UNIVERSITATEA ROMÂNO – AMERICANĂ

FACULTATEA DE MANAGEMENT SI MARKETING

Programul de studii universitare de masterat
“MANAGEMENTUL SI MARKETINGUL ORGANIZATIEI”

Campanie de marketing Online Millennium Hotels

Banariu Gheorghe Mihail

BUCUREȘTI
-2017-

ori cele de tir si lupta corp la corp) Pe masura ce a trecut timpul am avut placuta surpriza sa ma reintalnesc cu multi colegii in cadrul stagilor de pregatire dealungul timpului cat sis a pastrez relatii stranse cu multi din ei. Motivatia Introducere Prin perceptie. Totusi gandind in retrospective nu cred ca exista o persoana mai in masura sa te inceleaga decat cineva care are aceasi pregatire ori cel putin una similara ca si tine. Dar si prieteni din afara domenilor de activitate. Colegi si experti din cadrul unor asociatii profesionale cum ar fi: ACR. . scoala de scafandri. Insa relatia a dainuit aproape 2 ani pana acum. Astfel am fost nevoit de mic sa pun umarul la impigerea “carutei numita viata” si chiar sa o imping cu precadere eu cand situatia a fost de asea natura. lupte Greco-Romane.Cu prietenii Prietenii au fost preponderet colegii de scoala ori de sport. Probabil din pricina lucrului in echipa si asumari rolului de matur. cursurile si campionatele de orientare. I) Relatia cu ceilalti . .In cuplu Momentan in asteptare: ^_^ Daca se pune la socoteala prietena actuala destul de buna tinad seama ca si ea desfasoara multe activitati in parallel. Desi arealul prietenilor este oarecum limitat/restrains celor din cadrul diverselor activitati am avut ocazia sa-mi extend arealul ingloband legaturi si in afara domeniului direct de activitate. ^_^ Insa odata cu cresterea mea raportul sa stabilizat la 50%-50% si cateodata pot spune ca inclina in favoarea mea. Dupa cum spunea mama: suntem ca into firma in care eu am 51% din actiuni sit u ai 49%. reprezentare si gandire care reprezinta procese de cunoastere ale realitatii obiective omul inregistreaza evenimentele lumii externe. ARDP. In esenta relatia este grozava. Ma pot mandri cu faptul ca am prieteni si ucenici incepand cu varsta de 14 ani si pana la aproximativ 65 de ani. Cine stie poate ca va evolua chiar mai mult desi nu-mi inchipuiam ca se va lega o relatie cu o colega din un department invecinat. multiple forme de arte martiala. . (rugby. Astfel conucrand cu famila sa creiat o relatie stransa cu mama. dar aceasta are un impact deosebit asupra trairii subiective a personalitatii umane. Astefel pot sa mentionez un numar relative mare de colegi si prietenii datorita multitudinii de activitati extracuriculare. Cu trecerea timpului mi-am dat seama de dejavantajele acestui raport. In mare parte datorita programului incarcat. cat si scolile de supravietuire.Cu familia Sunt un copil provenit din o famile monoparentala. In esenta as putea sa o descriu ca “cel mai bun tovaras” deoarece de mic puteam sa stau de vorba cu ea sis a cer sfaturi ca unui amic. ARDM.

răbdător curajos. Adaptabil. conștiincios. agil. vom obține patru panouri ale ferestrei: Zona deschisă Blind Spot „Zona Oarbă” isteț. iubitor Zona ascunsă Zona necunoscută Isteț. matur. II) Fereastra lui Johari – modalitate de cunoaștere personală Fereastra lui Johari reprezintă o metodă folosită în psihologie. Pentru a afla mai multe opinii. de încredere . complex. tăcut. grijuliu. religios. intelligent. dar și în diverse joburi pentru a construi o imagine personală clară. bifează și ei adjectivele pe care le consideră potrivite pentru persoana respectivă.tolerant prostuț puternic perspicace înțelept . ingenious. flexibil . introvert încrezut matur mândru modest nervos organizat prietenos rațional răbdător . relaxat. bifându- le doar pe cele care consideră că îl caracterizează. complex. bun. curios. Cei din urmă.reflexive. fericit. spontan. erudite. dar care necisită.energic. șiret. brav. sensibil. capabil. descurcaret. altruist. calm. logic. cum ne cred ceilalți și ceea ce obișnuim să ascundem despre noi. lista de adjective este distribuită și altor persoane care au intrat în contact cu prima. timid. la rândul lor. Cum funcționează Fereastra lui Johari? Este o metodă simplă de aplicat. în primul rând. independent. matur. Persoana implicată primește o listă de adjective. Botezată după prenumele celor 2 cercetători (Joseph și Harry). După completarea listei de adjective. această metodă definește clar limitele în care ne vedem noi. demn. Afectuos. sinceritate din partea celor implicați. ingenious. extrovert. idealist. rabdator isteț. independent. sentimental. generos.

gatit.Status Actualmente Masterand cu oportunitati preliminare bune. Pasionat de tir cu orice armament. . Vreau sa revin la 90kg greutatea la care faceam tractiuni si alergam ca un ogar in varful perioadei sportive.Hobiuri Origamii. Calitatile uni om care va urca in cariera. Pana unde vom vedea.Cariera Avocat stagiar. meidc in devenire. avocat stagiar. III) Relatia cu mine .Potential Noi toti avem un potential nebanuit: “fereasca Dumnezeu sa-ti dea cat poti sa duci” IV) Relatia cu societatea . curtat de firme de medicamente si de firme importatoare de substante chimice.Stare sociala Tanar medic (anul 6 sunt aproape).Sanatatea In mare parte sunt sanatos ^_^ ori cel putin apt. Astfel as spune ca am o stre sociala actuala cat si una prefigurata relative buna. . (la rugby) . studiul venerelor si plantelor din care se extrag. . Urmeaza sa fac o operatie pentru a-mi potenta capacitatea fizica la effort si rezistenta. purificare extregeri minerale si vegetale. . viitor doctorand. (primul masterat este pe import export substante chimice in si din europa). asistent universitar aspirand si o persoana cu vointa si puterea de munca a unui cal.