JURNALUL SERVICIILOR

Jurnalul serviciilor

2-8 noiembrie 2010

Student : Vasilache Andra Grupa : M14

Desi e vorba de un camin studentesc. dar notez doar ora 9:00 cand m-m trezit si m-am folosit prima data de ele. dandu-mi seama in acel moment de ce nu am putut dormi linisita toata noaptea.Ziua 1: marti. pe parcursul intregii zile. De pasajul care face legatura intre cele doua magistrale la Piata Unirii pot spune ca nu sunt foarte incantata. 2 noiembrie Ora 9:00. insa din cauza faptul ca au coborat plafonul foarte mult si este tot de culoare alba. in fiecare iarna m-am confruntat cu aceeasi situatie: caldura excesiva din calorifere. rare sunt situatiile cand se intampla sa fie probleme in desfasurarea acestor servicii. din pacate acum m-am obisnuit si nu il mai socot un lucru iesit din comun. serviciile de utilitati Serviciile de utilitati cum ar fi curentul electric. Bineinteles ca acest serviciu se deruleaza non stop. astfel incat sa se creeze o atmosfera placuta pentru traiul unei persoane. camera de camin. Niciodata nu am inteles de ce trebuie sa stam cu geamurile deschise la maxim in toiul iernii pentru a putea macar respira in acea incapere.Mai ales dupa ce a fost consolidat ma asteptam sa arate mai bine. statia de metrou Grozavesti. Neavand parte de acest tratament aproape niciodata. serviciul de caldura Trezindu-ma la ora 9 de dimineata. de cele mai multe ori fara a constientiza acest lucru. lumina. rapid. cred ca cei care sufera de claustrofobie chiar au probleme in a trece acest pasaj. inca de acum patru ani de cand am ajuns prima data in Bucuresti am fost de parere ca persoanele de la casierii ar putea fi mai amabile ai ar putea raspunde zambetului care insoteste acel “multumesc” dupa primirea cartelei. devenind totusi foarte importante atunci cand lipsesc. nici macar la statiea Eroilor nu au anuntat ca trenul va stationa cateva minute. Ora 10:10. si nu se gandeste nimeni sa dozeze cumva aceasta caldura. In general. nici un eveniment neasteptat nu a aparut. Mai putin in ultima perioada care concide si cu lucararile de la pasajul Basarab. In ceea ce priveste comportamentul angajatilor. cand nu am mai beneficiat de apa calda pentru cateva zile. intrucat ofera solutia evitarii traficului cel putin intens din Bucuresti. primul lucru de care am devenit constienta a fost temperatura din camera. Ora 9:00. apa calda si apa rece. 2 . serviciul Metrorex Serviciul Metrorex este asa cum il stie toata lumea. sigur si practic. Nu am asteptat decat trei-patru minute pana a sosit metroul. Locuind in camine studentesti de cand am venit in Bucuresti pentru a urma facultatea. Si de aceste servicii beneficiez in mod continuu. sunt intotdeauna prezente in viata noastra. serviciilor de utilitati nu li se acorda o prea mare atentie. Internetul. si astfel am ajuns la statia Piata Unirii in maxim zece minute. camera de camin. dar am consemnat doar ora 9:00 pentru producerea acestuia pentru simplitate si practicitate.

serviciu de gaze Ca si in cazul televizorului. telefonie fixa si internet). companiile de telefonie si cablu TV au iesit pe piata cu niste oferte mai mult decat competitive. se explica oarecum si acest lucru. este extrem de importanta in viziunea mea atitudinea prestatorilor acestui serviciu. energia si starea de binedispozitie ale profesoarelor ma ajuta foarte mult sa imi mentin concentrarea si interesul pentru aceste cursuri. dar dat fiind faptul ca nu consumatorii ci altcineva plateste pentru ele. unele probleme aparand tocmai prin nerespactarea culorilor semaforului. Si judecand dupa numarul persoanelor pe care le vand citind in metrou un astfel de ziar. de fiecare data cand ma duc la sora mea ma bucur de acest serviciu. nu numai din prisma cunostintelor care imi sunt oferite. Bulevardul Unirii. Personal cumpar destul de rar ziare si astfel cand vad in drumul meu acel stand cu ziare iau unul de fiecare data cand am ocazia. In mod normal.in RATB. Ora 18:00. Tinand cont de ora tarzie la care se tin cursurile. devenind important cand lipseste. ci mai ales pentru atmosfera creata de doamnele profesoare in timpul cursurilor. serviciul de cablu TV Intrucat in camera mea nu am televizor. Cred totusi ca numarul ziarelor distribuite nu este suficient de mare pentru a satisface cererea. Pot spune ca sunt foarte multumita de acest serviciu. acest serviciu functioneaza pana la ora 00:00. serviciul de presa O idee foarte buna mi se pare cea a ziarelor distribuite gratuit in statiile de metrou. De regula. ideea se bucura de success la o scara destul de mare. cand unele dintre semafoare devin intermitente. rezultand in acest fel niste preturi avantajoase pentru client. metodelor de predare. Academia de Studii Economice. Tinand cont de situatia economica din aceasta perioda. lucru care bineinteles favorizeaza circulatia mai putin activa din timpul noptii. fie ca suntem cu masina . grupand in acelasi pachet doua sau chiar trei servicii ( cablu TV.Ora 10:20. un alt lucru care imi lipseste si pe care il regasesc cu bucurie la sora mea este aragazul. Ora 11:30. 3 . in apartamentul surorii mele. Ora 14:00. serviciul de invatamant Incepand cu ora 18:00 timp de trei ore am beneficiat de serviciul de invatamant. Astfel. statia de metrou Piata Unirii. servicul de semaforizare Beneficiem de acest serviciu zilnic. sau doar simpli pietoni. serviciul de semaforizare se deruleaza fara prea mari nereguli. Serviciului de gaze nu ii pot gasi prea multe attribute. in apartamentul surorii mele. Ora 10:30. dat fiind faptul ca am o pasiune pentru pregatirea prajiturilor. ca si in cazul celorlalte utilitati.

deci personalul nu era prea solicitat. au fost facute unele imbunatatiri si pot spune ca am putut suna chiar si de la cota 2000 din Sinaia. serviciul de telefonie mobila In dimineata aceasta m-a trezit mama mea cu un telefon. serviciul de tip restaurant Complexul de camine studentesti Regie are incorporate mai multe puburi si restaurante. si nu metroul. s-a aratat uimita de faptul ca eu nu mi-am imaginat ca nu mai au inghetata. iar ruta pe care o parcurg pana acasa este chiar placut de observat. incepand cu intazierea primirii meniurilor. reprezentand o alternativa mai apropiata localurilor din centru. Ora 23:00. de serviciu. deaoarece”nu mai este sezonul”. sau numarul scaunelor libere disponibile la aceasta ora reprezentand niste puncte forte ale acestui serviciu. sau sa vorbesc cu prietenul meu mai ales atunci cand nu este in Bucuresti. pot spune ca sunt destul de multumita de ofertele disponibile pe piata si de pretul acestora. sa stabilesc inatlniri sau sa anunt ca intarzii. intrucat atunci cand am comandat un frappe cu inghetata. Astfel am intrat intr-o cafenea. Singura problema care ar insoti acest serviciu fiind fercventa de circulatie destul de redusa a autobuzului 601 la aceasta ora. care acopera de altfel un aspect destul de 4 . serviciul de transport in comun RATB Cum la aceasta ora traficul rutier din Bucuresti nu mai reprezinta o problema. unde dealtfel nu ne-am simtit tocmai bine si nu am fost multumite de serviciile prestate de personalul acestui local. In rest toate celelalte conditii. camera de camin. Pubul Maxx. Am avut mai multe probleme. Pe mine ma ajuta sa tin legatura cu parintii. Intalnindu-ma cu o veche prietena. Au mai uramt niste inarzieri cu aducerea notei de plata sau cu primirea restului. insa ciocolata calda comandata in locul frappeului cu inghetata a fost atat de buna incat sa nu ne lase sa ne suparam pentru celelalte intamplari. Este in primul rand o schimbare binevenita intrucat in ultimii trei ani am folosit in mod predominnat metroul ca mijloc de transport. starea generala buna spre foarte buna a masinilor. La fel despre acoperire.3 noiembrie Ora 10:15. aleg in fiecare seara sa merg acasa folosind autobuzul 601. Serviciul telefoniei mobile a devenit acum indispensabil pentru multi dintre noi. cum ar fi caldura din autobuze.Ora 21:20. In cotinuare persoana care ne-a luat comanda a fost destul de nepoliticoasa. Beneficiind de serviciul cartelui Pre-Pay in reteaua Orange. Singura plangere pe care o am. ne-am hotarat sa incercam un nou local. sa rezolv treburi ce tin de facultate. dorind sa stabilim ziua venirii mele acasa si sa-mi dea cateva idei despre ce as putea sa ii cumpar tatalui meu cadou de ziua lui. statia de RATB Universitatea. in ciuda faptului ca erau doar cateva mese ocupate. fiind o zona frumoasa a Bucurestiului cea a Bd ului Regina Elisabeta si a Gradinii Cismigiu. Regie. Ziua 2: miercuri. cu prietenii.

Ora 12:00. serviciul Metrorex Ca in oricare alta zi. iar in cazul in care nu imi mai gasesc stick-ul sau ma grabesc f tare este extreme de folositor. Acesta si-a dovedit utilitatea cand am vazut azi ca o persoana nevoiasa cersea in metrou. serviciul de xeroxare si printare Intrucat am avut nevoie sa printez o varianta a cv-ului meu sis a fac mai multe copii. consumand in acest fel creditul pe care il mai aveam in acel moment. current si lumina. Academia de Studii Economice. iar organul de paza si-a intrat in atributii si a linistit-o. Ora 10:25. am inceput orele la 16:30. In plus. fiind incantata si de profesorii mai degraba tineri care reusesc de minune sa nu ne mai faca sa simtim oboseala orelor tarzii. Ora 16:30. Ai aici am fost ultumita de conditiile de curatenie. camera de camin. caldura. un alt avantaj il constituie faptul ca au o adresa de e-mail unde poti trimite documentele de printat. De cand am intrat in salon am fost foarte bine primita. devenind mai degraba violenta. Calitatea predarii m-a multumit si astazi. intrebata de ora rezervarii si de nume si poftita catre camera unde se tin activitatile de cosmetica. de profesionalismul si amabilitatea cosmeticianei si de rezultatul final. Intotdeauna am fost multumita de serviciile prestate de aceasta unitate. Ora 12:15. nestiind ca optiunea mea nu mai era valabila.important. Intrucat la serviciul “Credit” nu anunta cnd expira valabilitatea optiunii mi se pare normal ca cel putin cu cateva zile inainte de expirarea acesteia sa fiu anuntata printr-un SMS de acest fapt. serviciul de invatamant Azi fiind cea mai plina zi la facultate. Ora 15:30. fara a experimenta nici un fel de problema. care de altfel ar fi fost suficient sa reactivez in acea luna o alta optiune. apa rece si calda. copiile xerox au fost intotdeauna de calitate. am avut nevoie sa ma deplasez pe distante mari si iarasi servicul Metrorex si-a dovedit eficacitatea. 5 . Am fost foarte deranjata de acest lucru atunci cand. Au si niste preturi competitive. iar personalul este intotdeauna amabil. serviciile de utilitati Ca in orice alta zi m-am bucurat de serviciile de Internet. cat si in trenurile propriu-zise. am sunat in contiuare fara a o reactiva. o reprezinta neanuntarea expirarii optinunii lunare. timpul de xeroxare este chiar bun in comparative cu alte unitati de acest gen. statia de metrou Grozavesti. salon de infrumusetare Essence Astazi am avut o programare la un salon de infrumusetare la departamentul de cosmetica. am mers la xeroxul de la parterul caminului unde locuiesc. avand trei cursuri in orar. camin. mai exista serviciul de paza de care beneficiem atat in statiile de metrou. Tot in cadrul Metrorex.

