Rock 'n' Roll The Music From Hell

(vittnesmål från en Ex-Rocker)

______________________________ ROCK - The Music Of Hell Ett sannfärdigt vittne

Jesus älskar dig

SWEDISH

JUNIOR OMNI

Jesus sade till honom: Jag är vägen och sanningen och livet ingen kommer till Fadern utom genom mig. Johannes 14:6

************************ Rock 'n' Roll - The Music From Hell (vittnesmål från en Ex-Rocker) ______________________________ ROCK - The Music Of Hell Ett sannfärdigt vittne __________________________________
Jag föddes 1979, på toppen av Móoca i Sao Paulo. Mina föräldrar bodde i Sao Vicente, Sao Paulo kusten. Mina bröder bodde också i samma hus, i alla, fem personer består min familj. Min far var en stor fan av de band av "Rock In Roll." Vid den tiden hade han en stor skivsamling. Jag är född i "vaggan OF ROCK" och lärt sig att tycka om denna stil av musik i livmodern hos min kära mor. Under de år jag var medveten om andra rockband. Allt, köpte min far nya skivor för att lyssna hemma hade därför en bra stereo, och även visste hur man bygger sin egen högtalare. Vissa skivor var "konstig", med teckningar av "monster", "Bat", "kvinnor Nude" och även "Devil". Hemma har jag alltid vetat att min far nervös och ibland kämpa med oss utan anledning. År 1985 mina föräldrar flyttade till staden Suzano, i den större Sao Paulo. Min far fortsatte dock att köpa sin favorit skivor. Varje månad köpte han en ny hårdrock, och jag lyssnade på dem alla. Försöker förstå vad sångarna var i musiken, började jag studera engelska i mitt eget hem, med hjälp av böcker, tidskrifter, k7 band, videor osv ... Vid 12 års ålder började jag röka, så jag förlorade lusten att studera, och så började jag missar skolan eftersom jag var domineras av sataniska influenser av "Rock In Roll." Jag gick genom prostitution i 14 år, jag rökte och drack öl med "vänner". I ett försök att leva "gratis" och "fred" Jag gick till botten av gropen varje dag som gick. Profana sängen av mina föräldrar med en "flickvän", jag med 14 och hon var 12 år gammal. Vi kände "vuxen" och väldigt "ansvariga" långt från våra föräldrar. När jag fyllde 15 jag slutat skolan, min mamma var väldigt ledsen över detta dåliga beslut. Hemma har jag kämpat varje dag med min mor och diskuterade med mina bröder. Alltid sagt till min mamma: "Jag hatar Life, jag vill dö, VILL JAG INTE be om att bli född."

Mitt sinne utplåna i snabb takt, utan som jag kunde förstå eftersom det inte fanns någon styrka i mig att tänka på den fara som omgav mig. Min bror var kär i elektronisk musik, denna musikstil jag drog också en hel del, eftersom tendensen Electronics hade smittats större Sao Paulo i början av 1990, med flera nattklubbar anpassad för denna genre av musik som väckts från Europa av olika DJ's och sångare dansmusik. Elektronisk musik är en av de delar av berget, finns många delar av "Jazz" och "Blues" blandas i "Dance", "Techno" och "House Music". Det finns gott om "ROCK In Roll" på andra musikstilar, men det är ROCK i synnerhet som jag vill ta upp här. År 1997 träffade jag en mycket kontroversiell rockband, vars ledare är Satan och anser även homosexualitet. Detta band använder två namn på personer som gjorde amerikansk historia. Denna grupp centrala figur: "Marilyn Manson". Marilyn Manson gör ursäkt till satanism och homosexualitet, är hans shower fyllda med anspelningar på nazismen, anarkism, uppror, fördärv, förolämpning till den kristna tron, våld och drogmissbruk. År 1994 Marilyn Manson (Brian Warner) vigdes pastor för "Church of Satan" med "Anton LaVey ** GRUNDAREN AV Church of Satan 1969 i San Francisco, USA. Under 1997 Anton LaVey dog och Marilyn Manson tog skrivbord REV SATA. * Antichrist Superstar Antichrist Superstar Mitt liv förändrades efter radikal är känd för rockband. Fick då uppge namnet på denna grupp av ROCK för alla mina "vänner" och tog upp med CDS och videofilmer från detta band för alla ställen jag spendera. Jag var hänförd av sten och inte inser. Jag minns när vi gjort en del samlades hemma hos en av våra "vänner", där vi hört "rock" och talade om vår framtid, om vad vi skulle under de följande åren. Det var natt och vi köpte en flaska vin för "Celebration" som "happy hour". Började dricka och prata om olika ämnen. Vissa har inte rökt, eller hade upplevt någon typ av läkemedel, men ett dåligt inflytande för mig att uppleva och andra gånger en cigarett. Allt var mycket normalt för oss eftersom vi var blinda och långt ifrån en medveten verklighet. Musik av Marilyn Manson var på våra läppar varje dag, vi kunde inte bli av med det smutsiga och tomma liv, lika mycket som vi kämpade våra ansträngningar var förgäves. Bränna flera skivor av sten, var dock detta är onödigt, eftersom kampen var andliga och visste inte.

En gång sa min kusin mig att han kände ett stort tomrum i hans själ, och då var vi sjunka mer och mer på alkohol och berget, som söker en "fred" som verkade vara på väg bort från oss. Det var de värsta dagarna i våra liv. Att köpa en tidning om rock, i annonssektionen läsa följande mening: "BLICKAR SATANIST" Det var en annons för ett par letar efter musiker att bygga sin skara ROCK - ". Trash metal" När man läser den annonsen var förvånade att höra att någon kunde dyrka Satan själv. Hur mycket andlig blindhet vi hade på den tiden! Ibland blev chockad av översättning av musik från rock att lyssna. Efter dessa dagar började jag känna längtan efter självmord varje kväll, tänkte jag att ta mitt eget liv skulle jag vara i fred, men det gick inte för en stor anstormning av djävulen att förstöra mitt liv. Jag tillbringade rita bilder av demoner i mitt rum, målning scener av lesbiskhet, satanism. Jag skrev texter nöjd med morbida, ledsen och deprimerande. Han hörde röster ropa mig att jag var ensam hemma eller på gatorna. Alltid kom till mina öron rocklåtar som vi lyssnade. Varje dag som gick kände jag mig mer tom inuti, och tänkte bara i självmord. Jag Burning FLERA GÅNGER klippa mina CD-skivor, men inget om och jag köpt andra IGEN. För mig dessa rock album var som min mat, jag var en knarkare, fångad av berget. År 1997 sångaren Marilyn Manson släppt ett album med titeln djävulska: Antichrist Superstar ANTIKRIST = super star. ** Jag köpte denna HARD, och lyssnade på tjugofyra timmar om dygnet. Den här skivan innehåller skrivelser till SATANISK kassera PERSON vår Herre och Frälsare Jesus Kristus, andlig föra slaveri och FÖRSTÖRING för våra liv förbannelse. Men jag var blind, utan kärlek till dem som dog på korset för att frälsa oss. ** DET FANNS INGEN kärlek inom mig, så mycket hat och kommer att dö. På tv är kanalens "MTV-Music Television" The Daily rock och satanism sprida fritt till barn och ungdomar över hela världen. Således djävulen vinna sinnen och hjärtan hos dem som är framtiden för världen. Den "MTV" är en kanal som överför en filosofi helt i strid med Guds vilja, förstöra moralen och andligt och små barn. Redan fullt involverad i rock, funderar på att bilda ett band att sjunga med "vänner", men inget fungerade. Efter mycket tid på att försöka vara lika med sångare av sten, sedan började planera självmord. Jag tog ett upplopp, berusad mig dagligen, känner förakt för mitt eget liv. Han var en slav av laster och berget, att försöka vara lycklig, länkad av sataniska musik.

