Three Ships BackPack

eenvoudig en efficiënt

Dit is vanaf nu mogelijk! Three Ships biedt met de Three Ships BackPack de oplossing voor deze problemen. Met de Three Ships BackPack is het mogelijk voor studenten om het Digitaal Portfolio op iedere gewenste computer te bekijken! De Three Ships BackPack is dé tijd- en kostenbesparende oplossing voor de opslag van het Digitaal Portfolio van Three Ships N@Tschool!

Wat zijn de mogelijkheden van de Three Ships BackPack?
Bekijk en bewerk het Digitaal Portfolio overal
Met behulp van de Three Ships BackPack kan het Digitaal Portfolio bekeken worden, zonder dat de student is ingelogd in de omgeving. Door het gebruik van de Digitale Portfolio Viewer kan het Portfolio in de eigen vertrouwde Three Ships N@Tschool! omgeving bekeken worden.

BackPack werkt op iedere computer
De Three Ships BackPack werkt op iedere computer met een USB poort. Een Internetverbinding en het inloggen in Three Ships N@Tschool! is vanaf nu niet nodig om het Digitaal Portfolio te raadplegen.

Ready-to-use
Om het Digitaal Portfolio te bekijken hoeft er geen speciale software geïnstalleerd te worden. De student kan direct aan de slag want, de Three Ships BackPack is 'ready-to-use’.

Opslag
Naast de opslag van het Portfolio kan de Three Ships BackPack ook gebruikt worden voor het opslaan van andere media zoals MP3-bestanden, Office-documenten en andere bestandsformaten. Dit maakt de Three Ships BackPack tot een veelzijdig en efficiënt opslag apparaat.

Hergebruik
Iedere student kan zelf de meest recente versie van zijn of haar Three Ships N@Tschool! Digitaal Portfolio downloaden naar de Three Ships BackPack. Op deze manier blijft het Portfolio de gehele onderwijscarrière up-to-date en kan na het verlaten van de onderwijsinstelling ‘meegenomen’ worden.

Eigen logo
De Three Ships BackPack kan geleverd worden met uw eigen logo (maximaal 3 kleuren). Hierdoor is het een mooie aanvulling op het lesmateriaal van uw onderwijsinstelling.Tevens wordt de Three Ships BackPack door deze toevoeging een leuk aandenken voor de student. Een handige tool die zeker zal aanspreken!

Eigen documenten meeleveren
Op de Three Ships BackPack kunnen ook documenten van de instelling meegeleverd worden. Zo kan bijvoorbeeld vooraf de digitale studiegids op de Three Ships BackPack geplaatst worden. Het uitdelen van papieren documenten wordt hierdoor overbodig.

De voordelen op een rijtje
• • • • • • Three Ships N@Tschool! Digitaal Portofolio kan op iedere computer gebruikt worden Vertrouwde Three Ships N@Tschool! omgeving Kostenbesparend Tijdbesparend Ready-to-use Eenvoudig en efficiënt!

Meer informatie
Voor meer informatie over de Three Ships BackPack kunt u contact opnemen met één van onze account managers. Three Ships enterprises telefoon (010) 285 99 66 info@threeships.nl Bezoek ook eens de volgende websites! http://www.threeships.nl http://gebruikersvereniging.natschool.nl