You are on page 1of 4

SOFTWARE ARHIVARE DOCUMENTE SI

PLANSE FORMAT MARE

Software-ul de arhivare documente TechDoc
versiunea 8 este un sistem puternic de arhivare a
documentelor pentru un sistem intern de gestionare,
care poate fi adaptat cu usurinta noilor standarde ale
pietei si la nevoile si procedurile de schimbare de care
are nevoie compania.

Este ideal pentru a arhiva documente contabile, facturi,
contracte, registre, state de plata, chitante, planse
format mare, planuri de arhitectura si constructie, etc.
AVANTAJE

Avantaje:

usor de utilizat
peste 450 de tipuri de fisiere aceptate(DWG, PDF, JPEG, TIFF, DOC, XLS, etc)
vizualizare 2D si 3D
baza de date ORACLE (stabila)
accesibilitate si vizualizare a documentelor prin web-browser
150 de functii diferite
interfata configurabila dupa necesitatile clientului

DESCRIERE

Faceti-va documentele accesibile!

Avand documentul potrivit la momentul potrivit.Cea mai mare schimbare intr-o companie este de cele mai
multe ori din cauza lipsei sau a incorectitudinii informatiilor.In faza de proiect, timpul si banii pot fi
economisiti consultand documentele existente.In faza de livrare abilitatea de a colabora rapid si eficient
dincolo de discipline si intre diferite proiecte ale organizatiei poate avea ca rezultat cresterea
profitabilitatii.Mai mult decat atat,accesul la documente este necesar cand compania este implicata in
dispute juridice.

Software-ul de arhivare documente TechDoc versiunea 8 este un sistem puternic de arhivare a
documentelor pentru un sistem de gestionare,care poate fi adaptat cu usurinta noilor standarde ale pietei

www.zspotmedia.ro / Tel: 021.420.5093 / Email: office@zspotmedia.ro

trasarea de pachete de distributie. Prin subcontractarea dezvoltarii tehnologiei de vizualizare la Oracle. Sesiunile de colaborare unde multi utilizatori au acces si comenteaza acelasi document in acelasi timp.comunicare si colaborare in toate documentele companiei. TechDoc creste dramatic timpul de utilizare si de reutilizare pentru arhivarea si administrarea sistemului de management. numar de serie. sunt conduse in asa fel incat sa opreasca toate comentariile care nu sunt inca in folderul original.zspotmedia. Zece ani de cautare si dezvoltare. Vizualizatorul AutoVue 2D Pro care este inclus in TechDoc poate fi updatat la vizualizatorul 3D.ro .420. Licentierea este condusa de tehnologii de la Acresso Software Flexim.Echipa de distributie si vanzare a TDM Solution pentru produsele TechDoc are o experienta vasta de piata in diferite segmente ca: Arhitectura. Un canal cu experienta de piata . Productie. fie ca sunt de birou sau de natura tehnica.5093 / Email: office@zspotmedia. cea mai buna solutie de vizualizare si colaborare pentru pietele de electronice si productie. Constructii.ro / Tel: 021. Suport pentru procesul de documentare tehnica-Control de revizie. Putere si Utilitati.cautare. Technologia de vizualizare a AutoVue Vizualizarea AutoView de la Oracle este integrata in TechDoc ca o componenta OCX. AEC. prevede securitate si functionalitate aditionala dincolo de cea proprie in TechDoc. Inginerie. platforma de distributie si integrarea altor sisteme ca fiind a 3a parte(exemplu:cu AutoCad)si altele. urmarirea subcontractarilor. Feedback-ul de la mii de utilizatori asigura faptul ca platforma TechDoc este prevazuta cu o platforma sigura si moderna pentru a permite arhivarea si administrarea solutiilor de management. Adaptabilitate la nevoile fiecaruia . Angajatii folosesc in momentul de fata acest sistem-Prin furnizarea de interfete adaptate utilizatorilor de orice nivel. Pentru altii poate fi mult mai avantajos sa adapteze sistemul la nevoile lor specifice. utilizatorii TechDoc asigura imbunatatirea continua a functionalitatii de la unul din liderii furnizorilor de tehnologie pe piata cumparatorilor.Sistemul ofera utilizatorilor de orice nivel un instrument eficient de arhivare. Integrarea cu RDBMS ca Oracle sau Microsoft SQL Server. www. compararea documentelor. si la nevoile si procedurile de schimbare de care are nevoie compania.TechDoc Design Este un modul care include peste 150 de functii diferite care pot fi incluse in sistem in functie de cerintele clientului. TechDoc include Oracle AutoVue. fluxul de lucrare a documentelor.Unii vor alege sa foloseasca TechDoc independent. AutoVue cu sau fara functiile de colaborare exemplu: Corectura si marcarea. permitand arhivarea a mai mult de 450 de formate differite inclusiv modelul hibrid 3D. Control si securitate Software-ul de arhivare documente TechDoc prevede functii de securitate care protejeaza aplicatiile si datele de accesul neautorizat sau pierdere. Public/Guvernamental si multe altele.

ro .ro / Tel: 021.zspotmedia. Un numar de consumatori in crestere gasesc TechDoc ca fiind esential in detinerea controlului asupra arhivarii si administrarii documentelor procesului de management. Referintele TechDoc Mai mult de 3000 de licente au fost vandute in Europa. GALERIE FOTO SPECIFICATII TEHNICE www.420.5093 / Email: office@zspotmedia.

In plus. deschis zilnic.029.ro / Tel: 021.776 Consultant: Cristi D Va invitam sa vizitati showroom-ul Z Spot Media.ro Telefon: 0721. 84 (incinta COMET).5093 / Email: office@zspotmedia. Sector 6. va rugam sa contactati consultantul Z Spot Media: Email: sales3d@zspotmedia. de luni pana vineri.420. DATE DE CONTACT Pentru oferta de pret si detalii suplimentare despre acest produs. Timisoara Nr. intre orele 9- 18:00 pentru a va convinge de calitatea produselor noastre. puteti testa echipamentele de care sunteti interesati.ro . pentru a fi siguri ca in final faceti alegerea cea mai potrivita pentru Dvs! Adresa: Bd. Bucuresti www.zspotmedia.