You are on page 1of 11

Articolul nehotărât: un, o Articolul nehotărât: un, o

Sintaxă și gramatică . J3 Sintaxă și gramatică . J3

O Un

Articolul nehotărât: un, o Articolul nehotărât: un, o
Sintaxă și gramatică . J3 Sintaxă și gramatică . J3

O Un

J3 O Un . o Articolul nehotărât: un. J3 Sintaxă și gramatică . o Articolul nehotărât: un. J3 O Un Articolul nehotărât: un.Articolul nehotărât: un. o Sintaxă și gramatică . o Sintaxă și gramatică . J3 Sintaxă și gramatică .

J3 Sintaxă și gramatică . J3 O Un Articolul nehotărât: un. o Sintaxă și gramatică . J3 Sintaxă și gramatică . o Articolul nehotărât: un. o Articolul nehotărât: un.Articolul nehotărât: un. o Sintaxă și gramatică . J3 O Un .

J3 Sintaxă și gramatică . J3 O Un Articolul nehotărât: un. J3 Sintaxă și gramatică . o Sintaxă și gramatică . J3 O Un . o Articolul nehotărât: un. o Sintaxă și gramatică . o Articolul nehotărât: un.Articolul nehotărât: un.

J3 Sintaxă și gramatică . o Articolul nehotărât: un. J3 Este . o Sintaxă și gramatică . J3 O UN Articolul nehotărât: un.Articolul nehotărât: un. J3 Sintaxă și gramatică . o Articolul nehotărât: un. o Sintaxă și gramatică .

Articolul nehotărât: un. J3 Este O UN 6 . o Sintaxă și gramatică .

Articolul nehotărât: un. o Sintaxă și gramatică . J3 Este UN 7 . J3 Este O Articolul nehotărât: un. o Sintaxă și gramatică .