serviciul de utilitati Cum spuneam ca utilitatile devin importante atunci cand lipsesc. serviciul de imprumutare carti Avand nevoie de unele materiale pentru pregatirea unui examen. mi s-a luat comanda intr-un timp foarte scurt. am cautat un internet café. 4 noiembrie Ora 9:30. Biblioteca British Council. Calitatea produselor e mereu ridicata. pentru ca un terbilist s-a gandit sa taie fibra optica de pe camine lasand astfel fara Internet toata Regia. Ziua 3: joi. gasind acolo codul cartilor disponibile pe acea tema/de acei autori. Calculatoarele disponibile erau deasemenea vechi. indica intotdeauna aparatul de unde trebuie ridicat bonul cu numar pentru a respecta o anumita ordine la casele de imprumut/restituiri. Ora 13:30. zilele acestor internet-café sunt mai degraba limitate. indrumarile acestei doamne m-au ajutat foarte mult. cum s-a intamplat si de data aceasta. am apelat la biblioteca din cadrul British Council pentru a le procura. internet café. Ora 14:30. nefiind nevoie sa pierdem timp si cu deplasarea intre cladiri. acest lucru s-a dovedit a fi extrem de adevarat. existand deasemenea niste meniuri speciale la preturi mai scazute. la fel si depre preturi pot spune ca se descurca foarte bine. Fiind pentru prima data in acea biblioteca. restaurant Pizza Hut Romana. la fel si bautura si mancarea am fost aduse repede. Din acest motiv presupun ca ultimele locatii de acest gen care au mai ramas nu se mai ocupa de incercarea pastrarea clientilor oferind o buna curatenie si atmosfera in sala de internet. cu probleme de functionare si de derulare a programelor. intrucat de astazi nu mai beneficiez de Internet. In contiunare mi-a indicat calculatorul unde pot cauta anumite titluri de carti sau numele autorilor. Am fost condusa la masa. Ora 11:00. serviciu tip restaurant La Pizza Hut am avut intotdeauna experiente placute. de un personal intotdeauna zambitor si amabil. Tinand cont de faptul ca in aceste vremuri majoritatea persoanelor care ar avea nevoie de Internet poseda un calculator conectat acasa. camera de camin. datorita lipsei curateniei si mirosului foarte puternic de tutun pe care leam gasit acolo. a gasit o ocupatie din a taia cablurile de pe camine. ci mai degraba a persoanei care din lipsa altor lucruri de facut.Deasemenea un aspect pozitiv este repreentat de faptul ca toate cursurile se desfasoara in aceeasi cladire. serviciul de prestare Internet Intrucat aveam neaparata nevoie de un calculator cu conexiune la Internet. facandu-mi mult mai usoara si mai rapida cautarea. Per total 6 . Intrand in sala de biblioteca. gasindu-l in zona Crangasi. In acest caz presupun ca nu este vina prestatorilor acestui serviciu. doamna care asigura linistea si ofera eventualele informatii cerute de clientii bibliotecii. Pot spune ca am fost mai degraba nemultumita de acest serviciu.

cerandu-ne scuze si mentionand ca va fi placerea lor san e ofere comanda facuta gratis. si indicandu-mi raftul din spatele dumneaei pentru a vedea mai multe preturi. Am ramas putin dezamagita de comportamentul vanzatoarei intrucat eu aveam intentia de a cumpara un produs. comanda era gresita. Ca si in celelalte zile si la ceilalti profesori. ni s-a transmis ora de sosire a comenzii si pretul final. sa nu ne mai aduca comanda initiala intrucat se facuse tarziu si nu ne mai era foame. apreciand activitatile pe care le-am desfasurat in timpul seminarului si modul de predare de la curs. si cel mai grav. serviciul de difuzare filme Fiind vineri si urmand o zi aglomerata la serviciu. Pe langa o intarziere de 30 minute a comenzii. Doamna de acolo a fost mai degraba putin dispusa sa ma ajute cu informatii spunandu-mi doar ca se aplica promotia de 50% pentru toate produsele de la acea marca. serviciul de invatamant Cursurile s-au desfasurat in acelasi cadru obisnuit. dar doamna s-a indepartat pentru a vorbi cu alt client. Ora 21: 00. 5 noiembrie Ora 13:00. Academia de Studii Economice. am refuzat politicos noua comanda si i-am spus persoanei respective ca nu mai vrem sa comandam nimic. am gasit foarte satisfacatoare starea de spirit a profesorilor. dar fiind 7 . Renuntand la mancare ne-am horatat sa ne uitam oricum la film. am hotarat sa ne uitam la un film si sa comandam ceva de mancare in camera. cinematograf Movieplex. Ora 16:30. Sincera sa fiu raftul respective era destul de departe si nu puteam vedea cu usurinta toate preturile afisate. Ora 16:00. Am acceptat bineinteles oferta si o persoana a venit imediat cu pizza pe care o comandasem initial. Fara a ne certa. Ceea ce s-a si adeverit. serviciul de home delivery Ramanand peste noapte la o prietena. Sunand la o anunmita pizzerie. fiindca ne-am gandit ca intrucat filmul la care vroiam sa mergem era o premiera era posibil sa fie aglomerat. avand surpriza ca in jumatate de ora sa fim sunate de la aceesi pizzerie si spunandu-ne daca mai dorim comanda va sosi cineva in cinci minute sa ne-o aduca. serviciul de vanzare produse Afland de la o prietena despre o promotie la niste produse cosmetice. dar fiindca nu mi-a oferit suficiente informatii am plecat din magazine fara a mai achizitiona ceva. apartamentul pritenei mele. am fost si eu la acel magazin sa cer mai multe detalii. Am facut insa o rezervare online platita inainte de a merge acolo. pretul era si cu 8 lei mai mare decat cel cominicat prin telefon. Ziua 4: vineri. cerandu-si inca o data scuze si urandu-ne pofta buna. apreciind bunadispozitie avuta in timpul orelor. magazin coloane Romana. drept pentru care voi mai urma cu siguranta drumul catre Pizza Hut. am hotarat impreuna cu prietenul meu sa mergem sa vedem un film la cinematograf.pot spun ca am fost multumita de acest serviciu.

serviciul transport taxi Terminand serviciul. pentru a dansa si a ne distra. M-am oprit in final la una dintre ele mi-a cantarit marfa ceruta. statia de metrou Grozavesti. in dimineata aceasta am avut nevoie sa imi cumpar o cartela pentru a putea intra la metrou. Ora 23:50. serviciul Metrorex Expirandu-mi abonamentul lunar la metrou. dar si pe ceilalti participanti la traffic sa ajungem mai repede la destinatie. Intreband daca putem intra la alt film pe baza biletelor platite la filmul rezervat. ba chiar mi-a lasat la acelasi pret mai multi struguri decat cerusem si la final mi-a zambit urandu-mi o zi buna. m-am indreptat catre ghiseul unde stiu ca intotdeauna este cineva. Splaiul Independentei. Tinand cont ca sunt clienta fidela a acestui club. garantandu-mi calitatea cea mai buna. Pot spune ca am fost foarte incantata de experienta din piata avuta azi. serviciul de vanzare fructe si legume Inainte de a intra in ceainarie unde lucrez. muzica foarte 8 . intrucat fiind o ora de varf. ca in fiecare seara am luat un taxi pentru a ajunge acasa. acesta era foarte ingreunat. Casa de bilete fiind inchisa. am trecut prin piata sa imi cumpar niste fructe. Am fost mutumita de acest serviciu care ne-a ajutat in aceeasi masuara pe noi. eu si prietenul meu am intanit in drum o echipa de politisti rutieri care coordonau traficul. masina de taxi. ni s-a spus ca din pacte nu au fost oprite bilete pentru rezervarea noastra si intrucat sala fiind plina nu mai putem intra la acel film. club El Grande Comandante. ni s-a spus ca nu se pot folosi acele bilete pentru alte filme. Ajungand la casa si explicnd situatia. Piata Hala Traian. Ca intotdeauna vazatoarele binedispuse ma indemnau sa cumpar de la taraba lor. totul a decurs precum stiam: taxa de intrare zece lei. Ziua 5: sambata 6 noiembrie Ora 10:30. serviciul de garderoba disponibil. Ramanand bineinteles enervati si dezamagiti de cele intamplate. Bineinteles ca am fost dezamagita de serviciul oferit in aceasta zi de casierita de la metrou. serviciul Politia Rutiera Indreptandu-ne cu masina carte locul unde muncesc.linistiti la gandul rezervarii pe care o facusem nu ne-am facut nici o problema. deoarece viteza de mers a fost prea mare si modul de condus prea violent. In dimneata asta nu a fost nimeni timp de 5 minute cat am asteptat sa se intoarca cineva pentru a putea cumpara o cartela si a ajunge la timp la serviciu. am fost doar sa mancam o inghetata si am plecat. Ora 11:30. serviciul de oferire distractii tip club Dupa terminarea programului am fost impreuna cu colegii mei inntr-un club. Ora 16:00. De data aceasta am fost mai degraba nemultumita de prestatia soferului. Ora 23:45.

Ora 13:30. ci si o organizare si o amplasare a scenei foarte bune. care mi-a placut foarte mult. la care m-am inscris de curand. am apelat la un sediu Western Union si pot spune ca am fost foarte multumita. Nemaigasindu-ma in aceasta situatie. Ziua 7: luni 8 noimebrie Ora 9:00. autobuzul 601. am luat parte la prestarea acestui tip de serviciu. serviciul de prestari cursuri de limba straina Ca in fiecare luni am fost la cursul de limba franceza. Profesorii sunt foarte bine pregatiti si cu o inclinatie vizibila spre a-i invata si pe ceilalti. serviciul cultural de teatru Afland de oraganizarea unui spectacol de teatru improvizat. serviciul de transport in comun Probbail si datorita zilei de duminica si a frecventei reduse de circulatie a autobuzelor in aceasta zi. tinand cont ca trebuia sa ajung la o anumita ora pentru a ma intalni cu o prietena. Au fost nu numai o buna reprezentare. 9 .buna care ma atrage mereu in acest loc. facilitand un proces rapid si simplu de depunere a banilor. cu materiale noi si profesionale. Inca descoper metodele de predare si iau parte la activitati mereu noi. care au dus la o buna desfasurare a evenimentului. parcul Cismigiu. conducand prudent si linistit. Soferul a fost foarte amabil si prietenos. oferindu-ne astfel un serviciu de buna calitate. Ora 11:30. Ora 23:45. sediu Western Union. masina de taxi. Institutul Francez. dar doamna de la giseu a fost foarte amabila explicandu-mi cum functioneaza sistemul si ce trebuie sa fac. dar fiindca azi a fost foarte frumos afara. insa de fiecare data am fost foarte multumita de acest serviciu. care de aceasta data a fost foarte bine prestat. nu stiam exact care sunt pasii unei tranzactii de tipul acesta. Ziua 6: duminica 7 noiembrie Ora 13:00. chelenrii peste masura de ocupati dar binedispusi si amabili. serviciul de transport tip taxi Ca in fiecare seara dupa serviciu am beneficiat de serviciul de transport tip taxi. A fost bineinteles destul de neplacut. am trecut cu vedera acest mic incident. serviciu bancar Avand nevoie sa trimit bani surorii mele care a fost la Arad impreuna cu prietenul ei sa isi cumpere un automobil. si un mediu potrivit desfasurarii unei ore de curs. a trebuit sa astespt in jur de 20 minute o masina care sa ma lasa langa parcul Cismigiu. povestindu-ne diferite patanii din viata de sofer de taxi.

