You are on page 1of 7

o

ur exam
Http://www.ourexam.com
=KULLKXLXKK[VJGZKYKX\OIKLUXUTK_KGX
B e t t e r S e r v i c e ! H i g h e r Q u a l i t y
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
1 / 6

Exam: HP0-M31
Title :
Version : DEMO
HP Quality Center 10.0
Software
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
2 / 6
1. Click Next or More to continue.
Click the Task button.

Identify the steps for creating a Release Tree and place them in the correct order.
Answer:
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
3 / 6

2. Which products or components integrate with Quality Center? (Select four.)
A. WinRunner scripts
B. VuGen scripts
C. LoadRunner scenarios
D. QAInspect
E. SiteScope
F. Diagnostic monitors
G. QuickTest Professional scripts
Answer: ACDG
3. What is an advantage of using cross project customization?
A. Customizing a template project and applying the customization to Quality Center projects enables you
to standardize policies and procedures across projects.
B. Defining the users who can access the project and determining the types of tasks each user can
perform enables you to control access to the project.
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
4 / 6
C. Defining the users who can log in to the project and specifying the types of tasks each user can
perform enables you to control access to the project.
D. Customizing a template instance and applying the customization to Quality Center instances enables
you to standardize policies and procedures across instances.
Answer: A
4. Which features are specific to the Premier Edition of Quality Center?
A. synchronize, share libraries, share defects, and cross project customization
B. synchronize, share test sets, share requirements, and cross project customization
C. share libraries, synchronize, share projects, and cross project customization
D. synchronize, share libraries, share defects, and cross instance customization
Answer: A
5. Click Next or More to continue.
Click the Task button.

Place the test management process steps in the correct order.
Answer:
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
5 / 6

6. Which submodule enables you to define releases and cycles?
A. Management
B. Libraries
C. Cycles
D. Releases
Answer: D
7. The CTO asks you to confirm the version of Quality Center your organization is using. From which
toolbar can you access this information?
A. Tools
B. About Quality Center Software
C. Help
D. HP Support Software
Answer: C
8. What does the Management module address? (Select two.)
A. libraries
B. test resources
The safer , easier way to help you pass any IT exams.
6 / 6
C. release models
D. dashboards
E. releases
Answer: AE
9. Which types of attachments are allowed in Quality Center?
A. file, URL, system information, JPG, system attachments
B. JPG, file, URL, snapshot, TXT, clipboard, system attachments
C. file, URL, snapshot, system information, clipboard images
D. file, snapshot, clipboard images, JPG, clipboard snaps
Answer: C
10. Which submodule enables you to check the number of test instances that still need to run?
A. Cycle
B. Baseline
C. Library
D. Releases
Answer: D

Exam: HP0-M31 Title : HP Quality Center 10.The safer . easier way to help you pass any IT exams.0 Software Version : DEMO 1/6 .

easier way to help you pass any IT exams. Click the Task button. Click Next or More to continue. Answer: 2/6 . 1.The safer . Identify the steps for creating a Release Tree and place them in the correct order.

WinRunner scripts B. 2. LoadRunner scenarios D.The safer . B. QuickTest Professional scripts Answer: ACDG 3. Defining the users who can access the project and determining the types of tasks each user can perform enables you to control access to the project. 3/6 . SiteScope F. Which products or components integrate with Quality Center? (Select four. VuGen scripts C. QAInspect E. Diagnostic monitors G. Customizing a template project and applying the customization to Quality Center projects enables you to standardize policies and procedures across projects. What is an advantage of using cross project customization? A. easier way to help you pass any IT exams.) A.

Place the test management process steps in the correct order. synchronize. synchronize. synchronize. share libraries. share libraries. Customizing a template instance and applying the customization to Quality Center instances enables you to standardize policies and procedures across instances. share requirements. and cross project customization B. Click Next or More to continue. and cross instance customization Answer: A 5. synchronize. D. C. Defining the users who can log in to the project and specifying the types of tasks each user can perform enables you to control access to the project. share test sets.The safer . Which features are specific to the Premier Edition of Quality Center? A. Answer: 4/6 . share libraries. Answer: A 4. easier way to help you pass any IT exams. share projects. and cross project customization D. Click the Task button. share defects. and cross project customization C. share defects.

HP Support Software Answer: C 8. Help D. About Quality Center Software C. 6. Management B. Libraries C. Which submodule enables you to define releases and cycles? A. The CTO asks you to confirm the version of Quality Center your organization is using. Releases Answer: D 7. Tools B.The safer .) A. Cycles D. test resources 5/6 . What does the Management module address? (Select two. easier way to help you pass any IT exams. libraries B. From which toolbar can you access this information? A.

JPG. Cycle B. Which types of attachments are allowed in Quality Center? A. Baseline C. snapshot. releases Answer: AE 9. Which submodule enables you to check the number of test instances that still need to run? A. URL. JPG. clipboard images. easier way to help you pass any IT exams. file. URL. system attachments C. Releases Answer: D 6/6 . file. URL. system information.The safer . TXT. file. clipboard snaps Answer: C 10. C. snapshot. JPG. dashboards E. clipboard images D. Library D. system attachments B. snapshot. clipboard. system information. release models D. file.