You are on page 1of 10

Alexandru Saracila

il y a 1 an
In sfarsit o emisiune inspirata care poate si chiar ne aduce multa inspiratie si apropriere de Cer.
Iar faptul ca ati ales momentul potrivit sambata inainte de Pasti e chiar de bun augur.

Toate lucrurile sunt spuse clar si la obiect, dand deoparte toate parerile formatorilor de opinie ce
se vehiculeaza pe net. Consider ca este o emisiune medicament care te vindeca vazand si
ascultand acest dialog dintre doi oameni trezi si realisti.

Bravo Roxin si Cranta.
14
Bau Bau-ul romanofonilor
Bau Bau-ul romanofonilor
il y a 1 an (modifié)
Alexandru Saracila
Ce legatura are cerul cu pastele evreiesc??
Iar ai mancat ciuperci stricate?
Vezi comentarul (si link-ul din el) de la postarea asta:
https://www.facebook.com/groups/CIR.NatiaRomana/permalink/793267254158890/
Poate te trezesti la realitate.
Sau vezi cele 4 filme ale episodului 7 din textul lung al postarii comentarului de dinjos. E despre
evreii tai animalici iubiti.
Link de mobil: https://m.facebook.com/groups/258666940952260?
view=permalink&id=793267254158890&refid=18&_ft_=qid.6409187904967571798%3Amf_stor
y_key.794602730692009%3Atop_level_post_id.794602730692009%3Atl_objid.79460273069200
9&__tn__=C
.
Bau Bau-ul romanofonilor
Bau Bau-ul romanofonilor
il y a 1 an
Alexandru Saracila
https://www.facebook.com/groups/1414229612173477/permalink/1865125360417231/
Manea Iulian
Manea Iulian
il y a 1 an
Adrian ca de obicei aduce informatii extraordinare !
13
Mihai Zaharia
Mihai Zaharia
il y a 1 an

energie si bani pierduti. 5 . de ce oare nu am vazut de la inceput? M-ar fi scutit de multe amagiri. Il stiu de vreo 20 de ani de la diverse emisuni dar tot timpul am zis ca este un tip complicat si ca nu are sens ca Dumnezeu sa fi facut lucrurile asa de complicate. De fapt am confundat notiunea de complicat cu cea de complexitate Chiar era timpul sa ma trezesc Multumesc lui Daniel si dl-ui Cranta pentru emisiune. Dar cum se spune ….top secret"! Domeniul respectiv acum. mințile și drumurile vieților pe care ni le-a dat Dumnezeu!!! 8 Marian Andrei Marian Andrei il y a 1 an Multumesc pt informatii ! Este nevoie de oameni ca voi. Mihai Zaharia! Amândoi.. Daniel Roxin și Adrian Cranta sunt oameni deosebiți!!! Pe psihologul invitat eu îl știu încă de dinainte de 1989! Era un tânăr care promitea și se ocupa de probleme serioase. se poate opri ac cangrenare a omului si implicit a societatii ! Sunteti un nucleu ! 7 Rodica Hedbawny Rodica Hedbawny il y a 1 an Multumesc Daniel Roxin si Adrian Cranta si Paste fericit!!!! Urmaresc de la Koeln toate emisiunile si va sunt din tot sufletul recunascutoare. ani. 10 Doina Lupu Doina Lupu il y a 1 an Mihai Zaharia D-le. pt ca prin ceea ce faceti.. spiritele. se numește ȘTIINȚA COMPLEXITĂȚII! Plus altele.. chiar la granița dintre realitate și ficțiune și de ..mai bine mai tarziu decat niciodata. Mult succes si putere interioara in continuare! 6 Neo_metallum1618 Neo_metallum1618 il y a 1 an (modifié) Într-adevăr. părintele Arsenie Boca a meditat prelung la asimilarea de energii cosmice și la alinierea și activarea chakrelor.. Sărbători fericite și Lumina Învierii să ne lumineze sufletele.Pentru prima data incep sa cred ca tipul asta chiar stie ce vorbeste.

Roxin &dl.Dumnezeu sa va binecuvinteze. a Principiului Divinitatii nu este apanajul unui singur popor.Va urez un Paste cu pace si liniste sufleteasca dv.ro/2013/07/obiceiuri-si-practici-dacice- pastrate-in-traditiile-poporului-roman/. In al doilea rand ca si sarbatoare Pastele sau evenimentul de reinviere a Naturii. Cranta. o sarbatoare similara exista in marile religii din Asia si chiar si la geto-daci http://adevaruldespredaci.si tuturor crestinilor! 6 Ionel Suveran Ionel Suveran il y a 1 an Extraordinară emisiune � ���� � 5 George Toma George Toma il y a 1 an O tema extraordinara! Este deajuns 3 cuvinte sa aud si deja dau si like si coment . Cat priveste poporul evreu nu vad ce treaba ar avea cu povestea aceasta din moment ce continutul emisiunii trateaza alt subiect iar in ce priveste sarbatoarea de Pasti este doar o denumire din afara ce s-a grefat peste o alta sarbatoare geto-dacica cu aceleasi semnificatii dar cu data calendaristica diferita si continut diferit. 5 Mihaela Matei Mihaela Matei il y a 1 an Foarte interesanta emisiunea!Felicitari!Toate cele bune! 4 geo geutzu geo geutzu il y a 5 mois George Toma poate il vrei in funduletz sa fii in rezonanța Alexandru Saracila Alexandru Saracila il y a 1 an Simt nevoia sa clarific o situatie In primul rand subiectul emisiunii nu are nimic de-a face cu Evreii. Langa oameni ca voi mi-as dori sa rezonez.Ana A Ana A il y a 1 an Dl. Sa fim seriosi ura ta este neintemeiata mai ales acum cand prin puterea acestei conventii spirituale ( cele 3 conventii ce au fost si sunt .

care trebuie sa renasca precum Phoenix-ul din propria cenusa.Namaste! Marina Tarus Marina Tarus il y a 1 an Multumesc! . Haideti ca in aceasta noapte sa punem un gand bun pentru noi. asta va doresc si doresc acestei tari binecuvantate in care traim. impacare cu voi si inspiratie in ceea ce faceti Asa sa fie! 4 Mariana Stanescu Mariana Stanescu il y a 8 mois Sunteți minunați oameni care luptă pentru trezire spirituala a neamului românesc 1 George Georged George Georged il y a 1 an salut Roxin te apreciez foarte mult pentru ceea ce faci 1 Daniel Danaila Daniel Danaila il y a 1 an foarte frumos! avem de învățat! 2 Zian Niculae Zian Niculae il y a 1 an Multumesc pentru această emisiune frumoasă Dl Roxin și Mulțumesc invitatului Dmneavoastră care deține o cunaștere vastă in toate domenile și este un Maestru adevărat. Cat priveste afirmatiile tale te caracterizeaza pe tine nu ma cunosti si nu le primesc. acum si pentru eternitate. traditiile si obiceiurile noastre mostenite din mosi stramosi. Cred ca ar trebui sa aducem in fata tot ceea ce avem mai frumos si mai de valoare in viata noastra a romanilor. pentru familii si pentru viitorul acestei tari. Lumina.cunoscute ca si deschizatoare de suflete) din ultimile sute de ani (cele 7 generatii dinapoia noastra) inimile romanilor se deschid odata cu sufletul si subconstientul lor pentru a comunica cu Cerul si a-si pune ordine in lucruri. Dumnezeu să îi de- a sănătate și să îl apere întotdeauna. acum cand mai mult ca niciodata realizam din ce in ce mai mult cat de importanta sunt istoria.

foc – quinta essentia. Grecii au numit această stare chaos.. avasilcai adriana avasilcai adriana il y a 11 mois " Există o stare care stă la baza tuturor formelor universului. invitatul dvs este un om de exceptie. toate cercetările noţionale despre ce este haosul. care cu greu poate fi numită substanţă exterioară. dvs faceti emisiuni exceptionale. dar care poate fi atinsă numai dacă părăsim lumea sensibilă în timpul somnului şi intrăm într-o stare de vis." Consty Dinu Consty Dinu il y a 2 semaines Super emisiune. au fost zadarnice. În Evul Mediu încă a mai ajuns ceva dintr-o cunoaştere a ceea ce stă la baza tuturor substanţelor exterioare ca materie suprasensibilă. Astept urmatoarea emisiune! Adile Nemoianu Adile Nemoianu il y a 8 mois Foarte frumos! :-) Mihai Catalin Rotaru Mihai Catalin Rotaru il y a 1 an perfect a fost totul. aer. personal. va multumesc. wow! Multumiri divine domnilor! Levi Cristian Levi Cristian il y a 1 an Va multumesc pentru informatiile dobandite pe parcursul acestei emisiuni. s-au spus aici niste adevaruri extraordinare. le consider morale. al cincilea element. Şi toate speculaţiile. apă. cuvant cu cuvant geo geutzu geo geutzu il y a 5 mois Numai imprecis vorbesti Bau Bau-ul romanofonilor Bau Bau-ul romanofonilor il y a 1 an ..venera limbidis venera limbidis il y a 1 semaine acum am dat peste emisiunea dvs. din care s-au înălţat toate formele precis conturate. se vorbea apoi despre aşa-numita quinta essentia. haos. alături de celelalte patru: pământ. căci haosul este ceva de care omul actual se apropie când intră în starea de vis. Se pare ca internetul are si fete pozitive in raport cu normele pe care.

