RUGACIUNEA IUBIRII

Fie ca iubirea pura si neconditionata Sa ma binecuvanteze cu prezenta ei la fiecare pas Si in toate vietile mele viitoare, inclusiv in aceasta! Fie ca toate spiritele benefice si virtuoase Care au atins Iluminarea deplina Sa intermedieze pentru mine permanenta iubire pura si neconditionata! Fie ca toate fiintele sa simta si sa fie manate De iubirea cea mai pura si neconditionata! OM AH HUNG OM AH HUNG OM AH HUNG

RUGACIUNEA PENTRU INDEPARTAREA OBSTACOLELOR A LUI GURU RINPOCHE (PADMASAMBHAVA)
Guru pretios care ii manifesti pe toti Buddha ai celor trei timpuri Mare bucurator al inimilor si indeplinitor al tuturor dorintelor Atotputernic care indepartezi toate obstacolele si care invingi toti demonii Binecuvanteaza-ma pe mine SI indeparteaza de la mine toate obstacolele exterioare, interioare, cunoscute si necunoscute Si binecuvanteaza-ma astfel ca toate dorintele mele sa fie indeplinite in mod spontan!

RUGACIUNEA COMPASIUNII SI A IUBIRII
Fie ca toate fiintele sa fie pline de compasiune Manifestata clar fata de toate celelalte fiinte vii! Fie ca toate fiintele sa fie pline de iubire Manifestata clar fata de toate celelalte fiinte vii! Fie ca iubirea si compasiunea Sa umple in totalitate inimile si mintile tuturor fiintelor vii de pretutindeni!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful