You are on page 1of 7

Estimare cheltuieli necesare in primele 12 luni de activitate

Cod CAEN:
Locatie implementare:
Companie:

Cheltuieli investitionale Cheltuieli operationale

Denumire Valoare lei fara TVA Valoare lei cu TVA Denumire

Total 0 0 Total Total proiect 0 0 fara TVA cu TVA .

pot Cheltuielile lunare trebuie trecute valoric pentru 12 Cheltuielile cu salariile trebuie sa contina nu doar s Valoare contributie proprie cu care se poate veni . Reguli de completare: Valorile sunt in lei fara TVA. taxe la s Cheltuielile trebuie detaliate.000 de euro. nu treceti utilaje 30. nu Treceti toate cheltuielile de care aveti nevoie. pentru valoarea cu TVA Valoare lei fara TVA Valoare lei cu TVA Treceti toate cheltuielile la care va puteti gandi. Exemplu: salarii. ci detal Valorile nu trebuie sa fie momentan definitive. in mod asemanator c De aceea. nu do Cheltuielile investionale sunt cheltuieli realizate in l Cheltuielile operationale.

0 0 .

consultanta. in mod asemanator cu denumirea de pe factura utilaje 30. ci detaliat fiecare echipament cu denumire generala si valoare a fie momentan definitive. promo detaliate. pentru valoarea cu TVA folositi urmatoarea coloana elile la care va puteti gandi. servicii contractate. pot fi doar estimari. materie prima. comisioane bancare. insa ar fi de preferat sa fie cat mai bine facute rebuie trecute valoric pentru 12 luni. nu doar pe cele care credeti ca vor fi eligibile nale sunt cheltuieli realizate in lucruri ce urmeaza sa fie folosite o perioada indelungata de timp. ra TVA.000 de euro. dar si contributiile la stat Lei total proprie cu care se poate veni . Exemplu: echipamente tehnologice. chirii. Exemplu: salarii. Exemplu: salariu 2 angajati 12 luni = 25000 lei ile trebuie sa contina nu doar salariul net. nu va limitati doar la cele date ca exemplu elile de care aveti nevoie. cursuri. contabilitate. taxe la stat. utilaje nale.

comisioane bancare. marfa. mobilier. utilaje. instalatii de climatizare. echipamente IT. masini. . aparate de masura.echipamente tehnologice. web ate. autoutilitare. sofware. promovare.

sofware. website .matizare. mobilier.