You are on page 1of 4

JCST 2018 / 1

GUIÓ MUSICAL JCST/2018 ver. 1
14 abril a les 18:00h a la Parròquia Sant Pere (Esporles)
22 d’abril a les 18:00h a la Parròquia Sant Miquel (Llucmajor)

PERSONATGES ESPORLES LLUCMAJOR
Jesús Raúl Gualda Guillem Alemany
Judes Iscariot Margalida Aulí / Cosme Mayol
Maria Maria Darder Teresa/Carme/Llúcia/Aina/Laura
Maria Magdalena Minto
Pilat David Alzamora Jaume Febrer
Herodes Anna Ramos Llúcia Garau
Anàs
Caifàs Carlos Arrondo
Sacerdots
Pere Nico Galindo
Simon Zelotes Aina Mir Marta Crespo
Joan evangelista Pilar Alberti / Cosme Mayol
Felip Margalida Nadal
Andreu Inés Arrondo
Jaume el menor Carla Vázquez Marina Daviu
Tomeu Aurora Romero
Mateu Erica Rodríguez
Tomàs Marta Torres
Jaume Marta Mir
Judas Tadeo
Soldats
Reporters
Poble
Nins i nines resurrecció Nins de post comunió Sheyla/Maria/Llucia/Margalida
Ballarines
Guitarres elèctriques Lluís Espases Lluís Espases
Bateria Andrés Andrés

EQUIP TÈCNIC
Intercom Rafel Rodríguez
Regidor (staff) Aina Maria Bosch / Maria Tomàs Aina Maria Bosch / Maria Tomàs
Francisca Quetglas / Francisca Alfieri Francisca Quetglas / Francisca Alfieri
Taula àudio Eugeni Rodríguez / Paco Sáez Eugeni Rodríguez / Paco Sáez
Taula llums led’s (banyos) Jaume Pocoví / Jaume Vicens Jaume Pocoví / Jaume Vicens
Taula llums PAR64 Rafel Rodríguez Jaume Vicens
Capçal mòbil (canó) Julio Julio
Projecció pantalles Joan Pep / Joan Pep /
Projecció façana
Maquilladores Francisca Ripoll / Maria Bel Mòjer Francisca Alfieri / Maria Bel Mòjer
Perruqueria Francisca Ripoll / Maria Bel Mòjer Francisca Alfieri / Maria Bel Mòjer
Vestuari Cati Payeres / Joana Bover Cati Payeres / Joana Bover

TEMPS MÚSICA / PERSONATGES ESCENOGRAFIA TÈCNIC
00:00 1.- JOAN EVANGELISTA Joan Evangelista: (pensatiu i narrant) 4 projectors (2 en projecció a

-SIMON ZELOTES Ball conjunt amb el mateix ritme i passos. no hi va haver casa . quan el mestre començar a anunciar el Regne ja no hi va haver tants de somriures 18:00 8..EL CIELO LOS CEGO Presentació dels personatges Led’s a les escales del (Judes) presbiteri (Tots els personatges) 09:00 4.. i d’un Pare que estima a tothom amb locura .-TODO ESTA BIEN (Maria Magdalena) (Judes) (Jesús) 17:35 7...JOAN EVANGELISTA Joan Evangelista: (pensatiu i narrant) (Joan) Eren les cinc de l’horabaixa la primera vegada que em vaig trobar amb Ell.-EL SUEÑO DE Pantalles: Gent enfadada. no tothom el va seguir . 09:20 5. (Pas (Simon Zelotes) (Judes) repetitiu quan canta en Simon) 24:50 10. morts d’innocents .... Primer manvelletes i a aplaudiments Llavors. Ja no hi va haver mars..-JOAN EVANGELISTA Joan Evangelista: (pensatiu i narrant) (Joan) I cap a Jerusalem s’ha dit! I allà es complí tot el que s’havia de complir . 03:20 Música Superstar Surt el logotip de JSCT (Desapareix tothom) 04:29 3. en directe d’un Regne allà enfora ... de l’Amor . manifestacions.. em vaig enamorar perdudament res em va impedir volar cap Ell: Jesús.. banderes blanques (Caifàs) (Sacerdots) gegants...-OBERTURA 00:00 Escenari fosc amb un guitarrista (focus zenital (1 bateria. presbiteri) Mils de peregrins viatgen fins allà Per veure la gran Jerusalem. Joan evangelista I recordo el mestre quan va arribar a la ciutat A més del personatge a sortir i les histories que ens va contar. Tot va canviar! Una llum es va encendre dins les ombres dels meus somnis. Projecció: ....-POBRE JERUSALEN Focus a la guitarra elèctrica (Jesús) (Processó dels apòstols amb led’s de llanternes vermells i se’n van en processó) 26:00 11.. ni barques.. No tothom el va entendre. 2 guitarres) amb tot a les fosques). JCST 2018 / 2 (Joan) Jerusalem és una gran ciutat.. no hi va haver pare. Cop de música fort apareix els actors i s’il·lumina tot.. pantalla i 2 a la paret del És un lloc tan bell com ningú ha vist mai.-CUENTANOS ALGO Ball de tots els apòstols EXTRAÑO (Apòstols) (Jesús) (Judes) (Maria Magdalena) 13:00 6.. Jerusalem encara te puc sentir . palmes pintades de blanc) (Seguit sense tall) 20:52 9. Gravada en vídeo la figura de ploro per lo que han vist i sentit aquelles pedres. 00:40 2. (Tots els personatges) 00:40 00:55 Una bateria a cops de la música 01:52 Dues guitarres elèctriques 02:52 De cop surten tots els personatges de per tot.-HOSANNA De darrere l’església utilitzant el passadís (Tots) (Jesús) (Anàs) (Material cintes de competició. flashos PILATOS de càmera amb imatges. No va haver més remei que mirar-lo ...

