You are on page 1of 11

Trang 2/3 - Mã đề: 146

Sở GD-ĐT Tỉnh Hưng Yên Kiểm tra một tiết số 1 - Năm học 2017-2018
Trường THPT Hùng Vương Môn: T.A 10 Ban cb
Thời gian: 45 phút
Họ tên học sinh: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .SBD: . . . . . . . . .Lớp: 10A . . .
01. ; / = ~ 09. ; / = ~ 17. ; / = ~ 25. ; / = ~

02. ; / = ~ 10. ; / = ~ 18. ; / = ~ 26. ; / = ~

03. ; / = ~ 11. ; / = ~ 19. ; / = ~ 27. ; / = ~

04. ; / = ~ 12. ; / = ~ 20. ; / = ~ 28. ; / = ~

05. ; / = ~ 13. ; / = ~ 21. ; / = ~ 29. ; / = ~

06. ; / = ~ 14. ; / = ~ 22. ; / = ~ 30. ; / = ~

07. ; / = ~ 15. ; / = ~ 23. ; / = ~

08. ; / = ~ 16. ; / = ~ 24. ; / = ~

Mã đề: 146
I. choose the word that há underline pronounce different from others
Câu 1. A. plenty B. fairy C. sky D. weekly
Câu 2. A. chemist B. change C. child D. cheap
Câu 3. A. much B. cute C. cu t D. su n
Câu 4. A. thi s B. mine C. fi le D. ni ght

II. choose the best answer


Câu 5. ....................... are you going for holidays? - I'm going to London
A. When B. Where C. How D. Which
Câu 6. He …………TV yesterday
A. watches B. watch C. was watching D. watched
Câu 7. ...................... is your birthday? - May 12th
A. What day B. Where C. What D. Who
Câu 8. He thanked me for what I …………………….
A. had B. does C. had done D. did
Câu 9. We stopped_______ hello to her
A. to have said B. say C. saying D. to say
Câu 10. Michael _______ thirty hours a week
A. is working B. works C. has worked D. worked
Câu 11. What time ____ Nam ____ a civic Education lesson on Monday ?
A. does - has B. do_ have C. does_ have D. did _ have
Câu 12. When I was a child, _______ the violin
A. I played B. I was playing C. I play D. I had played
Câu 13. After ______ her speech, she invited the audience to ask questions
A. finish B. to finish C. finished D. finishing
Câu 14. She _____ to school on Sunday
A. doesn't goes B. don't go C. didn't go D. doesn't go
Câu 15. He …………… nothing before he saw me
A. had done B. had C. did D. does
Câu 16. When he arrived at the station, his train ............
A. already left B. already leave C. had already left D. has already left
Câu 17. ................... are you happy? - Because I finished school
A. Why B. What C. How D. Who
Câu 18. While I was working in the garden, my son ________ video games
Trang 2/3 - Mã đề: 146
A. was playing B. has been playing C. has played D. played
Câu 19. I _______ a book when he came in
A. am reading B. have read C. was reading D. read

III. choose the underlined word or phrase that is not correct


Câu 20. Mike is usually driving to work, but today he is walking.
A B C D
Câu 21. Yesterday I saw a accident while I was waiting for you on this corner
A B C D
Câu 22. Sue worked on ten o'clock yesterday morning
A B C D

Câu 23. Please don't make so much noise. I study.


A B C D
Câu 24. Hoa writing a letter in her room at the moment.
A B C D
Câu 25. I went fishing with her uncle last week.
A B C D

IV. read the passege the choose the best answer


Animals live (26)_______ . They roam the land. They burrow (27)_______ the ground. They swim
(28)_______ . They fly through the air. They creep, they leap, they soar, and they dive. A very few-
including corals and barnacles-stay in one place.
Animals come in all sizes. The (29)_______ animals are whales, which can be 100 feet (30 meters)
long. The smallest animals can only be seen through a microscope.
Zoologists (scientists who study animals) have found more than 2 million species (kinds) of animals.
They think they have discovered only a small portion of all animals on Earth
Several things make animals different from other living things. Unlike plants, animals cannot make
their own food. (30)_______ eat other living things-plants and other animals-to get energy. Animal
bodies are made up of more than one cell, unlike bacteria and other life forms with only one cell. Cells
are the building blocks of living things. (Animals also have senses, such as eyes or ears, that tell them
what is going on around them.
Câu 26. A. everyone B. everyday C. everywhere D. everywhen
Câu 27. A. at B. in C. with D. on
Câu 28. A. under the sea B. at the sea C. in the sea D. on the sea
Câu 29. A. thinest B. smallest C. biggest D. fatest
Câu 30. A. it B. they C. he D. she
Trang 2/3 - Mã đề: 146
Sở GD-ĐT Tỉnh Hưng Yên Kiểm tra một tiết số 1 - Năm học 2017-2018
Trường THPT Hùng Vương Môn: T.A 10 Ban cb
Thời gian: 45 phút
Họ tên học sinh: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .SBD: . . . . . . . . .Lớp: 12A . . .
01. ; / = ~ 09. ; / = ~ 17. ; / = ~ 25. ; / = ~

02. ; / = ~ 10. ; / = ~ 18. ; / = ~ 26. ; / = ~

03. ; / = ~ 11. ; / = ~ 19. ; / = ~ 27. ; / = ~

04. ; / = ~ 12. ; / = ~ 20. ; / = ~ 28. ; / = ~

05. ; / = ~ 13. ; / = ~ 21. ; / = ~ 29. ; / = ~

06. ; / = ~ 14. ; / = ~ 22. ; / = ~ 30. ; / = ~

07. ; / = ~ 15. ; / = ~ 23. ; / = ~

08. ; / = ~ 16. ; / = ~ 24. ; / = ~

Mã đề: 180
I. Choose the word that has underline pronounce different from the others

Câu 1. A. thi s B. mine C. fi le D. ni ght


Câu 2. A. plenty B. fairy C. sky D. weekly
Câu 3. A. chemist B. change C. child D. cheap
Câu 4. A. much B. cute C. cu t D. su n

I. choose the best answer


Câu 5. She _____ to school on Sunday
A. doesn't goes B. didn't go C. don't go D. doesn't go
Câu 6. ................... are you happy? - Because I finished school
A. Who B. Why C. What D. How
Câu 7. Michael _______ thirty hours a week
A. has worked B. works C. is working D. worked
Câu 8. While I was working in the garden, my son ________ video games
A. was playing B. has been playing C. has played D. played
Câu 9. When I was a child, _______ the violin
A. I played B. I had played C. I was playing D. I play
Câu 10. ....................... are you going for holidays? - I'm going to London
A. When B. How C. Where D. Which
Câu 11. After ______ her speech, she invited the audience to ask questions
A. finish B. finished C. finishing D. to finish
Câu 12. He thanked me for what I ……………………..
A. had done B. did C. had D. does
Câu 13. What time ____ Nam ____ a civic Education lesson on Monday ?
A. do_ have B. did _ have C. does_ have D. does - has
Câu 14. He …………… nothing before he saw me
A. had done B. does C. did D. had
Câu 15. We stopped_______ hello to her
A. to say B. saying C. to have said D. say
Câu 16. ...................... is your birthday? - May 12th
A. Where B. Who C. What day D. What
Câu 17. He …………TV yesterday
A. watches B. watch C. was watching D. watched
Câu 18. When he arrived at the station, his train ............
Trang 2/3 - Mã đề: 146
A. already left B. already leave C. has already left D. had already left
Câu 19. I _______ a book when he came in
A. have read B. read C. am reading D. was reading

II. choose the underlined word or phrase that is not correct


Câu 20. Yesterday I saw a accident while I was waiting for you on this corner
A B C D
Câu 21. Please don't make so much noise. I study.
A B C D
Câu 22. I went fishing with her uncle last week.
A B C D
Câu 23. Mike is usually driving to work, but today he is walking.
A B C D
Câu 24. Hoa writing a letter in her room at the moment.
A B C D
Câu 25. Sue worked on ten o'clock yesterday morning
A B C D

III. read the passege the choose the best answer


Animals live (26)_______ . They roam the land. They burrow (27)_______ the ground. They swim
(28)_______ . They fly through the air. They creep, they leap, they soar, and they dive. A very few-
including corals and barnacles-stay in one place.
Animals come in all sizes. The (29)_______ animals are whales, which can be 100 feet (30 meters)
long. The smallest animals can only be seen through a microscope.
Zoologists (scientists who study animals) have found more than 2 million species (kinds) of animals.
They think they have discovered only a small portion of all animals on Earth
Several things make animals different from other living things. Unlike plants, animals cannot make
their own food. (30)_______ eat other living things-plants and other animals-to get energy. Animal
bodies are made up of more than one cell, unlike bacteria and other life forms with only one cell. Cells
are the building blocks of living things. (Animals also have senses, such as eyes or ears, that tell them
what is going on around them.
Câu 26. A. everywhen B. everyone C. everyday D. everywhere
Câu 27. A. in B. with C. on D. at
Câu 28. A. on the sea B. under the sea C. in the sea D. at the sea
Câu 29. A. smallest B. fatest C. biggest D. thinest
Câu 30. A. it B. he C. she D. they
Trang 2/3 - Mã đề: 146
Sở GD-ĐT Tỉnh Hưng Yên Kiểm tra một tiết số 1 - Năm học 2017-2018
Trường THPT Hùng Vương Môn: T.A 10 Ban cb
Thời gian: 45 phút
Họ tên học sinh: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .SBD: . . . . . . . . .Lớp: 10 . . .
01. ; / = ~ 09. ; / = ~ 17. ; / = ~ 25. ; / = ~

02. ; / = ~ 10. ; / = ~ 18. ; / = ~ 26. ; / = ~

03. ; / = ~ 11. ; / = ~ 19. ; / = ~ 27. ; / = ~

04. ; / = ~ 12. ; / = ~ 20. ; / = ~ 28. ; / = ~

05. ; / = ~ 13. ; / = ~ 21. ; / = ~ 29. ; / = ~

06. ; / = ~ 14. ; / = ~ 22. ; / = ~ 30. ; / = ~

07. ; / = ~ 15. ; / = ~ 23. ; / = ~

08. ; / = ~ 16. ; / = ~ 24. ; / = ~

Mã đề: 214
I I. Choose the word that has underline pronounce different from the others

Câu 1. A. much B. cute C. cu t D. su n


Câu 2. A. thi s B. mine C. fi le D. ni ght
Câu 3. A. plenty B. fairy C. sky D. weekly
Câu 4. A. chemist B. change C. child D. cheap

II. choose the best answer


Câu 5. ................... are you happy? - Because I finished school
A. Who B. What C. How D. Why
Câu 6. While I was working in the garden, my son ________ video games
A. has been playing B. was playing C. played D. has played
Câu 7. Michael _______ thirty hours a week
A. works B. is working C. worked D. has worked
Câu 8. He …………… nothing before he saw me
A. had done B. had C. did D. does
Câu 9. I _______ a book when he came in
A. read B. am reading C. was reading D. have read
Câu 10. He …………TV yesterday
A. watch B. watched C. watches D. was watching
Câu 11. ...................... is your birthday? - May 12th
A. Where B. What day C. What D. Who
Câu 12. We stopped_______ hello to her
A. saying B. say C. to have said D. to say
Câu 13. What time ____ Nam ____ a civic Education lesson on Monday ?
A. do_ have B. did _ have C. does - has D. does_ have
Câu 14. He thanked me for what I ……………………..
A. had B. did C. had done D. does
Câu 15. When he arrived at the station, his train ............
A. has already left B. already leave C. had already left D. already left
Câu 16. ....................... are you going for holidays? - I'm going to London
A. Where B. When C. Which D. How
Câu 17. She _____ to school on Sunday
A. doesn't go B. didn't go C. don't go D. doesn't goes
Câu 18. After ______ her speech, she invited the audience to ask questions
Trang 2/3 - Mã đề: 146
A. finishing B. to finish C. finished D. finish
Câu 19. When I was a child, _______ the violin
A. I was playing B. I played C. I had played D. I play

III. choose the underlined word or phrase that is not correct


Câu 20. Sue worked on ten o'clock yesterday morning
A B C D

Câu 21. Hoa writing a letter in her room at the moment.


A B C D
Câu 22. Mike is usually driving to work, but today he is walking.
A B C D
Câu 23. Please don't make so much noise. I study.
A B C D
Câu 24. Yesterday I saw a accident while I was waiting for you on this corner
A B C D
Câu 25. I went fishing with her uncle last week.
A B C D

IV. read the passege the choose the best answer


Animals live (26)_______ . They roam the land. They burrow (27)_______ the ground. They swim
(28)_______ . They fly through the air. They creep, they leap, they soar, and they dive. A very few-
including corals and barnacles-stay in one place.
Animals come in all sizes. The (29)_______ animals are whales, which can be 100 feet (30 meters)
long. The smallest animals can only be seen through a microscope.
Zoologists (scientists who study animals) have found more than 2 million species (kinds) of animals.
They think they have discovered only a small portion of all animals on Earth
Several things make animals different from other living things. Unlike plants, animals cannot make
their own food. (30)_______ eat other living things-plants and other animals-to get energy. Animal
bodies are made up of more than one cell, unlike bacteria and other life forms with only one cell. Cells
are the building blocks of living things. (Animals also have senses, such as eyes or ears, that tell them
what is going on around them.
Câu 26. A. everyone B. everywhere C. everywhen D. everyday
Câu 27. A. with B. in C. at D. on
Câu 28. A. in the sea B. under the sea C. on the sea D. at the sea
Câu 29. A. biggest B. smallest C. thinest D. fatest
Câu 30. A. she B. he C. it D. they
Trang 2/3 - Mã đề: 146
Sở GD-ĐT Tỉnh Hưng Yên Kiểm tra một tiết số 1 - Năm học 2017-2018
Trường THPT Hùng Vương Môn: T.A 10 Ban cb
Thời gian: 45 phút
Họ tên học sinh: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .SBD: . . . . . . . . .Lớp: 10A . . .
01. ; / = ~ 09. ; / = ~ 17. ; / = ~ 25. ; / = ~

02. ; / = ~ 10. ; / = ~ 18. ; / = ~ 26. ; / = ~

03. ; / = ~ 11. ; / = ~ 19. ; / = ~ 27. ; / = ~

04. ; / = ~ 12. ; / = ~ 20. ; / = ~ 28. ; / = ~

05. ; / = ~ 13. ; / = ~ 21. ; / = ~ 29. ; / = ~

06. ; / = ~ 14. ; / = ~ 22. ; / = ~ 30. ; / = ~

07. ; / = ~ 15. ; / = ~ 23. ; / = ~

08. ; / = ~ 16. ; / = ~ 24. ; / = ~

Mã đề: 248
I. Choose the word that has underline pronounce different from the others
Câu 1. A. thi s B. mine C. fi le D. ni ght
Câu 2. A. plenty B. fairy C. sky D. weekly
Câu 3. A. chemist B. change C. child D. cheap
Câu 4. A. much B. cute C. cu t D. su n

II. choose the best answer


Câu 5. Michael _______ thirty hours a week
A. works B. worked C. is working D. has worked
Câu 6. When I was a child, _______ the violin
A. I was playing B. I had played C. I play D. I played
Câu 7. We stopped_______ hello to her
A. saying B. to say C. to have said D. say
Câu 8. After ______ her speech, she invited the audience to ask questions
A. to finish B. finish C. finishing D. finished
Câu 9. He …………TV yesterday
A. watch B. watched C. watches D. was watching
Câu 10. What time ____ Nam ____ a civic Education lesson on Monday ?
A. did _ have B. does_ have C. does - has D. do_ have
Câu 11. ...................... is your birthday? - May 12th
A. What day B. Where C. What D. Who
Câu 12. I _______ a book when he came in
A. was reading B. read C. have read D. am reading
Câu 13. ....................... are you going for holidays? - I'm going to London
A. When B. Where C. Which D. How
Câu 14. He thanked me for what I ……………………..
A. had B. does C. had done D. did
Câu 15. She _____ to school on Sunday
A. didn't go B. don't go C. doesn't goes D. doesn't go
Câu 16. While I was working in the garden, my son ________ video games
A. has been playing B. has played C. was playing D. played
Câu 17. He …………… nothing before he saw me
A. had B. does C. did D. had done
Câu 18. ................... are you happy? - Because I finished school
A. Who B. How C. What D. Why
Trang 2/3 - Mã đề: 146
Câu 19. When he arrived at the station, his train ............
A. had already left B. has already left C. already left D. already leave

III. choose the underlined word or phrase that is not correct


Câu 20. Please don't make so much noise. I study.
A B C D
Câu 21. Sue worked on ten o'clock yesterday morning
A B C D

Câu 22. I went fishing with her uncle last week.


A B C D
Câu 23. Mike is usually driving to work, but today he is walking.
A B C D
Câu 24. Yesterday I saw a accident while I was waiting for you on this corner
A B C D
Câu 25. Hoa writing a letter in her room at the moment.
A B C D

IV. read the passege the choose the best answer


Animals live (26)_______ . They roam the land. They burrow (27)_______ the ground. They swim
(28)_______ . They fly through the air. They creep, they leap, they soar, and they dive. A very few-
including corals and barnacles-stay in one place.
Animals come in all sizes. The (29)_______ animals are whales, which can be 100 feet (30 meters)
long. The smallest animals can only be seen through a microscope.
Zoologists (scientists who study animals) have found more than 2 million species (kinds) of animals.
They think they have discovered only a small portion of all animals on Earth
Several things make animals different from other living things. Unlike plants, animals cannot make
their own food. (30)_______ eat other living things-plants and other animals-to get energy. Animal
bodies are made up of more than one cell, unlike bacteria and other life forms with only one cell. Cells
are the building blocks of living things. (Animals also have senses, such as eyes or ears, that tell them
what is going on around them.
Câu 26. A. everyone B. everywhen C. everyday D. everywhere
Câu 27. A. with B. in C. on D. at
Câu 28. A. in the sea B. at the sea C. on the sea D. under the sea
Câu 29. A. fatest B. smallest C. biggest D. thinest
Câu 30. A. it B. he C. she D. they
Trang 2/3 - Mã đề: 146
Sở GD-ĐT Tỉnh Hưng Yên Kiểm tra một tiết số 1 - Năm học 2017-2018
Trường THPT Hùng Vương Môn: T.A 10 Ban cb
Thời gian: 45 phút
Họ tên học sinh: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .SBD: . . . . . . . . .Lớp: 10A . . .

Đáp án mã đề: 146


01. C; 02. A; 03. B; 04. A; 05. B; 06. B; 07. B; 08. B; 09. B; 10. B; 11. B; 12. B; 13. A; 14. D; 15. D;
16. C; 17. B; 18. A; 19. C; 20. A; 21. A; 22. B; 23. D; 24. A; 25. C; 26. C; 27. D; 28. D; 29. B; 30. B;

Đáp án mã đề: 180


01. A; 02. C; 03. A; 04. B; 05. D; 06. C; 07. B; 08. A; 09. C; 10. C; 11. A; 12. D; 13. A; 14. B; 15. D;
16. A; 17. B; 18. D; 19. D; 20. A; 21. D; 22. C; 23. A; 24. A; 25. B; 26. D; 27. C; 28. A; 29. A; 30. D;

Đáp án mã đề: 214


01. B; 02. A; 03. C; 04. A; 05. B; 06. B; 07. A; 08. D; 09. C; 10. A; 11. A; 12. B; 13. A; 14. D; 15. C;
16. A; 17. A; 18. D; 19. A; 20. B; 21. A; 22. A; 23. D; 24. A; 25. C; 26. B; 27. D; 28. C; 29. B; 30. D;

Đáp án mã đề: 248


01. A; 02. C; 03. A; 04. B; 05. A; 06. A; 07. D; 08. B; 09. A; 10. D; 11. B; 12. A; 13. B; 14. B; 15. D;
16. C; 17. B; 18. C; 19. A; 20. D; 21. B; 22. C; 23. A; 24. A; 25. A; 26. D; 27. C; 28. C; 29. B; 30. D;
Trang 2/3 - Mã đề: 146
Sở GD-ĐT Tỉnh Hưng Yên Kiểm tra một tiết số 1 - Năm học 2013-2014
Trường THPT Hùng Vương Môn: T.A 10 Ban cb
Thời gian: 45 phút
Họ tên học sinh: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .SBD: . . . . . . . . .Lớp: 12A . . .

Đáp án mã đề: 146

01. - - = - 09. - / - - 17. - / - - 25. - - = -

02. ; - - - 10. - / - - 18. ; - - - 26. - - = -

03. - / - - 11. - / - - 19. - - = - 27. - - - ~

04. ; - - - 12. - / - - 20. ; - - - 28. - - - ~

05. - / - - 13. ; - - - 21. ; - - - 29. - / - -

06. - / - - 14. - - - ~ 22. - / - - 30. - / - -

07. - / - - 15. - - - ~ 23. - - - ~

08. - / - - 16. - - = - 24. ; - - -

Đáp án mã đề: 180

01. ; - - - 09. - - = - 17. - / - - 25. - / - -

02. - - = - 10. - - = - 18. - - - ~ 26. - - - ~

03. ; - - - 11. ; - - - 19. - - - ~ 27. - - = -

04. - / - - 12. - - - ~ 20. ; - - - 28. ; - - -

05. - - - ~ 13. ; - - - 21. - - - ~ 29. ; - - -

06. - - = - 14. - / - - 22. - - = - 30. - - - ~

07. - / - - 15. - - - ~ 23. ; - - -

08. ; - - - 16. ; - - - 24. ; - - -

Đáp án mã đề: 214

01. - / - - 09. - - = - 17. ; - - - 25. - - = -

02. ; - - - 10. ; - - - 18. - - - ~ 26. - / - -

03. - - = - 11. ; - - - 19. ; - - - 27. - - - ~

04. ; - - - 12. - / - - 20. - / - - 28. - - = -

05. - / - - 13. ; - - - 21. ; - - - 29. - / - -

06. - / - - 14. - - - ~ 22. ; - - - 30. - - - ~

07. ; - - - 15. - - = - 23. - - - ~

08. - - - ~ 16. ; - - - 24. ; - - -


Trang 2/3 - Mã đề: 146

Đáp án mã đề: 248

01. ; - - - 09. ; - - - 17. - / - - 25. ; - - -

02. - - = - 10. - - - ~ 18. - - = - 26. - - - ~

03. ; - - - 11. - / - - 19. ; - - - 27. - - = -

04. - / - - 12. ; - - - 20. - - - ~ 28. - - = -

05. ; - - - 13. - / - - 21. - / - - 29. - / - -

06. ; - - - 14. - / - - 22. - - = - 30. - - - ~

07. - - - ~ 15. - - - ~ 23. ; - - -

08. - / - - 16. - - = - 24. ; - - -

Related Interests