SI TE FALEN TESPIHI NAMAZIN

1.SUBHANEKE ALLAHUME WE BI HAMEDIKE <- KJO ESHTE SURA NE FILLIM TE NAMAZIT« EL-HAMDULILLAH RABIL ALEMIN <- KJO ESHTE FATIHA SUBHANEALLAH -15 HERE EL-HAMDULILLAH -15 HERE LA-ILAHI ILALLAH -15 HERE ALLAHU EKBER -15 HERE

2.PASTAJ BJEN NE RUKU SUBHANE RABIJEL ADHIM SUBHANEALLAH 10 HERE EL-HAMDULILLAH 10 HERE LA ILAHI ILALLAH 10 HERE

ALLAHU EKBER 10 HERE 3. PASTAJ NGRITESH PREJ RUKS THUAJ SEMI ALLAU LIMEN HAMIDEN REBENA VE LEKEL HAMD 3 HERE SUBHANEALLAH 10 HERE EL-HAMDULILLAH 10 HERE

LA-ILAHI ILALLAH 10 HERE ALLAH EKBER 10 HERE 4.PASTAJ BJEN NE SEXHDE THUA SUBHANE RABBIJEL ALA 3 HERE SUBHANE ALLAH 10 HERE EL-HAMDULILLAH 10 HERE

LA-ILAHI ILALLAH 10 HERE

ALLAHU EKBER 10 HERE

5.TASH NGITESH PREJ SEXHDESH MES DY SEXHDES THUAJ SUBHANEALLAH 10 HERE EL-HAMDULILLAH 10 HERE LA-ILAHE ILALLAH 10 ALLAHU EKBER 10 HERE 6.BJNE NE SEXHDE PERSERI DHE THUA SUBHANE RABIJEL ALA 3 HERE (KETE E THUA SI TANAHERET QE E THU) SUBHANEALLAH 10 HERE EL-HAMDULILLAH 10 HERE LA-ILAHI ILALLAH 10 HERE ALLAHU EKBER 10 HERE 7.TASH TI VEN MU QU NE 2-TEN SEXHDE TI NUK QOHESH PO RIN ULE PAK DHE THA« SUBHANEALLAH 10 HERE EL-HAMDULILLAH 10 HERE LA-ILAHI ILALLAH 10 HERE ALLAHU EKBER 10 HERE 8.PASTAJ NGITESH NE KEMBE E KENDON EL-HAMDULILLAH RABILE ALEMIN DHE VAZHDON KESHTU PESERI NE REKATIN E 2-TE NESE GABON DIKU ISHALLA DON ALLAHU TE FALE«

KRIJUAR NGA FEJA-ISLAME JETE IME« WWW.FEJAIME.WEBNODE.COM/ MUND TE NA VIZITONI EDHE NE FACEBOOK ME EMRIN (FEJA-ISLAME JETA IME) PRA ALLAHU JU SHPERBLEFT VELLEZER DHE MOTRA KA DIKUSH QE NUK KA DIT TE FAL TESPIHI NAMAZIN« KETU MUND TE MESON ALLAHU TE NDIMOFT DHE JU RUAJT TE GJITHVE«

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful