Ce anotimp reprezintă ?

După ce recunoști ? denumește elementele ( din tablou) care arată că este anotimpul…………..

Alege din elementele de mai jos pe cele care se potrivesc tabloului și pune o bulină pe ele. Ce element nu se
potrivește?

Numără frunzele ghiocelului și găsește cifra care arată numărul . Incercuiește-o !

1
3
2
Fisa realizata de Gina Adam, Gradinita nr. 22 Constanta

Ce anotimp reprezintă ? După ce recunoști ? denumește elementele care arată că este anotimpul…………. Alege din elementele de mai jos pe cele care se potrivesc tabloului și pune o bulină pe ele. ȋncercuiește-o ! 1 2 3 Fisa realizata de Gina Adam. Gradinita nr.. Ce element nu se potrivește? Numără cȃte flori ai ȋn fișă și găsește cifra care arată numărul. 22 Constanta .

Ȋncercuiește-o ! 1 2 3 Fisa realizata de Gina Adam. Ce element nu se potrivește? Numără cȃți copii se dau cu patinele și găsește cifra care arată numărul. Gradinita nr.. 22 Constanta .Ce anotimp reprezintă ? După ce recunoști ? denumește elementele care arată că este anotimpul…………. Alege din elementele de mai jos pe cele care se potrivesc tabloului și pune o bulină pe ele.

Ce element nu se potrivește? Numără cȃte persoane se află pe plajă și găsește cifra care arată numărul.C.S + D. Ȋncercuiește-o ! 1 2 3 EVALUARE FINALĂ ( D. 22 Constanta . + D.L. + D. Alege din elementele de mai jos pe cele care se potrivesc tabloului și pune o bulină pe ele.Ce anotimp reprezintă ? După ce recunoști ? denumește elementele care arată că este anotimpul………….Ș. Gradinita nr.E.) Fisa realizata de Gina Adam.O..C.

Spune tot ceea ce vezi in imaginea aceasta ( povestește pe scurt fragmentul ilustrat).Ș (cunoașterea mediului și matematică) +D. Gradinita nr. Spune din ce poveste face parte imaginea ? Care sunt personajele din poveste ? 2. EVALUARE FINALĂ. Colorează bulinele de pe fesul clovnului cu portocaliu. 1. Lipește atȃtea buline pe costumul clovnului. 22 Constanta .GRUPA MICĂ INTERDISCIPLINAR ( D. Unde sunt mai multe buline ? Pe pătura cu care este invelit lupul ( . cȃt iți arată cifra de lȃngă tablou ( imagine) 5.E. ) sau pe căciulița fetiței ( )? 4. 3.( desen) Fisa realizata de Gina Adam.C.

Ei nu știu care sunt obiectele de igienă personală. Ai vrea să ȋi ajuți tu ? 2. Cei doi copii privesc in cartea cu imagini. 1. 22 Constanta . Numără cȃte imagini ai incercuit și desenează tot atȃtea cerculețe in casuța albastră. Te rog să privești cu mare atenție imaginile care sunt pe lȃngă ei și să ȋncercuiești numai pe acelea care te ajută să fii mereu curat și ȋngrijit ! 3. Fisa realizata de Gina Adam. Gradinita nr.