You are on page 1of 12

izinkan saya kenalkan diri terlebih dahulu. First sekali saya nak ucapkan terima kasih sebab sudi download “Panduan Buat RM50 Sehari Dengan Ubijaga” ini. (Ada lebih 18. Saya nak ajar anda lepas habis je baca panduan ni. Hai! Nama saya Khairi. Dan saya juga pernah tolong sebuah company tingkatkan sales dari RM0 jadi 7 angka dalam 7 bulan TANPA sebarang dropship. Goal saya mudah. Nama saya Khairi Ariff (http://fb. anda boleh terus buat RM50 sehari. agent atau stokis. setakat ini ramai yang dah buat sales sehingga 7 angka dengan hanya menggunakan teknik yang diajar dalam Like Method.Saya akan buat ayat 'straight to the point' dan anda boleh habis baca panduan ni dalam masa 5 minit.paridah). Sebelum saya teruskan.com/khairi.892 ahli setakat ini) Alhamdulillah. Saya juga merupakan founder kepada Like Method (http://likemethod. Saya mempunyai pengalaman menguruskan akaun iklan online lebih dari RM40 juta. Ia merupakan komuniti usahawan online berkembang PALING PANTAS di Malaysia. .com).

saya tak pernah beritahu kepada orang ramai. Kenapa? Sebab saya nak test jual produk tu sendiri dulu.fb.com/likemethod/reviews Apa itu Ubijaga? Ubijaga ni ialah produk kurus terbaru keluaran saya. Saya tak nak jadi macam sesetengah owner produk yang hanya menjual . Semasa saya lancarkan tu.Anda boleh tengok banyak review di sini https://www. Saya nak jual terus ke pelanggan. Ia dilancarkan pada bulan Februari 2017.

Saya ambil masa 3 bulan untuk jual produk ni sendiri. Saya akan ajar anda. lari buat produk lain pulak. sebab saya akan bongkar semua rahsia saya. Saya pulak bagi coaching free dekat mereka yang jadi agent & stokis Ubijaga ni. Saya akan buat sedaya upaya saya untuk jadikan anda berjaya. Alhamdulillah. Ini merupakan antara PERBEZAAN UTAMA jika anda menjadi agent atau stokis Ubijaga. Yelah. Agent dan stokis terkapai-kapai. Dah dapat duit banyak-banyak. result dia memang gempak! Saya pun sebenarnya rasa takut juga untuk buka program agent & stokis untuk Ubijaga ni. Akibatnya. Sifu lain cas sampai ribu-ribu untuk masuk coaching & dapatkan rahsia mereka. Saya cari iklan apa yang sesuai (guna video saya). owner produk pun tak ajar agent & stokis ni untuk menjual. Sungguh tak adil! .kepada agent & stokis. Cara untuk closing paling cepat (anda hanya copy paste je ayat saya memang terus dapat sale). produk pun sangkut bawah katil mereka. Yelah.

Ni salah seorang: http://likemethod. Sekarang saya terus nak tunjuk dekat anda macam mana nak promote Ubijaga ni dan buat RM50 untung sehari. Ramai yang degil. Boleh jadi kurus dan performance yang hebat di waktu malam. Maksudnya 2-in-1 lah.NOTA: Dulu saya pun ada buat workshop ajar orang untuk buat RM50 sehari dengan promote Like Method. perut buncit dan jadikan mereka 'kuat' sekali. Apa benda Ubijaga ni? Ia merupakan produk pertama di Malaysia yang menyelesaikan masalah gemuk. Alhamdulillah. memang menjadi. Hehe.com/takut-bapa-yang-garang-dropout-universiti-buat- rm148604-dalam-6-bulan/ Ok. Perut dah tak boroi. Saya pun dah gunakan untuk kempiskan perut. Mereka buat sampai puluh-puluh ribu untung sebulan. Ada 4 benda yang anda perlu buat: . jom saya kongsi sikit pasal Ubijaga.

anda tiru sebijik-sebijik copywriting saya. 1. Close sale guna ayat saya sebijik-sebijik Dah itu je anda perlu buat. Download video saya dan post di page 4. Memang copy paste semua saya buat.com/JomKempiskanPerutt/ 2. Buat Page Anda boleh pergi ke https://www.facebook. Buat post dengan tiru copywriting saya sebijik-sebijik 3.facebook. Tak payah nak fikir sendiri. . 1.com/pages/create/ Kemudian pilih 'Brand or Product' dan pilih website Namakan page anda dengan variasi nama seperti: Nak perut kempis? Jom Kempiskan Perut Rahsia Perut Kempis Petua Perut Kempis Perut Kempis Lelaki Anda boleh pergi ke page saya dan download semua profile picture & cover picture untuk digunakan di page anda. Tinggal nak collect duit je dari pelanggan.facebook.com/JomKempiskanPerutt/videos/1258466004260314/ Kemudian. Tiru Copywriting Saya Nak senang anda klik je link ni: https://www. Buat page 2. Ni page saya https://www.

3.mp4 4. Download Video Untuk Iklan Yang ni.com/wp- content/uploads/2017/06/Video-Jom-Kempiskan-Perut. Close Sale Guna Ayat Saya Bila prospek komen je PM dekat post tu. anda boleh download video saya di sini: http://likemethod. Anda perlu reply komen prospek dengan guna ayat ni: .

Boleh minum 1 sudu Ubijaga pada waktu malam X360 Ubijaga ni dijamin halal & selamat. Paridah Beauty sudah menolong berpuluh ribu orang untuk kempiskan perut. kadar pembakaran lemak kita semakin lemah. Kilang bertaraf GMP & dipantau KKM hampir setiap bulan! . Dibuat khas utk: 1. Mereka yang sukar kawal selera makan 2. X360 merupakan produk rangkaian terbaru Paridah Beauty. Ubijaga ni untuk orang yg SERIUS nak kempiskan perut. Mereka yang berumur 30 tahun ke atas Apabila kita semakin berumur. saya admin page ni. Mereka yang tak ada masa utk bersenam 3.Lepas tu. Boleh tgk review di sini: https://www. So bila anda makan banyak pun LEMAK SUKAR TERKUMPUL DALAM BADAN.facebook. anda pm prospek dengan ayat ni: ==== SKRIP 1: Dihantar Selepas Prospek Komen PM ==== . Itu yang semakin membuncit. Boleh minum 1 sudu Ubijaga pada waktu pagi 2. HANYA MINUM 2 SUDU UBIJAGA SETIAP HARI UNTUK PERUT KEMPIS! Salam. Oleh itu. X-360 Ubijaga dibuat khas untuk tingkatkan kembali metabolisme dlm badan sebab bahan ‘Allium sativum’ dalam Ubijaga akan MEMBAKAR LEMAK ANDA WALAUPUN ANDA SEDANG TIDUR Kandungan Delima dalam Ubijaga juga akan menghalang lemak dari terbentuk apabila anda makan. Ini HANYA untuk orang yang: 1. TETAPI bukan semua sesuai guna Ubijaga ni. Terima kasih sebab PM.com/ParidahBeautyOfficial/reviews/ Sekarang saya nak kongsi pasal X360 Ubijaga.

Hari ni ramai yg ambik pakej 3 botol sebab kalau beli harga normal RM150 baru dapat 1 botol je. . ==== Bila prospek dah pilih pakej ==== . . . ==== Kemudian Terus Send ==== . . 1 botol RM50 + RM10 (postage) = RM60 Tuan nak maybank atau cimb ya? . tuan minat dgn pakej 2 atau 3 botol ye? . . Harga normal 1 botol = RM150 (boleh tahan sebulan) Sekarang Promosi Sempena Bulan Ramadhan. Itu je yang anda perlu buat. .562106672749 .Tak ada kesan sampingan macam membuang atau berpeluh-peluh Kalau berminat. Sekarang boleh dapat 3 botol terus utk RM150! . beli 1 botol pun boleh dapat dgn harga RM50 . 1 botol = RM70 (Jimat RM80) 2 botol = RM120 (Jimat RM180) 3 botol = RM150 (Jimat RM300) (*Postage: RM10) Kalau anda buat pembayaran sebelum pukul 12 malam ni.Ubijaga Resources Nanti lepas bank in bagi saya screenshot resit ya? Tada! Dah siap. MAYBANK . 2 botol RM100 + RM10 (postage) = RM110 Tuan nak maybank atau cimb ya? . ==== Akhir sekali send ==== . 3 botol RM150 + RM10 (postage) = RM160 Tuan nak maybank atau cimb ya? . (Attached Sekali Gambar Surat Khabar Ubijaga) . ==== Prospek dah pilih bank ==== . reply pm saya ni laju-laju ye Terima kasih! ==== Skrip 2: Bila Prospek Tanya Berapa Harga ==== .

Kalau anda berminat boleh klik sini http://bit. dapat dengan harga RM200 je. Berminat? https://likemethod.(Saya gunakan software AutoPM untuk reply komen dan PM kepada prospek.onpay. Anda pilih: Lelaki Umur 35-55 Duduk di semenanjung Placement: Android Smartphone Interest: Dieting > Married Dah itu je.my/order/form/auto_pm) Macam mana nak buat iklan pulak? Ni lagi senang. Harga biasa RM497. Saya pun dah tak tau nak tulis apa sebab benda ni memang simple sangat. Harga RM50 je. Memang student saya yang 'coyp paste' akan dapat result dia.ly/2rDeqfY Ramai agent Ubijaga yang restock sebab tengok video dalam tu. . Kalau anda guna link saya. Sebenarnya saya ada buat video ajar semua benda ni.

Dalam Ubijaga Method saya terangkan semua benda di atas dengan lebih detailed dan dalam bentuk video 'step-by-step' Anda boleh join Ubijaga Method dengan klik sini: http://bit.Berminat Nak Jadi Agent Atau Stokis? Saya sarankan anda untuk join Ubijaga Method dulu untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas.gl/forms/h0PTw3r37VhuSOo73 .ly/2rDeqfY Kalau anda yakin anda dah boleh start menjual. anda boleh je isi borang di sini: https://goo.

kami akan registerkan anda akaun di HubMethod.me/khairi_likemethod .Selepas anda isi borang di atas.com Anda boleh dapatkan harga pakej Stokis & Agent di sana Sebarang pertanyaan boleh mesej saya di Telegram: https://t.