You are on page 1of 21

60 Years of Challenge Complete Game System

magyar nyelvű, a lényeget összefoglaló jegyzet

fordította: Niszap
besegített:
fordította: Rocco
Niszap

60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség

TARTALOMJEGYZÉK

I. könyv – Beindítani a nőket 3

II. könyv – A félelem nélküli, könyörtelen eszkaláció 22

III. könyv – Egyszerűen csak kezdd el a szexet x

IV. könyv – Párkapcsolati rulett x

2 / 21

hogy használd a csábítási képességeidet. hogy csi- náld meg. hogy megtaláld azokat a lányokat. Minél társaságibb vagy. annál több ilyen lányt találsz. hogy menj el  zöld: nevet. 3 / 21 . vagy elutasító ábrázata van  piros: bunkó megjegyzéseket tesz. mosollyal. hogy találkozzon veled Ez egy csábítási közösség. és az izgatottat. akiket érdeklődnek irántad. Mindig a 3 típus egyikét kapod reakcióként: a bunkót. fun és szociális vagy. a feszültség mindig benned lesz a megnyitás. és alázattal kezeld. csend van köztetek. A nők és a közted lévő vibe-nak sokkal inkább csábítónak és komolynak kell lennie. de nem érdeklődik. mert ezek bőven benne vannak a játékban – teljesen természetesek. Nem számít. mosolyog. és azt akarja.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség I. A lényege az. hogy milyen reakciót kapsz. Bármi történik. annál több lehetőséged nyílik arra. és felejtsd el a reakciókat A nyitás arról szól. mint például „ne érj hozzám” Ezt a picsás reakciót mindig humorral. akkor már igen. és ne kerüld el. 5 lehetséges reakciót fogsz kapni megnyitás után:  piros: ignorál téged. Attól még nem fogsz szexelni. a szé- gyenlőset vagy udvariasat. hogy az első kettőt kapod. nem szocializációs.  sárga: érdeklődik. és a játék során. KÖNYV – BEINDÍTANI A NŐKET (WOMEN IGNITION) ELSŐ FEJEZET: SZOCIÁLIS MINDSET Csak nyiss. míg a többiekkel könnyed. és együttműködik veled Egy esély. egyszavas válaszokat ad. Ez a nagy számok törvénye alapján működik: minél többet nyitsz. de a lány félénk. Szokj hozzá. és lassan indul a dolog  sárga: udvarias. hogy szociális vagy: de ha tudsz csábítani.

és ez fun keretet ad a beszélgetésnek. hogy előző este egy bombázót game-eltél. hogy mennyire tudsz nőket elcsábítani – ez a lényeg. de ne vedd komolyan az egészet. Mindset #3: nem megnyitod a lányokat. Nem muszáj olyan szettekben elidőznöd. miszerint egy megnyitásnak olyan frappánsnak kell lennie. Lépj túl az ilyeneken. hogy megismerkedhessen veled. A megnyitásnak fun-nak. hogy kivel hoz össze a sors téged: lehet. hogy onnantól már tálcán kínálja magát a nő. ne is elemezz. Nem a megnyitás a lényeg Van egy általános nézet. Találj ki.JWS Mindset #4: szociálisnak lenni. Mindset #5: érezd jól magad. amelyekben nem érzed jól magad. De ezen felül nincs szükséged arra. a másodikat pedig akkor. Izgalmas. akik nem éreznek irántam semmit sem. hogy találkozzon veled. és sosem tudhatod. akik tudnak majd neked segíteni az élet más területein. és több csaj akarna velem kúrni. mint amennyivel egy élet során elbírnék. hogy mennyire könnyen nyitsz meg ismeretlen embereket. Csá- bítónak lenni. aki sokmin- dent adhat egy nőnek. amikor elcsábíthatsz lányokat. szórakoztatóvá teszi az estédet. A beszélgetések kezde- ményezése egy szociális. vonzó srác vagy. akkor több olyan helyzetbe kerülsz. de az én szabályaim szerint. könnyednek kellene lennie. fun-olj. miközben ma egy ronda csaj röhög a képedbe. Lehet.” . A lányok meg akarnak ismerni téged. hogy olyan emberekkel. hanem szűröd őket. ha félénk vagy bunkó a csaj. nem pedig csábítási képesség. ez fog neked sikereket hozni a nőknél. Mondj bármit. majd mosolyogj az egészen. nem pedig az. hogy mekkora lúzer vagy. de túlságosan félnek odajönni hozzád. „Mert ha szociális vagy. hogy meggyőzd őket: van elég lány a Földön így is. Ha melléd ültetnének egy lányt. Szórakoztasd magad. képes lennél 5 perc alatt elcsábítani őt? Az alapján ítéld meg saját magad.” 4 / 21 . miközben szocializálódsz. Adj két esélyt egy nőnek: egyet a meg- nyitáskor. Igazából nem nyitsz. Égesd be magad. és kísérletezz a megnyitásokkal. ezért te nyitod meg őket. Ez pedig nyomás alá helyezi a legtöbb férfit. Érdekes. hanem csak megadod neki az esélyt arra. 3 milliárd nő él a Föl- dön. „Nem érdekelnek az olyan lányok. blown-out-olj. akik örömmel kúrnának veled.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Mindset #1: csak egy esélyt adsz neki arra. Mindset #2: szociálisnak lenni egy nagy kaland.

attól függően. akik érdekődéset mutatnak feléd. miközben egy jó online megnyitásnak nem tudna ellenáll- ni. hogy milyen állapotban vagy. mindig ezt csinálná. hogy megnyissák őket. Egy lány u- gyanazt a srácot elküldi egy este folyamán. Ha ez egy szórakoztató dolog lenne.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Nem a nightgame a lényeg A nightgame egy nagy vicc: a nők megnehezítik a férfiak dolgát. Hiába nyitsz meg több száz szettet. csábító beszélgetésbe merülni egy lánnyal. amikor alig nyitsz. A csúnya lányok alig várják. és érezd jól magad. Érdekes információ. Felpumpálhatod a state-d. testi vagy szexuális képességeid sem nem jók. miközben azt színlelik a nők. lendületben vagy-e. A megnyitás szívás A megnyitás nem egy túl kellemes dolog. akkor gond van veled.” Legyen az a megnyitásod célja. hogy elég időd legyen ezekből hasz- not húzni. Minél korábban kell átélned a visszautasításokat az este során. Mindig szívás. Ezért állj úgy hozzá az estékhez. A pajzs magasan van. Bootcamp effektus A szociális. hogy nem akarnak dugni. a- mely összefüggésben állhat azzal. Ha komolyan veszed a nightgame-k során elő- forduló visszautasításokat. Az ilyen estéken a visszautasítás teljesen természe- tes jelenség. Tízezer évvel ezelőtt ha a rossz nőhöz mentél oda. vagy rosszak. milyen pillanatokat élsz át. akkor sem leszel telje- sen jó benne. Ezért ajánlom a non-ver- bális (fizikai) megnyitásokat. ahol kiszűröd a számodra érdektelen csajokat. az életedet kockáztattad. hogy minél gyorsabb és hatékonyabb legyen. „A megnyitás szívás. mint állandóan új szetteket megnyitni. Szondázz meg minél több lányt. Juss el minél előbb a fun részhez: a csábításhoz. A megnyitás egy szűrési procedúra. hogy elcibálják a szép barátnőiket a pasik elől. 5 / 21 . Jobban szeretek egy hosszabb. de a követ- kező napon már vissza is zuhantál abba az állapotba. hogy miért nyitunk nehezen. Ezek könnyedek (fluid). és nyisd meg őket. minél kevesebb idő alatt. hogy szórakoztasd. akkor mindenki. Keresd meg azokat a helyes nőket.

de nem akarod ezzel elijeszteni. ahol nagyon nehezen megy a kino. El kell érned az indifferens pontot: nem érdekel. hogy jó estéd legyen. Ha átesel a visszautasításon. Főleg az első szett az. hogy érzik. aminek következményeként a nő nemet mond neked. A vonzó megjelenés. Szeretnéd szexuális irányba terelni a kapcsolatot. hogy hogyan fognak rád reagálni. minél korábban. ellenállhatatlan leszel az este hát- ralevő részében. hogy visszautasítanak. mint:  magabiztos megnyitás  önbizalmat demonstráló testbeszéd és pozitúra  magabiztos szemkontaktus 6 / 21 . másnap simán lehet egy rossz éjszakád. és a megnyitások során is fu- rán néznek rád. Az elején mindig nehezen indul a game: feszült vagy. és a biztonsági játékra törekednek. nagyon nehezen eszkalálsz fizikailag (nincs meg a fizikális szabadságod).60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség A szociális visszautasítástól a szociális istenség szintjéig: a beszélgetés kezdeményezéséért kapott negatív reakciók. aki már a megjelenésed miatt érdeklődő? Ez a te bűvös szá- mod. és a képességeiden múlik. mert szexuális érdeklő- dést mutatsz irányába. A szexuális visszautasítástól a szexisten szintjéig: azért veszítesz el egy lányt. annál jobb. Minél előbb utasítanak vissza szexuálisan. So- kan véreznek el amiatt. akkor ez meg fogja határozni az estédet. egymás kezeit kényeztetitek. megfelelő állapotba kell hoznod magad. Ez egy elég felszabadító érzés. Minél korábban. hogy ebből lehet valami. Beindult a game. Emiatt az attitűd miatt fogod elveszíteni. Ez egyfajta konverziós szám (mint a marketingben). Éppen ezért esz- kalálj addig. utána sokkal könnyebben és magabiztosabban. más szóval az első benyomás nem más. A bűvös szám A csábítás a nagy számok törvényén. annál könnyebben fogsz eszkalálni a következő lányoknál. agresszívebben fogsz tudni kinózni a többi lánynál. Hiába vagy a legjobb egy este. túl agresszív vagy. alig akarsz nyitni. Minden este le kell küzdened ezt a három fajta félelmedet. mert nyilvánvaló mó- don eszkalálsz. Mész és csinálod. Hiába van meg a szociális szabadságod (és nyitsz meg bárkit). Ha az e- lején nem esel át a fizikai visszautasításon. A fizikai visszautasítástól a fizikális istenség szintjéig: amikor a nő visszautasít. amíg csak tudsz az első lánynál. Amint egy lány perverznek nevez. és ezt kell minél előbb elérned az este folyamán. mielőtt egy olyan nővel találkozol. Ahhoz. nem eszkalálnak tovább szexuálisan. Hány lánnyal kell kapcsolatba kerül- nöd. közel ültök egymáshoz. ezt pedig csak úgy érheted el.

Gyakran a konverziódnak semmi köze sincs a képességedhez. A képesség része pedig konvertálja ezeket a szetteket. test  mosoly.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség  jó kinézet: öltözködés. ragyogás és vibe. Ezt kitartással és eszkalációval tudod elérni. Állj úgy hozzá. és nem fogod beérni keve- sebbel. amikor egy neked tetsző lánnyal érsz el sikert. aki nem éri el azt a szintet. A számok része a játéknak az. A nagy számok A nagy számok törvénye annyiban játszik. Először meg kell tapasztalnod azt. akik elérik a kívánt szin- tet. mint egy szű- rési folyamathoz: egyszerűen csak keresed azt a lányt. előtte lévő szettben kapott visszautasítás ennek fényében irrelevánssá válik. MÁSODIK FEJEZET: SZOCIÁLIS TAKTIKÁK Gyengébb lányok Tedd félre az egódat. 7 / 21 . Ez egy mércét fog felállítani benned: innentől tudni fogod. Tudod. hogy fejleszted a csábítási képességedet. Ha ismered ezt a számot. hogy megtaláld azokat a lányokat. amikor érdeklődést keresel. ápoltság. A csábítás a nagy számok törvényén. Nem leszel hajlandó olyan lányokra fordítani az idődet. akkor nagy valószínű- séggel jó szett következik. A képesség Erre azért van szükséged. amikor sorozatban kapják a visszautasítást. hogy a kezdeti érdeklődési szintet az egekig nyomd fel. aki érdeklődést mutat feléd. Sok srác egója nem viseli el. és akik érdeklődnek irántad. Ne feledd. és a képességeden múlik. hogy milyen az. akkor elkezdhetsz a csökkentésén dolgozni – az- által. Miért érdemes a bűvös számodat megtudni? Mert minden. és dolgozol a megjelenéseden. minden „nem” egy lépéssel közelebb visz az „igen”-hez. hogy ha a bűvös számodhoz érsz. mert egy „nem” ese- tén feleslegesen pazaroltad az idődet és energiádat. az első benyomáson. hogy mit akarsz. Az egész a hatékonyságról szól. Az alacsony érdeklődésű szettek veszélyesek.

hogy meg- szólítsák őket. hogy creepy vagy. Csak menj oda a lányokhoz. A kölcsönös mindig jobb Ha úgy kezdődik egy beszélgetés. akkor te fogsz veszíteni az érdeklődésből. nyisd meg saját magad Saját magad megnyitásának első lépése az. Hogyan kerüld el ezt? Lendület és mikro-elkerülések Ha még nem is nyitsz. mosolyogj. én vagyok az XY”. akkor csinálj vagy mondj valamit: „egészségedre” vagy „szia. A sok mosoly azt jelenti. Ijedtség a megnyitás előtt A félelem mindig akkor a legnagyobb benned. vagy otthagy téged. Ha ő nyit meg. stb. az sokkal jobb. Csak menj oda hozzá Sok olyan lány van. hogy ha egy lányt nézel. Ha nem szólalsz meg. mielőtt közvetlenül megnyitnál egy lányt. az inkább kínos lesz. Ezt a mindennapi életedbe is építsd be. Az érdeklődésed szintje is állandóan változni fog: ha ő egyre érdeklődőbb. hogy először rád nézzen megnyitásnál Szemezz vele pár másodpercig. Picsáknak tűnnek. és egy lökést ad az önbizalmadnak. hogy nem tudja a lány. hogy jól csinálod. hogy milyenek – ne halgass a saját vagy mások előítéleteire! 8 / 21 . ki nézett először kire. a te iránta érzett érdeklődésed fog az egekig szökni. Miután megnyitottad. pedig általában kedves és aranyos lányok. amikor nem csajozol. mástól megkérdezni. amikor nem beszélsz senkivel sem. Ezzel a lendülettel könnyebben fogsz megnyitni is. ne kerüld el az apró dolgokat: jegesvizet kérni a pultostól. hogy mit mondasz: ha ilyen le- hetőségek adódnak. Ha ezeket az apró dolgokat nem kerülöd el. anélkül. Vedd rá. hogy megnyitnád. és te derítsd ki magad. majd mutatkozz be. mert esetleg más haversrácokkal vannak. majd mosolyog vissza rád. ez a félelem minden esetben csökkenni fog. azt kockáztatod.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség A nagy nulla elkerülése A nagy nulla az az este. hogy szabad-e a hely. viszont ha ellenáll. Szemezz. Tartsd észben. akitől megijednek a férfiak. Nem az a lényeg. akkor nagyon jól csinálod. akkor ez lendületbe hoz. akik alig várják. és olyan jól néznek ki. de szemezel vele. hogy mennyi lány néz meg.

akkor légy nyitott mindenre. hogy beszélgetniük kellene egészen ad- dig. high-five. mosolyogj. a körbemászkálást. mert nem utasítottak még vissza. hogy célpontokat keress. hogy lendületbe kerülj.” Fejezz be mindent: a gondolkodást. hogy a tömeg felé nézz. pont az a hely. Söpörd el az elutasítást az utadból! Ha azt hiszed. aki a közvetlen közeledbe jön (például a bárnál melléd áll. ha egyedül mész terepre. annyira önbizalom hiányos állapotban vagy. lebénított a félelem. ahová leülhetsz. Aztán ahogy növekszik az önbizalmad. hogy csak azokkal a lányokkal beszélgess. akkor először ma- gadat kell megnyitnod. Keress egy he- lyet. A mosolygás sem jön. lökd meg picit. és azt. hogy kedvesek legye- nek (hosztesszek. hogy jól csinálod a dolgokat. lehetőlég úgy. Sárga kód: nem tudsz beszélni: „a srácok sohasem érzik azt. A cél az. úgy mászkálhatsz utána. pultoslányok. hogy rád figyeljen. még a szemkontaktust sem tudod tartani. Nem kell erőltetni a dolgot. A bajok különböző szintjei Zöld kód: körbelesni: „mert a hely. Ez gyakran előfordul. ahol lenned kell. esetleg nem vagy beszédes kedvedben. nem tudsz beszélni. Gyakorlat: mutatkozz be az elkövetkező 10 embernek. hogy rádnézzenek. és legyen nyitott a testbeszéded.” Ha nem tudsz nyitni. spin and in. de ha így történik. és kénytelen legyél mondani valamit. Az ilyen szet- tek mindig sokkal könnyebben nyílnak: jöjjenek ők hozzád. akkor rossz nyomon jársz! 9 / 21 . hogy rendeljen). aki a közvetlen közeledbe férkőzik. amíg nem beszélgetnek emberekkel. ahol éppen vagy. A megoldás a nonverbális megnyitás: koccintás a szembejövő lányokkal – sokan fogják hagyni.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Használd ki továbbá az olyan lányokat bemelegítésként. pincérnők). Ebben az esetben a nonverbális kommunikációra fektess hangsúlyt: szemezz. Piros kód: chode-mód A chode-mód jelei: túl ideges vagy. hogy lesed a lányokat. Gyakorlat: koccintás. Ráadá- sul ez egy nyitási alap: „hogyhogy nem iszol?”. akiket azért fizetnek. mert túl ideges vagy. „mit ünnepeltek?” Gyakran egy ilyen átlagos beszélge- tés kell ahhoz.

60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Legyen az az első célod az este folyamán. hogy komolyak. mert nem akarod feltartani a mögötted lévőket. ne menj wc-re. 30 perc Az este első félórája kritikus. Miután ez megtörtént. De nem teszed. akkor azzal rombolod az önbe- csülésed – nem számít. rögtön nyiss: ne igyál. stb. A lányok mindig keresik az új pasikat: ha most érkeztél. hogy az eddig elkerült. amit szeretnél. Csak nyiss. Nem mered megkérdezni a kidobót. mert azt 10 / 21 . hogy bejuss egy helyre. most! Egy tipikus este Sorban állsz. te is új vagy – használd ki ezt a jelenséget. hogy milyen specialitások vannak az estére. akkor van egy olyan érzés az emberben: hát ettől féltem én? Úgy tudod a legjobban felmérni a fejlődésedet. Lendületbe jössz. Ahogy beléptél egy helyre. ne iszogass. mekkora dologról van szó. nem pedig személyeskedésnek veszed. dühöt fogsz érezni magadban (ami energia. Nem mersz a pultostól jegesvizet rendelni. ne kezdj el körbenézni. akkor nyert ügyed van. hogy az ilyen helyzetekben (bunkón viselkedik. minél előbb. De ha te úgy te- kintesz rájuk. amit szeretnél. hogy elijesszenek téged. ha átesel egyszer rajta (mindhárom szinten). Ez szabja meg. akik jól elszórakoztatnak téged. A nők jópofák Amikor visszautasítanak. hogy milyen estéd lesz. nem invesztál. hogy utasítsanak vissza minél előbb. Mindig ü- gyelj a jó kezdésre! Apró dolgok kerülése (micro-avoidance) Ha nem teszel meg a félelmed miatt egy olyan dolgot. Bejutsz a helyre. ne formálj véleményt a helyről vagy a nőkről. akkor ez nagyon nagy lendületet ad neked az esetek 99%-ban. Azt hiszik. Ne a haverokkal beszélgess. A visszautasítás előtt a legtöbb srác merev és feszült. hanem melegíts be. Az ilyen viselkedésnek az a célja. Hozz po- zitív pillanatokat az életedbe. ez fontos!): nehogy már a félelmeid tartsanak vissza attól.) ezeket a viselkedéseket inkább fun-ként fogod fel. Csak úgy tudod elsöpörni az elutasítást az utadból. Ha egyből nyitsz egy este. halogatott dolgokat megtedd. hogy azt csinálj az életedben. hogy miért van sor. mint egy forrásra. Minden újabb perc egy lehetőség arra. Meg akarod kérdezni a pultost.

Biliárdoznál. Látsz egy lányt. Ahelyett. hogy egy nagydarab. hogy az összes kiszolgáló rajtad fog röhögni. Pont a te eseted. ami tényleg érdekel téged. a- mikor megnyitnál egy lányt. Leülnél. hogy rengeteg dolgot kerülsz. ami majd megbosszúlja magát. a nagy szá- mok törvénye alapján. De a nagy számok törvényét rengetegen azért nem használják. hogy szabad-e a hely. ami a visszautasítás eredménye? 11 / 21 . kihagyott helyzet apró önbizalomvesztést okoz. Nonverbális megnyitások Lépj kapcsolatba Ha 30 csajt nyitnál meg akár átlagos képességekkel. Már egy ideje nem jöttek erre. hogy lúzernek néz. te pedig le akarnál ide ülni. aki nagyon tetszik neked. inkább csöndben maradsz. De nem teszed meg. amelyeket pedig szeretnél megtenni. az önbecsülése- det rombolod vele – tűnjön akármilyen jelentéktelen dolognak is az. mert nem akarod a pultost ezzel zavarni. hogy bemutat- koznál.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség hiszed. és új embereket ismernél meg. Pár lány beszélget melletted egy olyan témáról. de nem mersz odamenni a mellette lévő két srác- hoz megkérdezni. hogy miért foglaltad el a helyét. mert az egójuk képtelen lenne élő szituációban elviselni 29 visszautasítást. mert attól félsz. és iszod tovább a sörödet. Látsz egy üres asztalt. hogy ne csökkenjen az önbizalmad. már amikor kilépsz a lakásod ajtaján. kigyúrt amog jön oda reklamálni. egy egész jó helyen. mi- előtt megnyitnád. Nincs miből pozitív. Nem csak a megnyi- tást. mert azt képzeled. Hogyan nyithatsz úgy egy este folyamán. hogy játszon veled. pedig nem érdemli meg a kiszolgáló. ezért inkább egy drágább sört vagy koktélt kérsz. de nem mersz senkit sem megkérni. De még gyorsan befejezed a sörödet. mellette a pulton egy itallal. lendületet adó pillanatokat átélned. Adsz borravalót. Akárhányszor nem teszel meg olyan dolgokat. Még a pénzedet sem mered fel- váltani apróra. akkor annak meglenne az eredménye. Kihagyott helyzetek A zsúfolt bárnál látsz egy széket. Az igazság az. A lényeg a kicsi dolgokban rejlik Minden ilyen apró.

hogy ne menjek. és finoman ütközz neki. Ha nem húzza el a kezét. hogy nem jók vagy rosszak az emberek szociális képességei. és pörgesd meg. Beszédbe elegyedsz két lánnyal a pultnál. az időigényes lehet: mindegyik lánnyal beszél- getned kell legalább egy keveset. hogy megéri-e invesztálnod a lányba. Ha megfogja a kezedet. és szívesen csatlakoznál hozzájuk az asztalunkál. Ez az első félórában kritikus: ekkor kell nem elkerülni. de indulj meg felé. a- míg ő nyit meg téged. hanem megcsinálni az utadba kerülő szo- ciális helyzeteket (lásd korábban). Várd meg. akkor ne is nyisd meg szóban. várj addig. Ez egy engedelmességi teszt. A belső hangod azt mondja. Amennyiben nem hagyja. amikor nem szívesen beszélsz sokat. vagy menjek ki addig terepre. vagy azonnali vonzalmat generálsz anélkül. 12 / 21 . Példák ilyen pillanatokra: Várjak a haverokra. és nyitnod. Néha vannak olyan estéid. Lökés: ne agyalj azon. mert biztosan csak egymással szeretnének beszélgetni. és szemezgetni lányokkal túl passzív. de ne szólj egy szót sem. akkor elin- dult a game. amíg ő nem nyit meg téged. majd koccints vele. Ülni. és ismerkedjek? A belső hangom azt mondja. Majd tartsd a kezed. könnyed. A nonverbális megnyitások éppen ezért olyan hatékonyak: vagy be- égsz. Úgy érzem. hogy létrehozd ezeket a pozitív pillanatokat. mert az ciki. Spórolj az idővel Ha fel szeretnéd használni a nagy számok törvényét. Inkább folyékony. és odaülsz hozzájuk (+2 pillanat). Koccintás: nézz a lány szemébe egy másodpercig. ne zavard őket. hogy mit mondj neki. Kézfogás: menet közben tarts fenn csábító szemkontaktust a lánnyal. ahol kiderül. hogy ki kell mennem most. Ezért kell akcióba lépned.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség A nonverbális megnyitások: „hallgatni arany” Spin and in: szó nélkül ragadd meg a lány kezét. ami kizárólag pozitív pillanatokon. Pozitív szociális pillanatok Az én meglátásom az. és lendületbe ke- rülj. Ahogy egyre növekszik a fe- szültség. A sikeres esték kulcsa éppen ezért az. Ignorálod magadat. ne engedd továbbmenni. úgyhogy ki is megyek (+1 pillanat). hogy akár egyetlen szót pazaroltál volna egy lányra. lendületen alapszik.

és tedd szokássá. amikor feltevésekre alapozol: „az a csaj biztos ribanc”. megnyitni egy lányt). hogy megtegyél dolgokat. 13 / 21 . stb. A haverod megjegyzi. A belső hangod azt mondja. hogy kiszúrtad őket. egy találkozó. legyőzöd a félelmeidet. akkor sokkal na- gyobb eséllyel leszel sikeres aznap este az általad kiszemelt lányoknál. „itt nem lehet nor- málisan csajozni”. Szociális mentális maszturbáció Az elméd azt hiszi. Gyakorlat Amikor nem tennél meg valamit. jegyezz fel három dolgot: mit akarnál megtenni (pl. Minden elkerült dologgal ne- gatív érzéseket hozol létre magadban. Továbbá a cél az is. stb. Ha erről egy hosszabb feljegyzést vezetsz. hogy az előítéleteid mennyire nincse- nek összhangban a valósággal. hogy ezek túl ribancnak néznek ki. hogy nem vonzódnak hozzád. ez nagyon ciki. hogy mindent előre kit tud találni: egy megnyitás teljes kimenetelét. mert simán lekoptatna). De ez még több önbizalmat ad neked (+6 pillanat). majd ké- sőbb próbálkozz nála. valószínűleg elfoglalt. aki a hozzád közel áll. hogy elcsendesítsd az elmédet: sok helyzetben a belső hangod próbál meggátolni abban.). de te csak azért is odamész hozzájuk. ami történik. Az eredmény Ha tudatosan megéled ezeket a pozitív szociális pillanatokat. amíg nem nyitsz meg egy lányt. tök kedves volt). hogy bátor vagy (+5 pillanat). beszélgetsz velük. Te mégis megcsinálod (+3 momentum). sokszor nem egyezik azzal. hogy mi fog történni. amit a fejedben gondolsz. De mégiscsak odamész hozzá. nem csak a nőkkel kapcsolatban (egy keménynek í- gérkező telefonhívás. és mi történt miután megtetted (pl. majd továbbmész.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Bemutatkozol mindenkinek. Alkalmazd ezt az elved a nap többi részében is. rá fogsz csodálkozni. annak ellenére. és tök jól elbeszélgettek (+4 pillanat). de a belső hangod azt mondja. hogy ki vagy. A többi csak mentális maszturbáció. Szociális MM továbbá az is. A belső hangod azt mondja. Megnyi- tod és megnevetteted őket. Két lány ül kint a lépcsőn. Két lány beszélget egymással a bárpultnál. Egyszerűen csak ignoráld. Az. Ez nem így működik: addig. hogy nem kerülöd el az apró dolgokat. Egy bombázó a telefonjával játszadozik. mert senkit sem érdekel. nem tudhatod. és észreveszik. miért nem tennéd meg (pl. A belső hangod azon- nal törölni akarja az akciót.

Ha tetszel neki. bombázó nők közé kerülsz. és „tudattalanná” válsz. és könnyen túl tudsz lépni egy gyengébb meg- nyitást.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség A MM akadályoz meg abban. Érzelmi védekezés Ugyanez a helyzet állhat fenn. Például amikor egy nálad nagyobb ember mellett vagy. akkor nyisd meg nonverbális megnyitással. Fizikai védekezés Amikor ideges. Csak akkor fogsz biztosra tudni va- lamit. csajozz. Ezek a pozitív pillanatok fognak megnyitni téged. önkéntelenül is felvehetsz ilyen testhelyzetet. és megtapasztalod azt. de sokan megteszik majd.  Legyen nyitott a testbeszéded: ne tedd keresztbe sem a lábaid. tökmindegy mit mondasz. ha megteszed. megnyitottad magadat! Mindig azok a jó megnyitások. Magadat nyisd meg először Sokszor magadat kell először megnyitnod Hogyan teheted ezt?  Mosolyogj őszintén és barátságosan. akkor a tested általában védekező. aki viszonozza a szemezésedet. mosolyogj. Bármilyen más megnyitás esetén min- dig fenn fog állni az a keret.” Ne várj a tökéletes alkalomra. már bezárkóztál érzelmileg – és ez a testbeszéded szintjén is megjelenik.  Szemezz 1-2 másodperccel hosszabban emberekkel. Mie- lőtt észbe kapnál. Ilyenkor változtass a teszbeszédeden. és köszönj neki. Ha nem jut eszedbe semmi sem. 14 / 21 . hogy emberekkel ismerkedj. VIP és csilivili helyen. Nem fog mindenki visz- szaköszönni. hogy te akartál odamenni hozzá és beszélni vele. és alapozzák meg a sikeres estédet. mondj bármit „Ha tetszel neki. invesztálni fog a beszélgetésetekbe. amelyek kölcsönösnek tűnnek. sem a kezeid. hanem használd a 3 másodperces szabályt. Ne várj. Gratulálok. Légy tudatában ennek. ha cool srácok. és vegyél fel nyitott pozitúrákat. Ha látsz egy lányt. illetve ne tarts italt magad előtt. kényelmetlenséget de- monstráló pozícióba kerül.

a hasonló félelmeikkel együtt. és melléd áll egy lány. mert szeretne italt rendelni. Mutatkozz be mindenkinek ezen a másfél méteres körzeten belül. Ez segít pozitív pillanato- kat építeni neked az este során. Ez egy lefelé örvénylő spirál. Üsd agyon az AA-t a szeretet erejével. vagy csak ott ülsz nyitott testhelyzettel a pultnál. 15 / 21 . ha az elkövetkező 10 embernek bemutatkozol. hogy akkor legalább be- mutatkoztok egymásnak.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Minél később kezdesz emberekkel kommunikálni. Elvégre ő jött oda hozzád. illetve a mosolyodra mosollyal re- agál. Éppen ezért teljesen okés dolog. és a lány is tartja a szemkontaktust. aki közvetlenül melléd áll. A barátaid. ott félelem nem lehet. a szomszédait. pont az a hely.” Ha nyitott vagy. akkor nyisd meg őt. akik a közvetlen közeledben van- nak (ez a zóna nagyjából másfél méter nagyságú). mert in- ni akar. annál jobban bezárkózol érzelmileg. HARMADIK FEJEZET: SZOCIÁLIS STICKING POINT-OK Győzd le a félelmet szeretettel „Ahol szeretet van. Egészségedre! Mielőtt keresnél szetteket. Ha még nem nyitottál. vagy ne mászkálj észrevehetően körbe-kör- be a helyen. koccints a melletted álló lánnyal vagy lányokkal. ahol lenned kell. Helló szomszéd! Egy jó gyakorlat az. akkor legalább légy nyitott. mielőtt nyitsz. Ha a bárnál rendelsz. ahol éppen vagy. Ha már észrevettétek egymást. amelyből nehéz kitörni.” Egy helyen az emberek nem ellenfelek vagy ellenségek: ők is csak emberek. Eg közös már van bennetek: mind ugyanazt a helyet osztjátok meg egymással. akkor az növeli az esélyedet egy megnyitás alkalmával. Továbbá ne tűnj elő csak úgy a semmiből. Másodszor: nyiss meg embereket a közvetlen közeledben: „mert a hely. akkor könnyebb azokat az embereket megnyitni.

„Te mindig odamész idegenekhez?” – vádak. hogy szóba álljon veled. hogy egy ilyen shit-tesztre pimasz (C&F) választ kell adni. Inkább nyisd meg őket kedvesebben. hogy a rosszfiúk visszautasították őket a múltban. hogy pimasz vagy. azt kezeld szerénységgel. és mikor kell szerény- nek lenned: tudod. Pe- dig… Ne szakítsd meg az összhangot (breaking rapport) „Jófejeknek tűntetek. Amint ez megtörténik. Úgy érzed. hogy jobbnak kell lenned a lánynál ahhoz. Rengeteg jópofa dolgot lehet tenni ezzel a magabiztos.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Túl cool-nak lenni Sokszor abból adódik a feszültséged. Légy szerény és őszinte. Félénk srác Gyakran előforduló kérdés az. de vissza fogják utasítani. Magabiztos. Ne adj neki ürügyet arra. mert vissza a- karják adni azt. izgalmat. tartsd a szemkontaktust. érintsd meg. hogy enyhítsd a köztetek kialakuló feszültséget. hogy túlságosan cool akarsz lenni. hogy mindig ezt csi- nálod”. mosolyogj szerényen. Minden esetben. nem pedig bohóckodás. nem csinálod ezt mindennap. Ilyen tesztek: „Fogadok. hogy cool-nak látszódnál. hogy látszódjon rajtad. ahelyett. Majd kerülj hozzá picit közelebb. hogy mindezt csak azért csinálod. és mikor kell őszintén viselkedned. minden szinten magabiztosnak kell lenned a megnyitások alkalmával. a játéknak vége. Ideje megmutatnod az igazi énedet: nem pedig az egódat védeni azáltal. de szerény kombinációval. hogy nem célszerű-e lányokhoz úgy odamenni. mikor kell magabiztosnak.” Ne engedj a nőnek. 16 / 21 . De amikor kapsz egy shit-tesztet emiatt. és egy picit félénk vagy. Hogyan kezeld? Sokan úgy gondolják. úgyhogy idejöttem hozzátok ismerkedni. amikor rá akar venni. akik iránt nem érez- nek minimális vonzalmat sem. A nők ugyan vonzónak és szexinek találják a pimasz srácokat. Légy hiteles Az új emberekkel való ismerkedés egy őszinte dolog. Ő úgyis tudja. A magabiztos megnyitá- sod már eleve vonzalmat keltett benne. Amikor feszültséget érzel ilyen szociális helyzetekben. és már sínen is vagy. A nők nem tesztelik azokat a srácokat. de szerény Az igazi titok a nőkkel kapcsolatban az. mert egy játékos vagy. Amikor tesztel. akkor állj szeretettel az emberekhez. hogy mikor kell kihívásnak lenned a számára. hogy már az elején visszautasítson. hogy tudod. hogy megszakítsd az összhangot.

hogy rejtegetnéd a félelmedet. hogy megismerjelek. úgyhogy idejöttem hozzád. Kezeld az ilyen szituációkat szerényen. amikor udvariasan megnyitsz egy átlagos lányt.” – ez egy őszinte. Igaz. Igazából minden feszültségedet újra tudod keretezni szexuális energiaként. direkt megnyitás. hogy a szándékaid nem őszinték. akkor menekülj. ami vonzó a nők számára. ha egy munkás beszól egy építkezés mellett elhaladó lánynak? Vagy amikor a haverod megbámulja a lányt. és a dráma megszűnik: normá- lisan el fogsz tudni beszélgetni vele. hogy ideges vagy. hogy kiderül a lányok számára. Azt hiszik. hogy megvédjék magukat. és meg akarlak ismerni. Ahelyett. ha új emberekkel ismerkedem.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Egy extrém példa erre. vagy: „Picit ideges vagyok. Megpróbálsz cool- nak látszódni.” – sok kiváló beszéd első sora. öleld magadhoz.”. hogy amikor bunkón viselkedik veled egy lány. már az elején elszúrta a lány a lehetőségét. mert egy beteg emberrel van dolgod. „Érdekes lánynak tűnsz. Fogadd el. ideges vagyok! „Egy picit ideges vagyok. picit ideges vagyok szép lányok társasá- gában. hogy úgysem teszik meg az első lépést. és nem gondolják komolyan – ezt a túlzott direkt megközelítéssel demonstrálják. Az ilyen lányoknak nincs annyi önbizalmuk. Minél kevésbé vonzóbb egy lány. aki minden ok nélkül elkezd szívózni veled. ha elpirulok. Szia. Nem igazán tudsz mit tenni az AA ellen. használd fel. Viccnek szánják. de mélyen belül halálosan félsz. annál nehezebb lesz egy csábítási vibe-ot kiala- kítani közöttetek. Persze nem kell teljesen direkt módon: „Ne csodálkozz. Kezeld a drámákat szerénységgel Adja magát a helyzet. de igazából csak túlkompenzálnak. Félnek őszintén megközelíteni őt. A lány tudja.” 17 / 21 . és kifejezi direkt módon az érdeklődését? Mert a felszínen magabiztosnak tűnnek ugyan. Az igazi félelem abból adódik. melyet vonzalom keltésére használhatsz fel. és tudasd a lányokkal. Bohóc zóna Minél idiótább megnyitással mész oda egy lányhoz. és csak saját magukat akarják védeni. hogy feszült vagy. Ha a szerénység ellenére is drámázik a lány. akkor jól megmondd neki a ma- gadét. Ez az. de érdekes lánynak tűnsz. A munkás-effektus Miért nem működik az. és viccet csinálj belőle. annál nagyobb szerénység- gel kell megnyitnod őt.

akik nem tudnak elég önbizalmat szerezni ahhoz. mert meg akarod ismerni. de nem győzött meg téged teljesen. Bár ez kényelmes kezdésnek tűnhet. hogy így nyissanak meg szép lányokat. Még ha rá is jön arra. hogy jól érezze magát. hogy megszólítsd őt. de nem min- denáron. Nyilvánítsd ki a szándékod Mondd meg neki. Előnyük. és még mindig kihívás lehetsz a lány számára. A legjobb megnyitás a világon pedig: „Meg akarlak ismerni. hogy nem voltál eléggé magabiztos.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Ha felfeded a félelmeidet a világ előtt. a szíve gyorsaabban fog verni – ezek mind jó dolgok! Ha teljesen bizonytalanná teszed a nő számára a szándékodat. és a túl direkt megnyitás sem. hogy nagyon kicsi az ebből adódó visszautasítás esélye. Érdekesnek tűnik és szép. Ezért nem jó annyira az indirekt. Válaszd az arany középutat. azt fogja gondolni. de mégis bizonytalan színben fog feltüntetni. mondj nekik egy bókot („szépen nézel ki ma este”). hogy miért is mentél oda a lányhoz. egy kis pezsgést adsz a beszélgetéshez. maradj mindig picivel hosszabb ideig a szettben. hogy lenne miért izgatottnak lennie. Ha ilyen vagy. Ezzel a kerettel nem skatulyázod be magad. Meg akarod ismerni.” Ne legyenek kifogások A szituációs és indirekt megnyitások ilyenek. akkor menj oda lányokhoz. akkor az indirekt vagy szituációs megnyitás után keretezz át: a megnyitás után nyilvánítsd ki a szándékodat. nyiss indirekten vagy a szituációból adódóan. Adj hozzá pezsgést Ha a szándékod kinyilvánításával nyitsz. hogy mik is a szándékaid. – I wanted to meet you. hogy azért mentél oda hozzá. hogy miatta mentél oda hozzá. mert egy kifogást kellett találnod. nem lesz meg köztetek a szükséges feszültség és izgalom. de kissé zárkózottan. Ahogy egyre kényelmesebben érzed magad az ilyen megnyitásokban. Izgalom. majd azonnal menj odébb. Ha kell. ezért kvalifikálod. 18 / 21 . hogy miért mentél oda hozzá. El fogja veszíteni az érdeklődését. akkor ő nem úgy fogja elkönyvelni a beszélgetést. hogy a lány számára homályos legyen az. de második körben mondd meg neki. feszültség (tension) Nem érdemes arra játszani. illetve vársz cserébe valamit a bókért. Egy picit idegessé vá- lik a lány. Nyiss csábítóan. Gyors tipp Lesznek. Két oka van a bóknak: azt akarod. megszűnik minden erejük. térj át direktbe. Direkt game Ha szeretnéd ezt gyakorolni.

másra helyezed ezt. akik pozitívan fogadják a te megnyitásodat. hagyd ott a szettet. Rajtakapás Látsz egy lányt. Hálás vagy magadnak. miközben csapdában érzik magukat. akkor sokkal szabadabb embernek fogod érezni magadat. ha minél több lánynál próbálkozol. ahol nagy a nyomás. Kezdő vibe és hangulat: hamis mosoly. miközben valamikor odamegy hozzátok egy srác. Lehet. közeledésedet: akik mosolyognak. mintha rajtakapott volna téged. vagy visszautasítanak. hogy vártál. Pár másodperccel később észreveszed. Inkább maradj nyugodt. Különösen akkor.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Faképnél hagyni Akkor jársz a legjobban. majd menj el. de a számodra ne legyen az. nevetnek és invesztál- nak a beszélgetésbe. amikor úgy tesznek. Amikor olyan helyzetbe kerülsz. nem nevet. Sokan azt hiszek. Amit vár tőled: nevezd őt picsának. mert eléggé kínos lett volna a helyzet. ak- kor mondd neki. Légy őszinte vele: „meg akarlak ismerni”. hogy örültél a találkozásnak. Ha képes vagy erre. hogy faképnél hagyj egy nem kívánt szettet. kerüli a szemkontaktust. Ha nem kapsz megfelelő reakciókat az elején. Amit észben kell tartanod: a legtöbb lány igazából nem is egy picsa. és hagyd ott. Ez rossz hozzáállás. A helyzet kezelése: nevess. vagy magadra veszed? Ha képes vagy kínos helyzeteket kezelni a szocializáció során. Ha nem él vele. és folytasd. Csak menj el Nem kell a tökéletes pillanatra várnod ahhoz. Lépj le nyugodtan. de csak azokra fordítasz időt és energiát. és adj neki még egy esélyt. de hezitálsz. Színkódos jelek Piros kódjelű helyzetek Amikor nyitsz: bunkó reakciót kapsz. mintha le- koptatnának. A nők szórakoztatóak. hogy neki kínos lesz a helyzet. hogy odamegy hozzá egy srác. Inkább bent maradnak. nem nyitod meg. Te irányítasz. hogy szettben lenni egy kötelező dolog. 19 / 21 . akkor nem neked kell majd elmenned: hagyd ezt másokra. valószínűleg a barátja. akár a legkínosabb szituáció közben is. Amikor egy lánnyal beszélgetsz. ne viselkedj úgy.

mint gondolnád: szűrd ki azokat a lányokat. Elsőszámú aggodalom: meg fogod-e ölni a csábító vibe-ot kettőtök között azzal. Kezdő vibe és hangulat: mosoly és szemkontaktus. A legveszélyesebb szett Mindig az első. A bemelegítés általában 30 perc. ideges nevetés. hogy bemelegedjenek. de szexuálisan nem fognak hozzád vonzódni. és ne kérdezd meg. szakítsd meg az összhangot. Miért? Kifogsz egy jó szettet. Amit vár tőled: ne legyen kínos a helyzet. ez 240 percet jelent. Elsőszámú aggodalom: meddig maradsz ott. Amit észben kell tartanod: ő jobban meg van ijedve tőled. úgyhogy idejöttem hozzátok. mint te tőle. hogy megpróbál rá- venni arra. Amit vár tőled: hogy fogd be a szád és eszkalálj. Kezdő vibe és hangulat: udvarias mosoly. 4 órán keresztül tart. hogy kevesebb időd van. Amit ne csinálj: ne negelj („nem vagytok túl bőbeszédűek”). de nem vagy bemelegedve. ezért kihagyod az eszkalációs lehetőségeket. hogy megismerje- lek titeket”. de még nem tudsz gyorsan eszkalálni. Hiába maradsz így bent akár 2 órát is a szettben. 20 / 21 . akiknél alacsony az érdeklődés szintje.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Sárga kódjelű helyzetek Amikor nyitsz: picit megilletődött reakció („szarvas az autólámpa fényében”). hogy: „rossz hangu- latban vagytok ma este?”) Zöld kódjelű helyzetek Amikor nyitsz: lelkesen és pozitívan reagálnak. Ez azt jelenti. A helyzet kezelése: Légy szerény: „jófejnek tűntetek. jófejnek fognak tartani. Időpocsékolás Az óra ketyeg Egy átlag este kb. míg az esték vége sokszor nem alakul túl jól. A sárga kódjelű lányok 1-2 percet igényelnek. Jó a fogadtatás.

hogy ve- lük végül is jobb dumálgatni. A game szociális szakaszának ez az egyetlen célja. hiszen ez a legelső lépés. ami nélkül az összes többi lépés nem jöhet létre.  kapcsolati szakasz. annál nehezebb lesz. ha közeledben lévő helyes lányokat nyitsz meg. és felfeded a sticking point-jai- dat.  szexuális szakasz. azért vagy terepen. és ráadásul nem tudsz kilépni sem a szettből va- lami miatt. hogy neked megfelelő lányokat találj. A négy szakasz Négy különböző területen fogsz végigmenni a fejlődésed során:  szociális/megnyitási szakasz.  eszkalációs szakasz. Ne feledd. Ne érdekeljen. Minél jobban húzod. miközben velük vagy. hogy mit gondolhatnak rólad: mit érdekeljen téged? Úgyis csak az idődet vesztegetik. így könnyebben nyílnak majd az új szettek. Szocializálódással kapcsolatos gondolatok Ha eleget gyakorlod a megfelelő mindset és stratégiák alkalmazását. Folytassuk hát a következő szakasszal… Mára ennyi… folytatás hamarosan! 21 / 21 . akkor ezek a dolgok előbb-utóbb teljesen természetessé fognak válni számodra. mint mászkálni fel-alá a helyen úgy. de a legfontosabb. Ne tedd! Ismerj meg új embereket Az egyetlen jó megoldás a fenti problémára az. ahol nem tudsz eszkalálni. hogy nem történik semmi sem. Nézegess új célpontokat.60 Years of Challenge Complete Game System | magyar nyelvű jegyzet | fordította: Niszap | PUA Közösség Nehéz kiszakadás Kerülhetsz olyan szettbe. Eléggé egyszerű. Az aktuális szettet fogod bázisként használni – lányok társaságában vagy. Sokszor pedig azzal nyugtatod magad.