Jag minns två "vänner" som också älskade rock, "Richard och Reginald. De hade långt hår och klänningar i svart när det lämnas till "ballader". De avgudar "Gothic", lyssnade på deras favorit band som: "The Cure", "Cult", "The Smiths", "Opera Multi Steel" osv ... De spelade i sina hem, hade ett band av "Rock industriella" och tog därmed sitt liv. Hans favorit sångtexter var dyster, sorglig, depressiva, med tanke på framtiden. Ibland kan jag träffa dem för att repetera några sånger, och tillbringade flera timmar prata om rock'n roll. När jag somnade sätta en sten CD-skiva som jag hörde under natten, men hade hemska mardrömmar ofta. Min favoritlåt vid läggdags var "Bloody Kisses" "Bloody Beijos," bandet: "` O `TYP negativ". Ett band av svart metall med gotiska influenser också. I oroande drömmar genom natten befann jag mig i en annan värld. Ibland var jag i mörka grottor, öken mark, andra gånger var han på öppet hav att drunkna. Alltid drömt om att "djur" springa efter mig för att döda mig, de var hemska visioner medan jag sov. FÖR MÅNGA år jag bodde plågas av dessa drömmar och mardrömmar diabolo. En gång när jag somnade, sedan gryningen. Jag kände att något hade kommit in i min mun, jag visste vad det var, men jag började vända sig i sängen försökte spotta ut vad de hade ingått i min mun. Det var denna hemsk upplevelse. Jag försökte fly situationen, men kunde inte. Plötsligt min mun började uttala orden i ett slags "dialekt" konstig att jag inte kunde förstå vad jag pratade om. Trädde i förtvivlan, började skrika, men ingen hörde mig. Jag kände min själ lämnar min kropp och sedan ner en mörk avgrund, tycktes aldrig ta slut. Han såg på klippväggar och mörka avgrund som hade ingen tvekan om att jag skulle till helvetet. Även ned denna avgrund desperat att komma tillbaka till mitt rum, skriker avstånd hörde jag av smärta och förtvivlan. Jag kämpade för att försöka komma tillbaka till mitt rum, min säng, men kunde inte. Det var riktigt, men en enkel dröm, var en uppenbarelse för mig, eftersom det för mig fanns det ingen fruktan för Gud, av denna anledning jag gick igenom: "DAL dödens skugga." Detta hände för att jag har kastat mitt liv till Herren och Frälsaren Jesus Kristus, för jag levde mitt liv i droger och prostitution, inte bry sig med Herren Jesus som dog på korset för att rädda mig.

Var I en värld ANDLIGA lidande för mitt förakt och uppror till Herren Jesus. MEDAN jag förtvivlad, en man med fina bär vitt sken förefaller mig i den mörka och djupa avgrund, eftersom det inte fanns inget ljus, allt var mörker och lidande. Vid min sida när jag såg att mannen dök upp, hålla min hand sa han: "Don't Be Afraid ung! Jag är med dig, inte panik." I det ögonblicket kände jag en frid som aldrig känt förut någonstans. Den mannen var Herren Jesus! Han tog mig till en mörk plats, och när vi gick jag märkte att det fanns flera hål och kratrar i marken, som avgrund där pisávamos. Medan jag ut eld och rök hål i marken, det var en förfärlig stank-groda på denna plats. Jag såg flera mörka siffrorna som kommer ut av dessa hål och luckor gömmer sig i klippiga kratern. De var demoner, jag var fan, och de flydde mannen i vita kläder som höll i mina händer. När vi kommer till en annan part, visade en man i vita kläder mig där män och kvinnor, alla i kedjor och be om hjälp. På den tiden kände jag en stor rädsla för den platsen och ville lämna så snart som möjligt. Skriken var hemskt, och kom från överallt. Den scenen var upplyst endast med röda eldslågor som lämnade hål i marken. Jag såg några män bar kläder sönderrivna, shabby, som tiggare och fyllon på plats. Jag såg att många kvinnor var nakna, några hade sina bröst exponeras, andra var fortfarande med kläder sönderrivna och smutsiga. Det var hemskt att scenariot, och stanken var outhärdlig. Vissa män tittade på mig och frågade mig för en del kvinnor och hjälpa ropade med hög röst, i stor vånda. Idag att man i vita kläder som var bredvid mig sa till mig: "Titta ung man, räckte ut handen för att hjälpa dem, eftersom de som fjättras och fängslade är fångar här i avgrunden kan du inte släppa dem, kan de aldrig komma ut härifrån." Och fortsatte med att säga: "... Alla dessa män och kvinnor levde sina liv på den mark som sin" infall "och inte brydde sig om frälsning sina själar, av denna anledning de är fångade i dessa kedjor som du ser. De föraktade mig för sina liv övergående, inte nå frälsning, innan de alla avvisade mig förbannelse och förneka mitt namn ...". När jag hörde dessa ord, ser jag på dessa människor och kände en djup ångest för att se hur fruktansvärt lidande för dem som går åt helvete föraktade av Herren Jesus Kristus. Jag såg att det fanns ett galleri för varje grupp av människor. På ena sidan var de män som inte ära namnet på Herren Jesus fanns "pastorer, missionärer, evangelister, präster, biskopar, präster och diakoner."

Det fanns också en plats reserverad för "Killer, våldtäkt, skådespelare och konstnärer pornografi, konstnärer NOVELAS, kapare, terrorister, självmord, tjuvar och knarklangare." En annan vinge var reserverad för "häxor, Satan, magiker, trollkarlar, alkemi, Enchantment, esoteriska, Astrologi, nekrofili, gissa vad, trollkarlar, medier, spiritistiska ...". Och andra som hade förbindelser med ockulta krafter. I galleriet av kvinnorna var "lesbiska, prostituerade, call-girl," toppen "modeller, kvinnor mord, aborter och vuxna. De skrek alla i smärta och förtvivlan. Demoner den plågade alla sätt med uppvispat, med sexuella övergrepp, med ord och förolämpningar av alla slag, det lidande den ort var det allmänna ... Det var en enorm brons grinden, som var stängt. Där vi gick vi märkte en revolt av demoner, som flyttade från ett hål till en annan i en bråkdels sekund. De flög överallt, alltid saknas närvaro som gick med mig, vars utseende var som blixten. Närmade oss att stora grinden som var låst var vi plötsligt framför en mörk tronen. Att det inte var tron, och inte heller till hans sida. Allt var tyst vid denna timme, men såg inte någon annan. Att tron var tron Satan, det var hans inlägg, som åberopade att observera lidande själarna i kedjor med stora kedjor av järn. Jag märkte att det var inga moln och ingen vind på den platsen, endast mörker, eld, rök, ett torrt klimat och hettan outhärdlig. Med tanke på detta scenario som jag kan tänka sådan grymhet bland tårar av Satan och hans änglar, insåg jag att ...

"Helvetet är verkligt." "Helvetet är verkligt." "Helvetet är verkligt."
NÅGONSIN tvekan förekomsten av en plats för evig pina, men efter att allting som jag såg, att aldrig tvivlat HELL finns och är lika verkliga som våra liv. Jag noterade också att det är ett organiserat rike Satan, som arbetar outtröttligt för att förgöra mänskligheten i alla dess områden:

Sociala, moraliska, EKONOMISK, psykiska, fysiska, geografiska, psykologiska, kulturella, Gift, andlig. Satan i dessa tio områden har koncentrerat sina attacker mot den mänskliga rasen. Med mäns avbild av Gud och stämpla ett märke på deras oheliga liv.Efter alla dessa åsikter, frågade jag Herren Jesus, att jag kunde lämna den hemska platsen, men jag hörde en hård tillrättavisning för hans parti, sade han: "Om du lyder mig och leta efter en kyrka för att höra mitt ord, kommer jag inte låta dig komma till denna plats och tillbringa evigheten i plågor, men om inte jag kommer att lyda er på denna plats och samla dem som redan är här ångest, och aldrig komma tillbaka till ditt rum, inte mer kommer att se sina föräldrar ...". Jag grät mycket och bad om förlåtelse för alla mina synder, och lovade att lyda hans ord. Den morgonen vaknade jag rädd i mitt rum, sov min bror lugnt i sin säng bredvid min, men hörde ingenting. Det var väggarna i mitt rum, olika konstruktioner med teman av djävulska ROCK In Roll, kön, lesbianism, satanism ... Strax efter plåga upplevde jag, vaknade jag, och när jag öppnade ögonen såg jag dessa ritningar på väggen tittade på mig och gav skratt hån och sarkasm. Förvånad över att hemska scenen i mitt rum, jag kunde inte sova längre, men jag vågade inte höja min säng så jag stannade till gryningen. När jag steg upp på morgonen, gjorde en bön till Gud om fred och skydd. Jag var säker på att jag bodde i helvetet, och det var en uppenbarelse av en känsla av hänryckning. Med tiden blev jag involverad i tyngre droger, eftersom han hade glömt den rädsla som kom över mig med uppenbarelsen av helvetet. Jag lämnade staden Suzano, där jag bodde, 1999. Jag gick till Sao Vicente, Sao Paulo kusten. Jag började natten, den här gången bor med min älskade mormor, som nu vilar i den himmelska herrgård intill Herren Jesus Kristus. Sen jag träffade mina "vänner" till "dryck" och använder "droger" under natten. Vi gick ut på jakt efter "parter" och "music" överallt. Vi kände en "vän" som på morgonen för oss "gåvor". Vi bar dessa "gåvor" under natten på toaletten av pubar och bostäder där vi gick. Vi kände en "djup tomrum i våra hjärtan." Alltid försökt att fylla detta "Stora tomma" som använder droger för att "dölja vår sorg." Efter ett par månader och denna "vän" som ger oss "gåvor" var brutalt mördade av ett skott i ögat när jag satt i baren och drack med kollegor. Han dog tragiskt och lämnar efter sig sin dotter bara tre år och hans fru. Sorgligt slut TILL far hade den här familjen! Så, jag inser att ett mer lämnat det här livet in i evigheten utan återvändo, och vad värre är, lämnade han utan Jesus Kristus. Med allt detta var berget fortfarande aktiv i mitt sinne, och jag blev ännu mer på natten på jakt efter "FUN" och "underhållning". Varje dag sedan jag började känna en stark lukt av ett bårhus SPÅR ME.

Idag vet jag säkert att lukta konstigt var "lukten av död" som följde mina steg att svälja mig. Ibland sa någon: "Unga Jesus älskar dig! Åter andra talade till mig om Guds kallelse för mitt liv. Jag hör alltid någon berätta för mig jag var "utvalda av Gud att predika sitt ord. Men jag har inte betalat mycket uppmärksamhet, eftersom jag var för blind för att se den kärlek och barmhärtighet Herren Jesus Kristus. En dag bestämde jag mig för att bränna mina diskar igen och rock videos med mina teckningar. Jag ville ge lite "fred" i mina ögon. Jag brände allt som var relaterad till rock, men tog inte lång tid, och min skivsamling växte. Jag köpte tillbaka alla skivor jag hade bränt. Tiden gick och jag kom tillbaka vill bli självmord varje dag. Jag minns när jag förberedde lunch, var ensam i mitt hus, och en sorg överväldigad mitt hjärta på en bråkdels sekund. I det ögonblicket kände jag någon röra min hand. Det var en demon, och lyssnade när han berättade för mig detta: "Poison lägga på din mat och STOPP till alla dina problem i dag ...". Så hänförd av denna röst, lämnade jag min tallrik på bordet. Jag gick till en hylla där min mamma höll hennes rengöringsprodukter. Han ville ta gift för att döda råttor att sätta i min mat och så döda mig. Men jag kunde inte se honom där, då hade plötsligt försvunnit. Jag var säker på att detta gift var där, men kunde inte se den bland de andra produkter som anordnades på denna hylla. Jag vet att Herren Jesus hade ögonbindel mina ögon att jag inte fånga det gift för att avsluta mitt eget liv! Herren Jesus, all ära och alla beröm för evigt! Gud gjorde giftet bort för att rädda mig från döden! Jag har inga ord för att tacka honom. Efter det att The Agony och sorg flytta bort från mig för ett par dagar ... Men när jag gick, var allt starkare. Jag minns ett tillfälle låg jag ner i viloläge efter röka min sista cigarett. Jag flippade igenom några sidor i Bibeln och snart kände en djup sömn. Jag var helt förtvivlad och directionless i mitt liv. Den natten drömde jag att jag var i en bar, stod jag, stödd på disken och det drack lite alkoholhaltiga drycker. I baren fanns det bara två personer: bartendern och mig. Jag talade lite av mitt liv till att man som lyssnade spänt, men kunde ingenting göra för att hjälpa mig. Plötsligt på ett ögonblick, närmade vi oss en man som red på en häst. STORT hästen hade benen, ben som en kamel.

Det var en svart häst och en total främling. Jag tittade på när han stannade vid dörren till baren, och hans ryttare lutade sig fram för att se vem som var inne. Vid denna tid bartendern insåg att den märkliga riddaren kallade ut mig genom att göra gester och tecken med sina händer. Och så, i egenskap av barägaren skrämde mycket mig ut ur denna bar och stängde dörrarna för mig. Jag var förlamad under en lång tid, stående utanför den bar, inför en ryttare som var klädd i en svart mantel och med ansiktet inlindat i en huva. På ryggen fanns det en enorm skarp skära. Jag hörde att han sa: "Du lever ringa mig, sjunga mina låtar ...". I det ögonblicket var jag helt hjälplös. Han fortsatte med att säga: "Du talar om mina låtar till dina vänner? När du tog min skivor för att spela med dina vänner, du ringde mig och kallar mig, så jag kom att träffa sin ...". I samma ögonblick jag frågade honom: "Vem är du?". Och han svarade: "Jag är Marilyn Manson ...". När han sa vem han egentligen var, insåg jag i detta ögonblick förde sin hand till huven och upptäckte hennes skelett ansikte. Jag märker nu att detta var riddare sänds av djävulen för att få ett budskap om helvetet för mig. Han ringde för att möta en "BESTÄLL" och om jag vägrade att göra det, skulle jag vara död. Den mannen hade en hemsk bild. Hans likhet var att ett lik, och ville skrämma mig. Det var en satanisk rockstjärna. Det riddare kallade mig att uppfylla ett uppdrag, vars mål var: "Döda alla anhängare av Jesus Kristus som jag hittade igenom." Han blev omedelbart kom till min närvaro en stor svart häst och en vass lie. I samma ögonblick en djup hat kom in i mitt hjärta förvandlar mig till ett monster. Utanför mig, jag kontrollerar mig mer, kom bara ihåg att jag var ryckt från en plats till en annan med ljusets hastighet. Det urbana miljö där det fanns en bar, fördes till en stor sandöken och dystert. Jag minns att jag sa till honom att inte kunde döda dem, eftersom jag också hade kristen familj. Men att RIDDAREN ropade med hög IRA och sade: "Inte talar i namnet eller Jesu Kristi blod vi därför HATE JESUS och Satan och nu ska vi avsluta denna jord med kristendomen och dominera världen ...". Då jag monterade det svart häst, redan klädd i en svart cape och innehar en stor lie i mina händer, och domineras av en övernaturlig kraft, SAI full av hat MÖTET av kristna att döda dem.

Jag hörde ett ljud likt en stor kavalleri närmar mig. När jag tittade på sidorna såg tusentals ryttare alla klädda i svarta kåpor och skäror i händerna. Det fanns några kullar som eskatologiska inställning, där tusentals ryttare kom ner beredd på en blodig strid. De förde en satanisk symbol stämplat på ryggen, var en stråle av upp-och-ner, röd färg. De lovprisade alla namnet "Adolf Hitler". De sade att kriget skulle vara som andra världskriget. De härstammar från bergen med flaggor i händerna, alla redo för konfrontationen mellan "x SATANIST kristna." I dessa stunder av skräck såg jag många kristna i desperation, flyr de riddare för att rädda deras liv. Många kvinnor skyddat sina barn, många pastorer med sina biblar i sina händer ropade högt för skydd av Herren Jesus. Kom ihåg mig att jag började att döda många män, kvinnor och barn på den grymma krig. Han hade ingen känsla för någon omkring mig, jag var fruktansvärt besatt av demoner som styrde min kropp och sinne, vilket leder mig att göra dessa illdåd utan nåd. Något som aldrig skulle bli frisk. Detta är anledningen till varför det finns så många grymma och barbariska brott i våra dagar, är dessa brott organiseras av Satan, som kom till: "Döda, stjäla och förgöra mänskligheten." I dessa stunder av äkta terror, var jag kramper i min säng försöka vakna ändå, men kunde inte. Så mycket som jag försökte, var min insats värdelös. Även i detta blodiga krig, jag såg många döda och kastat på golvet, och andra som fortfarande var i vånda med svår skada av kroppen. De bad om hjälp, men snart deras röster tystas i döden. Jag kunde känna dessa stunder av terror som himlen grånat, och alla de riddare plötsligt försvunnit. Även döda hjärnan bakom som försvann spårlöst. Efter många attacker mot de oskyldiga kristna, fann jag mig ensam. Så jag ville springa iväg och tänkte: "Var kommer jag gå?". "Eftersom jag dödade många kristna?". "Hur jag kommer att svara på?" "Vad jag kommer att tala med Gud?" "Ack, jag kommer säkert till helvetet?" Allt som rusar var över, och jag ensam, där på toppen av den hästen tänka på att fly från denna situation. Med en skära i handen började gråta bittert, tänker på de oskyldiga liv som jag hade mördats. Och en stor känsla av skuld invaderade mitt hjärta. Jag var desperat, rädd och darrande i det ögonblicket.

Sedan började jag skrika högt, mer och mer stark, ville jag ut ur den hemska scenen omedelbart och sjuklig. Men något viktigt hände framför mina ögon. Så jag sprang runt för att sandöken, där sanden var i blodet hos trogna anhängare av Herren Jesus Kristus. Jag var blodig och väldigt deprimerad. Jag var helt övergiven, gick sedan tillbaka till mitt vanliga tillstånd av medvetande, hade den legion av okroppsliga demoner mig. Så jag kunde se i detalj de grymheter jag hade begått, och en stor fruktan kom över mig. Vid ett tillfälle blev allt tyst, en djup tystnad tog tag i det otäcka scenario. Jag tittade mig omkring, till höger om mig, min vänstra, men inte längre såg någon. Jag märkte att döda kroppar fördes till ett annat ställe, därför ha försvunnit som ett starkt ljus passerade horisonten och kom åt mitt håll. Jag var rädd, jag märkte att jag inte kunde röra sig, eftersom det starka ljuset lyste allt klarare. När det ljuset blev svagt, märkte jag att en man i vita kläder gående mot mig. Såg hans änglalika utseende, sublima, vit som snö, men inte kunde se hennes ansikte, hon var som en eldslåga av flammande eld. Han kontaktade mig och, höja sin hand mot himlen och sa till mig i en mjuk röst: "Unge man, jag vet" ... Jag kände mina ben att hålla sig till hästen jag red. Jag kände min kropp mjukna, men från midjan och ner jag var förlamad, förlorade rörligheten i benen. My Bloody lie föll till marken, jag kände mina läppar hålla sig till en annan, och så fanns inte mer mun mot mitt ansikte. Under tiden jag försökte rättfärdiga sig inför mannen med vackra vita kläder, fylld med en lätt olik alla naturliga ljuset som redan övervägs. En ljus var DIM, gudomliga, övernaturliga, Celeste. Min kropp gick in konvulsioner vid tidpunkten och ett slags "TRANCE" Jag kan inte förklara. Den mannen, vars ansikte var en eldslåga sa till mig: "Young, VARFÖR FOREST mitt val? Varför Fortsätta utan orsak The Innocent? I det ögonblicket kände jag att mitt slut hade kommit. Fortsatte att gråta när han sa till mig: "Jag har kallat dig att förkunna mitt ord, men DU HAR rebell; älska avgudar den här världen på mer än Gud" ... Du vill säga att jag vet att du vet mig, men inte lyda mig. VARNING! Jag är tillbaka på mitt val … I det ögonblicket kände jag mitt hjärta bryta upp inom mig, och en djup kärlek till Guds ord och evangeliet föddes i min själ, vrida hela min varelse. Jag grät mycket medan mannen fortsatte att säga, "U. S. mycket snart, AI om du inte gör min del av besättningen. NU jag radera dess kränkningar och deras synder och du skickar att predika för ungdomar som omfattas av The Rock, dyrkar Satan. GÅ och predika mitt ord för Slutet är nära. MEN, OM INTE NÖJD ME, kommer du till helvete där masken och inte dö elden inte släcks. "

Efter dessa visioner blev jag rädd och fick på mina knän på marken leverera mina steg till Herren Jesus, för denna uppenbarelse chockade mig väldigt mycket. En tid senare såg jag en video av en pastor som talade om Jesu kärlek, och talade också om farorna med subliminala budskap i låtar och tecknade serier på TV. En pastor talade om satanism som är sant i dag i många delar av världen, och jag var imponerad av dessa meddelanden och nyheter som jag öppnade en gång för alla att mina ögon hade förblindad av Satan. Jag hörde också ett vittnesmål från en ung rocker i Nederländerna, som inte visste att hans far var arton år, sedan hans mor var en prostituerad. Den här unge mannen bar en tröja som hade en satanisk meddelande som sa: "Jag föddes till helvetet" Men han vände sig till Herren Jesus, och tog hans skjorta av rock'n roll och kastade i papperskorgen säger "Jag kommer hem bar överkropp, men med Jesus in i mitt hjärta ...". Den unge mannen bestämde sig för att leva med Jesus, och att bortse från djävulens listiga angrepp, tog emot Kristus i ditt hjärta och åkte hem utan en tröja, men glad! Jag glömmer aldrig denna verkliga vittnesbörd om att endast Herren Jesus kan åstadkomma! Herren Jesus vara all ära och härlighet för evigt, amen! När jag skriver detta känner jag en direkt attack från mörkret försöker tysta mig så att jag inte skriva denna bok och publicera den för många unga människor läser det och ge sina hjärtan till Herren Jesus Kristus att ta emot liksom den unge holländaren, ett annat liv, Jesu sida! Jesus är den enda verklig fred! Än idag minns min konvertering och samtal till ministeriet, mina tårar våta mina ögon som har sett så många djävulsk ondska. Jag tackar Herren Jesus för möjligheten att få dela med er detta vittnesbörd om mitt liv i underjorden ROCK In Roll. Idag är jag en del av flocken om Jesus Kristus som mycket snart kommer vi att leva i den himmelska boningar.

Jag ser fram emot hans återkomst snart, vilket han lovade på hans ord att säga "Se jag kommer snart" Uppenbarelseboken 22:07.

Jesus kommer

FÖRBEREDA

Jesus älskar dig

FÖRFATTAREN

JUNIOR OMNI
Född 1979, på toppen av Moóca i större Sao Paulo. Han levde en del av hans barndom i Sao Vicente, Sao Paulo kusten. År 1986 flyttade hans föräldrar till staden Suzano, i São Paulo, där han för närvarande bor. Det har alltid varit en passion för konst, musik och litteratur. År 2001 mottog han samtal om Jesus Kristus, att predika evangeliet. År 2006 gjorde han teologi vid nationella seminariet ITEJ - Brasília – DF. Som en enkel kristen poet under pseudonymen "OMNI Junior", deras dikter och poesi - liksom hans kontroversiella vittnesbörd: "ROCK N 'ROLL - A MUSIK From Hell "- sprids via Internet.

Till Jesus, all ära och all ära!

http://issuu.com/junioromni30

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful