Uleiul de nuca de Macadamia

Pentru ten : normal, sensibil, uscat

Uleiul de nuca de Macadamia este un produs natural, exceptional de benefic pentru
tratarea afectiunilor pielii. Reprezinta un ulei stabil, potrivit pentru toate tipurile de piele, in
special pentru tenul uscat, dar si pentru piele matura.

Macadamia Pure Oil are o textura usoara, este nutritiv si actioneaza pentru refacerea
integritatii cutanate.

Avantaje:

- formula imbogatita cu Vitamina E, care ajuta la conservarea naturala a proprietatilor
uleiului, si are un efect antioxidant

- contine ulei pur din nuca de Macadamia (din sursa organica), obtinut prin presare la rece
(pastreaza componentele bioactive), fara a utiliza compusi chimici de sinteza

- prezinta o sursa importanta de acid oleic si acid palmitoleic, fitosteroli si compusi fenolici cu
efecte dermatocosmetice superioare

- nu lasa urme grase

Contributii:

- stimuleaza procesele de regenerare si restructurare tisulara

- curata delicat pielea

- mentine aspectul tanar al pielii

- ofera protectie pielii impotriva factorilor de mediu

- reduce procesul de imbatranire cutanata

- ofera hidratare optima pielii

- amelioreaza vergeturile

- imbunatateste compozitia sebumului

- confera elasticitate, netezire si stralucire parului

- hidrateaza firul de par si netezeste cuticulele

- mentine culoarea parului

1

anahidic. eicosenoic. stearic. lotiuni. la o temperature confortabila aplicarii Se poate utiliza ca atare sau ca baza pentru formule personalizate pentru ingrijire si infrumusetare: creme. unghii si/sau cuticule dupa ce zonele au fost curatate si uscate in prealabil. Mod de utilizare: Se aplica pe fata. tocoferoli si tocotrienoli. 2 . palmitic.. par. stigma-sterol. uleiuri pentru curatarea tenului. unghiilor si cuticulelor: se incalzeste cantitatea dorita. linoleic. oleic. steroli (beta-sitosterol. corp. pentru corp sau pentru masaj. Pentru ingrijirea scalpului. miristic). campesterol). polifenoli. masti.ofera hidratare optima unghiilor si cuticulelor Componente bioactive: Acizi grasi (palmitoleic – Omega-7. scalp.