You are on page 1of 2

1.

It is identify their self-confidence, creating their boost, morale and encourage


them.
A. Planning classroom
B. Organizing the classroom
C. Creating interest
D. Achieving quality
Answer: C
2. It is identify the behavior, emotion, social or other challenges that may limit their
learning abilities
A. Achieving quality
B. Developing interest
C. Planning classroom
D. Creating interest
Answer: A
3. It is identify their talent and skills that nurturing to be develop.
A. Organizing the classroom
B. Developing talents
C. Planning classroom
D. None of the above
Answer:B
4. The teacher can easily plan their day to day classroom activities.
A. Supportive
B. Regular teaching method
C. Planning classroom
D. Organizing the classroom
Answer: C
5. The best way for a teacher to organize the classroom that first to identify the
characteristic of each learners.
A. Teaching strategy method
B. Regular teaching method
C. Organing the classroom
D. Classroom organize
Answer: C
6. It is a paramount that the teachers identify and _____ needs when teaching.
A. Considerate for each learners
B. Meet individual learners
C. Motivated learners
D. Supportive learners
Answer: B
7. It is empowered and ____ because optimum conditions are created.
A. Motivate
B. Support
C. Developed
D. Organize
Answer: C
8. Regular teaching into an ______ that is supportive and considerate for each learners.
A. Affective education
B. Cognitive education
C. Motivated education
D. Devoted education
Answer: A
9. TIRADE is to ABUSIVE as EULOGY is to.
A. Laudatory
B. Flowery
C. Belittling
D. Necrology
Answer: A
10. FORE is to AFT as BOW is to.
A. Paddle
B. Deck
C. Stern
D. Boat
Answer: C