+Granitele Cunoasterii & Roxin: Si zici ca ai lasat dacii si te ocupi de creier? Probabil ti se potriveste poza din link-ul de dinjos. si elementul de baza la conceptul de nemurire a stramosilor nostrii.. Lucruri surprinzatoare.1 iunie 2018: De ce să nu faci bine dacă n-ai fost rugat STARS Recommandée pour vous Nouveau 46:54 SOMNUL. .php? fbid=388575461526593&set=a. O TEHNOLOGIE UITATA.com/photo. dar epifiza. Link la poza susnumita: https://www. Maria Tomoiaga Maria Tomoiaga il y a 8 mois va multumim pentru emisiunie foarte intereante leurmaresc cu mare interes.316832382034235&type=3&theater . stii ca era ocupatia primordiala a dacilor...oare exista cu adevărat sau este doar o teorie????? ========================================================================== 51:41 Transa și lumile subtile. Putem comunica cu Lumea de Dincolo? Granitele Cunoasterii 61 k vues Managing GDPR with Microsoft Microsoft Mechanics 13K views Ad 53:00 Bioenergia și puterile psihice. constiinta... George Georged George Georged il y a 1 an poți face o emisiune despre Agartha(lumea evoluată din interiorul Pământului). Granitele Cunoasterii 106 k vues 47:35 La limita cunoașterii . transcendenta etc.facebook.Secretele campurilor morfogenetice Granitele Cunoasterii 26 k vues 42:28 Dar și har cu Lidia Fecioru . Cum acumulăm și cum pierdem energia.

Rəhim Qazıyevin mövqeyi AzeriFreedom 393 spectateurs ACTUELLEMENT EN DIRECT 51:04 Medicina spirituală ..Calea celor înțelepți Granitele Cunoasterii 38 k vues 49:37 Viata. dr. Până unde ne putem extinde conștiința? Granitele Cunoasterii 38 k vues 49:53 Programarea mentală și starea de unde teta Granitele Cunoasterii 18 k vues ..Cine a fost Zalmoxis? Daniel Roxin 139 k vues 51:33 Secretele maestrilor chinezi Granitele Cunoasterii 96 k vues 45:58 În premieră.. Constantin Dulcan) Granitele Cunoasterii 561 k vues 47:36 Zalmoxianismul . Iradierea României In premiera Recommandée pour vous 51:31 Nikola Tesla si fantasticele sale inventii Granitele Cunoasterii 181 k vues 46:56 Granițele umanului.Granitele Cunoasterii 114 k vues 49:34 Al saselea simt si procesul antrenarii extrasenzoriale Granitele Cunoasterii 104 k vues 4 İyuna gedən yol.. dupa pragul mortii (cu prof.

6 secrete Antiaging Exotique Romania 8.O abordare holistică a științei și tehnologiei Granitele Cunoasterii 14 k vues 51:32 Adevăruri transcendente și codurile secrete din fenomenele biologice Granitele Cunoasterii 22 k vues 2:08:55 Exotique .Laserul care activează celule stem .5 k vues 54:21 .6 iunie 2012 Exotique Romania 1.1 Voi cu Voicu 7.seminar Adrian Cranta .Adrian Cranta .6 k vues 23:52 Tratament revoluționar inventat de un doctor român .47:47 Secretele tinereții și longevității Granitele Cunoasterii 22 k vues 49:55 Adevarul din spatele meditatiei Granitele Cunoasterii 62 k vues 19:42 Blestemul care Bantuie Castigatorii Loteriei (Totul Despre Tot) Totul Despre Tot Oficial Recommandée pour vous 52:09 Noua Renaștere ."Miercurea Exotica" .7 k vues 2:22:36 Exotique .joc psihologic #1 CuriosityLand 561 k vues 53:49 Motorul cu apă și alte invenții românești Granitele Cunoasterii 5.5 k vues Nouveau 7:58 Cum să INTRI în MINTEA CUIVA .

diverse Recommandée pour vous 55:38 Si pe noi cine ne mananca? Lucruri uimitoare care se petrec in corpul nostru Granitele Cunoasterii 28 k vues 53:22 Drogul fericirii vs.Dacii Sunt Stramosii Romanilor (Teorii Incredibile) Teorii Incredibile Oficial Recommandée pour vous 22:48 CELĂLALT PĂMÂNT AL ZEILOR . Mancam sanatos.Misterele din România Daniel Roxin 114 k vues 13:56 Descoperirea uluitoare de la Rosia Montana Sephiroth Recommandée pour vous 1:18:30 Ceaiul si Apa 1+2. Cronica de noapte diverse. Împăcarea cu tine Granitele Cunoasterii 33 k vues 51:37 Puterea incredibila a emotiilor Granitele Cunoasterii 71 k vues 18:58 Ce Ascunde NASA? Mistere Tinute La Sertar (Totul Despre Tot) Totul Despre Tot Oficial .Omul intre doua lumi.Revolutia Constiintei Granitele Cunoasterii 22 k vues 36:03 Dub Garden .Doctor Wind (Full Album) Seven Beats Recommandée pour vous 17:24 Vaticanul Socheaza . Patrunde in misterele universului! Granitele Cunoasterii 65 k vues 50:15 Noul Pamant .

07. Important de aflat! Granitele Cunoasterii 28 k vues 1:18:55 Adrian Cranta si Florin Colceag .2007 nykusor77 6.Nutritia -Tabara de excelenta Constanta 11.. Granitele Cunoasterii 79 k vues 39:18 PUTEREA MINȚII și transcrierea genelor Granitele Cunoasterii 76 k vues 51:08 Secretele sănătății și CRONOBIOLOGIA.6 k vues . Dezvălurile generalului Chelaru.Recommandée pour vous 56:45 Armele viitorului..