Înainte de a muri, Baba Vanga ar fi trimis un mesaj ciudat: «În România apare un Mesia»

28 Noiembrie 2010 SURSA : LIBERTATEA http://www.libertatea.ro/stire/inainte-de-a-muri-baba-vanga-ar-fitrimis-un-mesaj-ciudat-in-romania-apare-un-mesia-312669.html

Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebra clarvazatoare din Bulgaria. Ultima ei previziune, inainte de a muri, in 1996, s-a referit la Romania. Libertatea o prezenta azi integral, împreuna cu interpretarea pe care i-a dat-o un specialist în stiinte ezoterice. ³Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor´ - acestea au fost cuvintele clarvazatoarei bulgaroaice cu putin timp înainte sa moara în 1996. "Cel promis» s-ar fi nascut în 2005" Vanga a înregistrat pe banda de magnetofon previziunea despre România, pe care a încredintat-o apoi uneia dintre nepoatele sale. Rugamintea sa, destul de ciudata, era ca aceasta previziune sa ajunga la o anumita data la o persoana anume. Mesajul suna asa: ³Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, în cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire. Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pamânt de nasterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pâna când va veni ceasul sau. Cu puterea de Sus va fi daruit. Pamântul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O data cu venirea lui în aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a

iesit. Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai înalta culme a desavârsirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevarata pilda pentru toate popoarele pamântului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui´.

Cum interpreteaza profetia astrologul Stavrou, specialist în stiinte ezoterice: «E vorba despre un conducator razboinic» Celebrul astrolog român Stavrou, specialist în stiinte ezoterice, a interpretat pentru Libertatea ce ar putea sa însemne mesajul lasat de baba Vanga din punct de vedere simbolistic. Explicatia sa este urmatoarea: 1. Adresantul mesajului s-a nascut pe 24 ianuarie 2005. Asta înseamna zodia Varsator, o zodie compatibila cu cea a României. Vanga îl prezinta, în mod ciudat, ca pe un Mesia. 2. Vanga pomeneste despre un cal din fier. Calul este un animal care simbolizeaza razboiul si moartea. Fierul e si el legat tot de razboi. E vorba despre un conducator razboinic, dar iubitor de dreptate. 3. Acest conducator ar trebui sa ajunga la plenitudinea capacitatilor sale în jurul vârstei de 33 de ani - adica în 2038. Nostradamus a spus ca în 2036 - 2038 va izbucni un nou razboi. Cel care va conduce Sundar Singh (1889-1929)România atunci va fi razboinicul despre care vorbeste Vanga.

Si profetul indian Sundar Singh a facut referire la noi

Ciudat este faptul ca sfântul indian Sundar Singh a spus si el, în 1920, ca, dupa un razboi nimicitor, România va deveni centrul spiritual al omenirii, iar Bucurestiul va deveni «Noul Ierusalim». A prezis conflictul din Coreea? Baba Vanga a prezis ca pe 11 noiembrie 2010 va izbucni un lung sir de razboaie în care se vor folosi, la un moment dat, si armele nucleare. Acum câteva zile, pe 24 noiembrie, adica 11 noiembrie pe stil vechi, a izbucnit un conflict soldat cu morti si raniti între Coreea de Nord (o putere nucleara) si Coreea de Sud. Situatia este extrem de tensionata, iar SUA au trimis în zona forte militare impresionate.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful