MINIT MESYUARAT JAWATANKUASA LINUS SK SERI BAHAGIA 2010

Tarikh Tempat Kehadiran

: 7 Januari 2010 : Perpustakaan : 1. En. Marjuni b. Hj Suradi 2. Tn. Hj Idres b. Sanuse 3. Pn. Hjh Masamah bt. Abas 4. Cik Suria bt. Abdullah 5. Pn. Sariyah bt Lan 6. Pn. Rosnizah bt. Kamaludin 7. Pn. Rosnah bt Abdullah 8. Pn. Hasnadhia bt. Harun

1. Bacaan Ummul Kitab

2. Ucapan aluan dari Pengerusi

2.1 Mengucapkan selamat datang kepada guru-guru yang hadir dalam mesyuarat ini.

Makluman

menulis dan mengira. 3. Tindakan: Guru LINUS 5.1 Pelaksanaan program ini adalah sepanjang tahun.1 Saringan akan dijalankan sebanyak 3 kali pada setiap tahun mengikut tarikh dan jadual yang akan diberikan. LINUS 3. Saringan 5.2 Program ini bermula pada tahun ini yang melibatkan semua murid tahun 1.1 LINUS merupakan salah satu program kerajaan (NKRA). Kerajaan mensasarkan 100% lulus dalam saringan yang dibuat bermula tahun 1 hingga tahun 3 (2012).3. Tindakan: Semua guru 4.2Guru diminta menggunakan semua modul guru dan murid yang telah dibekalkan. Pelaksanaan 4. 4. .3 Program ini bertujuan untuk membantu murid agar celik membaca. 3.

Laporan 6.5.2 Murid yang tidak melepasi konstruk 1 dan 2 boleh dibawa untuk pemeriksaan doktor dengan kebenaran ibu bapa.2 Semua murid tahun 1 terlibat dalam saringan 1. Disediakan oleh. Tindakan: Guru LINUS 7. 7. Hanya murid yang gagal saringan 1 akan menjalankan saringan 2.1 Guru pemulihan khas akan membantu murid pemulihan LINUS.1 Data perlu dihantar pada setiap habis melaksanakan saringan kepada PPD. 6. Begitu juga hanya murid yang gagal saringan 2 akan menjalani saringan 3. Tindakan: Guru LINUS 6. Hal-hal lain 7.3 Murid harus dalam keadaan bersedia untuk menjalani saringan ini.2 Pengisian data secara online di laman web KPM juga perlu dibuat. 5. ………………………………………… (SURIA BINTI ABDULLAH) S/U Jawatankuasa LINUS .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful