You are on page 1of 4
Detyre klase Punoi: Indrit Pataj dhe Kejsi Rroshi Tema: Krahasimi I kompjuterave Lenda: Informatike Teknike Kompjuteri I Indritit Lloji I kompiuterit quhet : Cyber Power PC 1. Sistemi Operativ Windows 7 Professional, 64 bit 2.Tipi I Procesorit Intel Quad Core 5.2 Ghz CPU @ 5.2 Ghz 3. Installed Memory (RAM) 8.00 GB 4.GPU: AMD Radeon RX 480 4GB Video Card Kompjuteri I Kejsit Lloji I kompjuterit: Apple MacBook Pro 1.Sistemi operativ MacOS Mojave 2.Procesori është: Intel Core i7, 8th generation, hekza core turbo boost 4.1 Ghz 3. Installed Memory: 16.00 Gb 4.GPU : Radeon Pro 555X, Intel UHD Graphics 630