televisors. 03:10 Jesús i els nins ja han desaparegut i surten les nins pugen a la creu i comencen a aferrar flors de paper a la creu 04:10 Tots se’n van i queda la creu sola il·luminada 01:18:17 25.-CANCIÓN DEL REY HERODES (Herodes) (Jesús) (Coro de ballarines petites) 55:17 20.-EL TEMPLO És ven tota casta de tecnologia. Digué: «Repetiu el que jo faig i alimentau a la gent amb el pa del vostre amor» (pausa) ... i ens va voler rentar els peus .. Ell havia de tornar al Pare.-NO SE COMO Imatges de la pel·lícula de Maria Magdalena QUERERLE (Maria Magdalena) 35:10 14.-PALACIO DE PILATOS (Pilatos) (Soldats) (Jesús) 52:00 19. el duent per tot el passadís de davant fins darrera i el segueix el focus zenital 27:35 12. (Tots) youtubers. alguna cosa ens va passar. el salvador El vam baixar de la creu amb molta pressa . de dolor. JCST 2018 / 3 (Pilatos) Damunt la camilla dels morts.-GETSEMANÍ Fotos d’immigrants..-EL ARRESTO Soldats i reporters amb càmeres de fotografies amb (Jesús) (Pere) (Joan) flashos (Jaume) (Soldats) (Anàs) (Caifàs) (Reporters) 49:10 18.-TODO HA SIDO UN SUEÑO (Maria Magdalena) (Pere) 58:00 21. A la taula compartirem vi i pa.-MORT DE JESÚS 00:00 Jesús ja està clavat a la creu i representa la (Jesús) (Nins i nines) mort (jocs de llums) 01:30 Surten tots els nins vestits en robes blanques se’n va a Jesús a la creu.-SUPERSTAR Duen la creu i la van col·locan mentre ballen el ball (Judes) (Cors de nins) 01:13:27 24.JOAN EVANGELISTA Joan Evangelista: (pensatiu i narrant) (Joan) Crèiem que era el Messies.-LA ULTIMA CENA Fruiteres (Apòstols) 42:00 16. Perquè en la vida compartíssim el que som. l’envolten 02:00 Els nins agafen a Jesús i Jesús baixa de la creu i agafa els nins i se’n va en ells pel passadís central de l’església. els seus amics. 35:30 15. etc...JOAN EVANGELISTA Joan Evangelista: (pensatiu i narrant) (Joan) Volgué celebrar un sopar amb nosaltres. 45:33 17. (Jaume) L’altre pantalla amb preguntes directes: I tu què fas?? què hagués fet Jesús? etc.. aquells que va escollir...-EL JUICIO DE PILATOS (Pilatos) (Jesús) (Soldats) (Anàs) (Caifàs) (Poble) 01:09:00 23. de sofriment a una (Jesús) (Joan) (Pere) pantalla. 31:00 13. Aquella Pasqua fou diferent. instangramers.-LA MUERTE DE Zenital de llum a Judes JUDAS 02:47 Soga reflexada amb projector a les dues (Judes) façanes del presbiteri 01:03:00 22.

-SALUTACIÓ FINAL TIEMPO DE BENDICIÓN 01:34:40 30. nosaltres també estàvem morts. 01:26:10 28. I cada un.-MISTERI TOTAL 00:00 Surt al bell mig de l’escenari Maria Magdalena (Maria Magdalena) (Jesús) (amb dos personatges que aguanten dos ventiladors (4 ballarines) gegants) 00:55 Surten 4 ballarines 01:30 Comencen a ballar les ballarines (som anima i cos) 02:00 Maria Magdalena comença a caminar pel passadís cap al final de l’església 02:00 Jesús comença a sortir de darrere del passadís i s’atraca a Maria Magdalena 02:55 Jesús i Maria Magdalena al bell mig del passadís se donen una abraçada 01:22:30 27. on tantes vegades havíem anat a resar. 03:00 Comencen a sortir tots els personatges de tota l’església cantant i es van col·loquen damunt tot l’escenari.-TORNAREM 00:00 Surten els apòstols de la dreta de l’escenari (Maria) (Joan) (Apòstols) amb Maria i Joan encapçalant la comitiva i es dirigeixen cap el centre de l’escenari per col·locarse per anar pel passadís central.-HAY LIBERTAD Jesús el duen els nins i els actors fan aixecar a totes (Tots) les persones perquè ballin (Ball de tres passos perquè pugui fer tothom) Surten a ballar animadors. vam decidir tornar a les nostres cases. pas molt lento 01:59 S’han trobat amb Jesús i Maria Magdalena 02:22 Se giran tots cap el presbiteri i comencen a caminar Jesús encapçalant la comitiva. a pescar peixos i a beure cerveses al bar. 01:19:00 26. 01:33 Comencen a caminar cap el passadís central. perruqueres. El varem deixar a una tomba nova prop de l'hort de Getsemaní. I en aquell sepulcre es van quedar tots els nostres somnis i esperances. a les nostres històries. en certa manera. JCST 2018 / 4 arribava el dissabte i el dissabte els jueus no poden ni tan sols enterrar els amics. amb el cor trencat. 01:05 Al centre de l’escenari Maria canta. Tornar a la nostra vida sabent que.-FINAL . staff) 01:30:30 29. Tornar a la nostra vida per intentar oblidar Jesús. que ens havia omplert el cap amb regnes impossibles. maquilladores.