You are on page 1of 5

25 de site-uri care te ajuta sa

inveti ceva util. Acceseaza-le!
Iti doresti sa inveti ceva nou, dar nu ai suficient timp la
dispozitie sau bani pentru a te inscrie la cursuri
specializate? Poti sa accesezi aceste 24 de site-uri care te
ajuta sa inveti ceva util si in mod sigur vei fi multumita de
informatiile si metodele de invatare pe care le ai la
dispozitie, scrie pickthebrain.com.

Indiferent daca iti doresti sa obtii un post de conducere, sa
cunosti o noua limba straina sau sa capeti informatii despre
programare sau web design, poti sa accesezi aceste 25 de site-uri
care te ajuta sa inveti ceva util si sa-l alegi pe cel care ti se pare cel
mai util.

25 de site-uri care te ajuta sa inveti ceva util

1. CreativeLive

CreativeLive iti pune la dispozitie cursuri specializate oferite de
cei mai buni profesori sau experti din intreaga lume. Tot ce trebuie
sa stii este doar la un click distanta, asa ca nu ezita sa accesezi acest
site.

2. Investopedia

Daca vrei sa stii totul despre antreprenoriat. Duolingo Duolingo este un website care iti ofera posibilitatea sa inveti o limba straina fara sa platesti nimic. Ai la dispozitie foarte multe cursuri care fac ca procesul de invatare sa fie mult mai usor. Mixergy Mixergy iti pune la dispozitie interviuri cu oameni de afaceri care au avut succes. acesta este site-ul potrivit pentru tine. 6. 7. 4. Memrise . Bigger Pockets Bigger Pockets este o retea de socializare prin intermediul careia poti invata totul despre investitii imobiliare si bani. Ai la dispozitie foarte multe cursuri din care poti alege si iti poti pune la incercare creativitatea. 8. analize financiare sau orice alta informatie de care ai nevoie in momentul in care vrei sa pornesti o afacere. General Assembly General Assembley este un site unde poti invata totul despre programare. Skillshare Skillshare este un website prin intermediul caruia poti invata ceva nou in fiecare zi. marketing. 3. marketing. afaceri si multe alte domenii care te-ar putea interesa. 5.Investopedia este site-ul care te ajuta sa intelegi totul despre bani.

cum ar fi Stanford. site-ul are si o aplicatie speciala pentru iOS si Android. chimie. In plus. Treehouse Treehouse iti pune la dispozitie cursuri care te ajuta sa inveti totul despre limbajul HTML sau cum sa creezi un website. filme sau audio books cu informatii utile. ecologie. agricultura si multe altele. Rype Rype iti ofera posibilitatea sa inveti o limba straina cu un profesor. biologie. 9. de la algebra pana la fizica.Memrise iti ofera posibilitatea sa inveti o limba straina fara sa depui prea mult efort. Udacity . 13. Harvard sau Berkeley. Yale sau MIT. cum ar fi MIT. Khan Academy Khan Academy iti pune la dispozitie peste 1500 de videoclipuri care te ajuta sa inveti orice materie. biologie sau finante. 10. ITunesU ITunesU inglobeaza mai multe Universitati de renume. geografie. chimie. Cursurile se desfasoara unu la unu si ai la dispozitie foarte multe informatii. asa ca poti sa inveti oriunde. EdX EdX iti pune la dispozitie cele mai bune cursuri oferite de Universitati de renume. Poti invata astronomie. 12. 14. 11. care iti pun la dispozite PDF-uri.

inclusiv Yale sau Princeton. 20. asa ca nu te vei plictisi. Codeacademy Codeacademy este o platforma accesata de peste 25 de milioane de utilizatori care te ajuta sa inveti tot ce trebui sa stii despre programare. afaceri sau multe alte lucruri care te-ar putea interesa. 19. 18. Calm Calm te ajuta sa practici meditatie si sa te relaxezi in mai putin de zece minute.Udacity te ajuta sa inveti tot ce trebuie sa stii despre programare de la cei mai buni experti in domeniu. Ai la dispozitie o serie de tehnici de meditatie. One month One month iti ofera cursuri personalizate de programare pe care le inveti in decursul a 30 de zile. 16. 17. Coursera Coursera iti pune la dispozitie peste 120 de cursuri oferite de cele mai bune Universitati din intreaga lume. Lynda Lynda este un website oferit de LinkedIN care te ajuta sa inveti totul despre tehnologie. 15. Bodybuilding . programare.

23. informatii si alte detalii despre orase si locatii din intreaga lume. 25. Daca ti-a placut articolul cu 25 de site-uri care te ajuta sa inveti ceva util. 21. 24. Matador Network Matador Network este o revista pentru turism care iti pune la dispozitie foarte multe sfaturi si informatii care te ajuta sa ai o vacanta de vis. Livestrong Livestrong este un magazin online care iti pune la dispozitie foarte multe sfaturi care te invata sa ai o viata sanatoasa. iata si un articol cu 7 cursuri online pe care le poti face oricand! . bodybuilding iti pune la dispozitie o serie de sfaturi de nutritie. Nomadicmatt Nomadicmatt te invata tot ce trebuie sa stii ca sa calatoresti cu bani putini (sub 50 de dolari) oriunde in lume. 22. Wandering Trader Wandering Trader te invata cum sa calatoresti cu bani putin si cum sa faci bani online. Lonely Planet Lonely Planet iti pune la dispozitie diferite ghiduri. sanatate si fitness oferite de experti.Asa cum spune si numele.