Please try again … never.

Nu te deranja sa imi scri ca nici eu nu ma voi deranja sa citesc da mai ales sa iti raspund...asa k nu te mai deranja..;) pierdut calm...ofer ignore sunt la masa ....... mananc seminte Am decazut la cel mai josnic nivel al suferintei umane, sufletul meu se afla pierdut intr-un abis al intunericului vesnic......pe scurt ......muncesc. Viata e un joc de kkt dar macar are grafica buna.

toti vor sa ajunga in rai... dar nimeni nu vrea sa moara... adevarul nu insulta,ci serveste k dus fierbinte prostiei calde Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.

Doi scheleti se ciupeau de piele doi copii imparteau o bila In viata asta nimic nu e corect...pana si somnul te fura ... Atata timp cat nu-ti pasa unde esti, nu te vei rataci niciodata!

noi sa fim sanatosi ca boala vine singura

Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina... Universul nu este prietenos cu utilizatorii. nu este usor sa fiu eu insumi..dar este sigur amuzat sa ii vad pe ceilalti incercand sa fie ca mine

sunt doua tipuri de oameni:care ma plac si care se duc dracului Bunul meu simt depinde de al tau . mai bine mic si idiot.decat bolnav in pat. mai bine beat sub pat!!! mutu ii spune la surd ca orbu se uita la el Decat mare si prost.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful