Deschizator medical de sticle

Acesta este un model de deschizător de sticle medicale, care cuprinde lame de tip first-web
simetrice pe circumferință. Fiecare lamă de acest tip cuprinde o prima muchie de tăiere, o a
doua muchie de tăiere perpendiculară pe prima marginea de taiere, iar o a treiea muchie de
tăiere este paralelă cu prima muchie de tăiere. În conformitate cu deschizător de sticle
medicale, un inel de poziționare este cooperat cu lamele de tip first-web simetric aranjate, și,
prin urmare o sticlă poate fi deschis prin acțiuni de presare și rotative de control. Deschizatorul
medical de sticle este convenabil de folosit, nu permite de a răni mâinile, și în mod eficient
protejează siguranța operatoril

Deschizator de tip bratara

Brățara este confectionata din piele și componenta de deschidere este o placă de oțel inoxidabil de metal. asigurându-se astfel siguranța. șase găuri de diferite dimensiuni.de la o bere sau de la o sticla unde băutura este dezvăluită. Deschizator de sticle multifunctional Una din modificarile deschizatorului de sticle multifuncțional este caracterizata prin aceea că cuprinde un corp inoxidabil. deschizător este convenabil de a opera în condiții de siguranță și de încredere. patru găuri-deschidere fiolei. corpul deschizator din oțel inoxidabil este. permite diverse instrumente pentru a fi găsit într-un timp mai. . deschizator de oțel și un mâner. cuprins cu o componentă de deschidere pentru a scoate capacul. fixat de bratara. deschizatorulmpoate fi folosit si in actiuni de salvare. Deschizatorul de sticle multifuncțional are avantajele prin aceea ca sistemul de deschidere are funcții multiple și este simplu în structura.Un instrument pentru a scoate o sticla cu capac de tip coroana . care a fost pusa între două straturi de piele. mânerul este 110mm în lungime. folosit pentru îndepărtarea capacul flaconului. deschizatorul poate fi sterilizat general. Instrumentul este o bratara. coada mânerul este prevăzut cu un ciocan de lemn. un dispozitiv de deschidere pentru a deschide o sticlă cu capac. Brățara este format din benzi care pot fi făcute reglabile la dimensiunea încheieturii mâinii utilizatorului. corpul deschizatorului din oțel inoxidabil este prevăzut cu o scală 4cm lungime.

care poate elibera gazele conținute în flacon (28) atunci când acul (9) este pe deplin angajat în respectivul dop (26). și mijloace (11. pentru cuplarea cu ac (9) în respectivul dop (28).Deschizator de sticle pentru sticle cu lichide aflate sub presiune Invenția se referă la un dispozitiv de deschidere pentru sticle (28) închis cu un dop (26) și care conțin lichide sub presiune. și o poziție de mare si mijloace (3) pentru manevră respectiva parte mobilă (6). Deschizator de sticle si dispozitiv de stocare . în traducere între spus poziții înalte și joase. cum ar fi vinuri spumante. respectiva parte mobilă (6) fiind manevrat între o poziție joasă. 14) pentru securizarea respectiva parte mobilă (6) și fălcile (30) în așa fel încât să poată fi detașat. a declarat fălcile (30) fiind manevrat în traducere între o poziție joasă pentru asigurarea cu dop (26) și o poziție ridicată pentru extracția dopului (26) fixate pe fălcile (30). maxilare (30) mijloace cuprinzând (15) pentru fixarea cu dop (26). Dispozitivul este alcatuit din: o parte mobilă (6) prevăzut cu un ac (9).

Membrul 18 poate fi pozitionat in asa fel ca proeminentele trec partial in perimetrul 15 si deschiderea 14. Pozitia membrului 18 e considerata pozitia normala a unui membru. doi membri 18a si 18b sunt pozitionati substantial opus unul fata de celalalt impreuna cu deschiderea 14. Acest deschizator este definit de un perimetru 15. Intr-o forma. Numarul si forma deschizatorului 10 si deschiderii 10 poate varia fara a ne indeparta de la scopul inventii. Deschizatorul 10 de asemena include un membru 18 sau membri multipli 18 aplicati mobil corpului 12. 12. 18. 24 sau alt numar ce deschizatori ce corespunde cu acelasi numar de sticle de baut din pachet. mai departe de centrul deschiderii 14 impreuna cu un plan paralel corpului. dar nu e limitat la 6. Corpul 12 poate include una sau mai multe deschizatori 14. corpul 12 poate include. Membrul 18 este adaptat sa iasa in exterior de la pozitia normala. Ca exemplu. Aceasta pozitie reduce marimea deschiderii 14. .Deschizatorul de sticle 10 a acestei inventii cuprinde corpul 12 care include cel putin 1 deschizator din 14.