You are on page 1of 17

Introducere

c. Dacă oricare articol este deteriorat sau lipseşte. având un design deosebit. Pachetul trebuie să conţină următoarele articole: y Notebook y Ghid de pornire rapidă y Adaptor c./c.a. utilitare şi funcţia opţională de recuperare etc. drivere. şi cablu de alimentare pentru c.Introducere Felicitări pentru decizia de a deveni un utilizator al acestui notebook. Suntem mândri să spunem utilizatorilor noştri că acest notebook este testat în mod amănunţit şi garantat de reputaţia noastră în ceea ce priveşte fiabilitatea şi satisfacţia clientului. De asemenea. y Geantă (opţional) y Disc cu aplicaţii ce conţine versiunea completă a manualului de utilizare.a. vă rugăm contactaţi imediat furnizorul dvs. 2 . Acest notebook splendid de ultimă generaţie vă va oferi o experienţă încântătoare şi profesională în utilizarea lui. păstraţi cutia şi ambalajele în caz că veţi fi nevoit să transportaţi unitatea în viitor. ™ Desfacerea ambalajului În primul rând desfaceţi cutia de carton şi verificaţi cu atenţie toate articolele.

™ Privire de ansamblu asupra produsului Această secţiune oferă descrierea elementelor de bază ale notebook-ului. Vedere cu monitorul deschis Figura de prezentare cu monitorul deschis şi descrierea de mai jos vă vor ajuta să treceţi în revistă zona principală de lucru a notebook-ului dvs. Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că notebook-ul prezentat în această secţiune poate varia faţă de modelul cumpărat de dvs. Vă va ajuta să cunoaşteţi mai multe despre aspectul exterior al acestui notebook înainte de utilizare. 3 . Figurile prezentate aici sunt doar pentru referinţă.

Š Luminează galben când este selectat modul nVidia Optimus. Š Acest notebook poate avea preinstalat un utilitar pentru jocuri. Cameră Web Š Camera web încorporată poate fi utilizată pentru fotografiere. Microfon intern Există un microfon încorporat iar funcţia lui este similară cu a microfonului.Introducere 1. compatibil opţional. înregistrare video sau conferinţe şi pentru orice alte aplicaţii interactive. LED-ul butonului de pornire / LED-ul modului GPU Š Luminează alb când este pornită alimentarea notebook-ului şi este selectat modul UMA GPU. 4. Š Indicatorul LED al camerei web. Butonul de pornire / LED-ul butonului de pornire / LED-ul modului GPU Butonul de Pornire Š Utilizaţi butonul de alimentare pentru pornirea şi oprirea notebook-ului. Cu ajutorul acestor taste. + care le oferă utilizatorilor o soluţie surprinzătoare şi Dragon Gaming eficientă în redarea jocurilor. situat lângă camera web devine alb când funcţia este activată. Taste de Lansare rapidă [Fn] Utilizaţi tastele [Fn] de pe tastatură pentru a activa aplicaţiile şi uneltele specifice. 4 . Š LED-ul se stinge când notebook-ul este oprit. LED-ul se stinge când funcţia este dezactivată. 5. folosiţi ambele butoane Fn şi F4 pentru a Definit de deschide indexul [Instant Play: Play Key Setting (Acţiune utilizator (opţional) instantanee: Setare taste joc)] pentru a defini butonul de lansare rapidă pentru lansarea unei anumite aplicaţii. 2. Dragon Gaming Center (Centrul de jocuri Dragon). utilizatorii pot lucra mai eficient. Bară de sunet Oferă un sunet de înaltă calitate fiind compatibilă cu funcţia Hi-Fi şi sistemul stereo. Următoarele taste vor fi funcţionale în Sistemul de Operare numai cu aplicaţia SCM instalată. 3. Center (Centrul Š Când Dragon Gaming Center (Centrul de jocuri Dragon) de jocuri Dragon) sau este preinstalat. Tastatură Tastatura integrată oferă toate funcţiile unei tastaturi de dimensiuni obişnuite. Š Utilizaţi butonul de alimentare pentru a reporni notebook-ul din starea de repaus.

utilizaţi butoanele Fn şi F4 pentru a lansa aplicaţia stabilită. După realizarea setării. ajustată în Dragon Gaming Center. pentru a verifica starea dispozitivului. iar apoi apăsaţi tasta F5 + în mod repetat pentru a comuta între diferitele moduri de ECO Engine economisire a energiei oferite de ECO Engine sau pentru (Economisire Energie) a dezactiva această funcţie în mod recurent. Š Apăsaţi şi ţineţi apăsată tasta Fn. Š Apăsaţi şi ţineţi apăsată tasta Fn. de asemenea. Š Consultaţi pictograma de comutare în Mod avion din [Start/ Setări/ Modificare setări PC/ Reţea/ Mod avion] de pe desktop. Š Din motive ce ţin de siguranţa zborului. iar apoi apăsaţi tasta F6 pentru activarea cameră web. 5 . iar apoi apăsaţi tasta F7 pentru a comuta între modurile Sport / Confort / Green şi pentru a schimba nivelul de performanţă. în cazul în care Dragon Gaming Center (Centrul de jocuri Dragon) nu este instalat sau este şters. se recomandă să activaţi întotdeauna funcţia Airplane Mode (Mod avion) + Mod avion atunci când zburaţi cu avionul. iar apoi apăsaţi tasta F10 în mod repetat pentru a activa sau a dezactiva recurent Modul avion. Š Această funcţie va fi activată numai atunci când este + Shift conectată alimentarea de la reţea şi setarea implicită este modul Sport. Această setare poate fi. utilizaţi cele două butoane Fn şi F4 pentru a lansa aplicaţia Definit de utilizator. În cazul în care utilizatorii nu definesc acest buton. utilizaţi butoanele Fn şi F4 va redeschide indexul pentru [Instant Play: Play Key Setting (Acţiune instantanee: Setare taste joc)] Š Totuşi. Apăsaţi din nou pentru a o + Cameră web dezactiva. Š Apăsaţi şi ţineţi apăsată tasta Fn. Š Apăsaţi şi ţineţi apăsată tasta Fn.

Introducere Taste generale [Fn] Š Creşteţi nivelul de luminozitate al tastaturii LED. 6 . Touchpad Acesta este dispozitivul de indicare al notebook-ului. + Š Reduceţi nivelul de luminozitate al tastaturii LED. + 6.

este deconectat. Š Indicatorul LED se stinge când această funcţie este WLAN (WiFi) dezactivată. LAN fără fir (WiFi) Š Acest indicator LED este galben atunci când funcţia Wireless LAN (WiFi) este activată. Š LED-ul acumulatorului se stinge când este complet încărcat sau când adaptorul de c. 7 . Bluetooth (opţional) Š Indicatorul LED Bluetooth este alb când funcţia Bluetooth este activată. Š Indicatorul LED se stinge când această funcţie este Bluetooth dezactivată. LED de stare Acumulator Stare Š Străluceşte alb când acumulatorul se încarcă. Š Cereţi sfatul distribuitorului local pentru cumpărarea unui tip de acumulator echivalent recomandat de producător. Š Clipeşte continuu roşu-maroniu când acumulatorul nu se poate încărca fiind recomandată înlocuirea acestuia cu un acumulator nou./c.Vederea părţii din faţă 1.c.a.

Num Lock Luminează alb când este activată funcţia Num Lock. dacă este necesar.Introducere Š Notă: Funcţiile enumerate aici pot fi acceptate opţional în funcţie de modelul cumpărat de utilizatori. Š LED -ul se stinge atunci când sistemul este oprit. asiguraţi-vă că indicatorii led WLAN şi Bluetooth se sting când vă aflaţi în zbor. 8 . Stare de repaus Š Intermitent alb când sistemul este în Starea de repaus. Hard Disc/ Dispozitiv unitate optică în uz Alb intermitent când sistemul accesează unitatea hard disc sau unitatea optică. Caps Lock Luminează alb când este activată funcţia Caps Lock. Š Contactaţi distribuitorul local pentru informaţii suplimentare cu privire la conexiunea fără fir. Š Avertisment: Din motive ce ţin de siguranţa zborului.

Conectorul de alimentare Pentru a conecta adaptorul c.c. hard discurile sau camerele video şi oferă mai multe avantaje prin transferul de date de mare viteză.0 USB 3.a. Contactaţi distribuitorul local pentru informaţii suplimentare şi corecte şi reţineţi că este posibil să se modifice cardurile de memorie suportate fără notificare prealabilă.0 (Secure Digital). Ventilator Ventilatorul are scopul de a răci sistemul. Porturi USB 3. 4. furnizează viteze ridicate de interfaţă pentru conectarea diverselor dispozitive./c. 2. Cititor de card Cititorul de carduri încorporat poate accepta carduri SD4. Capătul cablului are o buclă mică care permite întregului cablu să fie încolăcit în jurul unul obiect fix. NU blocaţi circulaţia aerului în apropierea ventilatorului. precum dispozitivele de stocare. cum ar fi o masă grea sau alt echipament similar.Vederea părţii din dreapta 1. un USB de mare viteză. securizând în acest fel notebook-ul în acel loc. şi a furniza curent notebook-ului. care permite utilizatorilor blocarea notebook-ului cu o cheie sau dispozitiv mecanic cu PIN ataşat printr-un cablu de metal cauciucat. 5. 3. Blocare Kensington Acest notebook este prevăzut cu un orificiu de blocare Kensington.0. 9 .

Introducere 6. conectaţi alimentarea c. Orificiu pentru resetarea acumulatorului Dacă sistemul computerului dumneavoastră se blochează. 10 .a. puteţi utiliza o agrafă pentru hârtie îndreptată pentru a o introduce în acest orificiu şi pentru a reseta notebook-ul. Notă: După resetarea sistemului computerului. la prima pornire a notebook-ului.

Ventilator Ventilatorul are scopul de a răci sistemul. portul Mini-DisplayPort poate fi utilizat pentru a transfera imagini pe afişaje cu o interfaţă VGA. Conectorul HDMI HDMI (Interfaţă Multimedia de Înaltă Definiţie) este un nou standard de interfaţă pentru PC-uri. 4. Porturi USB 3. NU blocaţi circulaţia aerului în apropierea ventilatorului. 3. afişaje şi dispozitive electronice de uz comercial care acceptă video standard. hard discurile sau camerele video şi oferă mai multe avantaje prin transferul de date de mare viteză. DVI sau HDMI. 6. Mini-DisplayPort Portul Mini-DisplayPort este o versiune la scară redusă a DisplayPort. plus sunet digital pe mai multe canale pe un singur cablu.Vederea părţii din stânga 1.0. 5.0/ Port USB Super Charger Portul USB Super Charger oferă o funcţie mai rapidă de încărcare pentru dispozitivele Apple atunci când notebook-ul este în modul oprit. Port USB 3. folosind un adaptor adecvat. furnizează viteze ridicate de interfaţă pentru conectarea diverselor dispozitive.0 USB 3. 2. 11 . Conector RJ-45 Conectorul 10/100/1000 Ethernet este utilizat pentru conectarea unui cablu LAN pentru conexiuni de reţea. îmbunătăţit şi de înaltă definiţie. un USB de mare viteză. precum dispozitivele de stocare.

Microfon Š Utilizată pentru un microfon extern.Introducere 7. prevăzut pentru transmiterea audio digitală către difuzoare externe prin intermediul unui cablu cu fibră optică. de asemenea. Ieşire căşti/ ieşire SPDIF Š Utilizată pentru difuzoare sau căşti. Š Conectaţi aici difuzoarele frontale. Š Conectaţi difuzoarele centru şi bas aici. 12 . Š Conectaţi aici difuzoarele spate. Conectorul S/PDIF este. Intrare Š Utilizată pentru un dispozitiv audio extern. Conectori Port Audio Oferă un sunet de înaltă calitate fiind compatibil cu sistemul stereo şi cu funcţia Hi-Fi.

13 . Ventilator Ventilatorul are scopul de a răci sistemul. 2. Difuzor bas Difuzorul bas este destinat reproducerii frecvenţelor audio joase cunoscute sub numele de başi. NU blocaţi circulaţia aerului în apropierea ventilatorului.Vedere din partea de jos 1.

Caracteristici fizice Dimensiuni 418.5” HDD / mSATA SSD 14 .7 A Tip acumulator 6-elemente Acumulator RTC Da Stocare (articolele enumerate aici se pot modifica fără notificare prealabilă) Format HDD/ SDD 2.a.5 (L) x 287 (A) x 21.5V Intrare: 100~240V. 19. 150W. Vă rugăm verificaţi Specificaţiile detaliate la distribuitorii locali. 50~60Hz Ieşire: 19.5 V 7. Produsele efectiv vândute sunt diferite în funcţie de zone.c.8 (Î) mm Greutate 2.Introducere ™ Specificaţii Specificaţiile se pot modifica fără o înştiinţare prealabilă.6 kg (cu acumulatorul cu 6 elemente) Procesor Tip procesor Intel® Haswell Quad Core Procesor suportat Procesor Intel® Quad Core Cip de nucleu Cip de nucleu Intel® seria Lynx Point HM8 Memorie Tehnologie DDR3L 1333/ 1600 MHz Memorie DDR3L SO-DIMM X 2 sloturi Maxim Până la 16 GB Alimentare Adaptor c./c.

Port de comunicare LAN 10/ 100/ 1000Mb Ethernet LAN Wireless Acceptat Bluetooth Acceptat Afişaj Tip LCD Monitor Full HD de 17.0) Cardurile de memorie acceptate se pot modifica fără notificare prealabilă. Ieşire HDMI Acceptat Ieşire DisplayPort Acceptat Funcţia Multi-Display Acceptat (Afişaje multiple) Cameră Web Aparat foto FHD CMOS Acceptat 15 .0) Intrare microfon x1 Intrare x1 Ieşire căşti x 1 (ieşire S/PDIF acceptată) RJ45 x1 HDMI x1 Mini-DisplayPort x2 Cititor de card x 1 (SD4.Port I/O USB x 4 (versiunea 3.3" Luminozitate controlată de tastele rapide ale K/B Video Grafică Grafice discrete NVIDIA GeForce + Grafice UMA Intel HD Cu NVIDIA Optimus acceptat VRAM GDDR5 Depinde de modelul pe care l-aţi achiziţionat.

Introducere Audio Difuzor intern Bară de sunet + 1 bas Volum sunet Reglat cu tastele rapide ale tastaturii şi prin SW Software & BIOS Încărcare de pe flash USB încărcare de pe dischetă USB. numai în DOS BIOS Acceptă încărcare rapidă Altele Compatibilitate WHQL Orificiu blocaj Kensington x1 16 .

2. Informaţiile furnizate aici au doar rol de referinţă şi pot fi modificate fără notificare prealabilă. Asiguraţi-vă că modul avion este setat pe dezactivat (OFF).Activare fără fir 1. Când modul avion este setat pe activat (ON). 4. 1. 5. 3. Identificaţi pictograma Setări de pe desktop şi faceţi clic pe ea. 2. 17 . funcţiile Wi-Fi şi Bluetooth vor fi dezactivate simultan. Desfăşuraţi selecţiile Mod avion din Reţea. Intraţi pe pagina principală Setări PC prin apăsarea pe Modificare setări PC. Uitaţi-vă la LED-ul de stare pentru a verifica starea dispozitivului. Activaţi/dezactivaţi funcţia Wi-Fi sau Bluetooth prin glisarea barei de comutare a funcţiei.