You are on page 1of 4

CASE STUDY - LISTING RM1.

2 JUTA DALAM MASA 3 HARI

Pengenalan

Terima kasih kerana download dan sudi baca case study ini. Di dalam case
study ringkas ini saya akan kongsikan bagaimana saya mendapatkan listing
berharga RM1.2 juta dalam masa 3 hari sahaja. Case study ini hanya
mempunyai 4 muka surat. Jadi saya harap anda baca sampai habis ya.

Sebelum kita bermula, nama saya Zhafir Razak. Saya seorang perunding
hartanah berdaftar dengan agensi hartanah di Bandar Sri Permaisuri.

Saya bukan otai, bukan pakar (baru setahun dalam karier perunding
hartanah) tetapi teknik ini telah saya gunakan dan terbukti berjaya dapatkan
listing.

Ini adalah case study dari pengalaman saya sendiri. Bukan rekaan...

Jika anda nak tahu teknik apa yang saya gunakan, teruskan membaca...

Saya blast pada satu-satu nombor (Pada masa itu saya belum jumpa aplikasi blast auto) Di dalam setiap sms / whatsapp saya mulakan dengan nama gelaran mereka. Apa yang saya lakukan mudah sahaja.apa ada di tangan anda sekarang? Di waktu ini ? Yang sentiasa anda bawa ke mana-mana? Yang anda tak boleh hidup tanpa nya? hehe.. ahli-ahli keluarga dan bos-bos lama. Rugi jika anda tak guna leads ini. Melalui apa yang saya ada masa itu iaitu beratus-ratus contact number. Teknik yang saya telah guna pakai ialah teknik blast sms / whatsapp.. Dan salah satu leads tersebut ialah hartanah bernilai RM1. Apa ada di dalam smartphone anda? Contacts! Ya contacts number..... Contact number kenalan-kenalan saya. Smartphone!!. Apa anda akan buat jika terima mesej terlalu general? Pernah dapatkan promosi macam-macam barang di hantar melaui sms / whatsapp? Apa anda buat pada sms tersebut? Delete sms tersebut bukan? Jadi untuk blast sms / whatsapp ini ada seninya.2 juta di Bangi.APA ADA DI TANGAN?? Jawab soalan ini. .. Prospek suka personal touch. saya taip satu skrip dan save dalam notepad dan kemudian saya blast kepada semua contact nombor saya. Mari saya kongsi skrip blast sms. Dan hasilnya dalam masa 3 hari saya dapat leads owner nak jual dan saya terus set appointment. Nampak lebih genuine dan personal. Tekaan anda tepat. Bukan main blast membuta tuli ya..

. Prospek tak suka anda menjual pada mereka. Jadi setiap msg ada nama mereka..SKRIP BLAST SMS / WHATSAPP (ini skrip yang saya gunakan. Sebuah agensi hartanah berdaftar. 2.. Kalau ada kawan-kawan atau family yang nak jual atau beli property boleh hubungi saya di 019-1234567 ya.) ============================================== Salam.. Servis saya bantu jual. Attach namecard saya.mereka tak suka dpt mesej seolah-olah anda blast pada semua. Terima kasih Zhafir Razak Perunding Hartanah ======================================= Ringkas sahaja. Orang suka rasa special. Saya under agensi XYZ. Alhmdulillah ramai yang respon dan paling best dapat listing RM1.”.. Cuma ayat di tukar.. Ayat tak menjual direct. Selepas blast saya attached kan namecard saya. Indirectly macam tak menjual pada mereka) .2 juta dari ex-bos saya :) Apa yang bezakan saya dengan promosi orang lain? Orang lain jual barang.Yang bezanya ialah: 1. Ayat saya “kalau ada kawan-kawan dan family. saya jual servis? Apa yang beza kan? Masih menjual. beli dan sewa property.Jadi ayat saya seolah-olah meminta pertolongan mereka (sebenarnya nak offer servis pada mereka.. < nama contact> Saya sekarang jadi Real Estate Negotiator... Personal touch. Kemudian saya tunggu respon.

3.. Saya respon pada prospek pantas. Jika anda belum pernah cuba teknik ini. (kalau tak tahu kena belajar ya. Segala pertanyaan prospek saya reply on the spot. Dari segi fee dan procedure jual atau beli. boleh mula hari ini. Jadi jangan abaikan teknik ini! Mudah-mudahan bermanfaat Saya doakan anda berjaya dan sukses dalam bidang hartanah.zhafirrazak. Servis terbaik. Boleh jimat masa. Zhafir Razak Ren Founder . Copy paste sahaja skrip saya dan blast pada contact anda. cuma perlu jadi lebih baik sedikit sahaja dari ejen lain. Setuju ke setuju? Saya harap case study ini memberi input baru dan berguna kepada anda. Saya guna konsep leads generation. Ingat! Di dalam contact smartphone anda terdapat lubuk leads owner dan buyer.wang dan tenaga anda. Baca di sini Kumpul 700+ leads owner hartanah sebulan.www.com P/s: Anda nak belajar kumpul database owner dan buyer tak? Saya ada sediakan satu artikel sauklisting hartanah. Best.) Kita tak perlu jadi terbaik. .