Terjeszkedj túl magadon!

A legnagyobb korlátok:
Amiket Te állítasz fel magadnak!

Durva?

Szeretnél Bőséget.
Jobb ember lenni.
Jobb apa lenni.
Jobb férj / feleség lenni.
Stb.
Stb.

Mi akadályoz?

Nos.
Igen.
Vannak külső tényezők.
Vannak körülmények.
Van mindenféle.

De az alap.
A dolog forrása...

Őszintén:
Te mit gondolsz magadról?

Ez a kulcs.

És!
A trükk.
Ez nem agykontroll.
Nem önhipnózis.

Stb. hogy meggondold magad? Na? Mi kell hozzá? Hogy sokat gondolj jó dolgokra? Mondogasd magadnak? Nézz szép dolgokat? .Nem arról van szó. Hogy a gondolat számít.. Hanem ez: Hogy őszintén mit gondolsz! És. Nos. Biztos olvastál könyveket. Hallottál ezt-azt." Vagy pozitív dolgokra kell gondolnod... hogy "jó képességű vagyok. Hogy csak meg kell gondolnod magad. Csak azt kell mondogatnod. Igen. De! A legjobb kérdés: MI kell ahhoz. Ez igaz. Íme a világ talán legnagyobb trükkje! Jöhet? Igen.. hogy mit mondasz magadnak.

Vagy nem.Óh nem. Legalábbis kezdetben biztos nem.. Eredmények! Valós.. Neked vannak a legkeményebb kifogásaid. Megtapasztalható. Mi kell? Mi kell önmagadnak? EREDMÉNYEK! Bizony.. De NEM elég a gondolat. Itt a trükk: A LEGKEMÉNYEBB értékesítési tárgyalás Magaddal van! Te vagy a legkeményebb ügyfél.. Te vagy a legkeményebb dió. Kézzelfogható. Magad számára! Érted? Hiszed... Tömeggel bíró eredmények! . Sajnos nem. Mérhető. Nem elég a duma.

Kiver a víz. Nem beszéd magadnak. Aztán még több. Még több.. Aztán barátok előtt. Aztán a család előtt. Csak akkor hiszed el. Még több. Aztán nagyobb sikerek. Példa: Nem mersz beszélni emberek előtt.. Még több. Ki fog verni a víz? Naná! Durva lesz. Például már nem ájulsz el a mondandód közepén.. Vedd észre! EZ a kulcs: SIKER ÉLMÉNYEK kellenek! Látod? Csak ez győz meg.Nem gondolat. MAGADNAK! . De aztán lesz egy kis sikered.. Hát oké. Akkor beszélj a kisfiad előtt.

Vagy valamennyiért.. Ha megtetted többször. Ha már valóságos. Vagy 1 millióért! Miért nem keresel ennyit? Na? Miért? Titok: MAGADNAK nem hiszed el. Ötször. Aztán add el ezt sokszor. Hússzor! Aztán adj el valamit 500 000 Forintért... EREDMÉNYEK kellenek.Jó mi? Kemény fickó vagy. Valószínű a legkeményebb kritikusod az. Siker élmények! Adj el valamit 100 000 Forintért. Vagy először csak 50 000 Forintért. . Tízszer. TE vagy! Igaz? Kemény ügyfél..

. Vagy mondhatom így: Van kellő MENNYISÉGŰ tapasztalatod róla! Akkor már menni fog! Simán. Könnyedén.Reális. Valakinek meg 2 millió Forintot! Kérdés: Hol van a TE határod? AZT lépd át! Bizonyítsd. Mert: MEG TUDOD csinálni! . Lazán. Magadnak. Kézzelfogható. Valakinek 100 000 Forintot. ami NEKED kemény! Érted? Valakinek durva dolog keresni 50 000 Forintot egy eladással. De. Elegánsan.. Ez az út vezet a képességhez: Hogy megcsinálod! Mit? Azt.

Csak bátorság kell. . Előállított termékek. És lépd túl. Eladások. És némi mennyiség. Vagy néhány dolgot. Főleg ilyet: Aminek köze van a Bevételedhez! Telefonok. MÉRD a teljesítményed! Találj valamit. Valamit. ÉS! Minden héten győzd le magad! A múlthetit! Érted? Lépd túl magad. Amit mérni lehet! Egy dolgot. Behozott pénz. Lehet többször neki kell futnod! Teendő: Vezess grafikont. Tárgyalások. És lépd túl. És lépd túl.

És már nevetsz kínodban.gondolkodj-nagyban. Rengeteg Jövővel! Most mutasd meg magadnak is! www. Tedd reálissá.hu . Fentebb! Aztán: MÉG fentebb! Magadnak bizonyíts.. És amikor már nem bírod.. És fentebb. Magadnak mutasd be. Hatalmas vagy. És fentebb. Tedd valóságossá.. Rengeteg lehetőséggel.Legyen ez a legfontosabb irányelved: A HÉTEN legyőzöm azt. És már lehetetlen.. aki múlthéten voltam! Jó mi? Fentebb. Akkor még egy kicsit.