si afisarea unui cod care faciliteaza gasirea cartii. fiind prima data in acea biblioteca nu eram familiarizata cu sistemul lor de cautare si imprumutare a cartilor. pana la costuri si orele de curs. Am considerat foarte bun sistemul de cautare in calculator al unui titlu de carte sau al unui nume de autor. fiind mereu dispuse sa raspunda intrebarile pe care eventual un client i le adresa. Cel mai slab prestat sreviciu Am ales sa includ in aceasta categorie serviciul prestat de cinematograful Movieplex . de la durata si impartirea pe module. doamnele de la ghiseele de imprumut/restituri carti erau prezentabile. deoarece ajungand acolo totul a descurs foarte usor. pentru ca o posibila persoana interesata de acest lucru sa poata afla citind acele pliante totul despre aceste cursuri. In acelasi sens. Deasemenea am apreciat modul de asezare a cartilor in rafturi dupa domenii si faptul ca exista pentru a fi imprumutate si CD/DVD uri cu filme sau documentare. serviciul de oferire sedinta make-up Zilele trecute am castigat o invitatie la un salon profesional de infumusetare pentru o sedinta gratuita de make-up. Motivul a fost ca desi machiajul realizat a fost de calitate. apartinand unor autori care sunt lideri in domeniul lor. erau afisate in sediul bibliotecii toate ofertele existente cu privire la acest lucru. Am ales aceasta firma prestatoare de servicii pentru ca ea mi-a oferit cea mai mare satisfactie atat in timpul. asemenea produselor lor. Cel mai bun serviciu Cel mai bun serviciu de care am beneficiat in aceasta saptamana a fost cel prestat de biblioteca British Council. Bineinteles ca am fost foarta incantata de idee.Ora 14:30. si nu numai afisarea disponibilitatii/indisponibilitatii cartii. Pot spune ca biblioteca British Council ofera servicii de calitate atat dupa prestarea serviciului. 10 . angajatii salonului au fost foarte insistenti in vederea cumpararii unor produse de make-up de la magazinul lor. intrucat acesta mi-a produs cea mai mare dezamagire. deorece. cu ajutorul doamnei care se ocupa cu buna functionare a bibliotecii. dar pot spune ca am ramas deazamagita in urma acestei experiente. Spun in timpul prestarii serviciului. continutul lor era de un inalt nivel informational. intrucat toate cartile imprumutate erau foarte bine pastrate si cel mai important. cat si dupa prestarea serviciului respectiv. Cunoscut fiind faptul ca la British Council se pot face inscrieri pentru urmarea unor cursuri de limba engleza. Eu mai ales am simtit buna calitate a acestui serviciu. salon de infrumusetare.

si pastrarea si atragerea clientilor este cel mai important target al cinematografului. ci mai degraba modul in care ar trebui sa actioneze in cazul aparitiei unor conflicte. cel al rezervarilor online de bilete. Deasemenea. pe langa celelalte attribute de ordin tehnic ale salilor. Nu stiu daca reala cauza a indisponibilitatii biletelor in momentul ajungerii noaste la casa de bilete a cinematografului a fost slaba coordonare intre site-ul cinematografului si administarea rezervarilor facute on line in locatia fizica a acestuia. nesubliniind neaparat atributiile pe care un angajat le are in timpul serviciului. un alt aspect de care m-as ocupa ar fi un sistem de recompensare a clientilor care au avut de suferit in urma slabei prestatii a angajatilor cinematografului si chiar unul de fidelizare a acestora. sau doar incapabilitatea sau vointa expresa a angajatului de la casa de bilete de a da spre vanzare si bilete rezervate de noi pe internet. Sunt convinsa ca o persoana din managementul cinematografului nu ar fi procedat in acest fel. la fel si platirea online a acestora. Aici sunt ferm convinsa ca greseala a apartinunt angajatului de la casa de bilete. daca se ofera o alternative pentru a rezolva problema. experienta avuta pana la final a fost mult sub asteptari. intrucat diferenta intre cinematografe este data si in mare masura de comportomentul angajatilor. pentru ca acestea sunt putine. ca director al cinematografului Movieplex In primul rand as initia niste programe de training pentru angajati. O astfel de greseala nu este totusi impardonabila. prin oferirea de bilete bonus sau alte mici cadouri. 11 . am renuntat fara a cere sa vorbim cu o persoana cu o funtie de conducere. in aceeasi sau poate chiar in alta zi. clare si simplu de executat. Deasemenea as pune foarte mult acentul pe conduita pe care trebuie sa o adopte in timpul servirii unui client.Incepand aparent cu un serviciu de calitate. dat nevrand sa ducem situatia creeata la alt nivel. Schimbarile pe care le-as face. Cred ca cel mai grav a fost faptul ca nu ni s-au oferit alte bilete la alt film. care nu a stiut sau poate nu a vrut sa afle daca situatia nostra se putea remedia in vreun fel.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful