: A

2.Which of the following is the BEST approach for estimation?

A. Expert opinion

B. Analogy

C. Disaggregation

D. A combination of all of the above

Ans:D

3.When forming an Agile project team it is BEST to use:

A. Generalized Specialists

B. Top management officials

C. Highly specialized developers

D. All of the above

Ans:A
4.What is the unit of measurement that is used to measure the size of a user story for an Agile project?

A. Function points

B. Story points

C. Work breakdown points

D. Velocity points

Ans: B

5.How is Agile planning different from the traditional approach to planning9

A. Agile planning is done only once

B. Agile planning is non iterative

C. Agile planning places emphasis on the plan

D. Agile planning places emphasis on planning and is iterative

Ans: D

6.When analyzing processes, what becomes increasingly significant for managers to understand in
regards to individual skills?

A. A group understanding of processes allows teams to execute their jobs more effectively and
efficiently, hut it can never substitute skill

B. A process is more easily developed when the customer is more directly involved in its development

C. Skilled individuals are not necessarily required to be involved with analyzing processes

D. Skill sets are absolutely crucial in the planning and execution of specific processes, html not its
analysis

Ans: A

7.The 1OCCSS of testing Delivered or done done stones is known as:

A. Unit Testing

B. Integration Testing
C. Exploratory Testing

D. Release Testing

Ans: C

8.Which of the following is NOT one of the five core risk areas common to all projects?

A. Specification Breakdown

B. Scope Creep

C. Strategic Alienation

D. Intrinsic Schedule Flaw

Ans: C

9.A Persona used within an Agile user story can he thought of as:

A. A person who viIl only use the application infrequently

B. A person who will influence early adopters of the application

C. A formally-assigned user-acceptance tester

D. An imaginary representation of a user role

Ans: D

10.What are the benefits of using Sidky Agile Measurement Index (SAMI) to measure agility of your
organization?

A. Return on time invested (ROTI) can be calculated quickly and accurately.

B. Avoid random selection of methodology, make sure practices work coherently and ensure practices
focus on value delivery.

C. Perform Earned value management (EVM).

D. Avoid risk on critical projects.

Ans: B
11.If a team can complete 10 story points In an iteration then how long will it take for the team to
complete 100 story points?

A. 10 Iterations

B. 10 waves

C. 20 Iterations

D. 20 waves

Ans: A

12.What is NOT a characteristics of a good user story?

A. Value

B. Negotiable

C. Estimatable

D. Dependant

Ans: D

13.What Agile principle can help in chaordic situation?

A. Incremental delivery

B. Continuous Integration

C. PMO policy

D. Latest technology

Ans: A
14.For one of your product, optimal cost of change (CoC. was estimated to be 100 story points but at the
end of the iteration actual C0C was found to be 200 story points. What is the Technical debt that your
project had encountered (if any)?

A. None. Velocity the great equalizer will take care of Technical debt.

B. None. Your developers will work extended hours to pay back the Technical debt in next iteration so it
can be ignored for now.

C. 100 Story points

D. 200 Story points

Ans: C

15.A person who makes decision and practices Scrum to the core is performing what role?

A. Pig

B. Chicken

C. Scrum Master

D. Scrum Team

Ans: A

16.What does Timeboxed means in Agile terms?

A. Fast

B. Flexible

C. Frequent

D. Fixed

Ans: D
17.According to Agile manifesto what carries more value?

A. Individuals and interactions over processes and tools.

B. Individuals and interactions over people and technique.

C. Individuals and interactions over projects and tools.

D. Individuals and interactions over products and tools.

Ans: A

18.There was an Issue In your project and your manager kept asking why? several times. What is he
doing?

A. He Is executing collaboration.

B. He is executing Five whys a Lean tool.

C. He Is executing get your attention tool.

D. None of the above

Ans: B

19.How does tools like FIT and Fitness compliment Agile?

A. Automated Acceptance Tests

B. Continuous Integration

C. Unit Test

D. Code coverage metrics

Ans: A

20.You are working on a newly formed Agile team. Your coach gathers the team and asks every one to
close their eyes and start counting one at a time, synchronously. What is the coach trying to do with this
exercise?

A. Collaborating using circle counting game.

B. Coordinating using mute mapping game.


C. Consensus gathering using some random game he Invented.

D. Consent gathering using some random game he Invented.

Ans: A

21.Who can be the best user proxy?

A. ScrumMaster

B. Customers

C. Agile coach

D. Developer

Ans: B

22.What do you infer from this following user story? As a sales agent, I want a client search feature so
that I can find my preferred clients quickly and easily.

A. Good. No additional information required.

B. Good. Need clarification on quick and easy for UI testing.

C. NOT good. Too big.

D. NOT good. Too small.

Ans: B

23.Wireframes and prototypes are widely used as part of?

A. High-level design

B. Detailed design

C. Empirical design

D. None of the above

Ans: C
24.What is NOT an Agile methodology?

A. Extreme programming (XP)

B. Scrum

C. Crystal Clear

D. PMBOK 3

Ans: D

25.Iterative development is NOT a good idea for?

A. Back end development

B. Front end development

C. Middleware development

D. Software development

Ans: B

26.Department manager calls you and asks you if you can present an elevator statement to an executive
who is planning to make a quick stop in your city for a town hall meeting. He also asks you how much
time he need to slot in the agenda.

A. Give him an 0CM of 30 minutes

B. Tell him that you will get back to him.

C. Two minutes and nothing more than that.

D. It depends on the size and complexity of your project.

Ans: C

27.Which Agile methodology advocates the use of problem domain?

A. Extreme programming (XP)

B. Feature-Driven Development (FDD.


C. Scrum

D. Evo

Ans: B

28.According to Declaration of Interdependence (DOl), risk is an expected entity for a project. How is
risk tackled in an Agile environment according to DOl?

A. Risk is unmanageable so it should be ignored.

B. Through iterations, anticipation and adaptation.

C. Through continuous integration.

D. Through pair programming.

Ans: B

29.You are a coach facilitating retrospective meeting. What is the main purpose of this meeting that
facilitator need to ensure during the meeting?

A. Peer pressure, Fine-grain coordination, Focusing on the few, Daily commitment and Raising
impediments.

B. Know the work, Get a fresh start, Commit to shared goals and Create focus and abundance.

C. True-up, Show and tell, Get direct feedback, Offer insights and Ask for help.

D. Inspect and adapt. Look back at how, not what Do (even) better next time.

Ans: D

30.How do you implement action items captured in retrospective meeting?

A. As overhead items in the upcoming release.

B. As overhead items In the current release.

C. Update the Product backlog and prioritize in the next Iteration planning meeting to implement in
coming iteration.

D. Utilize the project slack.


Ans: C

31.You are an experienced developer working on a project following Extreme programming (XP). A
rookie developer joined your team recently and you see him copy-pasting code from one module to
another and running unit tests. What do you think he is doing?

A. He is stealing some ones intellectual property.

B. He Is doing alright. You are allowed to copy paste colleagues code.

C. He is in violation of a design principle called DRY.

D. He is in violation of organization policy.

Ans: C

32.How are EVM metrics used in Agile?

A. They are used to prioritize projects.

B. They are used to monitor project performance

C. They are used to analyze risk.

D. They are used to measure coachs performance.

Ans: B

33.Before a tester begins the process of exploratory testing, what tool should he have in place to give
him an idea of what to explore in the systems and what kinds of things to look for?

A. A Roadmap

B. A Bug List

C. A Defect Document

D. A Charter

Ans: D
34.What type of report provides a birds-eye view of the project. It may be produced when the teams
updates their release plan, and will allow them to show their progress and predict a completion date.

A. A Burn-up chart

B. A Time Usage Chart

C. An Iteration Plan

D. A Management Report

Ans: A

35.Collaboration requires that the team must take joint responsibility for their work. In order for this to
effectively take place, what must the team members build?

A. A definition of done

B. Continuous flow

C. Trust

D. An information radiator

Ans: C

36.In Agile development, when a developer estimates a story point by gauging the amount of effort
required to complete a task based on the amount of time she will have to focus exclusively on the task,
with no interruptions, what estimate unit is she using?

A. Ideal Time

B. Velocity

C. Alternative Time

D. Time box

Ans: A

37.What two things should be completed before moving on to the next iteration planning begins?

A. the commitment ceremony and an iteration demo


B. emergency request and an iteration demo

C. a retrospective and the commitment ceremony

D. an iteration demo and a retrospective

Ans: D

38.This high-level initial estimate of the requirements is maintained by the Project Owner throughout
the entire project. It is dynamic because management can constantly change it to reflect the needs of an
evolving product, and its environment.

A. A Timebox

B. A Product Backlog

C. An Iteration

D. A Sprint Backlog

Ans: B

39.The intersection of a trend line for work remaining (or backlog) and the horizontal axis indicating the
most probable completion of work at the point in time would be found in which graphical chart?

A. Burn-up chart

B. Velocity graph

C. Burndown chart

D. Execution chart

Ans: C

40.During this Team meeting everyone provides a status update to the other team members. It a 10-15
minute semi-real-time status meeting that allows participants to become aware of potential challenges
as well as coordinate efforts to resolve difficult and/or time-consuming issues.

A. Brevity Meetings

B. Collaboration Meeting
C. Brown Bag Meetings

D. Daily Stand-ups

Ans: D

41.When a Team takes the opportunity to gather for a meeting and reflect on situations they
encountered during a project, in an effort to better align their processes with their changing situations,
what Agile tool are they said to be using?

A. A contingency review

B. Brainstorming

C. A lessons learned Scrum

D. A retrospective

Ans: D

42.As a Product Owner is sitting through a demonstration meeting for his product, he realizes that if
changed the release schedule of a newly identified feature he could immediately increase the business
value of the project without increasing the cost of implementation. By realizing this value and making
this last minute adjustment which of the following BEST describes what was done to the project?

A. Improved the quality of a feature in the product.

B. Increase risk of project failure.

C. Change the requirements specification.

D. Increase the ROl of the project.

Ans: D

43.Which of the following is not part of the Manifesto for Agile Software Development

A. Teams and interactions over processes and tools

B. Working software over comprehensive documentation

C. Customer collaboration over contract negotiation


D. Responding to change over following a plan

Ans: A

44.The fifth of the twelve Principles behind the Agile Manifesto states:

Build projects around ___________ individuals.

Give them the ___________ and support they need. and trust them to get the job done.

A. specialized, tools

B. motivated, environment

C. technical, documentation

D. motivated, documentation

Ans: B

45.A team that focuses on delivering increments of functionality and removal of defects white making
orderly process toward completing a release with potentially shippable functionality can best be
described as?

A. incremental delivery

B. value driven development

C. business case development

D. iteration planning

Ans: A

46.The following image represents what in the Net Present Value (NPV) calculation?

(1+i)-t

A. The amount by which the future net cash flow will be incremented over a release.

B. The amount by which the present net cash flow will be discounted.

C. The amount by which the future net cash flow will be discounted.
D. The sum of the current net cash flow will be discounted.

Ans: C

47.What is the difference between NPV and IRR?

A. There is not difference.

B. IRR is a measure of how much money a project can be expected to return in todays present value,
whereas NPV is a measure of how quickly the money invested in the project will increase in value.

C. NPV is a measure of how much money a project can be expected to return in future value, and IRR is
a measure of how quickly the money invested in the project will decrease in value.

D. NPV is a measure of how much money a project can be expected to return in o todays present value,
whereas IRR is a measure of how quickly the money invested in the project will increase in value.

Ans: D

48.By writing features to minimize technical dependencies between them the product owner has the
greatest amount of flexibility to do what them?

A. weigh

B. constrain

C. prioritize

D. assign to developers

Ans: C

49.The product owner is leading the Team to decide which features they should include in the Sprint
Backlog first. They decide to select the most important features by identifying which features will bring
the most benefits if implemented, as well as the penalty incurred if not implemented, on a relative scale
of 1 to 9. This can best be described as:

A. Relative prioritization

B. Value base computation estimate

C. Must-have prioritization
D. Darwinism estimation

Ans: A

50.A method of testing that involves writing an executable test before the solution is coded and typically
developed in conjunction with the Product Owner and/or customer, then evaluate to determine
whether or not a feature satisfies its acceptance criteria can BEST be described as:

A. Behavior driven development

B. Customer Driven Development

C. Acceptance Test-Driven Development

D. Story Based Test Development

Ans: C

51. Which of the following best describes the approach for determining the iteration (timebox) length?

A. Iterations (timeboxes) should always be 30 days

B. The team determines iteration (timebox) length by dividing the total number of story points by the
average velocity of the team

C. Iterations (timeboxes) should always be two weeks

D. The team should agree on the length of the iteration (timebox) taking the size and complexity of the
project into consideration

Ans: D

52. Which of the following is a characteristic of an Agile leader?

A. Task focused

B. Process oriented

C. Supportive

D. Disinterested

Ans: C
53. Who is responsible for prioritizing the product backlog?

A. Product Owner

B. Project Manager

C. Lead Developer

D. Tester

Ans: A

54. What are the advantages of maintaining consistent iteration (timebox) lengths throughout the
project?

A. They help to establish a consistent pattern of delivery

B. They help the team to objectively measure progress

C. They provide a consistent means of measuring team velocity

D. All of the above

Ans: D

55. Tracking project issues in an Agile project is the primary responsibility of the

A. Tester

B. Project Leader

C. Functional Manager

D. Developer

Ans: B

56. Why is it important to trust the team?

A. High trust teams do not have to be accountable to each other

B. High trust teams do not require a user representative


C. The Project Manager does not have to keep a project schedule

D. The presence of trust is positively correlated with the team performance

Ans: D

57. What is the best approach for running an effective workshop?

A. Presentation

B. Oratory

C. Facilitation

D. Lecture

Ans: C

58. Which of the following best represents the Agile approach to planning?

A. Planning is a waste of time and should not be done

B. Planning should be done in detail at the outset and then not revisited

C. Planning is an iterative job and involves the whole team

D. Planning should all be done by the Project Manager

Ans: C

59. Who should be the main judge of the business value?

A. The customer representative

B. The project leader

C. The facilitator

D. All of the above

Ans: A
60. If a timebox (iteration) plan needs to be reprioritised in a hurry, who should re-prioritise?

A. The developers alone (they know what the customer wants by now)

B. The customer alone (the developers would only choose the easy things as top priority)

C. The Project Leader (they can give an independent, pragmatic view)

D. The whole team including customer and developers (together they can consider both business value
and practicality) Copyright DSDM Consortium 2009. All rights reserved.

Ans: D

61. What is the effect of having large visible project plan on a wall?

A. It is a fire risk and a health hazard

B. It communicates progress to the team and other stakeholders

C. It is dangerous, as management will misinterpret what the team is doing

D. It is useless, as it does not allow the team to innovate

Ans: B

62. How should work be allocated to the team in an Agile project?

A. The Project Leader should give tasks to individuals to create challenges for them

B. Tasks should be randomly allocated using Planning Poker

C. Team members should self-select tasks

D. The biggest tasks should be done by the Project Leader themselves

Ans: C

63. What should the team do if the customer representative is too busy to be available?

A. Carry on with the work without customer input. It will probably be faster without customer
interference anyway

B. Send the customer an email warning that the end product will be completed on time, but will not
meet their needs
C. Allow a developer to take on the role of customer representative

D. Draw the problem to the attention of the Project Leader and ultimately the Project Sponsor

Ans: D

64. Which one of the following is a key feature that you would expect to find in an Agile project?

A. A large number of written progress reports

B. No project documentation, as all communication is tacit information

C Good face-to-face communication, supplemented by lean but sufficient documentation

D. All documentation done in previous projects would be replicated for the Agile project.

Ans: C

65. When handling team dynamics, the Agile Leader should

A Work to build trust between the team members

B. Encourage an environment of competition and personal advantage

C. Stand for no nonsense and show who is the boss

D. Expect team members to sort out all of their own problems, and not come to the Project Leader for
help with anything

Ans: A

66. Which one of the following statements is correct regarding acceptance of any deliverables on an
Agile Project?

A. The team should allow only senior managers to sign off deliverables

B. The team should get acceptance of project deliverables from the appropriate stakeholders at least at
the end of every timebox / iteration

C. The team should get acceptance of project deliverables from the users during a UAT phase at the end
of the project
D. Acceptance of any particular deliverable on the project is gained from all stakeholders at the same
time.

Ans: B

67. Which one of the following statement is correct regarding quality of deliverables from an Agile
Project?

A. The products produced by an Agile project should be cheaper than those produced by any other
approach, but quality will suffer

B. The products will be more expensive than by any other approach but will be top quality

C. The products will be fit for purpose, but may not do what the customer wanted

D. The products will be of appropriate quality, as guided by the customer representative involved
throughout the development process

Ans: D

68. What is the Agile approach to doing design early in a project?

A. A big design up front is always a good idea

B. Just enough design up front gives a good foundation to start from and helps to mitigate risk, without
unnecessarily wasting time

C. No design up front is the best approach as most of the fun of a project is discovery of the unexpected

D. Design has no place in an Agile project

Ans: B

69. An Agile approach advocates which of the following approaches?

A. Get something quick and dirty thrown together to save time

B. Get something simple up and working as quickly as possible

C. Get something business-valuable delivered as quickly as possible, consistent with the right level of
quality
D. Get something delivered once it has been fully documented and the documentation signed off as
complete and unchangeable

Ans: C

70. Which of these best describes the Agile approach to team-working?

A. The team can work all night, every night if enough pizza is provided

B. The team should be expected to work overtime towards the end of the project

C. The team should strive for a sustainable pace and a normal working week

D. The team will burn out if they have to work overtime for more than two timeboxes (iterations) in a
row

Ans: C

71. Which one of the following statements is true for Agile projects?

A. All project stakeholders should attend every requirements workshop

B. Retrospectives are only run at the end of a project

C. It is best if project manager facilitates the projects workshops

D. A facilitator will manage the structure of a facilitated workshop

Ans: D

72. Which one of the following is an important feature of the stand-up / wash up meeting?

A. Everyone must stand for the whole time

B. The meeting must be short and well structured

C. The Project Manager must ensure it is clear to all which team members are not performing

D. No-one is allowed to leave the stand-up meeting until all problems raised have been solved

Ans: B
73. Who should attend the stand-up meetings?

A. Sponsor and Executive Management only

B. Project Manager and Technical Leads only

C. Project Leader and Customer Representatives only

D. The entire team

Ans: D

74. One of the stages you would expect to see a team go through is:

A. Storming

B. Warming

C. Calming

D. Yawning

Ans: A

75. When estimating is done for the project, the solution developers should be:

A. Involved in the process

B. In total control of the process

C. Told what the estimates should be

D. Not making estimates at all

Ans: A

76. During an Iteration (Sprint) the developers should be:

A. Able to contact the customer to clarify aspects of the work

B. Completely uninterrupted by the customer

C. In twice-daily contact with the customer


D. Able to work without needing to disturb the customer

Ans: A

77. The end result of an Agile development is:

A. A product of a professional quality which fits the business need

B. A product of almost as good a quality to a Waterfall development

C. Rather poor quality but at least it is quick

D. A technically perfect re-factored solution

Ans: A

78. An Agile customer

A. Must have a good understanding of Agile techniques

B. Will always receive worse systems than their non-Agile counterparts

C. Will typically get business value delivered early

D. Will need to work out at the gym regularly

Ans: C

79. An Agile team

A. Is self-organizing, so needs no specific skills

B. Collaborates and supports team members

C. Ensures that weak members of the team are thrown out of the team

D. Ensures blame is allocated fairly

Ans: B

80. The Agile process


A. Encourages the team to meet regularly

B. Has no meetings

C. Has lengthy reporting requirements

D. Has no reporting requirements

Ans: A

81. The Agile leader

A. Should hand out tasks to the team each day

B. Should expect the team to be involved in work-allocation

C. Should give detailed work-plans to the team each day

D. Should micro-manage the work of the team, if they are inexperienced

Ans: B

82. What is a Kan Ban?

A. A list of activities that can be banned by the team

B. The set of Wont Haves for a project

C. A visible chart of work for the team

D. A ban on fizzy drinks within the team

Ans: C

83. What is meant by Yesterdays Weather in an Agile project?

A. Teams work less well when it rains

B. Keeping metrics of earlier work to help with future estimates

C. Retrospectives should include less important topics such as the weather

D. Estimating is as futile as predicting the weather


Ans: B

84. In Agile projects, we plan to learn as we go because

A. It is more fun for the developers

B. Many projects are evolutionary, and a better solution emerges this way

C. It is boring to try to analyse everything at the beginning of a project

D. It gives a good reason for late delivery

Ans: B

85. The recommended approach to design in an Agile project is:

A. No design up front

B. Big design up front

C. Just enough design up front

D. Use a previous design it will be good enough

Ans: C

86. What is the risk that an Agile leader takes in empowering the team?

A. The Agile leader might lose their job as the team is doing all the work

B. If the team fails, the Agile leader will not get a performance bonus

C. The Agile leader has less direct control over the teams work, but still has the responsibility

D. The Agile leader cannot share the glory of team success

Ans: C

87. The Agile approach to documentation is:

A. Do no documentation it is a waste of time


B. Do plenty of documentation, to prove you have done a good job

C. Do the necessary documentation to support the use of the product

D. Do more documentation than usual, because Agile is risky

Ans: C

88. The Agile way is:

A. To produce working product early and incrementally

B. To produce working product after documentation has been signed off

C. To produce simple prototypes early, but no finished product until the end of the project

D. To produce products without any technical integrity

Ans: A

89. The customer in an Agile project .

A. Has no control over the prioritization of delivered features

B. Has total control over the prioritization of features

C. Collaborates with the developers over prioritization of features, but the developers have the final
decision

D. Collaborates with the developers over prioritization of features, but the business has the final
decision

Ans: D

90. In the popular prioritization technique called MoSCoW, the M stands for:

A. May have

B. Major

C. Must Have

D. Mandatory
Ans: C

91. The working culture of an Agile team is

A. Collective

B. Collaborative

C. Connective

D. Contemplative

Ans: B

92. The leadership style of an Agile Leader is

A. Fascinating

B. Fabulous

C. Facilitative

D. Fantastic

Ans: C

93. An Agile approach values

A. Process over people

B. People over process

C. Plans over process

D. Plans over people

Ans: B

94. Which of the following are attributes of an Agile team?

A. Trust and courage


B. Infinite patience

C. Cynicism

D. Hope and charity

Ans: A

95. A sustainable pace means

A. If the team work long hours regularly they will get used to it, and be able to sustain it

B. A 40 hour week is for the weak

C. The team should establish a velocity which can be sustained with normal working hours

D. Working long hours is the only way to deliver early

Ans: C

96. A burn-down chart shows

A. The declining energy level of the team

B. The progress of the work and features completed

C. The number of hours worked after dark

D. The rate of reduction of budget for a project

Ans: B

97. The reason for holding regular retrospectives is:

A. It allows the team to take a welcome break from work

B. It gives management information to use in team members performance reviews

C. It allows learning which can be used to improve team performance during the project

D. It prevents deviation from the process which the team has been following

Ans: C
98. Once a project is underway, the approach to planning is:

A. Plans should never be changed

B. It is normal to need to plan and re-plan as the project progresses

C. Plans should only be changed with full approval of all stakeholders

D. Plans are not required

Ans: B

99. An Agile project

A. Should have no control over its progress

B. Should be able to demonstrate control of its progress

C. Is always out of control

D. Is controlled by the velocity of the most junior team member

Ans: B

100. An Agile project should have:

A. Occasional early deliveries, if the business is prepared to accept lower quality

B. A regular pattern of delivery of developer-focused products

C. A regular pattern of delivery of business-valued increments

D. An irregular and unpredictable delivery of products

Ans: C

101. When a team is successful

A. It should be encouraged to celebrate success only when the project is over

B. It should be encouraged to celebrate immediately


C. It should never celebrate as this wastes company money

D. It should never celebrate as this makes less successful teams feel bad

Ans: B

102. In order to communicate well, the Agile project should:

A. Keep team-size large, to avoid anyone being left out

B. Break the project into small teams

C. Only operate with one team of less than 10 people

D. Always back up face to face communication with a written report

Ans: B

103. If a new requirement emerges once an Agile project is running, it should be:

A. Automatically included in the work of the project

B. Automatically excluded and left until a later project

C. Assessed for importance and, if important to the business, included in the project, displacing less
important requirements

D. Put onto a list for consideration by the wider group of stakeholders after the project has been
completed

Ans: C

104.Which of the following would not provide useful information in creating a Persona?

A. An age for the persona

B. A picture of the persona

C. A name for the persona

D. All of them are useful.

Ans: D
105.Which of the following best describes the technique that is used when there is a desire to make a
collective decision among individuals, in a non-judgmental setting, to discuss a specific agenda item with
the goal of coming up with a plan of action.

A. Release plan meeting

B. Charter review

C. Brainstorming

D. Iteration planning meeting

Ans: C