Gebruikershandleiding

Parrot MINIKIT Slim / Chic
Nederlands

Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding

1

.......................................................................................................................................... 6 Een oproep ontvangen ........................................................ 11 Hotline ....... 4 De menu’s van de set oproepen ...................................................................................................................................................................................................................... 9 De PARROT MINIKIT Slim / Chic updaten ............................................................................... 5 De telefoonfunctie gebruiken ....................................................................................................... 6 Het telefoonboek gebruiken.................. 8 Het volume van een gesprek regelen ......................................................... 5 Uw Bluetooth telefoon /PDA koppelen ............................................................................................. 6 Gebruik van de Bis functie ................................................. 7 Gebruik van de dubbele oproep toets ........................................................................................................................................ 7 Discrete modus gebruik ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ 7 Gebruik van de DTMF functie .......... 9 Gesproken namen opnemen .................................................................................................................. 2 Inleiding ........ 12 Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 2 ........... 4 De Parrot MINIKIT Slim / Chic opladen ................... 8 De spraakherkenningfunctie gebruiken .......................... 4 De handsfree-set installeren ..... 9 Telefoneren via spraakherkenning ................ 3 Eerste ingebruikneming ......................................................................................................................................................................................................................................................................................................Inhoudsopgave Inhoudsopgave ...................................... 6 Een oproep starten ..................................................................................................................

Inleiding De Bluetooth technologie maakt audio. Door de uitermate intuïtieve interface vergeet u dat hij. niet alleen in de auto.en datacommunicatie mogelijk via een radioverbinding op korte afstand. zodra hij in de buurt komt van uw Bluetooth telefoon. Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 3 . Parrot heeft zijn jarenlange ervaring in Bluetooth technologie benut om u een innoverend systeem te kunnen bieden: de Parrot MINIKIT Slim / Chic. hij past zich aan iedere omgeving aan en u kunt hem gemakkelijk in uw jaszak meenemen. Dankzij deze slanke vormgeving kan hij overal worden gebruikt. automatisch de verbinding hiermee tot stand brengt. De Parrot MINIKIT Slim / Chic is een draagbare Bluetooth handsfree-kit met een slank design en vloeiende lijnen. U kunt hem aan de zonneklep van de auto bevestigen of op tafel zetten. maar ook thuis of op het werk.

4 Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding . gaat de LED uit. De sigarenaansteker oplader van de Parrot MINIKIT Slim /Chic is alleen geschikt voor gebruik in de auto./ mini-USBkabel op uw pc aansluiten. > Zodra het opladen beëindigd is. U kunt hier voor de sigarenaansteker van uw auto gebruiken of u kunt de Parrot MINIKIT Slim / Chic met de meegeleverde USB.Eerste ingebruikneming De Parrot MINIKIT Slim / Chic opladen • Voordat u de Parrot MINIKIT Slim / Chic voor het eerst in gebruik neemt. • Wanneer de accu bijna leeg is. moet hij worden opgeladen. > De rode LED die zich naast de mini-USB-aansluiting bevindt. gaat branden om aan te duiden dat het laden aan de gang is. De handsfreeset installeren • Een clip om de Parrot MINIKIT Slim / Chic aan de zonneklep te bevestigen is meegeleverd om de Parrot MINIKIT Slim / Chic als handsfree-set in de auto te kunnen gebruiken. • U kunt uw Parrot MINIKIT Slim / Chic ook thuis gebruiken door hem gewoon op een vlak oppervlak te plaatsen. laat het apparaat een serie pieptonen horen.

U kunt maximaal 5 apparaten koppelen. Navigeer in de menu’s door de draaiknop te draaien en bevestig uw keuzes door een druk op de groene toets of op de draaiknop. Als u een zesde telefoon koppelt. rubriek ‘Support’). laat het apparaat een pieptoon horen. Als u uw telefoon voor het eerst met de Parrot MINIKIT Slim / Chic gebruikt. Nadat de koppeling tot stand is gebracht. Toets « 1234 » in op uw telefoon. Start op uw Bluetooth telefoon de functie Bluetooth randapparaten zoeken (zie de han dleiding van uw telefoon of kijk op onze website www. Als de twee apparaten elkaar eenmaal wederzijds hebben gedetecteerd. • • Druk op de draaitoets in het midden om de menu’s op te roepen. meldt de Parrot MINIKIT Slim / Chic dat de ‘koppeling succesvol’ is. U moet het geheugen wissen door 3 seconden lang tegelijk op de groene en de rode knop te drukken. meldt de set ‘geheugen vol’. Dit wist eveneens alle bijbehorende telefoonnummers en gesproken namen. waneer deze u dit vraagt. Selecteer «Parrot MINIKIT Slim / Chic». 2. Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 5 .com. • Uw Bluetooth telefoon /PDA koppelen Voordat u de Parrot MINIKIT Slim / Chic met uw telefoon kunt gebruiken. drukt u op de rode toets of wacht u enkele seconden. 1. 3.parrot. Om het menu te verlaten.De menu’s van de set oproepen Druk 2 seconden op de rode knop om de Parrot MINIKIT Slim / Chic aan te zetten. moet u eerst de verbinding tussen de twee apparaten tot stand brengen. > Zodra de twee apparaten gekoppeld zijn. moet u de twee apparaten eerst koppelen. is het voortaan niet meer nodig deze handeling uit te voeren.

doet u het volgende: 1. 2. drukt u op de groene knop. moet u eerst de verbinding met uw telefoon/PDA tot stand brengen. Selecteer het contact en druk op de scrollknop. Het telefoonboek gebruiken Bij vele telefoons wordt het telefoonboek van uw telefoon automatisch met de Parrot MINIKIT Slim / Chic gesynchroniseerd. In het hoofdmenu van de Parrot MINIKIT Slim / Chic selecteert u Contacten ontvangen. Zie de gebruiksaanwijzing van uw telefoon om te weten wat de procedure is voor het verzenden van contacten via Object Push. Druk op de scrollknop om het hoofdmenu te openen en selecteer Telefoonboek.De telefoonfunctie gebruiken Voordat u de telefoonfunctie van uw Parrot MINIKIT Slim / Chic kunt gebruiken. Als uw telefoon deze automatische synchronisatie niet toelaat. Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 6 . De naam van de contactpersoon wordt uitgesproken als het nummer van deze persoon is opgenomen in het telefoonboek van de met de Parrot MINIKIT Slim / Chic verbonden telefoon. ► Zie het gedeelte Uw Bluetooth telefoon /PDA koppelen verbinden voor meer informatie. 2. Om de oproep te weigeren. drukt u meteen op de rode knop. • • Als u de oproep wilt aannemen. Druk als u uitgesproken bent op de rode knop om de oproep te beëindigen. Een oproep ontvangen Een inkomend gesprek wordt gemeld door een beltoon. kunt u met behulp van Object Push uw contacten van de telefoon naar de Parrot MINIKIT Slim / Chic overbrengen: Hiervoor gaat u als volgt te werk 1. Een oproep starten • Als de contactpersoon die u wilt bellen in het telefoonboek van de met de Parrot MINIKIT Slim / Chic verbonden telefoon staat.

Gebruik van de Druk de groene toets van de Parrot MINIKIT Slim / Chic twee seconden in om het laatste gedraaide nummer op te roepen. • Gebruik van de De Parrot MINIKIT Slim / Chic kan gelijktijdig twee oproepen beheren op voorwaarde dat uw telefoon deze functie bezit. Druk op de groene toets van de hands-free kit of de telefoon om van een oproep naar de andere over te schakelen.• Als de contactpersoon die u wilt bellen niet in het telefoonboek van de met de Parrot MINIKIT Slim / Chic verbonden telefoon staat. Om de oproep opnieuw naar de kit over te schakelen. U bent automatisch verbonden met de wachtende oproep. Druk op de groene toets van de Parrot MINIKIT Slim / Chic. drukt u opnieuw op de groene toets. Druk op de rode toets van de Parrot MINIKIT Slim / Chic om het lopende gesprek stop te zetten. oproep toets • Om het tweede gesprek te aanvaarden 1. > De oproep wordt automatisch naar de telefoon overgeschakeld. U kunt eveneens rechtstreeks het gesprek beëindigen van uw telefoon. 3. > De eerste oproep wordt automatisch opgeschort. 2. Bis functie Discrete modus gebruik • Als u een oproep op uw telefoon wilt overschakelen. Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 7 . U kunt eveneens deze oproep rechtstreeks van uw telefoon weigeren. zet uw auto dan op een geschikte plaats stil en start de oproep vanaf uw telefoon. • Om de tweede oproep te weigeren Druk op de rode toets van de Parrot MINIKIT Slim / Chic. drukt u op de groene toets van uw Parrot MINIKIT Slim / Chic. Raadpleeg de dubbele documentatie van uw mobiele telefoon voor meer informatie.

> « 0 » wordt uitgesproken door de handsvrije kit.2. > Het volume wordt opgeslagen voor de volgende gesprekken.Gebruik van de De Parrot MINIKIT Slim / Chic verzendt DTMF in gesprek om uw voicemail te beheren bij voorbeeld.3.9.# of *. Hiervoor gebruikt u de scrollknop. Druk op de scrollknop om het DTMF-menu te openen. Hiervoor: DTMF functie 1. Druk op de scrollknop om deze DTMF naar uw telefoon te zenden.5. Gebruik de scrollknop om uw DTMF te selecteren uit de volgende mogelijkheden: 0.6. Het volume ingesteld met de Parrot MINIKIT Slim / Chic werkt alleen voor de hands-free kit.1. Het volume van een gesprek regelen Tijdens een oproep kunt u met de Parrot MINIKIT Slim / Chic het volume van het gesprek regelen.8.7. 2.4. 3. Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 8 . Deze instellingen worden niet bewaard in uw telefoon.

U kunt er ook een type nummer aan toevoegen: «bel ‘Paul’ ‘kantoor/werk’». Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 9 . «‘Paul’ bellen ‘huis/thuis’» of «‘Paul’ ‘mobiel/GSM’». Om dit te doen drukt u op de scrollknop en selecteert de optie Gesproken naam toevoegen. U kunt een oproep starten door middel van verschillende combinaties van sleutelwoorden. > Er klinkt een geluidssignaal om u te melden dat de procedure voor spraakherkenning is gestart. 2. of alleen «Paul».De spraakherkenningfunctie gebruiken Voor u de spraakherkenningfunctie van uw Parrot MINIKIT Slim / Chic gebruikt. ► Zie het gedeelte Uw Bluetooth telefoon /PDA koppelen verbinden voor meer informatie. kunt u hiervoor een nieuwe voice tag opnemen. Spreek het sleutelwoord « bellen » uit gevolgd door de naam van de persoon die u wilt bellen. Is dit niet het geval. wordt de oproep naar deze persoon automatisch gestart. • Gesproken namen opnemen Na synchronisatie of verzending door Object Push wordt aan al uw contacten automatisch een gesproken naam (voice tag) toegevoegd in de MINIKIT Slim / Chic. moet u eerst uw telefoon / PDA ermee koppelen. «‘Paul’ bellen». > Als het spraakcommando goed begrepen is. dan vraagt de handsfree-kit om bevestiging. U hoeft dus niet zelf voor ieder contact een gesproken naam op te nemen om deze via spraakherkenning te kunnen bellen. Maar als de MINIKIT Slim / Chic de naam van een van uw contacten verkeerd uitspreekt. • Telefoneren via spraakherkenning Deze functie is slechts beschikbaar als uw contacten van tevoren in de handsfree-kit zijn opgenomen. Druk op de groene knop om het procedure voor spraakherkenning te starten. Voorbeelden: «bel ‘Paul’». 1.

3. Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 10 . «bel» of «bellen» te zeggen. > De oproep naar de contactpersoon wordt nu gestart. Bevestig door «ja».

> U kunt nu de scrollknop loslaten. > U kunt nu de Reset knop loslaten. voordat u de updatebestanden via USB overbrengt: 1. Druk gelijktijdig op de scrollknop en op de Reset knop op de achterkant van de Parrot MINIKIT Slim / Chic. Laat de scrollknop los. Druk gelijktijdig op de scrollknop en op de Reset knop op de achterkant van de Parrot MINIKIT Slim / Chic. Als er een probleem is. Ga als volgt te werk. kunt u de Parrot MINIKIT Slim / Chic opnieuw opstarten. kunt u de software van uw Parrot MINIKIT Slim / Chic via USB updaten. 2. Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 11 . Hiervoor doet u het volgende: 1. Laat de Reset knop los. 2.De PARROT MINIKIT Slim / Chic updaten Om te zorgen dat uw Parrot MINIKIT Slim / Chic compatibel wordt met een groter aantal telefoons.

Frans. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u00 tot 18u00 (GMT +1): Europa : [+33] (0) 1 48 03 60 69 (gesproken talen: Engels. U kunt contact opnemen met e-mail of per telefoon. Spaans en Duits) Italië : [+39] 02 59 90 15 97 Spanje : [+34] 902 404 202 UK : [+44] (0)870 112 5872 Duitsland : 0900 172 77 68 VS : [+1] (877) 9 PARROT (gratis nummer) China : [+ 86] (0)2164 601 944 Parrot MINIKIT Slim / Chic – Gebruikershandleiding 12 .Hotline Onze hotline staat tot uw beschikking om u te helpen.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful