You are on page 1of 5

Calea IUBIRII / Love's Pathway by Carnelian Sage

Traducere si adaptare Ion RADU-TOMSA

Stare de iubire este o necesitate absolută, dacă doriți să fiti conectat la domeniul energiei, care este responsabil
pentru îndeplinirea dorințelor, inclusiv pentru vindecarea bolilor şi viciilor. Calitatea de „a fi iubitor”, generata de
„starea de iubire” autentica nu este același lucru cu dragostea, si nici nu are acelasi efect.

[ Aici poti afla raspunsul la intrebarea: „De ce Legea Atractiei nu functioneaza pentru tine?” Vezi si „ The Big
Secret”, n.trad. I R-T]

S-ar putea spune ca multi dintre oamenii cei mai „iubitori” pe care i- ati cunoscut vreodată, cu greu obtin
manifesta dorințele lor sau trăiesc o viață bună. Este important să rețineți că doar pentru că unii oamenii par a fi
iubitoari, nu înseamnă că sunt în armonie cu domeniul energiei (divine). Ei pot afişa aspectul exterior al iubirii, dar
este posibil ca starea si comportamentul lor iubitoar sa fie motivate de nesiguranță, teamă, o nevoie disperată de
a fi iubit, milă, manipulare, sau de a avea control asupra altora, pentru a atrage reciprocitate, sau a câștiga o
favoare sau o serie de alte lucruri, care nu au nimic de-a face cu iubirea autentica. Există, de asemenea, unele
persoane care sunt „maestri” in afișarea vizibilă de generozitate și bunătate, pe care poate le fac pentru admirația
și aplauzele oamenilor - și sa nu fie rezultatul născut din iubirea adevărată. Apoi, desigur, sunt si cei care sunt
fundamental iubitori, dar spiritul lor este predominant de gândurile si emotiile care le consuma energia prin
rusine, furie, vinovăție, teamă, frustrare, resentimente sau judecata. În toate aceste cazuri, individul „pare” a fi
iubitor, sau face eforturi pentru a fi iubitor, fara a fi cu adevarat asa. Aceasta este cauza adevarata pentru care
„Legea Atractiei” nu functioneaza pentru el, iubirea autentica fiind veriga lipsa in toate „cererile” lor trimise
Cosmosului, Cerului, lui Dumnezeu Creatorul sau cui crede ca ar putea raspunde dorintelor lui!

Cel mai bun mod de a vă conecta la domeniul energetic și elimina obstacolele din calea gradul de conștientizare a
prezenței „iubirii în sine” (adevarate) este de a face următorul exercițiu de meditatie-rugaciune (n.n. I R-T):

1) Inchide ochii si respira adanc de 3 sau 4 ori, în timp ce spuni (cu credinta) următoarele: „Eu sunt expresia plină
de iubire a lui Dumnezeu. La fel cum Dumnezeu este iubire, așa si eu sunt iubire”.

tot în mintea ta. spune "Mulțumesc" (fapt care permite sentimentului de recunoștință și apreciere să te inunde.) Rămâi în această stare de a fi iubire adevarata pentru câteva minute. lumii. simtita. dar trezește în tine sentimente pe care nu ai stiut sa le fi avut. sa te vindece cu Duh Sfant).2. spune "Te iubesc" ( soptit sau doar în mintea ta). imaginând cum iubirea din tine radiază spre exteriorr ca o sferă de energie vibratoare care curge afară peste toți oamenii." După câteva momente spune mental. Se va amplifica. Sau puteți alege să faceți doar un ciclu . soțul .) Adu in minte o imagine a cuiva drag. mai multe cicluri. probata. și măsura în care poti iubi o altă ființă umană cu adevărat. spune în tăcere pentru tine. generate în tine. traita . Puteți repeta procesul. care . acest lucru permite ca din „tăcerea” mintii tale să se elimine toate gândurile și sentimentele străine în curs de pregătire pentru fi produse. pentru ca apoi. în succesiune. esti expresia plina de iubire a lui Dumnezeu. Universului. Apoi. Vei afla secretele din inima ta. Poate vi se pare dezarmant de simplu. 4." Apoi.) Când respiri adânc de 3 sau 4 ori. sa le trimiti tuturor oamenilor. imaginați-vă punand brațele în jurul acelei persoane într-o îmbrățișare iubitoare si. poti ajunge la esenta suprema. dragostea pe care o ai deja fata de cei dragi și poti crea o legătură profundă între tine și ei. *Permite-mi să te „plimb” prin diferitele etape ale exercițiului și vei afla ceea ce se realizează in fiecare pas. Retine trairea acestui sentiment de iubire pentru a îi permite să se răspândească în întreaga intreaga ta fiinta. 1. Efectul profund al exercițiului de mai sus poate fi de la inceput destul de accentuat. Puteți face. "eu simt dragostea. trecând la fiecare membru al familiei dumneavoastră. ținând în minte imaginea unei alte persoane iubite. prietena sau alte persoane semnificative pentru tine. tot în acel timp. care cuprinde lumea și Universul.ținand în gând mintea imaginea persoanei care va provoacă în mod natural și puternic sentimentele cele mai puternice de dragoste. de asemenea. ca ființă umană. 3. urmand acelasi algoritm. Acest lucru ar putea fi un membru al familiei. Pe măsură ce contempli adevărul că tu. în cele din urmă. așa cum fac eu. sa te curete. un prieten.) În timp ce traiesti acest sentiment de iubire. "mă simt fiul lui Dumnezeu Creatorul.

Știința kinetoterapiei aplicate [ pionierat prin Dr. prefigurand o îmbrățișare iubitoare sau o dezmierdare blânda. dezinteresat). Veți simți o dezmembrare a închisoarii auto-impuse de mândria și emoțiile ego-ului bazate pe resentimente. ca ai deschis ușa lui Dumnezeu prin iubire. Acesta vă permite să încercați/ probaţi sentimentele de dragoste cu care sunteți deja familiarizat și să le puteti utiliza ca un catalizator pentru a accesa dimensiunile mai profunde care locuiesc în tine. în același timp. se cristalizeaza clar ceva în tine.) Atunci când aveți în minte imaginea cuiva / ceva / pe care il iubesti. ai iubit pe cineva fără condiție sau așteptări de reciprocitate." În această etapă. frică. îndoială.spre dimensiunile emoționale și spirituale. 3.fapt ce te aseaza în afara de ta și iţi transcende ego-ul.ai „cheia” iubirii autentice . care a găsit expresia completă. George Goodheart] în a doua parte a secolului 20. Când spui. Asta pentru ca in acel moment. Mulți dintre noi răspundem la simtul tactil . arată prin testarea musculară care stimuli cresc puterea in anumiți mușchi. Când vă imaginați brațele în jurul persoanei. Stimuli emotionali. cum ar fi imaginarea cineva pe care il iubesti (neconditionat. cel mai profund sentiment de iubire este declansat atunci cand aud sau spun cuvintele "Te iubesc. ii spui.) Când iti spui "I Feel Love". provoacă un răspuns muscular puternic în comparație cu stimuli negativi sau neutri.sfidează orice descriere. nu ezitați să adăugați tot ce este că face să ai sentimente profunde de iubire. "il simt pe Dumnezeu" apare o schimbare în gradul de conștientizare si iti dai seama ca ai gasit cheia .natura iubirii adevărate. lăcomie sau ură. in acest moment te concentreazi doar pe un iubirea ta. ingrijorare.prin urmare. . în tăcere."gaura de vierme" . Diferite persoane au diferite cai care declanșează si ii determina pe acestia sa aiba sentimente profunde de iubire. "Te iubesc" faci ca sentimentul de iubire să se răspândească prin întreaga voastră ființă. Pentru alții. 2. Aceasta este faza emoțională a exercițiului. în timp ce alți stimuli fac ca aceiași mușchii să slăbească. aceasta iti pune imediat corpul într-o stare de putere. Acest act de a iubi o altă ființă umană va permite sa va detaști în mod spontan de identificare cu ego-ul.

) Când rămâi în starea de „a fi iubire” și o imaginezi radiind spre exterior.ai viziunea spirituală pentru a vedea cine ești cu adevărat și descoperi capacitatea ta de a iubi fără margini. " Există mai multe moduri de a ajunge la acea legătură conștientă cu domeniul energiei (divine). care va face posibila îndeplinirea dorințelor inimii tale. combinată cu performanța prin practici spirituale tradiționale. ridici frecvența de vibrație. "Mulțumesc". În timp ce experimentezi acest sentiment euforic de „a fi conectat”. in câteva minute. Este un sentiment sublim. ore sau zile . după cum urmează: "Auto. Acum vă conectați la domeniul energiei (divine) de la care totul provine. starea se va perpetua si va devini "altitudinea de croazieră normală" din viața ta.realizarea înseamnă atunici cand am facut conștient o legătură cu Sursa Adevarata de existenta. inclusiv manifestarea dorințelor tale! 4. urmează o cale bazata spiritual pe programul celor 12 pasi. un moment pasager. folosind cele 12 etape propuse de către Grupul Alcoolicilor Anonimi (și îmbrățișat de către alte grupuri. sau atunci când se confruntă cu o epifanie spirituală sau o experiență religioasă. cum ar fi Narcomanii Anonimi.este calea spre spiritul "mare".sau.realizare menționata de Swami Paramananda. Mulți oameni sunt capabili de a „prinde” acest context imediat . Asta este atunci când minuni încep să se întâmple și te confrunți cu ideea de auto . De multe ori este nevoie de o viata de agonie spirituală și suferință. ceea ce înseamnă că te-ai realiniat cu domeniul (Legea Universala a Iubirii).atunci când acestea sunt într-o stare modificata de constiinta.Când spui. cei mai mulți oameni care s-au vindecat de alcoolism. astfel încât să devină în cele din urmă intalnirea vibrationala cu domeniul energiei. După ce am făcut această conexiune. poate. Recuperarea a milioane de oameni din maladia incurabilă data de alcoolism." .o expresie de recunoștință profundă și apreciere . ireal că totul este bine în lume. Într-adevăr. Legătură conștientă cu domeniul energiei se poate întâmpla într-o fracțiune de secundă. de exemplu. nimic nu mai poate merge prost. Când te vei trezi la realizarea deplină ca esti iubire. dacă chiar daca este doar o scurta perioadă. ca ai acces la toată înțelepciunea din univers. și practici „Exercițiul Iubirii” în mod regulat. Jucători Anonimi și Overeaters Anonim) atribuie vindecarea lor unei transformari a conștiinței prin ceea ce numesc o "experiență spirituală. și nimic nu te impiedica sa stabilesti o cale permanenta de a te întâlni cu succesul.

Notă: Alegeti „ Calea Iubirii”. intr-una plina de energi pozitiva a iubirii Fie ca zi cu zi sa aveti înțelepciune.Experiența spirituală implică. doar adevărurile spirituale ale programului celor 12 pasi au fost în măsură să le realizeze cu succes. Dacă ați aruncat doar pietricele. pace! Google Traducere pentru companii:Translator ToolkitInstrumentul de traducere a site-urilor webGlobal Market Finder . vindecare. o mai mare putere decât ei insisi o au. iubire. numit pur și simplu 8366 – intentia noastra este a transforma planeta suprasaturata de energie negativă. nu vor exista valuri capabile de a propulsa spre tine ce-ti dorește inima. doar „calea iubirii” le permită să ajungă la țărmurile tale. Trebuie să constati ca nici medicina. Pentru putere și îndrumare. în funcție de dorințele inimii tale. nici gândurile pozitive și sentimente asociate.apariția bruscă într-o mai mare conștientizare. vizualizarea. Când ați aruncat un cristal de iubire în oceanul de viață. undele pe care le creați se vor întoarce la tine în valuri. printre altele. respect. afirmațiile. nici alta ramură a științei moderne. precum și orice alte tehnici predate în prezent în legătură cu „Legea Atractiei” nu vor putea inlocui vreodată puterea de manifestare a adevărurilor spirituale conținute în acest document. nu au fost capabile de a realiza recuperarea si insanatosirea de alcoolism. vă invit să va alăturati unui nou grup pe Facebook. De asemenea. este nevoie de rugăciune in fiecare zi și de meditație pentru a îmbunătăți contactul conștient cu Dumnezeu. Conștienta legăturii cu domeniul „energiei prin iubire” este o metoda accelerată . care scurtează semnificativ timpul necesar pentru a manifesta dorintele. recunostinta. cea mai intunecata din istoria omenirii. nici psihiatria.