You are on page 1of 27

E

Mesuesja kujdestare:
KLASA VI
Eralda Danga

Miratoi drejtori
Resmi Sali
I. MOTOJA E PUNS EDUKATIVE:
Te edukojme nje qytetari demokratike te nxenesit per krijimin e marrdhenieve
harmonike e paqesore ne te gjitha nivelet e format, per te transmetuar e
mbeshtetur vlerat kombetare qe ndihmojne ne zhvillimin e plote te personalitetit
te nxenesve e ideve te tij per te ardhmen

Nje msues nuk duhet t ket


ndonj t favorizuar,
nuk duhet t ndaj t varfrit nga
t pasurit, m pak inteligjentt
nga inteligjentt
II. SIMBOLI !!!!!

Jeta shte si nj flutur , nse e ndjek nuk do arrish


kurr ta kapsh Por nse ndalon pr nj cast
do t qendroj n dorn tnde !!!!!!!!!!!!!
III PRBRJA E KLASS VIe
N EMRI ATESIA MBIEMRI SEK DATELINDJA VENDLINDJA AMZA KODI
R SI PERSONAL
1 Aleksandros Kristo Mulo M 20.09.2006 Athine /Greqi 8928 K 60920089 S
2 Amalia Mentan Zhupaj F 18.03.2006 Athine /Greqi 8655 K 65318038 D
3 Ariadhni Kosta Zhgabi F 08.05.2006 Athine /Greqi 8656 K 65508037 U
4 Elefteria Dhimitraq Stillo F 07.09.2006 Iraklio /Greqi 8657 K 65907039 U
5 Elena Janaq Papajani F 12.08.2006 Pater / Greqi 8658 K 65812064 A
6 Eleni Spiro Kallanxhi F 08.07.2006 Pater / Greqi 8659 K 65708031 B
7 Eleonora Leonidha Papa F 09.02.2006 Janine /Greqi 8660 K 65209029 C
8 Evriklia Artan Soko F 01.07.2006 Pireu / Greqi K 65701021 7
9 Hristiana Romeo Lapa F 20.09.2006 Athine /Greqi 8664 K 65920115 W
10 Ilias Stefan Qirjako M 27.09.2006 Korfuz / Greqi 9367 K 60927058 B
11 Irineo Odisea Papa M
12 Katerina Renato Ruko F 25.08.2006 Athine /Greqi 9128 K 65825060 K
13 Korina Astrit Malaj F 11.10.2006 Navplio/Greqi 9191 K 66011039 P
14 Kristo Vasillaq Marto F 16.12.2005 Sarande 8667 K 51216062 A
15 Sotir Artur Koleci M 15.12.2006 Athine/Greqi 8669 K61215044 V
16 Spiro Emilje Mehilli M 08.06.2006 Kallamate/ Greqi 8670 K 60608040 K
17 Stavrulla Harallmb Nika F 06.06.2006 Sarande 8671 K 65606046 M
18 Vasiliqi Aleksander Camandjoti F 11.07.2006 Athine /Greqi 8673 K 75711068 C
19 Viktoria Jorgo Dhroso F 24.06.2006 Sarande 8674 K 65624069 C
20 Viktoria Fatmir Kico F 08.10.2006 Amarusi/Greqi 8675 K 66008065 M
IV Statistikat sociale.
Nr i nxnsve n klas 20 nxenes
Nr i femrave n klas 14 vajza
Nr i djemve ne klase 6 djem
Arsimi i prinderve i lart prinder
i mesem prinder
8-vjecar prinder
< 8-vjecar ---------

NR PROBLEMATIKA Nr Emrat
1 Me prinder te divorcuar
2 Jetim me status ----------- ----------------
3 Me nje prind te vdekur
4 Qe jane perserites ------------- ----------------
5 Me sjellje problem / agresive ------------ ----------------
6 Me tendence perdorimi dd -------------- ---------------
7 Te komunitetit Rom -------------- ----------------
8 Nga familje me nivel te ulet ekonomik
9 Te rinj te ardhur nga shkolla te tjera -------------------- -----------------------
10 Me tendence per braktisjen --------------- ----------------
11 Te talentuar/ te shkelqyer ne mesime
12 Shume te dobet ne mesime
13 Qe kane nevoje per ndihme psi. ----------------- ---------------
14 Aftesi e kufizuar
a- mendore --------------- ----------------
b- fizike (levizore) ----------------- ----------------
c- mendore + fizike -------------- ----------------
d- pamore
e- degjimore ---------------- -----------------
f- te folur ---------------- -----------------
g- autik -------------------- ------------------------------

V. Rezultatet e vitit t kaluar dhe rezultate


t pritshme pr kt vit.
REZULTATET E VITIT TE KALUAR REZULTATE TE PRITSHME PER VITIN
SHKOLLOR

KALUESHMERIA 100% KALUESHMERIA 100%

VLERESIMI MESATAR : 7.8 VLERESIMI MESATAR : 8.2

SJELLJA sh. mire SJELLJA sh.mire


VI RREGULLORJA
.

Te jete i sjellshem brenda dhe jashte shkolles .


Te p;rdorin nje fjalor te duhur ne ambientet e klases dhe shkolles.
Te respektoje mesuesit , shoket dhe cdo person qe komunikon.
Te vije ne shkolle 15 perpara fillimit te mesimit , te jete i paisur me libra ,
fletore dhe bazen materiale qe i nevoitet per mesim
Te ndjeke te gjitha oret e mesimit
Te kujdeset per ruajtjen dhe mirembajtjen e orendive te klases dhe shkolles ne
te kundert cdo demtim eshte i detyruar te zhdemtohet
Te hyje ne rregull ne klase dhe te dale nga klasa ne mbarim te mesimit me
rregull . Ndalohet vrapimi ne korridore , venia e kembeve dhe duarve neper
muret e klasave dhe korridoreve
Te paraqitet ne shkolle i rregullt ; vajzat dhe djemte me pantallona xhins dhe
bluzat e uniformes .
Ndalohet hedhja ne dysheme e letrave , tapave etj
Ndalohet marrja e mjeteve qe sjane te nevojshme per mesim si thika ,ceular
etj
Ndalohet pirja e duhanit dhe e pijeve te tjera alkolike
P.S ; Problemet shqetesuese me nxenesit do te zgjidhen nga mesuesi kujdestar
vetem ne raste flagrante te moszbatimit te rregullores se shkolles do te
trajtohen ne drejtori
VII . Objektivat si klas pr vitin msimor :
2016-2017.
Te kemi sjellje te kulturuar ne shkolle dhe jashte saj.
Te respektojme mesuesit dhe njeri tjetrin.
Te permiresojme nivelin e njohurive mesimore dhe te rritim noten
mesatare te klases

SENATOR :

ZV/SENATOR :

KORDINATOR :
VIII: Organizimi Sipas Grupeve T
pergjegjesive
Nr Disiplina Arka e Mungesat Pergatitja
Pasterti ne klase klases ditore

3
4

IX PUNA ME PRINDRIT .

Keshilli i prinderve .
Nr Emri Mbiemri Detyra N Emri Mbiemri Detyra
r
1 KRYETARE 1 MESUESJA KUJDESTARE Kryetare
ERALDA DANGA

2 ANETARE 2 KRYETARI I KOMITETIT Nn/kryetare


TE PRINDERVE

3 ANETARE 3 PSIKOLOGU I SHKOLLES Anetare


BARDHI MALIQI

X. Planifikimi i puns mujore me prinderit.


Nr Tema Ku? Kur? Kush? Ne bashkepunim

1 Njohja e prinderve me rregulloren e shkolles. Ne klase Shtator Mesuesja Drejtoria e shkolles


Zgjedhja e keshillit te prinderve.

2 Probleme te mbarevajtjes se femijeve ne shkolle. Ne klase Tetor Mesuesja Drejtoria e shkolles


Roli dhe bashkepunimi i prinderve ne
permiresimin e cilesise.
3 Roli i prinderve dhe i mesuesve ne shmangien e Ne klase Nentor Mesuesja Keshilli i prinderve Psikologia
femijes nga veset e keqija.

4 Probleme te higjenes e pastertise me femijet e Ne klase Dhjetor Mesuesja Keshilli i prinderve


kesaj moshe.

5 Shmangia dhe zgjidhja drejt e konflikteve me Ne klase Janar Mesuesja Drejtoria e shkolles
femijet.

6 Roli dhe ndikimi i prinderve per forcimin e Ne klase Shkurt Mesuesja Drejtoria e shkolles
disciplines ne shkolle.

7 Perdorimi i nje fjalori te pershtatshem ne familje. Ne klase Mars Mesuesja Keshilli i prinderve

8 Te drejtat dhe detyrat ne familje dhe ne shkolle. Ne klase Prill Mesuesja Drejtoria e shkolles

9 Si te punojme per te pergatitur nxenes me aftesi, Ne klase Maj Mesuesja Drejtoria e shkolles
shprehi dhe edukate qytetare.

XI. Puna Me Partnere

Nr Veprimtarite Fondet Baza Mesimdhenie Kordinimi Mbrojtja e


materiale me OJF femijeve

XII.Puna Me Pushtetin Lokal


Kujdesi pr fmijt q duan t braktisin shkollat.
Kujdesi pr nxnsit e talentuar
Kujdesi pr nxnsit me gjendje ekonomike t vshtir.
Probleme t siguris ( e t tjera sipas problemeve q u dalin).
Hartim projektesh

Drejtimi Objektivat Nncshtjet Veprimtari t mundshme


Nr
.
1 Edukimi t identifikoj -Kultura individi Mjedisi yn
atdhetar ndryshimet kulturore, koha T njohim ata q na drejtojn
ti krahasoj ato me -Pushteti dhe T krijojm nj organizat pr
grupin qeverisja fmijt jetim
t bashkpunojn dhe -Mjedisi Takim m drejtues t
t orgnizojn -Bashkpunimi minibashkis, policis
organizata dhe pjesmarrja Peticioni yn pr sigurin n
t marr pjes n -Prodhimi dhe shkoll
veprimtarit n konsumi
komunitet -T drejtat e
t kt konceptin e njeriut
qytetaruit global -Zhvillimi
t njoh organizmat e teknologjik
qeverisjes vendore.
2 Edukimi pr T menaxhoj veten Aftsit Veprimtarit mund t nderthuren
zhvillimin e Zhvillimi i konfidencs komunikuese dhe me kapitujt e tjer..
personalitetit dhe prgjegjsis intrapersonale
t nxnsit T njohin shkaqet dhe Vendimarrja dhe
simptomat e stresit dhe aftsit t
t merren masa pr mendimit kritik
mbrojte Aftsi
T aftsohen pr t vetmenaxhuese
marr kshilla n dhe prballuese
mnyr konfidenciale
T ken aftsi pr t
vepruar n situata
emergjent
3 Edukimi pr T aftsohen pr -Parandalimi i -Piknikn vende turistike, parqe,
paqen dhe zgjidhjen e konflikteve konfliktit seanca kshillimi n grup apo
qndrime T aftsohen pr t Analiza e individuale
toleruese e komunikuar me t konfliktit Organizimi I mbrmjeve festive
mirkuptim tjert -Menaxhimi Veprimtari n kujtim t
T aftsohen pr t prms dshmorve
shqyrtuar problemet institucioneve Ndihm njrzve pafat
nga knvshtirme t -Zhvillimi i Organizimi i dits s paqes n
ndryshme strategjive shkoll.
T aftsohen pr t Prpjekjet pr
mirkuptuar pozicionin pajtim
e tjetri -Ndrtimi i
mardhnieve
pozitiv

4 Edukimi me T merret informacion -Dimensioni social Konkurse


prmasa mbi komunitetin e -Sturkturat e Biseda me t ftuar
evropiane vendeve t BE organizimit Binjakzime me shkollahomologe
T rrit vlerat dhe -BE n nj stad Letrkmbime me njerz t
besiminin n t global shquar, nxns , me fmijt
ardhmen -Nj Evrop n shqiptar q jetojn n kto vende
T prfshihet n shrbim t etj
veprimtati pr zbatimin shtetasve t saj
e ktyre vlerave dhe -Liria , siguria dhe
njohurive pr nj jets drejtsia
dinjitoze n kt -Edukimi global
komunitet
5 Edukimi pr T nxitimi nxnsin t Mjedisi n shkolln ton
mbrojtjen e njoh mjedisin n T kemi nj qytet t gjelbr
mjedisit kndvshtrime t T kujdesemi pr t ushqyerit
ndryshme ton
Ti sigurohen shance
nxnsit pr t fituar
njohuri vlera dhe
qndrime t
nevojshme pr
mbrojtjen dhe
prmirsimin e mjedisit
T krijoj nj model t
ri sjelljeje t individit
ndaj problemeve t
mjedisit
6 Edukimi T tregojm rndsin -Rndsia e nj Dramatizime,
shndetsor e nj diete t balancuar diete t balancuar Debat
pr nj jet t -Rezistenca ndaj Veprimtati pr nj t ushqyer t
-shndetshme presionit t shndetshm. Gatim n shkoll, n
T marrin vendimin e bashkmoshatarv nj restorant etj
duhur pr tu mbrojtur e Bised me nj dietolog, me nj
nga substancat e -Njohurit teorike fij q vuan nga bulimia ose
rrezikshme pr substancat dhe anoreksia etj..
SST

XIII . Drejtimet E Edukimit

XIV .Plani edukativ analitik.


35jav x 1 or = 35 or edukative n vit
Nr TEMA SYNIMI KU KUR KUSH N
BASHK
PUNIM
1 Njohja me rregulloren , Ti aftesoje nx per te kerkuar me force te drejtat e Klase Shtator Msuesi Kujdestar Nxenesit
te drejtat dhe detyrat. te zbatojne me perpikmeri detyrat
2 Zgjedhjet e senatit te Te aftesohen nx per marrre pergjegjesi dhe per te Klase Shtator Msuesi Kujdestar Nxenesit
klases dhe keshilli i menaxhuar sa me mire klasen
klases
3 Dita evropiane e Te nxiten nxenesit drejt njohjes se gjuheve te huaja. Klase Shtator Msuesi Kujdestar Nxenesit
gjuheve te huaja. me ate t gjuheve te
huaja
4 Organizimi i lojrave T aftsohen nxnsit fizikisht npr aktivitetet Palester Tetor Msuesi Kujdestar Nxenesit
sportive :ndeshje futbolli sportive Oborr dhe i fiskultures
midis klasave
5 Muajii i letersise dhe i T ndrgjegjsohen pr pozicionin e tyre n Klase Tetor Msuesi Kujdestar Nxenesit
arteve : Imagjinate, Vetm funksion t integrimit. oborrin e dhe i gjuhes shqipe
nj dit artist . shkolles
6 10 Tetori : Dita botrore e T jemi t kujdesshm pr tu mbrojtur nga Klase Tetor Msuesi Kujdestar Nxenesit
shndetit mendor smundjet

7 19 Tetori Te drejtohet nxenesi drejt modeleve dinjitoze e te Klase Tetor Msuesi Kujdestar Nxenesit
Lumturimi i Nn Terezs nxiten drejt veprimeve konkrete humanitare me ate te fiskultures
8 Pr nj mjedis t pastr Te ndergjegjessohen nxenesit per rendesine jetesore te Oborrin e Tetor Mesuesi kujdestar Nxenesit
mjedisit shkolles
9 Ndeshje basketbolli T aftsohen nxnsit fizikisht npr aktivitetet Palester Nntor Mesuesi kujdestar Nxenesit
midis klasave te gjashta sportive dhe i fiskultures
10 Dita Ndrkombtare e Te skalise te nxenesi ndjenjat e qytetaris, tolerances Klase dhe Nntor Msuesi Kujdestar Nxenesit
Tolerancs 16 Nntor ,bashkpunimit oborrin e
shkolles
11 Festojme festat e clirimit Te skalise te nxenesi ndjenjat e krenarise, patriotizmit, Klase dhe Nntor Msuesi Kujdestar Nxenesit
ndjenjat e atdhedashurise. oborrin e
shkolles
12 1 Dhjetori lufta kunder Te sensibilizoi nxenesit per rreziqet qe u kanosen Klase Dhjetor Mesuesi kujdestar Nxenesit
SIDA s nga alkoli dhe droga me doktoreshen e
shkolles

13 Shkojm s bashku ne Te edukojme tek nxenesit se komunikimi dhe Klase Dhjetor Msuesi Kujdestar Nxenesit
kinema -- mirekuptimi jane elementet kryesore te nje shoqerie
te forte dhe t sinqert
14 Festojme Krishtlindjet e Te stimulojne tek nxenesit aftesine per te Klase Dhjetor Msuesi Kujdestar. Nxenesit
Vitin e Ri organizuar dhe menaxhuar aktivitetet te ndryshme

15 Kampionat shahu midis Sa me shume aktivitet sportive ne jeten tone Klase Janar Msuesi Kujdestar Nxenesit
klasave te teta dhe i fiskultures
16 Si te ndihmojme femijet Te aftesohet fryma e tolerances e mirekuptimit dhe Klase Janar Msuesi Kujdestar. Nxenesit
me aftesi te kufizuara. ndaj personave meAK
17 Analize per arritjet e Rritja e pergjegjesise ne analizen e rezultatetve dhe Klase Janar Msuesi Kujdestar. Nxenesit
deritanishme te nxenesve
pergatitja per te ardhmen
18 Sa t barabart ndihemi? Ta konsiderojme tjetrin te barabarte me veten Klase Janar Msuesi Kujdestar. Nxenesit
veprimtari pr barazin
gjinore.)
19 Shqiperia ne presidencen e Nxenesit te njohin vendet e komunitetit Klase Shkurt Msuesi Kujdestar. Nxenesit
KE Europian,pozicioni gjeografik,.
20 Respektimi i te drejtave te Te respektojme dhe duam njeri tjetrin pa asnje dallim Klase Shkurt Msuesi Nxenesit
minoriteteve ne Shqiperi Kujdestar.dhe
nxenesit
21 Shpallja e Pavaresise se Te informohen ,diskutojne dhe flasin per perpjekjet Klase Shkurt Msuesi Kujdestar. Nxenesit
Kosoves. e popullit kosovar per te qene te pavarur
22 Organizimi I lojrave T aftsohen nxnsit fizikisht npr aktivitetet Klase Shkurt Msuesi Kujdestar Nxenesit
ssportive. sportive
23 Festojme 7-8 Marsin. Duam dhe respektojme mesuesit ,motrat dhe nenat Klase Mars Msuesi Kujdestar. Nxenesit
tona
24 Vera nis bukur me nje Te kujdesemi dhe rrisim kulturen per mjedisin Klase Mars Msuesi Kujdestar. Nxenesit
shtitje ne natyre
25 T njohim rregullat e Te zbatojme rregullat e qarkullimit per te shpetuar Klase Mars Msuesi Nxenesit
qarkullimit rrugor. Bised jete Kujdestarme nje
me Punonjs Policie t punonjes poliicie
Qarkullimit Rrugor..
26 Dita e Romeve. Te njohim dhe respektojme traditene dhe kulturen Klase Mars Msuesi Kujdestar. Nxenesit
e komunitetit rom
27 Familja gjeja m e Te trashegojme vlerat e larta familjare te gjysherve Klase Prill Msuesi Kujdestar. Nxenesit
shtrenjt pr mua. tane
28 Aktivitet kushtuar Dits Te respektojme te vetmen shtepi qe kemi ne univers Klase Prill Msuesi Kujdestar Nxenesit
s Toks.
29 Dita evropiane Te njohin vendet e komunitetit Europian, pozicioni Klase Prill Msuesi Kujdestar. Nxenesit
gjeografik, gjuha qe flitet
30 Luajme basketboll se Sa me shume aktivitete sportive ne jeten tone Klase Prill Msuesi Kujdestar,. Nxenesit
bashku
31 Dita e puntoreve Te orjentoje nxenesin drejt zgjidhjeve te situatave e Klase Maj Msuesi Kujdestar., Nxenesit
konflikteve te ndryshme me mirekuptim e tolerance
32 Shijojme bukurite e vendit Te kalosh nje dite ndryshe me shoket dhe shoqet e Klase Maj Msuesi Kujdestar Nxenesit
tone klases me drejtorine

33 Lojera sportive me Rritja e aktiviteti fizik te femijeve nje synim me Klase Maj Msuesi Kujdestar. Nxenesit
nxenesit vete
34 Dita boterore e luftes Te merret informacioni i nevojshem per mos perdorimin Klase Maj Msuesi Kujdestar. Nxenesit
kunder duahanit 31 Maj e duhanit.

35 Festojme se bashku Te krijohet nje atmosphere sa me festive Shkolle Maj Msuesi Kujdestar Nxenesit
mbylljen e shkolles dhe 1
qershorin

PLANI EDUKATIV MUJOR

Muaji Shtator
Nr. FUSHA E TEMA KUSH KUR
VEPRIMTARISE
1. Edukim qytetar Leximi i rregullores s shkolls ,te drejtat Msuesi Kujdestar
dhe detyrat. JAVA 1
2 Edukimi me te drejtat e Zgjedhjet e senatit te klases dhe keshilli i Msuesi Kujdestar
njeriut klases JAVA 2

3 Edukimi me permasa Dita evropiane e gjuhve te huaja. Msuesi Kujdestar


evropiane bashke me mesuesin e JAVA 3
historise
Muaji Tetor

Nr. FUSHA E TEMA KUSH KUR


VEPRIMTARISE
1. Edukimi qytetar Organizimi i lojrave sportive Mesuesit kujdestar ne
:ndeshje futbolli midis klasave bashkepunim me JAVA 1
Fiskulturen
2. Edukimi qytetar Muajii i letersise dhe i arteve : Msuesi Kujdestar dhe
Imagjinate, Vetm nj dit artist . mesues te tjere JAVA 2
3. Edukimi shndetsor 10 Tetori : Dita botrore e Msuesi Kujdestar dhe
shndetit mendor nxenesit JAVA 3

4 Edukimi qytetar 19 Tetori Msuesi Kujdestar dhe


Lumturimi i Nn Terezs nxenesit JAVA 4

Muaji Nntor

Nr. FUSHA E VEPRIMTARISE TEMA KUSH KUR


1. Edukimi qytetar Ndeshje basketbolli midis Msuesi kujdestar
klasave te gjashta bashke me edukimin JAVA 1
fizik
2. Edukimi qytetar Dita Ndrkombtare e Mesuesi kujdestar
Tolerancs 16 Nntor Nxnsit JAVA 2

3. Edukimi qytetar Festojme 70 vjetorin e Mesuesi kujdestar


clirimit Nxnsit , JAVA 3
4 Edukimi pr mjedisin Pr nj mjedis t pastr Msuesi Kujdestar dhe
nxenesit JAVA 4

Muaji Dhjetor

Nr. FUSHA E VEPRIMTARISE TEMA KUSH KUR


1. Edukimi shendetesor 1 Dhjetori lufta Msuesi Kujdestar bashke me
kunder SIDA s Mjeken e shkolls JAVA 1

2. Edukimi qytetar Shkojm s bashku Msuesi Kujdestar.dhe


ne kinema . nxenesit JAVA 2

3. Edukim qytetar Festojme Msuesi Kujdestar.dhe


Krishtlindjet e Vitin nxenesit. JAVA 3
e Ri

MUAJI JANAR
Nr. FUSHA E TEMA KUSH KUR
VEPRIMTARISE

1. Edukimi qytetar Kampionat shahu midis Mesuesi kujdestar dhe


klasave te teta nxenesit JAVA 1

2. Edukimi shendetesor Si te ndihmojme femijet me Mesuesi kujdestar bashke


aftesi te kufizuara. me mjeken e shkollles e JAVA 2

3. Edukimi per zhvillimin Analize per arritjet e Msuesi Kujdestar.


psikologjik te nxenesit deritanishme te nxenesve dhe nxenesit JAVA 3

4. Edukimi qytetar Sa t barabart ndihemi? Msuesi Kujdestar.


veprimtari pr barazin gjinore.) dhe nxenesit JAVA 4

Muaji Shkurt
Nr. FUSHA E TEMA KUSH KUR
VEPRIMTARISE

1. Edukimi europian dhe qytetar Shqiperia ne presidencen e Mesuesi kujdestar dhe JAVA 1
KE senati

2. Edukimi europian dhe qytetar Respektimi i te drejtave te Nxnsit dhe Msuesi JAVA 2
minoriteteve ne Shqiperi Kujdestar.
3. Edukimi atdhetar Shpallja e Pavaresise se M. Kujdestare ,dhe JAVA 3
Kosoves. nxenesit

4. Edukimi sportive Organizimi I lojrave Nxnsit dhe Msuesi JAVA 4


sportive. Kujdestar.

Muaji Mars
Nr. FUSHA E TEMA KUSH KUR
VEPRIMTARISE
1. Edukim qytetar Festojme 7-8 Marsin. Msuesi Kujdestar.dhe JAVA 1
nxenesit
2. Edukim qytetar dhe Vera nis bukur me nje shtitje Msuesi Kujdestar.dhe JAVA 2
mjedisor ne natyre nxenesit
3. Edukimi qytetar T njohim rregullat e Msuesi Kujdestar. Dhe nje JAVA 3
qarkullimit rrugor. Bised me punonjes policie
Punonjs Policie t Qarkullimit
Rrugor..
4 Edukimi qytetar Dita e Romeve. JAVA 4

Muaji Prill

Nr. FUSHA E VEPRIMTARISE TEMA KUSH KUR

1. Edukimi qytetar Familja gjeja m e Msuesi kujdestar.dhe JAVA 1


shtrenjt pr mua. nxenesit
2. Edukimi mjedisor Aktivitet kushtuar Msuesi Kujdestar.dhe JAVA 2
Dits s Toks. nxenesit
3. Edukim me permasa europiane Dita evropiane Msuesi Kujdestar,. JAVA 3
Nxenesit
4. Edukimi pr sportin Luajme basketboll Msuesi Kujdestar., JAVA 4
se bashku nxenesit, mesuesi i historise
Muaji Maj
Nr. FUSHA E VEPRIMTARISE TEMA KUSH KUR

1. Edukimi me te drejtat dhe lirite e Dita e punetoreve Nxnsit dhe Msuesi


njeriut Kujdestar. JAVA 1

2. Edukimi qytetar Shijojme bukurite e vendit tone Nxnsit, Prindrit dhe Msuesi
Kujdestar JAVA 2
3 Edukim sportive dhe qytetar Lojera sportive me nxenesit Mesuesi kujdestar ,prinderit
,nxenesit JAVA 3
4. Edukimi shendetsor dhe pr Dita boterore e luftes kunder Mesuesi i fiskultures ,mesuesi
mjedisin duahanit 31 Maj kujdestar ,nxenesit JAVA 4
5. Edukimi qytetar Festojm festn e 1 qershorit Mesuesi kujdestar,doktoresha
e shkolles ,nxenesit JAVA 5
KARAKTERISTIKAT E NXENESVE
Aleksandros Kristo Mulo

Amalia Mentan Zhupaj


Ariadhni Kosta Zhgabi


.

Elefteria Dhimitraq Stillo .


Elena Janaq Papajani


..

Eleni Spiro Kallanxhi


..

Eleonora Leonidha Papa .


..

Evriklia Artan Soko .


..

Hristiana Romeo Lapa .


Ilias Stefan Qirjako.


..

Irineo Odisea Papa..


..

Katerina Renato Ruko .


..

Korina Astrit Malaj ..


Kristo Vasillaq Marto..


Sotir Artur Koleci.


Spiro Emilje Mehilli


..

Stavrulla Harallmb Nika..


..

Vasiliqi Aleksander Camandjoti .


..

Viktoria Jorgo DhrosoViktoria Fatmir Kico ..
.............................................................................................................................
..

Data t shnuara
21 shtatori Dita ndrkombtare e Paqes.
Dita e gjuhve t huaja
Dita e Qyteteve t Pastra. 22 Shtator
Tetori - Muaji i Letrsis
10 Tetor Dita Botrore e Shndetit mendor.
Dita e Lumturimit t Nn Terezs 19 Tetor
Dita Ndrkombtare e Tolerancs 16 Nntor
Festojm festat e lirimit dhe t Pavarsis.28-29
Nntor
Dita Botrore kundr Sids- 1 Dhjetor.

Dita e t drejtave t Njeriut 10 Dhjetor.


Krishtlindjet dhe Vitin e Ri.
21 Shkurt Dita Botrore e Gjuhs Amtare
Festat e 7 8 Marsit