You are on page 1of 11

ANTEMĂSURĂTOARE

Finisaje interioare

Nr. Simbol
Denumire Cantitate UM
crt. articol
Demisol
1. CG01E Strat sport pentru pardoseli executat din mortar de ciment marca M 100-T de mp
2 cm grosime, cu suprafața fin drișcuită
2. CG20C Plinte și scafe sclivisite, executate cu mortar de ciment marca M 100-T, plinte m
orizontale de 10 cm înălțime, la perete
3. CG19A Pardoseli de ciment sclivisite, pe strat suport existent din mortar de ciment mp
marca M 100-T de circa 2 cm grosime
4. CZ0209 Mortar de ciment pentru tencuieli M 100-T preparat cu ciment M 30, în mc
A instalații centralizate fără adaos de var
5. CF01F Tencuieli interioare drișcuite la pereți și stâlpi, executate manual, pe suprafețe mp
de beton cu mortar de var-ciment marca M 10-T, în grosime medie de 1 cm,
inclusiv schela

6. CZ0206 Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 10-T preparat cu ciment F 25 și mc
A var pastă, în instalații centralizate
7. IZF14a Strat termoizolant la tavene, din plăci din polistiren celular tip obișnuit, mp
sortiment C sau tip ignifugat sortiment B având grosimea de 48 mm, lipit cu
mastic de bitum și fixat cu mustăți din sârmă zincată montate în tavan

8. CK01A Ferestre de lemn simple, duble sau cuplate, cu deschiderea obișnuită sau mp
interioară, ci unul sau mai multe canaturi, cu sau fără supralumină, la
construcții de locuințe, social-culturale, industriale etc. inclusiv izolația
hidrofugă și termică, montate pe ghermele existente, la construcții cu înălțime
până la 35 m inclusiv, pentru ferestre cu suprafața tocului până la 1,00 mp
inclusiv

9. CK09A Glafuri, pervazuri, baghete din lemn pentru ferestre sau uși, glafuri până la 30 m
cm lățime montate la ferestre din lemn
10. CK14C Uși metalice confecționate din profiluri de oțel laminat sau tablă îndoită din mp
profiluri din bandă de oțel formate la rece sau din profiluri de aluminiu, inclusiv
armăturile și accesoriile necesare ușilor montate în zidărie de orice natură, uși
metalice în două canaturi, cu suprafața tocului până la 5 mp incluiv

11. CK03A mp
Uși de lemn interioare sau exterioare simple, inclusiv izolația hidrofugă și
termică a tocului, montate pe ghermele existente, interioare din cherestea într-
un canat pe căptușeli

executate manual. din beton monolit sau din mp elemente prefabricate. CK01A Ferestre de lemn simple. în instalații centralizate 5. executat cu pastă de ipsos 13. mp inclusiv grundul. cu mortar de var-ciment marca M 10-T în grosime medie de 2 cm. grile și parapete metalice. montate pe ghermele existente. CH01A m Mână curentă gata confecționată executată din lemn de … cu secțiunea profilată înscrisă într-un dreptunghi de … montată cu șuruburi pentru lemn. în mc A instalații centralizate fără adaos de var 3. cu două straturi de lapte de var (spoieli) 14. stâlpi și tavane. cu deschiderea obișnuită sau mp interioară. execuate manual. cu mortar din var ciment marca M 25-T în grosime medie de 2 cm. în instalații centralizate 7. cu suprafața fin drișcuită 2. baghete din lemn pentru ferestre sau uși. glet de ipsos la pereți. la uși și ferestre 16. social-culturale. executate cu vopsele de ulei în două straturi mp la uși și ferestre 15. într-un strat pe tâmplărie metalică. CP10C mp Glet aplicat pe tencuieli interioare drișcuite sau pe suprafețele elementelor din beton. CN11B Vopsitorii la balustrade. pe trepte brute existente 17. interioare din cherestea într- un canat pe căptușeli . pentru ferestre cu suprafața tocului până la 1. industriale etc. duble sau cuplate. la construcții de locuințe. CK09A Glafuri. pervazuri. inclusiv izolația hidrofugă și termică. inclusiv schela pe capre 4.00 mp inclusiv 8. CZ0207 Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 25-T preparat cu ciment F 25 și mc A var pastă. cu email alchidic mp Parter 1. CZ0206 Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 10-T preparat cu ciment F 25 și mc A var pastă. executate cu email alchidic. pe suprafețe mp de zidărie de cărămidă. CN01A mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn. aplicat manual pe tencuieli interioare drișcuite. CG01E Strat sport pentru pardoseli executat din mortar de ciment marca M 100-T de mp 2 cm grosime. glafuri până la 30 m cm lățime montate la ferestre din lemn 9. inclusiv lustruirea 18. CH10A Trepte și contratrepte (placaje prefabricate) montate pe un strat de 3 cm cu m mortar de ciment. CF01A Tencuieli interioare drișcuite la pereți și stâlpi. pe orice fel de suprafață suport. inclusiv schela pe capre 6. inclusiv izolația hidrofugă și termică a tocului. cu unul sau mai multe canaturi. CF03A Tencuieli interioare drișcuite la tavane plane. CN10C Vopsitorii. la construcții cu înălțime până la 35 m inclusiv. CK03A mp Uși de lemn interioare sau exterioare simple. cu sau fără supralumină. CZ0209 Mortar de ciment pentru tencuieli M 100-T preparat cu ciment M 30.12. montate pe ghermele existente.

IzF15a Strat termoizolant la acoperișuri. executat cu pastă de ipsos 12. în instalații centralizate 3. tavane și pereți cu plăci din vată minerală mp autoportante tip … de 150 mm grosime. CG02D Pardoseli din parchet pe suport existent. stâlpi și tavane. rezemate pe pane metalice sau din beton armat 4. CP10C mp Glet aplicat pe tencuieli interioare drișcuite sau pe suprafețele elementelor din beton. CG11A Pardoseli din plăci de gresie ceramică inclusiv stratul suport de 3 cm mortar mp de ciment marca M 100-T. CI06A mp Placaj din faianță la pereți și stâlpi. executate manual. inclusiv schela pe capre 4. cu două straturi de lapte de var (spoieli) 13. glet de ipsos la pereți. Placare tavan cu ghips-carton mp 5. aplicat manual pe tencuieli interioare drișcuite. fixate cu mortar de ciment marca M 100-T cu adaos de var pastă de circa 2 cm grosime. executat cu pastă de ipsos . CG01E Strat sport pentru pardoseli executat din mortar de ciment marca M 100-T de mp 2 cm grosime. montate pe ghermele existente.10. inclusiv accesoriile metalice de prindere. CF01A Tencuieli interioare drișcuite la pereți și stâlpi. executate cu vopsele de ulei în două straturi mp la uși și ferestre 14. CZ0209 Mortar de ciment pentru tencuieli M 100-T preparat cu ciment M 30. interioare sau exterioare din cherestea în două canaturi pe toc 11. pe orice fel de suprafață suport. cu mortar de var-ciment marca M 10-T în grosime medie de 2 cm. executate cu plăci pătrate sau dreptunghiulare de aceeași culoare așezate simplu 16. inclusiv pervazurile curățate și mp ceruite. în mc A instalații centralizate fără adaos de var 3. cu parchet de stejar sau fag montat la 45°cprin lipire cu aracet. în încăperi cu suprafețe peste 10 mp Mansardă 1. montat direct sub învelitori. CK03D Uși de lemn interioare sau exterioare simple. glet de ipsos la pereți. la încăperi cu suprafața mai mic de 10 mp 15. inclusiv curățirea și spălarea padoselii. aplicat manual pe tencuieli interioare drișcuite. CN01A mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior. inclusiv placarea glafurilor executate cu plăci de aceeași culoare și același format. stâlpi și tavane. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn. inclusiv izolația hidrofugă și mp termică a tocului. pe suprafețe mp de zidărie de cărămidă. CP10C mp Glet aplicat pe tencuieli interioare drișcuite sau pe suprafețele elementelor din beton. CZ0206 Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 10-T preparat cu ciment F 25 și mc A var pastă. cu suprafața fin drișcuită 2.

