Oferta de produse si

servicii

Corect optic medical

Vasilescu madalin

0746 468 138

Opticmed.ro@gmail.com

J3/1343/2013

eficient şi cu rezultate rapide! DOMNULE DIRECTOR . înţelegând nevoile fiecărui posibil pacient oferind achiziţionarea acestora cu plata în rate printr-o colaborare contractuală. specializată în efectuarea ochelarilor de vedere. ce vine în ajutorul dumneavoastră verificând şi făcând o corecţie sigură în ceea ce priveşte acuitatea vizuală a ochilor. CINE SUNTEM? O firmă medicală formată din personal calificat.Intotdeauna ne vom informa clientii cu cele mai noi cunostinte despre intretinerea si protectia ochiilor.Să ne îmbunătăţim vederea uşor. Ce trebuie sa faceti. Avem plăcerea de a vă înmâna scrisoarea noastră de intenţie cu privire la o posibilă colaborare între dumneavoastră şi firma noastră CORECT OPTIC. angajatii trebuiesc organizati ca timpul de lucru sa nu fie foarte afectat . de aceea asiguram consulatia gratuita individuala pentru a ne asigura ca toate nevoile sunt eficient acoperite. după posibilitaţile fiecărui viitor purtător de ochelari. Ce facem ? . oferind consultaţii gratuite tuturor angajaţilor si punând la dispoziţia acestora inclusiv rame şi lentile de cea mai bună calitate la un preţ accesibil.de aceea echipele noastre se vor deplasa la sediul sau punctele de lucru ale Companiei Dumneavoastra (dupa caz) pentru a executa consultatiile optometrice.Folosind cele mai noi echipamente si materiale pe care piata le ofera asiguram o corectie dioptrica sigura si corecta. stabilind după procedura medicală şi aparatură performantă o corecţie dioptrică sigură . Deasemenea . .Intelegem ca timpul este o resursa importanta pentru Dumneavoastra . . . .Suntem constienti ca fiecare persoana are nevoi individuale.Pentru a ne desfasura activitatea vom avea nevoie de un spatiu de cel putin (3 -5 m ²).

Firma noastră oferă o gamă variată de rame și lentile. . fiind cel mai des expuse accidentelor în câmpul muncii.Aceștia pot asigura protecția ochilor cât și montarea valorii dioptrice necesară pacientului . acestea (valorile dioptrice) fiind determinate in urma consultului gratuit . pe care se pot monta valorile dioptrice necesare fiecarui purtator după nevoie. . -Persoanele care execută procesul de sudură sunt des afectate de această operațiune..  Ochelari de protecție pe care se pot monta valorile dioptrice . De asemenea oferim si ochelari de protectie industriali cât și ochelari pentru Sudori. având peste 200 de modele de rame pentru viitori potențiali purtători de ochelari. și o parte fixă pe care sunt montate valoriile dioptrice după necesitate.  Ochelari pentru sudori sunt prevăzuți de asemenea cu o parte mobilă pe care sunt montate lentilele de protecție pentru efectuarea sudurii.

Armani .Titan .Charm .  Firma noastră lucrează cu cele mai bune lentile din domeniu.Pentru că nu ne putem imagina funcționând corespunzator într-o lume modernă cu o vedere defectuoasă.Alanie .d  Ne vom asigura întotdeauna că pacientul va primi toate informațiile de care va avea nevoie pentru intreținerea și folosirea corectă a ochelariilor de vedere .viewoptics . hoya. interoptika . .m.a. etc .D&G . pentru toate produsele achiziționate de la noi.Mien .kingber .Guess . cum ar fi: Rodenstock.Selecția vastă de rame pentru toate gusturile și buzunarele făcând accesibilă achiziționarea unei perechi de ochelari tuturor celor care doresc. .  De asemenea oferim GARANȚIE 12 luni de la achiziționare.Ray Ban s.   . zeiss. venim în întâmpinarea dumneavoastră cu soluții de protecție în câmpul muncii.

Related Interests