You are on page 1of 3

APTITHLON

APTITUDE PAPER
BY-CHANDAN GUPTA(1501ME18)

"Girl Crush” - Little Big Town - Lyrics


I've got a girl crush
Hate to admit it but
I got a hard rush
Ain’t slowing down
I got it real bad
Want everything she has
That smile and that midnight laugh
She's giving you now

Pre-Chorus:
I want to taste her lips
Yeah, cuz they taste like you
I want to drown myself
In a bottle of her perfume
I want her long blond hair
I want her magic touch
Yeah, cuz maybe then
You'd want me just as much
I've got a girl crush
I've got a girl crush

I don't get no sleep


I don't get no peace
Thinking about her
Under your bed sheets
The way that she's whispering
The way that she's pulling you in
Lord knows I've tried
I can't get her off my mind

Pre-Chorus:

I've got a girl crush


Hate to admit it but
I got a hard rush
It ain’t slowing down.

Q 1) Consider a village man moving from one village to another and he have one fox, one hen, a bag of
grains.In the route there was a river so he take a boat which can bear only that village man and one
thing out of three thing that he carry. He have to take all three things across the river. Condition is that
fox and hen, hen and grain should not be left together on either side of the river otherwise fox will eat-
up hen or hen will eat-up grains. Also given fox didn’t eat grains so they can be left together. Now
minimum no of times he has to travel across the river so that he can take all three things successfully
from one side of river to other side?

A) 3 B) 5 C) 7 D) 9

Q 2) If the expression E<J<=H>Z, H<=Y, and E>F are true, then probability of correctness of which
conclusion according to given conditions is less than 1?

A) F<=Y B) Y>E C) F<=H D) F>=Z

Q 3) What should come next in the following letter series?

AABABCABCDABCDEABCDEFABCDEFGABCD_

A) A B) C C) E D) G

Q 4) If ‘+’ stands for division, ‘/’ stands for multiplication, ‘*’ stands for the subtraction and ‘-‘stands for
addition. Which of the following equations is correct? I

A) 18/6-7+5*2 = 20 B) 18+6/7*5-2 = 18

C) 18*6+7/5-2 = 16 D) 18/6*7+5-2 = 22

Q 5) In the adjoining figure, ABCD is a square. E is the midpoint of CB. AF is drawn perpendicular to DE. If
the side of the square is 2016 cm then the length of FB is____?

A) 2016 B) 2015 C) 2018 D) 2017

Q 6) If amit ranks 25th from the top and 16th from the bottom in a examination. How many students are
there in the class?

A) 38 B) 41 C) 40 D) 39

Q 7) consider the olympiad which currently you are giving ‘APTITHLON’ is coded as ‘KQMHUGQLA’ then
the word ‘OLYMPIADS’ will be coded as?

A) HDJXHJSJS B) DIMYLOASP C) PMZOJBCT D) PFBIQKVHO

Q8) All the faces of the cube are painted with yellow colour. Then it is cut in to 64 equal small cubes.
How many small cubes will be formed having no face coloured?

A) 4 B) 8 C) 16 D 32
Q9) A strong murderer is condemned to death. He has to choose among three rooms which are kept
locked for 3 years. First room is full of raging fire with unlimited fuel, second room is full of bloddy
terrorists from ISIS, third room contain a savage hound. Which room would be safer for him?

A) No room is safer B) 1st C) 2nd D) 3rd

Q10) Find the missing number in the adjoining figure?

A) 5 B) 9 C) 11 D) 13

ANSWER KEY

1-C, 2-D, 3-C, 4-B, 5-A, 6-C, 7-D, 8-B, 9-D, 10-B

Related Interests