cu două straturi de lapte de var (spoieli) 5. în mc A instalații centralizate fără adaos de var Finisaje exterioare 1. la construcții de locuințe. CN01A mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior. CZ0209 Mortar de ciment pentru tencuieli M 100-T preparat cu ciment M 30. cu email alchidic mp . într-un strat pe tâmplărie metalică. CN01A mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior. CB47A Schelă metalică tubulară pentru lucrări pe suprafețe verticale până la 30 m mp înălțime inclusiv 2. ci unul sau mai multe canaturi. pentru ferestre cu suprafața tocului până la 1. CG11A Pardoseli din plăci de gresie ceramică inclusiv stratul suport de 3 cm mortar mp de ciment marca M 100-T. executate cu email alchidic. executate cu vopsele de ulei în două straturi mp la uși și ferestre 10. lipite cu mastic bituminos și fixate cu mustăți de sârmă zincată montate în tavan 3. executate cu vopsele de ulei în două straturi mp la uși și ferestre 6. CI06A mp Placaj din faianță la pereți și stâlpi. social-culturale. grile și parapete metalice. interioare din cherestea într- un canat pe căptușeli 8. montate pe ghermele existente. pe orice fel de suprafață suport. CN10C Vopsitorii. din plăci din polistiren celular tip obișnuit sortiment C sau tip ignifugat tip B având grosimea 48 mm. la încăperi cu suprafața mai mic de 10 mp 11. executate cu plăci pătrate sau dreptunghiulare de aceeași culoare așezate simplu 12. pe orice fel de suprafață suport. inclusiv placarea glafurilor executate cu plăci de aceeași culoare și același format. cu sau fără supralumină. CK03A mp Uși de lemn interioare sau exterioare simple.00 mp inclusiv 7. industriale etc.6. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn. inclusiv izolația hidrofugă și termică. inclusiv izolația hidrofugă și termică a tocului. duble sau cuplate. CK01A Ferestre de lemn simple. la uși și ferestre 7. cu deschiderea obișnuită sau mp interioară. CN11B Vopsitorii la balustrade. la construcții cu înălțime până la 35 m inclusiv. mp inclusiv grundul. montate pe ghermele existente. IzF27a Strat de protecție la termoizolație peste plăci de polistiren celular. fixate cu mortar de ciment marca M 100-T cu adaos de var pastă de circa 2 cm grosime. inclusiv curățirea și spălarea padoselii. IzF13a mp Strat termoizolant la pereți. cu o peliculă mp de 2 mm grosime de mortar de aracet 4. cu două straturi de lapte de var (spoieli) 9. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn.

05+1.10)+2*0.81 mp Hol S=10.10+0.99 30. cu mortar de var-ciment marca M 10-T în grosime medie de 2 cm.20+2.15 Magazie L=3.10*0.25+3. CZ0209A Mortar de ciment pentru tencuieli M 100-T preparat cu ciment M 30.25+4. zidărie de blocuri mici de beton sau din blocuri de beton celular autoclavizat.00) 14.1) 26.41 mp marca M 100-T de circa 2 cm grosime Garaj S=30. 43.30-0.00*2.10*(2.41)*0. plinte 53.20+1.50+2.75 9. CG01E Strat sport pentru pardoseli executat din mortar de ciment marca M 100-T de 2 Err:522 mp cm grosime.41+65.25+6. PREESTIMATION CASA 1 D+P+M Inside and outside Finishings Finisaje interioare Nr.25+1.00+1.25).00) 9.00 m Hol L=5.25+3.38 mp (2*2.25+3.99 mp Magazie S=9.00)-(1.25-(1.10) Magazie S=(2.05 mc 5.25+4.10*(2.10+2*1.10+1.10+1.51 mp de beton.99 mp Magazie S=9.00+2.10)+0. executate manual.75 mp Beci S=13.25+1.00+3.25+3.10)+2*0.25-(1.25-(2. CF01C Tencuieli interioare drișcuite la pereți și stâlpi.00+2.81 13.00+3.86 10.00) 11.00) m 18. CG19A Pardoseli de ciment sclivisite.025+1.50+1.00*2. pe suprafețe 82.025+1.00+1. cu suprafața fin drișcuită Garaj S=30.75 9.00+3.86 mp 3.20+2.01 0.00+6.02 Plinta V=53. executate cu mortar de ciment marca M 100-T. în instala ții 2.025+0.99 30.62 mc V=(65. articol Demisol 1.81 13.00-(1. la perete Garaj L=5.02)*(3.86 mp 2.86 10.02)*(5.10+0.20*2.10*(2.25+3.25+3.50+1.50 m Beci L=3. inclusiv schela pe capre Garaj S=(2.025+0.45 m orizontale de 10 cm înălțime.45*0.67 mc centralizate fără adaos de var Pardoseli 2. pe strat suport existent din mortar de ciment 65.10+2.25+6.00+6.81 mp Hol S=10.80 m 4.30-0.17 mp 5 .75 mp Beci S=13.25+3. Simbol Denumire Cantitate UM crt. CG20C Plinte și scafe sclivisite.

CK09A Glafuri.50+2.00*2. montate pe ghermele existente.00*2.10)+2*0.10+2.25).00*2. inclusiv armăturile și accesoriile necesare ușilor montate în zidărie de orice natură.25+4.10*(2. baghete din lemn pentru ferestre sau uși.025+1.25+3. CK14C Uși metalice confecționate din profiluri de oțel laminat sau tablă îndoită din 9. pervazuri. interioare sau exterioare din cherestea într-un canat.50+1.30-0.02)*(3. la construcții cu înălțime până la 35 m inclusiv.41 mp C sau tip ignifugat sortiment B având grosimea de 48 mm.10) 31.24 mp profiluri din bandă de oțel formate la rece sau din profiluri de aluminiu.02)*(5.00*2.00+3.99 30. cu deschiderea obi șnuită sau 0.81 13. din plăci din polistiren celular tip obișnuit.51*0. cu suprafața tocului până la 5 mp incluiv Garaj S=2*2.00 mp inclusiv Garaj S=2*0.10+2*1.75 9.20*2. social-culturale.72 mp Hol S=(2.00*2. CF10C 191.02)*(5.62 mp 6. montate pe ghermele existente. CK01A Ferestre de lemn simple.86 mp 8. cu sau fără supralumină.30 mp Glet aplicat pe tencuieli interioare drișcuite sau pe suprafețele elementelor din beton. sortiment 65. Beci S=(2.25+4.25+6.10 mp 12. inclusiv izolația hidrofugă și termică a tocului. pe toc Magazie S=1. glafuri până la 30 1. duble sau cuplate.90 mp 9.10 2.00+2.80 m cm lățime montate la ferestre din lemn Garaj L=2*0.90 1.00+6. uși metalice în două canaturi. inclusiv izolația hidrofugă și termică.90*0.30 mp Uși de lemn interioare sau exterioare simple. industriale etc. lipit cu mastic de bitum și fixat cu mustăți din sârmă zincată montate în tavan Garaj S=30.05+1.65 mc 7.10+1.50 0.00+2. glet de ipsos la pereți.30-0.25)-(1.25)-(1.10 9.10)+0.20+2.86 10.00+2.00*2. cu unul sau mai multe canaturi. executat cu pastă de ipsos Garaj S=(2.10+1.80 m 10.02 1.025+0. pentru ferestre cu suprafața tocului până la 1.20*2.10) 6 .10+0.10 mp Beci S=1.25+3.10 mp Hol S=1. aplicat manual pe tencuieli interioare drișcuite.10*(2.99 mp Magazie S=9. la construcții de locuințe.24 mp 11.10+0. în instalații centralizate V=82. CZ0206A Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 10-T preparat cu ciment F 25 și 1.10*(2.81 mp Hol S=10. stâlpi și tavane.90 mp interioară.75 mp Beci S=13.10+1.38 mp (2*2.10*(2.10 2.10+0. IzF14a Strat termoizolant la tavane. CK03B 6.10)+2*0.65 mc var pastă. 43.10)+0.10 2.30-0.10) 24.25+1.

00*2.1) 26.25)-(1. inclusiv schela pe capre Living S=29.30-0.46 mp (1.00+2.10*(2.25+3.10)+0. pe suprafețe 146.00) Bucătărie S=(2. într-un strat pe tâmplărie metalică. cu mortar de var-ciment marca M 10-T în grosime medie de 2 cm.10+1.17 mp Beci S=(2.00*2.00+0.10)*2. CZ0206A Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 10-T preparat cu ciment F 25 și 2.10+0.5*0.10)+0.62 mp Tavane S=65. executate cu email alchidic. Magazie S=(2.60+0. execuate manual.30)+0.5*40% 0.00+3.65+0.30+1.50+2.00+2. în instalații centralizate V=146.02)*(3.10)+0. inclusiv schela pe capre Living S=(2.10)+0.375+2.02)*(3.75 29.25+2.95+1.10*(2.10) 15.30 mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior.70+2.72 mp +0.70*2.10)*2. 30.90+2.25+3.20+1.10*(2.80*2.00+2.30+0.10*(2.10*(0.10)+0.125+2.75+2.00+1.00+6.00)-(1.80*2.65+0. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn.76*0. S=(2.40+0.60+0.55 mp inclusiv grundul.30-0.5*50% 7.02)*(2. cu două straturi de lapte de var (spoieli) 14. executate cu vopsele de ulei ….10+1.00)+0.00+1.60*0.60+1.30)+0.05+1.80+2.60+0.00+2.25+3.76 8.30-0.10)+0.60)+0.10+1.10+2.10*(2.70+2.25+0.93 mp prefabricate.41 13.00*2.00+3.65+0.10+0.90+0.50+1. CN01A 191.10+0.00*2.50+1.50)*1.5 11.10) 24. CN10C Vopsitorii.10 ) 2.19 mp (0.10*(2. executate manual.30+2.10+0.42 mp la uși și ferestre Ferestre S=2*(0.00*2.10*(0. 51.65+0.02)*(5.00*2.25+4.40)+0.25+2.88 mp 15. pe orice fel de suprafață suport.40+2.10*(2.94 mc var pastă.70*2.10*(2. CF03A Tencuieli interioare drișcuite la tavane plane.925+3.10) Hol+Deb.00*0.90*0.10*(2. 11.41 65.76 mp de zidărie de cărămidă.90*2.87 mp (1.54 mp Uși S=3*(1.25).94 3.72 mp Hol S=(2.95+1.25 mp 7 .05+3.25).10*(2.02)*(2.10) Cămară S=(2.25 2.38).10*(2.75 mp Bucătărie S=8.02)*(3.10+0.20*2. la uși și ferestre Uși S=2*(2.9*2.80+2.10) 31.80*2.76 mp Cămară S=2.30+0. CF01A Tencuieli interioare drișcuite la pereți și stâlpi.02 2.60)+0.10) 28.53 mp +0.10+0.25+4.20*1.30 )+0.25)-(1.30+0.02)*(3.10) WC S=(2.30+1. în două straturi 8.125)-(0.13)-(0.25+3. din beton monolit sau din elemente 53.60+. cu mortar din var ciment marca M 25-T în grosime medie de 2 cm.10+1.90+2.10*(1.90*2.10*(2.10+0.00+2.10+0.65+0.00+1.35+0.00+2.02)*(5.75+1. 20.55 mp Parter 1.00+1.50+5.

00*2. baghete din lemn pentru ferestre sau uși. la construcții de locuințe. cu unul sau mai multe canaturi. în două straturi 21. CK09A Glafuri.5 mp Ferestre S=(2. inclusiv izolația hidrofugă și termică a tocului. CK01A Ferestre de lemn simple. interioare sau exterioare din cherestea într-un canat.10)+(0.70*2.80*2.58 mp Glet aplicat pe tencuieli interioare drișcuite sau pe suprafețele elementelor din beton. cu sau fără supralumină. montate pe ghermele existente. social-culturale. pentru ferestre cu suprafața tocului peste 2.96 mp 6.94 8 .82 Uși S=(9.60)+(1.00 mp inclusiv Ferestre S=(0. cu două straturi de lapte de var (spoieli) 12.41 mp Uși de lemn interioare sau exterioare simple.14 mp termică a tocului.00 m 8. glet de ipsos la pereți. stâlpi și tavane. în instalații centralizate V=53. la construcții cu înălțime până la 35 m inclusiv.48 mp 4. duble sau cuplate.58 mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior. cu deschiderea obi șnuită sau 0.20*1.60*0.00 m cm lățime montate la ferestre din lemn Living L=2.41+4. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn. CK01C Ferestre de lemn simple.90*2.90*2. cu deschiderea obi șnuită sau 7.80*2. pe orice fel de suprafață suport.48 9.5*50% 16.08 mc var pastă. montate pe ghermele existente. la construcții de locuințe.69 3.76 mp la uși și ferestre Ferestre S=8.04 S=(0.08 interioară. industriale etc. CZ0207A Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 25-T preparat cu ciment F 25 și 1.14)*2.65 mp Tavane S=53. CK03B 9. interioare sau exterioare din cherestea în două canaturi pe toc S=(1.19 81.69 mp Hol+Deb.10) 9.93*0. duble sau cuplate.60) 0.04*1. inclusiv izolația hidrofugă și termică. CN01A 135. WC S=3. cu sau fără supralumină.14 mp 10. CF10C 135. S=9.00*0. CK03D Uși de lemn interioare sau exterioare simple.46+30.40) 7.93 53. la construcții cu înălțime până la 35 m inclusiv. executat cu pastă de ipsos Pereți Living+Hol+Debara=51.08 7.41 mp 9. inclusiv izolația hidrofugă și termică.10)+(1. glafuri până la 30 2.30) 4. industriale etc.00 2.30)+(0. pe toc 8.00)+(2. pervazuri. social-culturale.02 1. montate pe ghermele existente. pentru ferestre cu suprafața tocului până la 1.96 mp interioară. aplicat manual pe tencuieli interioare drișcuite. executate cu vopsele de ulei …. montate pe ghermele existente. cu unul sau mai multe canaturi.00*2.30)+(0.5*40% 4. inclusiv izolația hidrofugă și 4.08 mc 5.93 mp 11.

38 14.01 mp cm grosime.02)*(3..10*(0.65+0.00+1. cu mortar de var-ciment marca M 10-T în grosime medie de 2 cm. la încăperi cu suprafața mai mare de 10 mp Bucătărie S=(2. inclusiv stratul suport de 3 cm mortar 53.25+2.10*(2.20*1.25).10)+0.60+0. CI06B 65.10+0.60+1... CG11A Pardoseli din plăci de gresie ceramică .97 mp 2 Dresing S=13.01*0.70+2. fixate cu mortar de ciment marca M 100-T cu adaos de var pastă de circa 2 cm grosime. în instala ții 1. cu suprafața fin drișcuită Dormitor S=14.60*0.97 10.22 17.60+.63 mp Baie S=7.69 mp Hol+Deb. CG01E Strat sport pentru pardoseli executat din mortar de ciment marca M 100-T de 2 64.02)*(2. S=9.125)-(0.48 9.87 mp (1.28 mc centralizate fără adaos de var V=64.75 29.38 mp 1 Dormitor S=10.81 7.10*(2.25+0.40+0. inclusiv curățirea și spălarea padoselii.69 3.81 mp Hol S=17.65+0.70*2.13)-(0. CZ0209A Mortar de ciment pentru tencuieli M 100-T preparat cu ciment M 30.72 mp +0.80+2.70*2.25 2.48 mp Mansardă 1.76 mp Cămară S=2.10) Cămară S=(2.10*(0.90+2.60+0.95+1.05+3.10+0.10+0.60)+0. pe suprafețe mp de zidărie de cărămidă.00*0.13. inclusiv schela pe capre Dormitor mp 1 Dormitor mp 2 Dresing mp Baie mp 9 .925+3.9*2.95+1..00+0.10*(2.70+2.10*(2.53 mp +0.63 13.25 mp WC S=3.80*2.22 mp 2.10*(1.25+2.60)+0. inclusiv placarea glafurilor executat cu plăci . executate cu plăci pătrate sau dreptunghiulare de aceeași culoare așezate simplu Living S=29.02)*(2. executate manual.93 mp de ciment marca M 100-T.40)+0.10+2.40+2. 20. CF01A Tencuieli interioare drișcuite la pereți și stâlpi.10+0.10) WC S=(2.75 mp Bucătărie S=8.10) 15.00+1.10) 14.02 1. de aceeași culoare și același format.60+0.10)+0.20+1.28 mc 3.65+0.11 mp Placaj din faianță la pereți și stâlpi.10) 28.125+2.76 8.

la construcții de locuințe.00 mp inclusiv 9. în instala ții mc centralizate fără adaos de var Finisaje exterioare 1. tavane și pereți cu plăci din vată minerală mp autoportante tip … de 150 mm grosime. CK03A mp Uși de lemn interioare sau exterioare simple. CP10C mp Glet aplicat pe tencuieli interioare drișcuite sau pe suprafețele elementelor din beton. industriale etc. cu o peliculă mp de 2 mm grosime de mortar de aracet 10 . CZ0209A Mortar de ciment pentru tencuieli M 100-T preparat cu ciment M 30. Hol mp 4. fixate cu mortar de ciment marca M 100-T cu adaos de var pastă de circa 2 cm grosime. stâlpi și tavane. executate cu vopsele de ulei în două straturi la mp uși și ferestre 12. aplicat manual pe tencuieli interioare drișcuite. la încăperi cu suprafața mai mic de 10 mp 13. inclusiv izolația hidrofugă și termică. CB47A Schelă metalică tubulară pentru lucrări pe suprafețe verticale până la 30 m mp înălțime inclusiv 2. cu deschiderea obi șnuită sau mp interioară. pentru ferestre cu suprafața tocului până la 1. IzF27a Strat de protecție la termoizolație peste plăci de polistiren celular. cu două straturi de lapte de var (spoieli) 11. cu sau fără supralumină. montate pe ghermele existente. CZ0206A Mortar de var-ciment pentru tencuieli marca M 10-T preparat cu ciment F 25 și mc var pastă. CE18A Astereală la învelitori sau la doliile învelitorilor din țiglă și azbociment executtă mp din scânduri de rășinoase 7. din plăci din polistiren celular tip obișnuit sortiment C sau tip ignifugat tip B având grosimea 48 mm. inclusiv izolația hidrofugă și termică a tocului. IzF13a mp Strat termoizolant la pereți. executate cu plăci pătrate sau dreptunghiulare de aceeași culoare așezate simplu 14. duble sau cuplate. CK01A Ferestre de lemn simple. IzF15a Strat termoizolant la acoperișuri. ci unul sau mai multe canaturi. montate pe ghermele existente. pe orice fel de suprafață suport. interioare din cherestea într- un canat pe căptușeli 10. CI06A mp Placaj din faianță la pereți și stâlpi. montat direct sub învelitori. rezemate pe pane metalice sau din beton armat 6. inclusiv placarea glafurilor executate cu plăci de aceeași culoare și același format. inclusiv curățirea și spălarea padoselii. executat cu pastă de ipsos 8. CN01A mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior. la construcții cu înălțime până la 35 m inclusiv. glet de ipsos la pereți. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn. în instalații centralizate 5. social-culturale. CG11A Pardoseli din plăci de gresie ceramică inclusiv stratul suport de 3 cm mortar de mp ciment marca M 100-T. inclusiv accesoriile metalice de prindere. lipite cu mastic bituminos și fixate cu mustăți de sârmă zincată montate în tavan 3.

cu email alchidic mp Casa scării demisol+parter+mansardă 1. CN01A mp Zugrăveli interioare și exterioare executate simplu la interior sau exterior. într-un strat pe tâmplărie metalică. grile și parapete metalice. CN11B Vopsitorii la balustrade. grile și parapete metalice. inclusiv lustruirea 3. cu două straturi de lapte de var (spoieli) 5. CN11B Vopsitorii la balustrade. pe orice fel de suprafață suport. mp inclusiv grundul. CN09A Vopsitorii pe tâmplărie de lemn. CN10C Vopsitorii. cu email alchidic mp 4. CH10A Trepte și contratrepte (placaje prefabricate) montate pe un strat de 3 cm cu m mortar de ciment.4. executate cu vopsele de ulei în două straturi la mp uși și ferestre 6. CH01A m Mână curentă gata confecționată executată din lemn de … cu secțiunea profilată înscrisă într-un dreptunghi de … montată cu șuruburi pentru lemn. pe trepte brute existente 2. la uși și ferestre 7. 11 . executate cu email alchidic.