ZNACENJE DUPLIH KOLONA

³Masonskog Posla!´ Objasnjava Angelina ³Srpska´
Dule Petrovic November 24 at 5:22pm: vidim da si u poslu ali te molim kao "bivsu"monahinju da mi odgovoris na jedno pitanje znam da znas sve o nasim svetinjama.pitanje: sta predstavljaju te dve kule na ulazu u Konstantinovu crkvu u Nisu koja se sada gradi???ja jos nigde nisam tako nesto video kod nasih crkava i manastira.molim odgovor.svako dobro od Gospoda.

Angelina Srpska Dakle, jedno objasnjenje je da oba kolona predstavljaju Veliko Univerzalno Pravo i Licna Volja. Ova kolona su se nalazile na ulazu Hramu Solomonovu; nisu bile potrebne radi osiguravanja zgrade, nego su bile samo simvolicne. Solomon je nazvao stubove Jachin (Pravo) i Boaz (Licna Volja ili Izbor). Veliki majstori uce svoje uclanjene masone da nije dovoljno samo priznati prisustvo bozije (a njihov bog je soton); treba hteti biti u samom njegovom prisustvu. Ali ovo je budalstina jer samo ih lazu dok ne udju dublje. Prema tome, produzujemo pricu.

Objasnjavaju drugi da ova dva slobodna kolona oznacavaju stvaranje (na levo) i spasenje (desno) . Treci kazu da one oznacavaju mudrost i silu. Uh da!. . . Samo lazu . . . Idemo dalje . . .

Obavezno, na samom ulazu svih masonskih loza, stajace 2 kolona ili stubova sa natpisima ³Jachin´ i ³Boaz´. Ali ovim, masoni ne proslavljaju Solomona, nego ove stubove oznacavaju ogovaranje protiv Solomona iza njegovu korupiranosti (i ne zaboravimo da je Solomon imao hiljadu zena, a masoni ritualno proslavljaju seks) a dalje je on opstao i vladao uprkos toga kao najveci kralj svih kraljeva. A masoni, bas, smatraju da imaju imunitet od svih svojih zlih dela (jer stite jedan drugog; to je deo njihove kletve). Drugo, masoni smatraju da oni svi uloze svoj trud ka dovrsenje hrama solomonova, ali ovaj treci put kada se bude gradilo predstavlja pocetak mrzosti otpustenja, po Otkrovenju Svetog Jovana.

A opet drugi objasnjavaju da ova dva stubova datiraju jos ranije, do doba starog Egipta. U tom slucaju, oba stuba oznacavaju blizanci arhitektora, Seta i Horusa iz paganske egiptske religije, i predstavljaju inteligenciju i silu iza koje stoje kapija vecnosti.

Tek posle, masoni saznaju da ta dva stuba oznacavaju bogovi....

A sami Albert Mackey, mason 33-eg stepena, autor i ideolog masonski objasnjava da sami stub oznacava muski ud. Prema tome, dna stuba se stavlja u cirkularnu bazu, sto oznacava zenski pol. entrance

Evo, ovde u Eilatu, Izrail, iluminatijsku i masonsku simvoliku stoji sred same ulice na poslednjem punktu usput do Egipta. Upotrebljava se ova masonska simvolika cesto i na spomenicima umrlih masona kao ZNAK drugima da je bio mason za vreme svog jadnog izgubljenog zivota.

A to, sto mi kazete das u dva stuba na samom ulazu hrama, JASNO MI JE da LZE-PATRIJARH SRPSKI ZIDA MASONSKU LOZU U NISU, I NIKAKAV HRAM PRAVOSLAVNI! To mu je ZADATAK; ZA TO JE PRIMAO I NOVAC OD PAPE; I RADI PO ZADATKU ILUMINATIJA! Nema drugo. A mogu Vam reci da je plan prvenstveno da POKATOLICE SVO HRISCANSTVO (a necemo to dozvoliti; prema tome, nece se ostvarati njihov prokleti cilj), pa onda da OMASONE SVO HRISCANSTVO. Znaci, TA UNIVERZALNA RELIGIJA O KOJOJ PRICAJU JESTE ³MASONERIJA´! Kazem Vam: MI NEMAMO VISE SRPSKI PATRIJARH. Blagopocevsi PatrijarhVarnava nam je bio POSLEDNJI PRAVI PRAVOSLAVNI PATRIJARH, i svi znamo sta se njemu desilo: to sto se i desilo Papu Jovanu Pavlu I-ome, koji je ostao ZIV samo 33 dana. Ustolicen je bio 26-og avgusta, 1978 g. i umro 33 dana posle toga jer nije bio clan masonerije i iluminatije. Naravno, masoni su ga izigravali ovim posto je Hristos ziveo 33 godina; oni su mu dali 33 dana da zivi posto se drzao vise do Hrista nego do njih. Nadam se, Dule, da Vam je ovo pomoglo. Izvinite, imala sam sastanak ranije, pa nisam mogla sve objasniti pre. Dobro ste ovo zametili i dobro ste pitali. To je jedno VELIKO ZLO sto se GRADI U NISU. I NARAVNO, IRINEJU je bilo OBECANO da ce on POSTATI ³PATRIJARH ako bude SAGRADIO OVAJ HRAM. To mu je bilo TEST. Polozio je mozda sa Papom; A sa Hristom je PAO NA ISPIT ! I pogotovo sa Srbima: pastvom njegovom kojom je on izdao nacisto. To je to . . . Ziveo, Brate! I Laku Bogom Blagoslovenu Noc uz Molitava Cistih i Pravih Gospodu Nasemu Isusu Hristu. +++ xo~A´S´ Angelina ³Srpska´ Duhovni i Politicki Ideolog Pravoslavni Misticni Teolog Zastitnik Ljudskih Prava I ANTI-PAPISTA DO KRAJA VEKA I SVETA . . .