You are on page 1of 9

Test4actual help you pass any IT exam

Exam : 98-366

Title : Microsoft MTA Networking


Fundamentals

Version : Demo

http://www.test4actual.com

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -1- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam

Question: 1
Identify whether the given statement is true or false. "In a bus topology, when a computer transmits
its data, the signals travel in both directions on the bus until they reach both ends."
A. False
B. True
Answer: B

Question: 2
Identify whether the given statement is true or false.
"A switch passes data based on the MAC address."
A. True
B. False
Answer: A

Question: 3
The ____ layer provides access to the network for applications and certain user functions. It displays
incoming information and prepares outgoing information for network access.
A. Transport
B. Network
C. Physical
D. Session
E. Data -link
F. Application
Answer: F

Question: 4
Which of the following utilities will produce the output as shown in the image below?

A. PING
B. NETSTAT

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -2- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam
C. TRACERT
D. NBTSTAT
Answer: A

Question: 5
Which of the following is a function of a WINS server on a network?
A. Assigning virtual memory to the server.
B. Assigning IP addresses.
C. Converting host names to domain names.
D. Converting NetBIOS names to IP addresses.
E. Assigning computer names.
Answer: D

Question: 6
Which of the following services is required in a routed network to communicate with the DHCP
server on another segment?
A. DHCP
B. RIS
C. DNS
D. DHCP relay agent
E. WINS
Answer: D

Question: 7
Which of the following utilities will produce the output as shown in the image below?

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -3- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam

A. NBTSTAT
B. IPCONFIG
C. PING
D. NETSTAT
Answer: B

Question: 8
In the FDDI network, each network node is connected to a central cabling nexus called a ____.
A. Concentrator
B. Gateway
C. Repeater
D. Transceiv er
E. NIC
F. Bridge
Answer: A

Question: 9
Which of the following devices is required for remotely accessing the network through PSTN lines?
A. Hub
B. Bridge
C. Switch
D. Modem

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -4- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam
E. Gateway
F. Router
Answer: D

Question: 10
PRI, a form of ISDN, can provide transmission rates of up to ____.
A. 1.544Mbps
B. 16Kbps
C. 128Kbps
D. 64Kbps
Answer: Pending

Question: 11
Which of the following standards uses twisted pair cabling?
A. 10Base5
B. 10BaseT
C. 100BaseSX
D. 100BaseFX
Answer: B

Question: 12
Which of the following statements is true regarding VLAN?
A. It increases the number of interfaces available to the network.
B. It is applied in case of RIP routing.
C. It configures permissions across the network.
D. It enables the user to map port number.
Answer: A

Question: 13
Identify whether the given statement is true or false. "In a segmented network, the router prevents broadcasts from being
transferred from one segment to another."
A. True
B. False
Answer: A

Question: 14
Which of the following functions is not performed by a router?
A. Internetwork communication
B. Broadcast forwarding
C. Packet filtering
D. Packet switching
Answer: B

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -5- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam
Question: 15
Which of the following cables offers more resistance to crosstalk than the other cables?
A. Unshielded twisted pair
B. Fiber-optic
C. Coaxial
D. Shielded twisted pair
Answer: B

Question: 16
Which of the following devices is used to create VLANs in a small network?
A. Switch
B. Bridge
C. Hub
D. Repeater
Answer: A

Question: 17
You work as a Network Administrator for McRobert Inc. Your company has a TCP/IP-based network.
You want to know the statistics of each protocol installed on your computer. Which of the following
commands will you use?
A. NETSTAT -r
B. NBTSTAT -s
C. NBTSTAT -r
D. NETSTAT -s
Answer: Pending

Question: 18
You work as a Web Designer for Blue Well Inc. You have to create a Web site for the company. The Web site will be for internal
use only and will contain information about policies and procedures of the company. What will be the scope of the Web site?
A. Extranet
B. Internet
C. Utilitarian
D. Intranet
Answer: D

Question: 19
You work as a Network Administrator for Tech Perfect Inc. The company has a TCP/IP-based routed network. The networ k is
configured on Cisco devices. The network is configured as shown in the image below:

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -6- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam

Following is a list of the types of cable used in networking:

Which of the following options is correct regarding the types of cable used for connecting different
networking devices on the network?
A. A -4, B-3, C-2, D -1
B. A -3, B-1, C-1, D -4
C. A -1, B-2, C-3, D -4
D. A -2, B-1, C -4, D - 3
Answer: B

Question: 20
You work as a consultant for Tech Perfect Inc. You are required to design a gigabit network for the
com pany. Which of the following types of cables will you use for the network?
A. CAT 3
B. CAT 4
C. CAT 5
D. CAT 6
Answer: D

Question: 21
Which of the following are functions of the application layer of the OSI model?
Each correct answer represents a complete solution. Choose three.
A. To provide a user interface for database services
B. To provide protocols for service use
C. To provide protocols for service advertisement
D. To provide file, print, and message services
Answer: B,C,D

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -7- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam

Question: 22
You work as a Web Developer for WebCrunch Inc. You create a web site that contains information
about the company's products and services. The web site is to be used by the company's suppliers
only. Which of the following options will you use to specify the nature of access to the web site?
A. Intranet
B. Internet
C. Internet and Intranet
D. Extranet
Answer: D

Question: 23
Which of the following statements is true regarding hybrid network topology?
A. It is a combination of more than two similar networ ks connected through routers.
B. It is a combination of two or more similar types of networks connected through a bridge de vice.
C. It is a combination of two or more different types of networks topologies.
D. It is a network that uses both coaxial and CA T 5 cabling.
Answer: D

Question: 24
You work as a Network Administrator for McNeil Inc. The company has a TCP/IP -based network. The
company's office has an ISDN connection. This connection is used to connect the network to the
Internet. How many chan nels does an ISDN BRI connection use to send data?
A. 2
B. 4
C. 6
D. 1
Answer: A

Question: 25
You work as a Network Administrator for Tech Perfect Inc. The company has a TCP/IP-based network. You are required to set
up a new network in a department named Research. The department's network will be configured with IPv6. Place the
appropriate properties of the IPv6 multicast address structure in the image below.

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -8- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.
Test4actual help you pass any IT exam
A.

Answer: A

Chinese((Traditional
| English | Chinese Traditional)) | Chinese
Chinese((Simplified
Simplified)) -9- Test4auctual Information Co., Ltd. All rights reserved.